čtvrtfinále - odvety
17.04.2019 21:00 CET
4 : 3
(3:2)

Reportáž

Tottenham po divokém zápase na Etihadu postupuje do semifinále

Z jedné strany na druhou se přelévalo nadšení ve středeční odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů. Tottenham držel přívětivý výsledek hodinu hry, pak se zásluhou Agüera dostal do vedení Manchester City. Po rohovém kopu však zavěsil Llorente a vystřelil Kohoutům historický postup do semifinále.

Bláznivou úvodní pasáž nastartoval ve čtvrté minutě domácí celek. De Bruyne poslal míč na levou stranu, kde čekal Raheem Sterling. Ten si zatáhl míč do středu, odkud prudkou a přesnou střelou na zadní tyč překonal bezmocného Llorise.

Radost zaplněných ochozů však nevydržela dlouho. O pár chvil později přerušili bleděmodří útok soupeře, ale Spurs se k míči dostali znovu. Řetězec zaváhání přišel Guardiolovi svěřence draho. Nejprve nechali protivníka ve středu kombinovat, po jeho zaváhání měl míč na nohách Laporte, který jen namazal Sonovi, jenž z první vypálil. Ederson byl v pohybu na druhou stranu a míč si tak jen nechal podskočit pod svou levačkou. 1:1.

Heung-min Son se dostal do středu pozornosti i po dalších dvou minutách. Eriksen si ho všiml vlevo zcela osamoceného na hranici velkého vápna a poslal na něj přihrávku. Korejec si míč zpracoval a famózním obstřelem podruhé v zápas překonal Edersona. V tuto chvíli byli Citizens v pozici, kdy museli vstřelit minimálně další tři branky, i kdyby už neinkasovali.

S tou vyrovnávací na sebe nenechali dlouho čekat. Prakticky ihned po rozehrání se dostali do vápna, odkud Agüero našel přízemním centrem Bernarda Silvu na zadní tyči. Ten neváhal a pokusil se z blízkosti propálit Llorise, v čemž mu výraznou měrou pomohl skluzující Rose, jenž tečí usměrnil míč mimo dosah francouzského gólmana.

V následné pasáži sledovali přihlížející do té doby nezvyklých deset minut bez vstřeleného gólu. Tu ukončil druhým zásahem velmi aktivně hrající rychlík Raheem Sterling. A stejně jako první trefy, i této docílil po asistenci De Bruyneho. Tvořivý středopolař jej vybídl luxusním pasem a na Sterlinga čekala z bezprostřední blízkosti odkrytá klec, čehož samozřejmě využil a poslal Manchesterské do vedení.

Utkání jako by se poté uklidnilo a velmi dlouho se čekalo na vzrušení, které by se jen přibližovalo úvodní dvacetiminutovce. Vystrašit domácí obecenstvo se povedlo až v závěru první půle. To si Son obhodil Walkera a jeho pokus se bohužel pro Tottenham kroutil směrem ven z brány.

Po pauze se do velkého náporu dostali Citizens. De Bruyne nejprve poslal svou pumelici z přímého kopu kousek nad břevno, neujala se ani Sterlingova rána z vápna, ani následná dorážka Bernarda Silvy.

Poprvé se tak do vedení v celkovém skóre dostali bleděmodří po hodině hry jen chvíli poté, co přežili šance soupeře, hattrick z gólových přihrávek při tom dovršil skvělý De Bruyne. Mezi několika hráči udržel ve střední vzdálenosti míč a na dlouhou nohu jej prostrčil Agüerovi. Ten z první zakončoval zpoza rohu malého vápna a jeho rána na bližší tyč se uchytila, čím rozjásal všechny své spoluhráče.

Šok nastal na Etihad Stadium dvacet minut před koncem. První rohový kop ještě Ederson vyrazil do zámezí a zavdal tak důvod k další standardce. Té se ujal Trippier, na jeho centr si relativně v klidu naskočil Fernando Llorente a přesným zakončení pozadím poslal míč do sítě. Sudí šel ještě situaci zkontrolovat na video, avšak žádné porušení pravidel neshledal a branku uznal.

V nastaveném čase propukla mezi fanoušky euforie, když Eriksen nepochopitelně zazdil přihrávku, která se od Bernarda Silvy odrazila k Agüerovi. Ten posunul na Sterlinga, jenž si ještě míč posunul a poslal jej do brány. Agüero však v momentě odrazu od spoluhráče stál v ofsajdu a gól tedy nemohl platit.

Poprvé v dějinách Ligy mistrů se tudíž můžou příznivci Tottenhamu radovat z postupu do semifinále, kde čeká další překvapivé jméno - Ajax Amsterdam.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz

Komentáře (2052)

Přidat komentář
MCFC_8

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 tady to musime ohlidat.

Sestava prani

Ederson,

Walker, Otamendi, Laporte, Mendy,

Fernandinho

Kevin De Bruyne, David Silva,

Sterling, Aguero, Sane,

Akorat se mi tam nevejde Bernard Silva

Reagovat
smazaný uživatel

. Bernardo Silva

Reagovat
El Cid z City

Se sestavou souhlasím,snad bude fernandinho v pořádku..Ale ten optimismus nesdílím, poslední dobou kanonády nerozdáváme, základ bude defenziva, inkasovaný gól podle mě znamená skoro jistě konec, totáč má formu, bude to těžké.Těším se na to.

Reagovat
MCFC_8

Podla mna hrame skor usporny rezim, hlavne v lige sa nenahlime za golmi, len udrziavame vitazstva, aby sme aj sily usetrili...tiez som zvedavy ci bude Ferna ok

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj jde videt ze Pep se snazi co nejvic rozlozit a posetrit sily, nasledujici 3 zapasy budou opravdu rozhodujici a nastesti do nich pujdeme (zatim) celkem bez ztrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva základ rozhodně nezbyla, inkasovaný gól neznamenal konec. Rozhodl roh a nepochopitelné nepokryti Llorenteho + samozřejmě nepromenena penalta Aguera z prvního zápasu. Tottenham vs Ajax rozhodně funny dvojice

Reagovat
šolim

To bude těžký! Kohouti to budou chtít zavřít a 1:0 je možný!

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Winks, Sissoko - Eriksen, Alli, Lucas - Son

1:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

co ten Alli, ma zlomenou ruku nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Má, ale hrať by mohol.

Reagovat
janinho

dokonca vraj na 2 miestach, ale tipujem ze hrat bude.

vratil by som sa teraz k tym degesom co pisali ze simuluje, natahuje cas a pod...

Reagovat
Acquanni

Nešlo spíš o to, že si lehl kvůli ruky? To přišlo vtipný mě, pokud si pamatuju, nebylo to tak, že by hned po tom zlomení lehl. Když to očividně nebyla taková bolest, že by ho to složilo hned, tak by měl zvládnout dojít mimo hřiště, ale to není proti němu osobně, je to obecně "normální". Je to o tom, že se nechá ošetřit každý i s malíčkem na ruce na hřišti, protože pak jde za čáru a během 5 vteřin zase může být na hřišti no..

Reagovat
janinho

jak ze to nebola taka bolest? ako ty mozes vediet aka to bola bolest? ked mal zlomene 2 kosti v ruke, tak to podla teba bolo jak ked niekto uteka osetrit malicek??? v tej chvili som aj ja myslel ze zdrzuje, ale tak snad s tymi informaciami ktore mame o jeho zraneni dnes by bolo na mieste uznat ze to nebolo kvoli natahovaniu, ale ze to muselo byt ozaj bolestive.

Reagovat
Acquanni

Ale já neříkám, že to nebolelo, to určitě ano a dost, ale přece jen..Já když jsem si zlomil ruku, tak jsem si tramvají dojel do nemocnice, protože nohám to teda moc neuškodilo. Já nekritizuju teď přímo Aliho, je to prostě ten trend, že se fotbalisti položí na trávník s čímkoli i když by mi teda přišlo logičtější si s ukrutnou bolestí ruky za tou pomocí co nejrychleji doběhnout, ale to by byl mimo hru delší dobu, takhle se nechal ošetřit, byla při tom přerušená hra a pak, i když musel za čáru, chyběl při hře mnohem kratší dobu, tohle myslím, že se využívá toho, že po ošetření musí hráč za čáru ale ve finále chybí ve hře jen pár vteřin i když se ošetřuje třeba tři minuty. Proto se pak ošetřuje při přerušené hře přímo na hřišti cokoli.

Reagovat
janinho

tak ja tiez neschvalujem povalovanie sa bez priciny... ale tak, mal som uz nieco zlomene a prijemne to teda nebolo. a to som nemal v nohach taky zapas ako mal uz vtedy Alli za sebou proti City.

v hokeji si hrac vacsinou dojde na striedacku, ale on vtedy nemal dovod sprintovat ku ciare aby ho tam osetrili mimo travnika. vedel ze je zraneny a ze to asi bude konecna, tak proste lahol. keby prehravali tak sa asi necha osetrit mimo ale toto "natahovanie" casu sa da uplne v pohode ospravedlnit.

Reagovat
Acquanni

No takhle to vlastně myslím, je to prostě součást taktiky už a to je škoda. Pochopitelný to je, hlavně těžko řešit kdy opravdu hráč moc nemůže, protože ani hráč si nemůže být vždy jistý, jestli si ublížil hodně nebo to rozchodí, ne vždy. Zase kdyby se udělalo pravidlo třeba po ošetření čekat minutu za čárou, tak by to zvýhodňovalo okopávající týmy plně dřeváků, který soupeřům dávají fakt čočku no. Ale chápu, když někoho nasere, že si hráč kvůli ruky po chvilce lehne na trávník, je to prostě divný

Reagovat
Frantszek

jeho klasická simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Winksy má zas zraněné tříslo. To je v prdeli s tím klukem No jestli bude nejhorsi scenar a to Kane, Winks, Alli out, tak ta sestava dostava sakra velke trhliny. Budto 541 coz je otresna varianta a nebo neco jak jsi napsal, ale Vic za Winkse, Llorente za Alliho. Na papíře by nás měli sundat jak nepotřebný komín. Snad aspoň Dele bude moct nastoupit, protože jinak fakt nevím kým bysme to případně chtěli vepředu oživit z lávky.

Reagovat
FUnk

jestli nebude ali a winks tak nase sance hodne padaji dolu, ve predu nebude mit kdo podrzet balon a to bude voda na mlyn city...prani 1:1

Reagovat
Assassin11

3:0

Reagovat
Kixi Syhimour

2:1

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
Visca el barca

4-0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Bastaron

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pozorne brániť a nedostať rýchli gól... Z nejakého protiútoku zavesiť a verím ze City nám nedá 3 góly...

Lloris - Rose, Vert, Toby, Trippier - Wanyama, Sissoko - Son, Eriksen, Lucas - Llorente... Dele s tou rukou uz trénoval ale do takého zápasu by som ho neriskoval a Nando proti Hudder zahral dosť dobre a jeho hlavičky a držanie lopty sa budú hodiť COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo vlastně dokonce pět gólů

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
DUCK11

Ohromná šanca na veľký uspech pre Tottenham.

V pripade postupu semifinale s Ajaxom - ten sice vyradil Real aj Juventus, no stale je to hratelsnejsi super ako barca alebo liverpool...

takže treba dať do zapasu všetko a aj bez alliho sa to dá, osobne mi viac bude chybat winks

na troch stoperov nam to uplne nejde, no ak nebude ina cesta, tak preco nie? skoda aj Diera ...

Lloris - Sanchez, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Eriksen, Rose - Lucas, Son - Llorente.

a tip? budem blázon a tipnem 0:0

ale necham sa prekvapiť, verim v postup, no tak ako to moze skončiť tych 0:0 či mnohými tipovaných 2:1, kludne to môže byť aj zúfalých 5:0 ... City dokáže bláznivé veci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, Dier, Winks, Aurier out

Dele and Lamela to be assesed ahead of game at Etihad.

Reagovat
Josifek

1:1

City asi nebudou hrát tak mdle, pasivně a bez větší snahy ohrozit bránu soupeře jako v prvním zápase, ale Spurs to snad uhájí a postoupí.

Každopádně jsem zvědav, jak zápas bude vypadat, čekám, že to bude úplně jiný match než v prvním kole..

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
technecium

Nevím, jestli víc chci postup Pepka, nebo potenciálně hratelného soupeře pro Barcu ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

a nakonec bude finále Ajax-Porto

Reagovat
Frantszek

Měli by zavést, že kdo v evropské lize vypadneve čtvrtfinále, může postoupit do semifinále LM a finále bude vzrušující match Porto- Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na match, ale mám z toho sakra špatnej pocit. Snad tu pohárovou bídu City konečně prolomí

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja jsem dnes neskutecne napjatej celej den :D at uz je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Dele a Erik Lamela dostali povolenie od lekárov nastúpiť v dnešnom zápase Ligy Majstrov proti Man. City. Rozhodnutie či do zápasu zasiahnu je len na Mauriciovi Pochettinovi.

Reagovat
Frantszek

Nadpisem rovnou určovat taktiku

Reagovat
Kefalín

Jestli fakt nebudou hrát všichni ti hráči Tottenhamu, kteří jsou zranění nebo nejistí a Tottenham nepostoupí, tak budou jen dojíždět na to, že ten tým za poslední dva přestupáky nijak neposílili. Chápu stadion je drahej, ale tady by je to Levyho mohlo hodně mrzet.

Reagovat
El Cid z City

Neinkasovat,to bude základ,postup ajaxu musí kohouti brát jako historickou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

A vy snad ne ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Spatně jsem se vyjádřil.Nechci,aby to znělo velkohubě, podle kurzů sázkových kanceláří jsme mezi favority od začátku, proti komukoli bychom měli minimálně 40procentní šanci uspět, pro tottenham je to jedinečná příležitost dojít do finále,nemyslím si,že by nás ajax nějak nabudil..

Reagovat
Kixi Syhimour

"nemyslím si,že by nás ajax nějak nabudil..", jak to mám chápat?

Reagovat
El Cid z City

Totten by proti ajaxu byl spíš favoritem,je to pro ně obrovská příležitost, po skvělém prvním z. se dostat až do finále, to se nemusí třeba dekádu opakovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax vyřadil Juve a minimálně 3/4 toho dvojzápasu je totálně přehrávali. V čem je lepší hrát s nima než s vyčichlým Juve+Ronaldo? Ajax bude letos podceňovaný dokud to celé nevyhraje.

Reagovat
El Cid z City

Minulej rok bylo juve taky vyčichlé a vyřadilo vás,oni to umí,mají to v sobě, odehrají špatnej zápas a na konci dost často postupují.

Reagovat
smazaný uživatel

Což ještě neznamená, že by nás o to lehčeji nevyřadil takhle hrající Ajax. Ten dvojzápas Ajax-Juve byl sakra podobný tomu loňskému dvojzápasu. To hrálo Juve taky hovno, bohužel jim hrála do karet venkovní odveta a díky tomu nás druhým gólem zabili, stejně jako je druhým gólem včera zabil Ajax.

Reagovat
El Cid z City

Jasně že je v tom kus podcenování.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Josifek

Reagovat
ttopi

Tak to vypadá, že City budou hrát finále. Dneska 3:0 a s Ajaxem už si nějak poradí.

Reagovat
Placebo

Proč jsou zápasy LM v tak debilní čas? Nebo proč se aspoň jeden nehraje dřív, když výsledek souběžného zápasu neovlivňuje ten druhý? Má to nějaký smysluplný důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký čas je pro fotbal lepší než v 8 večer?

Reagovat
Placebo

Tak v 8 večer ho mají jen v Anglii a v Portugalsku. Zbytek v 9 a východ v 10. Přesunutí o hodinu dříve by se mi zdálo jako win pro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to posunutí o hodinu dřív bych i bral, ale jsem v pohodě i s 21:00. Ale že by se jeden hrál třeba od sedmi, jak se to hrávalo ve skupinách, to je prostě na hovno. Liga mistrů = úterý/středa 21:00, jsem rád, že v KO tenhle jízdní řád zachovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

20.45 mi sedelo vice

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Acquanni

Není to skoro rozdíl ale mě furt 21:00 čas nějak nesedí, není to ono

Reagovat
Coutinho10

20:45 byla klasika....21:00 je spis jako EL

Reagovat
Acquanni

No je to prostě divný nějak Navíc to furt nedokážu dostat do hlavy, dneska jsem ve 20:30 klasicky šel na cigáro před startem a pak jsem si až uvědomil, že mám čas furt

Reagovat
Coutinho10

jojo me podobne treba delalo problem v sobotu stihnout prvni PL zapas, protoze roky byl clovek zvyknuty od 13:45 a bum...posledni sezony to je 13:30, takze vetsinou ladim pozde

Reagovat
Acquanni

Zvyk je železná košile a přesně tomuto rozumím, člověk je zvyklý na něco roky a pak najednou kvůli 15 minutám je zmatený jako sněhulák v létě

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Unique

Taky bych byl pro posunutí začátku zápasu na 20:00

Reagovat
vanGomm

K tomu času.Byl jsem v Edenu na koncertě (Bon Jovi) a přesně ve 22:00 musel koncert skončit-noční klid.Pro fotbal noční klid neplatí? Přece když se takový pohárový zápas začne hrát v 21:00 tak zápas končí nejdříve ve 22:45 a pokud se prodlužuje no tak se hraje skoro do 23:30 s penaltama určitě.Tak jak je to tedy s tím nočním klidem?A at mě nikdo nevykládá,že se diváci uklidní od 2. poločasu budou potichu Nebo je to tu jako se vším vyjímky mají vyjímky

Reagovat
Unique

Vyjímky mají vyjímky

Reagovat
Orlandiiik

Jsem na to zvědav, pokud to City sedne můžou nám 4-5golů nasázet, přece jenom jejich tým s porovnáním s naším týmem je trochu jinde, ale věřím, že nějaký rychlý protiútok proměníme a pak už to nějak ukopeme/uhaluzíme.

1:1

Reagovat
ZB 07

3:2 prosím

Reagovat
Salfovic

Ať postoupí ten, kdo pak vypadne s Ajaxem

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to Kohouti ukopou tak zase po letech bude fakt zajímavý finalista, nicméně se bojím, že City to dneska zvládnou... V tom případě by tu stále hrozilo pro mě nejhorší možné finále z hlediska sympatií mezi Barcou a City

Reagovat
t0mmy33MCFC

z hlediska tvych sympatii .. ale z hlediska kvality fotbalu by Barca - City bylo urcite lepsi nez Spurs kteri by to zavreli...

Reagovat
Rudnevs

Z hladiska krásy futbalu by bolo top Ajax - Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
Rudnevs

A z hľadiska sympatii taktiež. Alebo ešte Ajax - Porto, to by bola tiež bomba, také finále outsiderov, druhé Porto Monako.

Reagovat
t0mmy33MCFC

a v cem konkretne je fotbal Lpoolu krasnejsi nez City ? statistika nastrilenych golu mluvi jasne... prijde mi kolem Poolu hroznej hype, jasne, pozice kde jsou v lize a v LM je nepopiratelna, jsou vyborni, ale prijde mi ze je kazdej vynasi do nebes a City pochvali jen nekteri... ale asi vim cim to bude , sympatie jsou svina v hodnoceni fotbalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže City nemůžou být místo LFC ve finále, je-li tam Ajax. Rudnevs tam chtěl ten Ajax dostat (což chápu) a z té druhé části pavouka jsme mu vyšli my.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jasne, ja ted nemluvil o finale ale konkretne o zminene "krase fotbalu"

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak, tohle se do City očekává, takovýhle krásný fotbal, zálohu máte na jiném levelu, ta vám ty zápasy vyhrává a také proto, že naše finanční možnosti se jaksi těm vaším rovnat nemohou. Ale taky mi někdy přijde, že ta naše hra je až moc opěvována někdy.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty financni moznosti bych v dnesni dobe kdy vsichni utraci silene palky moc nevytahoval....

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že stále dost zaostáváme za vašim finančním arzenálem.

Reagovat
t0mmy33MCFC

videls kdo letos suverenne nejvic zaplatil jenom agentum?

Reagovat
Kixi Syhimour

na druhou stranu horší jak Lovren by nebyli

Reagovat
Rudnevs

Neviem, City moc nesledujem, ale z toho, čo som videl, ma nezaujali tak ako Liverpool. Ten tempo futbal, čo hrá Liverpool pod Kloppom, to je raketa, a bola by paráda vidieť to proti podobne hrajúcemu Ajaxu.

Ale úprimme priznávam, že v tom môžu byť i sympatie. Voči City mám odpor.

Reagovat
Hokaido

Tempo fotbal hrál Liverpool loni, letos hrají daleko více ze zabezpečené obrany. Určitě letos hrají defenzivnijeji, než City.

Reagovat
Hokaido

defenzivněji

Reagovat
Generalní Gladiator

Za mě hrajete poslední dva roky nejlepší fotbal ze všech.

Reagovat
vladino10

City za celú existenciu klubu v CL vyradilo akurát rovnako trápne PSG a Liverpool za minulu sezónu ukázal v CL oveľa viac ako city za celú svoju existenciu..

Áno, môžu hrať zaujímavý futbal, ale stale to je futbal, ktorý v CL vždy, vždy splaskol ako bublina na prvom dobrom tíme..preto sú nezaujati fans skeptickí- ak to city začne pravidelne dobrými výkonmi v milionárskej súťaži lámať, tak aj ten skepticizmus pôjde dole..

To.je podľa mňa.objektivny fakt

A ten subjektívny- neviem ako v iných, ale Barcelona vo mne vzbudzuje negatívne emócie, Tottenham tiež, pool mi je že no fajn a ajax vo mne vzbudzuje pozitívne emócie..ale city vo mne nevzbudzuju emóciu žiadnu, preto budem radšej za finále Tottenham Barcelona, lebo budem radšej pri futbale nasratý že to vyhrá dakto koho nemám rád ako na to iba nezaujato kukať, že ma to nezaujíma..

Reagovat
t0mmy33MCFC

jasne pokud mluvis jen o CL tak mas pravdu

Reagovat
t0mmy33MCFC

a co se tyce lonskeho Poolu v LM dobre vim ze ten uspech byl dost zarizen rozhodcima , jak proti City tak proti AS...

Reagovat
t0mmy33MCFC

vime*

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

takze liverpool doma totalne prevalcuje ako city tak aj AS ale za jeho postup moze rozhodca fajn

Reagovat
Malresi

Reagovat
t0mmy33MCFC

ono se jaksi nehraje jen na zapas doma ... chces rict ze s AS tam nebyl zarez kterej by vas vyradil?

Reagovat
fenixLFC

ked v kazdom azpase vyhras o tri goly tak nejaky jeden moment to vlastne degraduje

Reagovat
t0mmy33MCFC

kdyby bylo loni video tak kdovi co by ... ja tu nebudu nic vypisovat, protoze zas nekdo napise ze brecim nebo neco Lpool byl samozrejme loni vybornej stejne jako letos, ale tech kiksu rozhodciho tam bylo fakt hodne.. jen proti City minimalne 3 co by letos video jasne vyresilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu snad něco o kvalitě fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš ze Spurs by hrali finále LM na 0-0 a chceli by penalty áno... Ty si mi To je názor jak noha

Reagovat
t0mmy33MCFC

zas se nerozciluj ... chces rict ze Spurs nehraji spis defenzivneji oproti napr City a Poolu?

Reagovat
DeformFCB

Ano, nehrají.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ok tvuj nazor, ale o 22 vstrelenych golu min v lize pro me mluvi jinak

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dle sympatií určitě ano, ale zase objektivně, zápas mezi Barcou a City by byl neskutečný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, ale rád bych některému z týmů ve finále aspoň držel palce. Protože pokud jde o tyto dva týmy, tak u nich si jen přeju aby pokaždé prohráli co nejvyšším rozdílem

Reagovat
t0mmy33MCFC

to moc radosti nezazivas co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens mi tolik nevadí, ale u Barcelony to mám stejné..

Reagovat
t0mmy33MCFC

no kdyz jsem se vcera koukal na barca-Utd tak jsem si rikal ze by jsme taky dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale byl by to zajímavý zápas. Ale upřímně věřím Liverpoolu, že je vyřadí..

Reagovat
John Obi Mikel

Pro mě taky

Reagovat
Pony Slaystation

Takže Fernandinho žádnou stopku dodatečně nedostal?

Reagovat
janinho

to som zvedavy na koho sa ten zmrdecek zameria v odvete

Reagovat
Koláč na pekáč

Nepostup Citizens jasnej

Reagovat
Assassin11

čukotka bez LM na další sezonu je jasný :D

Reagovat
fenixLFC

tak dnes snad vyhra city a ich postup a cez vikend odplata a uhaluzenie nejakeho bodu od spurs

Reagovat
Cobra

Přesně naopak a byl bych spokojený.

Reagovat
technecium

Oboje vítěztví City

Reagovat
DeformFCB

Hlavně nedostat rychlej gól.

COYS!

Reagovat
MCFC_8

Samozrejme najviac by ma potesil postup a aj vyhra v PL v sobotu. Ale keby som si mal vybrat tak radsej vyhrat v lige, tam treba podavat iste vykony pocas celej sezony, v LM zalezi an od losu, v skupine kludne mozes vypustit aj 2 zapasy, v lige nie a navyse hras s kazdym doma-von. Takze za mna PL tak ako u Pepa, ale ak by sme vyhrali oba zapasy tak sa nepohnevam

Reagovat
Malresi

Co to kecas ? Pre City je uz roky rokuce vlhkym snom LM a ty napises, ze radsej ligu ? Tu mozete vyhrat kazdy rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vas vlhky sen je trofej a?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, z League Cupu bychom byli odvaření

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Každý klub má někdy útlum i vás to potká (i potkalo v minulosti, nicméně tohle beru jako vaší novou éru)

Reagovat
smazaný uživatel

Hej.. ved v pohode, klasicke podpichnutie a nech sa da na ten futbal dnes pozerat

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě

Reagovat
Malresi

Form is temporary, class is permanent. 18>4, 5>0

Reagovat
MCFC_8

Sam Pep povedal ze preferuje ligu, tyzden co tyzden podavat stabilne vykony je viac ako LM kde ti moze nevyjst 1 zapas a si out...mam podobny nazor ako on, je to sice pekne, ale z hladiska celej sezony beriem radsej ligu...evidentne nemozeme ked sme vyhrali 2014 a tak az 2018...

Reagovat
Malresi

S vasim sucasnym kadrom a Pepom na lavicke budete kazdy rok top favorit na zisk ligy. Nemyslim si, ze Pep sa "uspokoji" s ligou a navyse tam urcite musi byt aj tlak od vedenia klubu. LM je najviac (ak nefandis LFC)

Reagovat
janinho

hlúposť. keď bude mať City LM už vo vitríne tak ok, ale ligu už pokorili ale v LM sa napriek bude miliarde eur do kádra za 10 rokov nedostali ani do finále. podľa mňa je pre nich dôležitejšie 1.krát vyšplhať na iný kopec nez stále dookola na ten istý. jasne ze PL je dôležitá ale LM je momentálne pre nich podľa mna dôležitejšia

Reagovat
MCFC_8

A to staci vyhrat ligu raz za cas? Pozri na United za cias Fergusona kolko titulov povyhraval...

Reagovat
technecium

Podceňování ligového titulu v dnešní době moc nechápu.

Reagovat
janinho

no neviem, ale co je cennejsie? 10 krat vyliezt na K2 alebo 9 krat na K2 a raz na Everest...

Reagovat
MCFC_8

Ederson-Walker, Kompas, Laporte, Mendy- Gundogan, Silva, KDB- Sterling, Kun, Bernardo

Reagovat
diastan

Ještě Ferna a byla by to paráda.

Cokoliv než nepostup bude velké zklamání a velký neúspěch

Reagovat
MCFC_8

Ja som dufal aj v Leroya...

Reagovat
El Cid z City

Místo bernarda?

Reagovat
MCFC_8

Asi ano, pre istotu, ktovie ako na tom zdravotne je, ale snad Pep vie co robi, Bernardo je famozny tento rok

Reagovat
diastan

Bernarda mám mnohem raději

Reagovat
Whitemedia

a kdo ne..

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Vitazna

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Sissoko, Eriksen, Dele, Lucas, Son.

Sestava dobrá, jdeme na to.

Reagovat
matZz

tak nic jinýho vlastně ani poskládat nešlo

Reagovat
Mates_Matesović

Tak mohli jsme hrát na 3 vzadu se Sánchezem, nebo vepředu s Llorentem. A tahle varianta je prostě nejlepší.

Reagovat
matZz

myslím, že Pochemu už došlo, že na tři vzadu to fakt nemá smysl. Sanchez prostě tu jednu gólovou hrubku za zápas udělá. Čistě teoreticky: když na tři stopery, tak bych zkusil variantu Foyth-Toby-Jan.

Reagovat
John Obi Mikel

Snad nedojde na finále Barcelona - Manchester City. Tyto dva týmy nemám rád tak, že nevím, komu bych fandil.

Na druhou stranu nechci ani aby vyhrál Tottenham, protože spojení Tottenham a trofej si nějak neumím představit.

Takže asi budu fandit Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Buď,je city přejedou,nebo zaklauní.

Reagovat
DeformFCB

O,k

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu nějaký článek pod kterým by byla diskuze k NHL, k Regular season, nebo teď ke Stanley Cupu ? Letos je to skvělý ročník a zejména play-off. Na hokejforum je poměrně mrtvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tampa

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr. Ještě vypadnou Flames, Bruins, Sharks a Caps. A bude to naprosto unbelievable čtvrtfinále.

Reagovat
masly008

hlavně ať dá dalas finále konference a budu spokojen.

Reagovat
AjaxFans

Colorado to musí dát

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale k čertu s Tampou, Tučňáci mi vypadli.

Reagovat
PhilipS

Nechat Saného na lavičce je šílenství

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn pro zmenu pokud ho nasadi driv nez v 89 jak minule tak muze dost ovlivnit

Reagovat
MCFC_8

Bernardo a Sterling su celu sezonu vo forme ale Pep vie co robi, mozno v lige bude v zaklade

Reagovat
Whitemedia

V základu Silva a Sterling, to až takové šílenství není.. ale musí jít z lavičky o hodně dřív, než v 89 minutě...

Reagovat
Mates_Matesović

Mistr Lamela se údajně zranil při rozcvičce, takže jedinej ofenzivní náhradník je Llorente.

Reagovat
Hokaido

To je fakt úplně k hovnu hráč.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TheTopFootbaler

Takový Tottenhamský Bale.

Reagovat
icka

ze se to vzdy obrati proti uzivateli

Reagovat
Hokaido

Psal jsem o Lamelovi.

Reagovat
icka

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Nikikrew

4:0

Reagovat
Busby babes
Reagovat
lucius6

"Look what you have become, look at the type of things you are trying to have a dig a city about, it's over mate, let it go and enjoy mediocrity because it's here to stay for Utd. 6th."

Jinak z toho videa srší dezinforamční charakter na míle daleko.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

City zase brutální sestava. Asi by to měli zvládnout, zvlášť když Spurs chybí Kane. Tip 4:1.

Reagovat
masly008

spurs jsou lepší bez kane letos.

Reagovat
syraLFC

3:2

Reagovat
FUnk

stream?

Reagovat
Cobra
Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

nejedee

Reagovat
fabec1222

Proč zas pískaj? Takhle to bude vypadat, že se jim nelíbí hymna, a UEFA kvůli tomu udělá novou od nějakého multikulti transgendera, co bude rapovat o problémech rasismu ve fotbale

Reagovat
Nikikrew

Preco piskaju na hymnu LM?

Reagovat
AjaxFans

Kykyryký pojďme na ně

Reagovat
Josifek

Reagovat
pingla

wtf ty dresy

Reagovat
andrew96

Ani ty Tottenhamu nic moc.

Reagovat
pingla

no hlavně nechápu, proč si totáč nevzal ty své klasické bíle nebo třeba černé se světle modrými štulpnami

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to maji ve smlouve

Reagovat
mimi_united

Stones by mal odísť, vyzerá to že hráva len minimálne. V Barcelone by sa mohol chytiť

Reagovat
osobnostx

Běžte si převlíknout hadry, prd vidim !!!

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
El Cid z City

pssssst!

Reagovat
pingla

1:0

Reagovat
diastan

gooooooooooool a hned 22222

Reagovat
technecium

Luxusně Sterling

Reagovat
mistr129

Reagovat
diastan

Sterl je proste kral

Reagovat
Cobra

Bože.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude debakl

Reagovat
Kluivert9

Otázka koho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
naheCZ

Ten obránce té střele uhnul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

raheem 2. misto ve zlatem mici make it happen

Reagovat
AjaxFans

To je start

Reagovat
DeformFCB

Trippier úplně zbytečnej

Reagovat
Gareth Bale 11

Tripier. Kolik mu dal casu boze.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kokesh

Alcantara se už třepe

Reagovat
Hokaido

Viděl jsem dobře, že Alderweireld tomu snad uhnul?

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Ta lavička spurs je fakt tragická

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

Alli zatial nespravil krok naviac

Reagovat
DeformFCB

SONÍK <333333333

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
technecium

neneeeeeeee

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Whitemedia

To se hned pozná, že oba týmy letos oblíká Nike...

Reagovat
Cobra

Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
EXoRcIsT

Sooooon

Reagovat
Gareth Bale 11

Sonny je buh.

Reagovat
Josifek

Golaaaaaaaasoooo

Reagovat
Switchback

Son > Kane

Reagovat
DeformFCB

zase klid

Reagovat
misinho7

paradaaaaaaa

Reagovat
diastan

Tak nic zase 2 kousky

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmmmm

Reagovat
diastan

3

Reagovat
Whitemedia

De Gea... teda Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Olalááá

Reagovat
Switchback

City musí koupit nového golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Sonik buh

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooooooooooollllll

Reagovat
smazaný uživatel

laporte tohle bylo na urovni cescovvy paticky proti barcelone

Reagovat
osobnostx

Tak už chápu proč ho nepovolávají do repre...

Reagovat
Hokaido

Přitom on je letos asi druhej nejlepší stoper v PL. A takhle to zahodé dvěma chybama za 5 minut.

Reagovat
PhilipS

Ta Liga mistrů, to je představení gólmanů

Reagovat
celeb

Laporte chce prestupit k Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

WAAAAAAAUU

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

wtf co to udělal Laporte

Reagovat
DeformFCB

SON KURVA JO

Reagovat
diastan

co to kurva

Reagovat
Josifek

Krásná přihráva

A Ederson teda taky nic extra..

Reagovat
naheCZ

City

Reagovat
smazaný uživatel

tpc Sooon

Reagovat
Kincl

FUj to přece nemůže celé vyhrát Tottenham !!! Snad to urve letos Barca

Reagovat
masly008

to radši ajax.

Reagovat
technecium

wooooooooooooooooow

Obrany hrajou?

Reagovat
fabec1222

to je zápas , golmani

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kluivert9

Tpč

Reagovat
Gareth Bale 11

Sonnyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo povolil tuhle sadu dresů Spurs? Mam v tom hroznej bordel.

Reagovat
PBLead

SONALDOOO

Reagovat
Cobra

Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
vilp

To si Laporte dělá prdel...

Reagovat
Josifek

Gooooooooooooooooooooooooooooolaaaaaaaasooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

to co je dopííííči

Reagovat
pingla

soooooooooooooooooon

Reagovat
misinho7

Pepek zas v prdeli... ten tu LM nikdy neda

Reagovat
technecium

5:3 vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
DeformFCB

vždyť už ji 2x dal tak co to meleš

Reagovat
valloire

bez Barcelony

Reagovat
tunkic

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
matZz

objednávám Sonnyho dres

Reagovat
Gunner14

WTF?

Reagovat
doshcz

SONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Nikikrew

Laporte

Reagovat
MCFC_8

Laportove goly...

Reagovat
Shevchenko

City

Reagovat
smazaný uživatel

Son neuvěřitelná koncovka.

Ale City strašně chyby. Takhle to určitě nepůjde.

Reagovat
20fredy20

Vcera nejaki trulovia tu pisali ze Laporte je lepsi ako De ligt neuveritelne :D chong a este nejaki saskovia

Reagovat
Gunner14

Son > Kane

Reagovat
Luc-Luc

vidim ze ropakum ta LM jde :D

Reagovat
smazaný uživatel

To je match

Reagovat
ACSMan

Hoši tak tohle. Mám multiorgasmus z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se ma hrat Son na stredniho utocnika prodat Kaneho za 150 mega jako to mam ve FIFE

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten laporte

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to sakra je?

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser

Reagovat
vilp

Reagovat
_Blind_

Co to kurva jee??

Reagovat
naheCZ

To je zápas aspoň

Reagovat
technecium

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

Reagovat
DeformFCB

WTFFFFFF

Reagovat
diastan

10:8

Reagovat
Luc-Luc

ty vole

Reagovat
El Cid z City

Bavíte se?Vy se nebavíte? Tak máme už začít?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooollllllll

Bernardooooooooooooo

Reagovat
PBLead

To je FIFA?

Reagovat
ACSMan

Cože

Reagovat
Pigeon

Reagovat
fabec1222

ok, takže nějaké rekordy?

Reagovat
mistr129

Reagovat
vodka

Reagovat
Kluivert9

Nééé

Reagovat
misinho7

Reagovat
Grahf

lol jaký zápas

Reagovat
masly008

jak zápas.lol jakých 10 minut

Reagovat
PhilipS

wtf :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to jebem

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Whitemedia

COJEEEEEE

Reagovat
Gunner14

KUNDY VOLE, potřebuju si udělat jídlo. Můžete prosím přestat dávat goly??

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi ty brambory v kuchyni do poločasu rozvaří

Reagovat
Gunner14

bojím se odejít

Reagovat
robbik

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

is this the real life?

Reagovat
Pigeon

This is a fantasy...

Reagovat
Gunner14

Is this the real life?

Is this a fifa stream?

Reagovat
miezto

ty pi... to je mač

Reagovat
Mikesh

Chlapy stream co se neseka prosím...

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
naheCZ

Acestream na Orange Sport: acestream://a1e1a479f5bf0d7e9ac85cc706e8ff2c9c24ef2f

Reagovat
Mikesh

Díky borci

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
EXoRcIsT

co sa to deje toto ked si tottenham pojeba tak su retardi

Reagovat
celeb

wau

Reagovat
Josifek

Heeey, to si dělaj prdel, neee?

Reagovat
VALEN

HO kurva to je mazec to je fotbal

Reagovat
valloire

vypadá to, že trenérskej génius opět končí

Reagovat
technecium

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa nechýbalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší trenér historie ještě rozdrtí soupeře

Reagovat
VALEN

proč ty katalánský dementy furt provokuješ

Reagovat
valloire

protože mě to baví

Reagovat
technecium

Hlavně že včera ho nebylo vidět

Reagovat
valloire

sem šel hajat

Reagovat
smazaný uživatel

Pomočil ses v noci, že tvůj král vypadl?

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
valloire

o tom něco víš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Kdo vsadil dneska under tak je dobře v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

isiel som si dat jogurt a zmeskal som 4 goly

Reagovat
masly008

kam jsi pro něho šel 10 minut?vedle do vesnice.

Reagovat
smazaný uživatel

zjedol som ich 3

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze ne jablecny, aby ti nebylo spatne

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nic

Reagovat
masly008

to neumíš jíst u PC nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

mama nedovoli

Reagovat
smazaný uživatel

som si chcel vychutnat

Reagovat
Trand

Reagovat
osobnostx

Kde se zvyšuje obtížnost ??

Reagovat
Anacron

Ty krávo

Reagovat
diastan

cekal jsem hodne, ale toto ..

Reagovat
ACSMan

Guardiola s Pochettinem, " Dneska dáme basketbal ne?"

Reagovat
C-M@ster

Já to zapnu ve 12. minutě a přišel jsem o 4... ČTYŘI! góly?!!!!

Reagovat
vodka

já jsem to zapl v 10. a nechápu, že 1:2 a Silva akorát vyrovnal, co se to sakra děje

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale tak pro nas celkem fajn zacatek i tak.

Reagovat
Kang & Kodos

FUJ

#FDF

Reagovat
andrew96

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
celeb

ako tipujete 1. set?

Reagovat
PhilipS

Než dopíšu komentář padne další gól. Nechápu nic

Reagovat
smazaný uživatel

Misa Bilek zrejme po infarktu

Reagovat
Nikikrew

wau tak toto je supa

Reagovat
valloire

kdo tam brání?

Reagovat
jk

MŇAM DOPIČI! Mám ten stream asi o pět minut zpožděnej, ale SONYYYY!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand
Reagovat
jk

mám ten samej ale nějak se mi to pozdě načetlo a nechci rušit chromecast

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju tě.

Reagovat
Anacron

Jako teď už nevím jestli mám jenom opožděný stream nebo je fakt další gól

Reagovat
jk

Reagovat
liquicitizen

wtf

Reagovat
ACSMan

Sekl se mi stream a teď když se načetl tak jsem trošku zklamaný že furt 2:2

Reagovat
jk

Bože

Reagovat
naheCZ

4 střely, 4 góly

Reagovat
misinho7

city musia dat 5:2 na postup? ci ako to teraz je?

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
technecium

4:2

Reagovat
_Blind_

4:2

Reagovat
Switchback

6:2

Reagovat
diastan

coze

Reagovat
Minister

prečo 5?

Reagovat
naheCZ

Musí vyhrát o 2

Reagovat
mistr129

5:1

Reagovat
jk

4:2. Zatím, těžko říct, jeslti to odesílám a není tam už nějaká změna..

Reagovat
Gunner14

7:2

Reagovat
misinho7

dik

Reagovat
Switchback

si to za těch pár let furt nepochopil jo? heh

Reagovat
masly008

a až to pochopí tak to zruší

Reagovat
misinho7

no nemaju tie zmeny prist uz mozno buduci rok? riesilo sa to nie? o tom zruseni

Reagovat
masly008

asi ne,ale čím dřív tím líp.tohle pravidlo je z pravěku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

nejako som si to doplietol..rip

Reagovat
smazaný uživatel

uz konecne tady koncis? ty tvoje picoviny se stejne nedaly cist

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pantondavo

8:6

Reagovat
alcantara

Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

picus misinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už 5 minut nepadl gól. Betonari.

Reagovat
Olafek

Laporte letos asi druhý nejlepší stoper po Virgilovi a pak udělá toto??

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu >Laporte

Reagovat
smazaný uživatel

odbornik Misa vcera horel 3x tolik Lojzo

Reagovat
smazaný uživatel

hořel spíše Deli, ale jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

No spis bych rekl, ze z tech 3 vzadu horel nejmin Kudela, ale Deli asi cnel nejvic.. Skoro bych rekl, ze Ngadeu je momentalne lepsi nez Deli, coz bych tak pred rokem ani nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Andis

City na to prostě nemá mentalitu to je jak PSG. Letos vyraje Kdessilona

Reagovat
PP

dpč co to je??

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
diastan

co jeeeeeeeeeee, nekdo uz nas odepsal

Reagovat
technecium

GOOOOOOOOOOOOL JEDEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

festival golu pokracuje

Reagovat
Liveral

KdB tyhle přihrávky fakt umí nejlíp na světě

Reagovat
technecium

Reagovat
Matić

Reagovat
vilp

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeeeeemmmmm

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pigeon

Konečně gol

Reagovat
mistr129

Konečně, už jsem se nudil

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm.. tak tech 5:2 mi asi nevyjde, to bude jeste vic

Reagovat
fabec1222

už bylo načase, 9 minut bez golu, kdo to má sledovat?

Reagovat
miezto

taky už sem se pomalu nudil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělal gólman?

Reagovat
masly008

ležel

Reagovat
Switchback

Loris no ... musím mit na něj smůlu, dvakrát ročně koukám na Spurs a vždycky nějaká chyba

Reagovat
DeformFCB

Trippier nice troll

Reagovat
El Cid z City

Tak baví vás ta pepkova nekonečná přihrávaná nebo ne?

Reagovat
diastan

Kevin, Rehem, Bernardo to je proste blaho

Reagovat
Cobra

Hugo si dělá prdel ne?

Reagovat
Ondiis

Už jsem chtěl psát, že nějak dlouho nepadl gól to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Takže odznova teraz?

Reagovat
Gunner14

Dlho nepadl gol a dokonce jsem stihl i večeři ted to zas může začít padat konečně

Reagovat
_Blind_

A jsme zas na začátku

Reagovat
Gareth Bale 11

Nechapu tenhle zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

kdb pekne skoro jako kdybych videl iwobiho

Reagovat
Trand

De Bruyne ta přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

anglicko dalej v lm a hned je to show

Reagovat
PP

bez obran, bez taktiky.. ale je to zábavné, to je fakt..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

To je ujetý. Fanoušci defenzivního fotbalu pláčou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Olafek

Lloris tam je taky jak v kině

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
AjaxFans

sakra,akorát to zapnu a gól

Reagovat
valloire

neni to hokej že ne

Reagovat
mimi_united

Sterling by mal byť pri Ronaldovi a Messim v top 3 na zlatú loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisikriste.

Reagovat
pingla

Reagovat
Josifek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Andis

Reagovat
fefo

Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ronaldo, by tam vubec nemel figurovat

Reagovat
Mateo16

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Messi tam nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, pisoár už vystrčil hlavu z kanálu

Reagovat
valloire

zalez koště

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mi poradit, lezení někam ti jde. Nejdřív bolševikům do zadku a teď do žumpy, když ti vypad portugalskej simulant

Reagovat
valloire

neomarxistická antifosračko zalez koště

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hroznej chudák

Reagovat
smazaný uživatel

rika kokutek co ho tady nikdo nikdy nevidel nez zacal nadavat valovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má být na všech třech místech, dědo. Až tak dobrej je!

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrtej, až za Součkem

Reagovat
MCFC_8

Ou YEAAAH, tu obranu musime znicit dnes

Reagovat
Shevchenko

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Hokaido

Jsem si počas celý sezony říkal, že KdB vlastně City ani tolik nechybí, protože ho v pohodě dokážou nahradit. Když ho teď sleduju, tak jsem si uvědomil, jak moc jsem se mýlil.

On je prostě božskej hráč a plnohodnotně ho nenahradí asi nikdo.

Reagovat
jackinho10

Pico to je fotbal

Reagovat
EXoRcIsT

Trippier v lese a Lloris uplne mimo + rozohravka Spurs okrem Sona a Eriksena uroven druha liga

Reagovat
smazaný uživatel

spurs hrozne chyba nejaky technicky kreativny zaloznik v strede

Reagovat
DeformFCB

ne každý si může dovolit Ozila

Reagovat
Trand

Reagovat
fabec1222

Sázej za nízký kurzy, je to jistota říkali , dej under -4,5 říkali, tolik golu v 1/4 LM nepadne, říkali

Reagovat
Čenda

Fer ove sazeni.cz?

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

A pak Fera zavřeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
uff

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej mac.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mendy je strašně marnej, asi půjde po sezóně

Reagovat
Ondiis
Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa to zasekne a uz nepadne gol..max city 1

Reagovat
Kluivert9

Ten by stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Son si dělá úplně, co chce.

Reagovat
Josifek

Je skvělej, ten by mě zajímal o dost víc než třeba Eriksen

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální věk pro velký přestup, ale u vás už by bylo na tom lev křídle hodně plno.

Reagovat
smazaný uživatel

na hrotu by se taky neztratil, tuplem ve Spanelsku, kde se na hrot hodi spis pohyblivy typ hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na F9 by byl super.

Reagovat
vodka

ale oba goly spurs byly kiksy Laporta, jestli jsem v tom záznamu viděl dobře?

Reagovat
diastan

byly no

Reagovat
Josifek

Ta přihrávka na ten první byla parádní ale

Reagovat
Hokaido

Jop.

Reagovat
Counter

jj, vůbec to nechápu. Celou sezonu jejich nejlepší obránce a pak tohle

Reagovat
Kluivert9

Je fajn, že se ty kluby potkávaj tak často, že už se nemají čím překvapit

Reagovat
Trand

Ty kombinace dresů nejsou úplně šťastný a navíc dresy Spurs ani hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy dost ošklivé.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cobra

Zrovna tyhle vypadají z naší sady nejlíp.

Reagovat
Trand

Já nevím no, mně se fakt nelíbí. Ale přeju spíš vám.

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
Trand

Nevím no, taky mě to překvapuje, jako kdyby postoupili City, tak bych se asi nezlobil nějak a hrajou i mnohem líp dneska, ale Spurs mají prostě docela dobrou koncepci a skvělýho trenéra, za tohle je uznávám, i když půlku jejich hráčů fakt nemusím.

Reagovat
Counter

Pár hráčů tam je sympatických, Poche je špička, klub celkově funguje nad plán, ale stejně je nemůžu ani cítit

Reagovat
Counter

Chce vidět NLD v evropském superpoháru.

Reagovat
Side

Co je tohle za faul tvl ještě se ten kokot drží za rypák

Reagovat
Ondiis

a komentátor ještě "obvious foul"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ta strana Bernardo Silva - De Bruyne je naprosto famózní. Skvělí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

bernardo vs rose to je fakt kocka mys..

Reagovat
smazaný uživatel

vertonghen je jediny co to tam vie pod tlakom rozohrat

Reagovat
Čenda

OVP v pokoji #FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy ještě nedal přihrávku ne? Marnas

Reagovat
EXoRcIsT

Spurs uz asi 10 priáhraviek presne hracovi City na nohu

Reagovat
Gareth Bale 11

Jestli se zranil Sissoko je to v hajzlu.

Reagovat
Kincl

Furt se válí vocasové

Reagovat
Kluivert9

Zjistili, že tak nepadne gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Krásný zápas zatím. Dnes snad postup kohoutu a v lize by mohli naopak ztratit.

Reagovat
Raylan

No Sissoko, to by byl problem pro spurs

Reagovat
Whitemedia

a to ještě nedal branku Aguero

Reagovat
EXoRcIsT

Kkti fanusikovia City piskaju na Sissoka ktory je zraneny ale ked ich herecky simuluje to im nevadi

Reagovat
EXoRcIsT

No teraz uz nasral i mna ked sa vratil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Counter

To nasral fakt každého, sudí ho ani neměl pouštět zpátky.

Reagovat
mistr129

Tak když sotva odejde ze hřiště a pak tam znova vleze, aby po deseti vteřinách zase ležel..

Reagovat
smazaný uživatel

Ustlal si tam 3x.

Reagovat
diastan

To na Slovensku nemate ? Protoze toto je uplna beznost vsude, ze se tak divis

Reagovat
smazaný uživatel

U nas nema kto piskat

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

Sisoko

Reagovat
Kincl

Bože odtáhněte ho ze hřiště

Reagovat
Whitemedia

Já tak nesnáším ty upískané hovna...

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne ze piskaju na hymnu na protest proti Uefe pritom ta kryje ich podvody pri FFP

Reagovat
Whitemedia

Nejde jen o City.. celkově tady ti fanoušci, co pískají a bučí u každého kontaktu soupeře s míčem.. hrozně mi to leze na nervy..

Reagovat
EXoRcIsT

keby aspon mali dovod ako ked na old trafforde piskali na suareza a naopak ale toto je retardacia

Reagovat
Pigeon

Jakože Suarez pískal na diváky na Old Trafford?

Reagovat
smazaný uživatel

napis priste co ti nevadi, bude to kratsi. Tobe vadi vlastni tym, komentatori, fanousci, hra samotna te podle tvych slov nebavi...Koho to zajima???

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

bez sissoka? je rozhodnuto

Reagovat
DeformFCB

Llorente

Poche se neposral, cenim

Reagovat
smazaný uživatel

To už přehání. Ať vypadne a je to.

Reagovat
Pigeon

Spurs celkem riskuje. Eriksen Sissokha v defenzive nenahradí, nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Tottenham na sobě za pyžama?

Reagovat
Kincl

Pěknej hnus si na sebe vzali :D

Reagovat
Whitemedia

Nike jsou experti na pyžama

Reagovat
Gunner14

Reagovat
CHONG

Poche se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Mně příjde strašně napiču, že tým co ztratí balón, ho pak 3 minuty nepotká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mají presovat

Reagovat
t0mmy33MCFC

Přesně

Reagovat
Gareth Bale 11

Son je skvelej ale.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Luc-Luc

ten Son je taky skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až ho pošlou domů na vojnu

Reagovat
andrew96

Tomu se ani nechce věřit, v jakého hráče se Son od odchodu z Bundesligy vypracoval.

Reagovat
technecium

Mendy si může podat ruku s Youngem

Reagovat
EXoRcIsT

je este horsi lebo Young je len kridlo prerobene na beka ale Mendy bol vzdy obranca a i tak to nevie

Reagovat
technecium

Tak zas asi tak rok pořádně nehrál

Reagovat
EXoRcIsT

vyhovorky ja v robote tiez po chorobe musim hned ist na plno a nerobit chujoviny a to mi neplatia take love

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy mal byt obranca prerobeny na kridlo

Reagovat
diastan

Silenost, jestli ma stridat zraneni a tragicke vykony po nich, tak doufam, ze pujde

Reagovat
Gazdo

Nebol to nahodou jeden z najlepsich bekov na svete?

Reagovat
diastan

tak problem je, jak dlouho a hlavne se to tykalo jen hry dopredu

Reagovat
Whitemedia

Si vzpomínám na to hádání, jestli je nejlepší Alonso a nebo Mendy.. a nakonec oba na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

mendy mal dve tazke zranenia, ktore sami o sebe z neho urobili horsieho hraca, navyse nie je poriadne rozohrany...ale topka ktorou sa staval z neho uz dost mozno nebude

Reagovat
Counter

Reagovat
technecium

Reagovat
Hokaido

Mendy byl strašnej hype jednu dobu, naštěstí už je to pryč. Na City nemá, Pepek už to asi ví a pošle ho o dům dál.

Reagovat
Counter

Před zraněními byl boží.

Reagovat
Hokaido

Do útoku ale.

Reagovat
smazaný uživatel

do fanty mozno

Reagovat
mistr129

Normálně by ty anglický týmy udělaly líp, kdyby hrály bez levých beků.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, u nás by to byla vcelku katastrofa

Reagovat
mistr129

Taky spolu s Arsenalem máte jediní nějakého konkurenceschopného

Reagovat
smazaný uživatel

Walker taky ještě nezačal bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

dopředu je úplně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale dozadu mu tam Son dělá paseku.

Reagovat
smazaný uživatel

Son je top a City musí do rizika

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane a Sissoko out, to není dobré

Reagovat
Sztanda

Prvních 10 minut jsem hledal fungujici stream, takze hezke nervy...pak sem nasel acestream na slovensky orange sport, nesekal se tak jsem si začal hovět no a do toho začali mluvt ti dva "komentatori"...proboha to je jako co?!

Reagovat
Mikesh

Tottenham když hrál bez Kanea nedávno delší dobu tak byl 2x lepší, dnes se to jen potvrzuje. Son na hrotu > Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci byli nakonec očekáváně nejslabší tým v ČF. Ti by byli na kolotoči i na Old Trafford. Tohle je úplně jiný sport.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Shevchenko

nefandi si.

Reagovat
smazaný uživatel

fakta

Reagovat
Shevchenko

Fakta jsou taková, že nejslabší tým v ČF byli MU.

Reagovat
Kincl

Snad dá City na začátku gola, aby taky něco ukázal Totáč jinak bude jen čekat 45 minut

Reagovat
technecium

Reagovat
janinho

hej, zato dal miesto sissoka llorenteho... lebo ide cakat

Reagovat
Counter

Sterling s KdB jsou prostě boží ❤️

Reagovat
DeformFCB
Reagovat
matZz

takže do toho středu tam je Wanyama, osmnáctiletej Skipp a teoreticky tam může zaskočit Eriksen, nebo týpek se zlomenou rukou, ale to pak zase nemá hrát kdo v útoku. Jestli fakt Tottenham ukope to čtvrtý místo, tak to bude malej zázrak.

Reagovat
Counter

Mají kromě ManCity ohromně lehký los, měli by to dát.

Reagovat
matZz

příští kolo nejspíš ztráta, takže Arsenal se asi posune na třetí místo a zbytek sezony budou muset dohrát bez ztráty a to mají ještě Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika 0, ale zábava výborná.

Son král. KDB úžasný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A už tradičně velmi špatný David Silva. Ten už solidně upadá...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase zklamal Lucas.

Reagovat
Hokaido

Ten akorát zahrál proti tragickýmu Huddersfieldu, jinak je taky strašně nevýraznej.

Reagovat
smazaný uživatel

taktika vyhra o dva goly zatim v polocase splnena na 50%, to mi neprijde spatny...nebo myslis "taktiku" hrat picu a spolehat se na valeni a zdrzovani v zaveru aka primera? to pak ano

Reagovat
hefy

Zatim dobrý.

Reagovat
Cobra

Čekal jsem, že nás ten rychlý inkasovaný gól zlomí, ale vzepřeli jsme se jak nejlíp to šlo. Škoda těch našich gólů, kterým s trochou štěstí mohl Hugo zabránit.

Jinak při každé naší ztrátě míče a protiútoku City trnu. Sissoko bude chybět daleko víc, než kdokoliv jiný - možná krom Sona, ten je momentálně neskutečná TOPka.

Reagovat
matZz

Hugo s tím podle mě nemohl nic dělat. To spíš Trippier by se měl vzpamatovat.

Reagovat
Cobra

Jak? Ta přihrávka od KdB byla tak luxusní, že s tím by neudělal nic ani Lahm. Zato Hugo kdyby nešel na zem, tak to má. Ta střela Sterlinga byla mizerná.

Reagovat
jk

No ale jak mám Trippse rád, tak dneska fakt nemá dobrej den

Reagovat
Counter

Neřekl bych, měl to dost z úhlu a zvládl to solidně.

Reagovat
hightower

Při tom 3. šel na zem moc brzo...a bez Sissoka, nevim nevim, musíme dát gól jinak to nevydříme...

Reagovat
Busby babes

Pcohe aby ted vytahl nejakej majstrstyk z rukavu, protoze sily jim budou ubyvat a City ma lavicku nabitou...

Reagovat
Counter

Naštěstí má pořád na lavičce všechny jejich letní posily

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
DeformFCB

hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
robbik

Reagovat
uff

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Luc-Luc

nemyslim, ze to Tottenham ustoji, v tom stredu jsou hrozne prehravani

Reagovat
Busby babes

jo a Trippier a Young hrali letos zaklad v semifinale MS.

Reagovat
Counter

Trippier musel podepsat smlouvu s ďáblem, jinak není možné, aby byl na MS tak dokonalý a od té doby takový sešup

Reagovat
Gareth Bale 11

Jediny stredak na lavicce je Skipp, to bude sila.

Reagovat
alcantara

David Silva celkom slaby poslednu dobu, nie?

Reagovat
lucius6

Ano, posledních pár zápasů je poměrně z formy, zvlášť v kontrastu s výkonu ze začátku sezony.

Reagovat
Counter

Pepek před sezonou mluvil o tom, jak už Silvu bude muset víc šetřit, jenže se zraněním KdB k tomu moc neměl možnost. Tak už je David asi chudák trochu vyplivnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Absence Sissoka může být rozhodující,už Winks je velká ztráta, dnes je z toho může vytáhnout jedině Son.

Reagovat
mistr129

Šilhavý se diví, proč Sterling dostává tolik prostoru. Já se před pár týdny taky divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

2 years ago Ajax and Man Utd played in the Europa League final. Today Ajax is in semi-finals of the UCL and Man Utd not. Difference?

Ajax invested in young talents while Man Utd invested in Young's talents.

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TheAdy

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Infi

Reagovat
Mateo16

Ako by povedal Owny.

Sranda obrana

Reagovat
smazaný uživatel

D. Silva poměrně špatný, já mám asi štěstí na jeho špatné výkony, ale od něj jsem dobrý snad neviděl. Asi největší útočná slabina City? Vidím ho max. 1-2 do roka.

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim kvalitni stream dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

O2 celkem funguje.

Reagovat
Trand
Reagovat
C-M@ster

Už dlouho jsem neviděl Kevina kopnout dobře přímák.

Reagovat
CHONG

Tohle nemůžou slépky ustát

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky se jim to rozpadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale poche fakt gulky zo zeleza. branenie jednogoloveho naskoku a hodi tam najofenzivnejsiu moznu zostavu. maloktory dnesny manazer by toto urobil

Reagovat
jk

Ta lavička je fakt bídná, těch možností tam moc není

Reagovat
smazaný uživatel

mohol tam hodit stopera a vysunut vertonghena

Reagovat
smazaný uživatel

emery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
jk

tvle, to je mučení ty útoky city...

Reagovat
DeformFCB

Ideální čas tam poslal Lamelu... oh wait, on je skleněnej

Reagovat
PP

nejpozději v 65.minutě Sané a není co řešit.. jestli teda může hrát.

Reagovat
Sir Ravealot

To je karma za tu Leviho neaktivitu při doplňování týmu, ten střed bez Sissoka vůbec nefunguje a ani na lavičce neni nikdo, kdo by to mohl změnit

Reagovat
DeformFCB

Ferko co děláš

Reagovat
vilp

Kompany.

Reagovat
Dr. Admess

KdB

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
technecium

de bruyne je famoooooooooooooooooooooozní

Reagovat
pantondavo

No letos moc ne, ale pošetřil si to na správnej match

Asi to odkoukal od CR

Reagovat
technecium

Byl zraněný. Je klíčový pro City, byl klíčový pro Belgii na MS... Fak úžasnej hráč a navíc obrovsky sympatický

Reagovat
mistr129

Pěkně

Reagovat
vilp

Kev je prostě božan...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuun

Perfektní otvírák od gundogana a finálová od KDB.

Reagovat
Nikikrew

Agueeeroooooooooo

Reagovat
Rohlíček

Kuuuuuuuuun

Reagovat
Luc-Luc

plastic team plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Kevinek

Reagovat
lucius6

De Bruyne je zpátky, je neuvěřitelné, že i bez něj je City tak dobré, protože on je pořád o level výš.

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Lloris je hrozná díra.

Reagovat
Ondiis

KdB zpátky ve formě. A Kompany mi dal zavzpomínat na Merteho

Reagovat
jacobT

KdB je famózny

Reagovat
EXoRcIsT

Spurs do rici takto si nechate ujst semifinale

Reagovat
Mimalu

Lloris taky nic nechytne

Reagovat
Hokaido

Lloris teda mohl alespoň vyběhnout...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

to je zámek ty vole.. a to nehraje Totáč špatně..

Reagovat
EXoRcIsT

a Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

to bol identicky gol ako ten majstrovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerooooooo !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

s lavickou spurs to je konecna

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bez stredu hriste dame jen zazrakem.

Reagovat
nani92

najlepšie mužstvo histore

Reagovat
Luc-Luc

uz si delas alibi az dostanete bura ?

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

je samozřejmě Real Madrid Alfreda di Stefana

Reagovat
technecium

ne, to je samozřejmě Barcelona Pepa Guardioly

Reagovat
valloire

vyhrála snad ta Barcelona alespoň Zlatý hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrála sextuple

Reagovat
valloire

porno je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Už ti docházej argumenty co, teď se nás tu snažíš nasrat přes Pepa nevyjde.

Reagovat
valloire

Pep na to nemá. Ať už je to jakkoliv. Opět venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Má 2 LM stačí, dalši ho čeká zase až s Barcou

Reagovat
valloire

ZZ má 3 za 2,5 roku a Alfredo pro jistotu 5 po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ byla náhoda a ty to víš je to prumerny trener. Alfredo nehrál v tomhle systemu LM.

A o Alfredovi mi nemluv, čórko

Reagovat
valloire

Náhodou to vyhrál 3x za sebou Jasně, není to důstojný, tohle říkat. A o jaký čorce to přesně mluvíš? O Kubalovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kubala byl geniálně přechycen, Alfredo prachsprostě čórnut.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Škoda, po druhém gólu Sona to vypadalo nadějně, ale to šťastné vyrovnání přišlo hrozně brzo

Reagovat
diastan

piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Poche i Pep to jsou koule

Ofenzivní sestavy a Pep tam má ve středu Silvu, KdB a Gundogana Mourek by tam dal Jonese, Matice a McTominay, před nima Herrera s Fredem

Reagovat
smazaný uživatel

Tech defenzvnich chyb je Teda na obou stranách strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech defenzvnich chyb je Teda na obou stranách strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to pisal uz pred x rokmi..de bruyne je messi medzi zaloznikmi

Reagovat
Hokaido

Ale tak dobrej, aby se prosadil pod Mourinhem v Chelsea, není.

Reagovat
smazaný uživatel

tim je bernardo.. messi vubec nema tak kolme, rychle a strilene centry a prihravky jako kdb, v podstate toto nikdy nedela, vsechno rotuje nebo jen posouva, rychlost prihravky zase tak neresi. navic vedeni mice, pohyb bez mice, vse jine.

black kdb je iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit Pepka a D. Silvu, a nikdo na nebude mít.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to jejich slabiny.

Reagovat
Dr. Admess

Tak jestli jsou jejich slabiny Pep a D. Silva, tak to asi můžou být úplně v klidu.

Reagovat
CHONG

Guardiolu fakt nemusím a jeho šílený hype jde mimo mě, ale on je naopak jeden z hlavních tahounů toho týmu.

Reagovat
vladino10

V lige možno, v CL nie..

Reagovat
smazaný uživatel

*na ně

Reagovat
Kincl

Totáč si to totálně nezaslouží tak snad nedají nějakou haluz

Reagovat
Trand

Sissoko hrozně chybí.

Reagovat
CHONG

Ty semifinálové dvojice budou ale parádní.

Reagovat
mistr129

Nejzajímavější ročník za hodně dlouhou dobu

Reagovat
valloire

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dr. Admess

Wow, takový famózní skluz Fernandinha a on to pískl?

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak mi City nevadi, tak Fernandinho je hroznej hajzl.

Reagovat
jk

Vždycky byl

Reagovat
Kincl

To nebyl faul ne? co to píská vocas

Reagovat
John Obi Mikel

Dele Alli dnes spatnej

Reagovat
Gareth Bale 11

To neni stredak, tam hori jak papir.

Reagovat
Kincl

Ten Tottenham prohrává a není schopný udržet balon ani :)

Skvělé napadání už ve středu hřiště do City

Reagovat
jk

Reagovat
Dr. Admess

To bylo úplně jasný.

Reagovat
John Obi Mikel

Llorentemu to preju nejvic

Reagovat
technecium

jedem City na 5:3

Reagovat
valloire

Reagovat
Luc-Luc

hohooooo

Reagovat
Gareth Bale 11

Kurva joooooooo.

Reagovat
Kincl

Neví jak omg to je neskutečný štěstí po**** Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je do pici

Reagovat
DeformFCB

LLORENTEEEEEEEEEEE

Reagovat
Cobra

Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
fabec1222

Tak když už dá gola i Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

hahahaha

Reagovat
Kixi Syhimour

hlavně je ověřte ale v lize

Reagovat
Salfovic

6:6 a rozhodne TB

Reagovat
Dr. Admess

Rukou to jako dal, ale byla u těla, tam bych neviděl problém.

Reagovat
mistr129

pohyb proti balónu, spíš bych to ale uznal

Reagovat
mistr129

ale možná vůbec nebyla ani ruka

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
valloire

kyčel

Reagovat
EXoRcIsT

mam pocit ze City ten jeden este da ale ci neda Spurs z nejakeho protiutoku skor

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co vymysli ten turecky kouzelnik

Reagovat
Salfovic

Co na tom řeší

Reagovat
John Obi Mikel

Ruku

Reagovat
Salfovic

Tak to už musel vidět VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nejde neuznat..vic u tela ta ruka byt nemuze.. ale Cakir...

Reagovat
jk

omg dopiči, že já se tu dycky podívám a pak z toho zpožděného streau mám hovno

Reagovat
fabec1222

Co kontroluje? Šejkové neunášej

Reagovat
technecium

jasná ruka

Reagovat
John Obi Mikel

U tela

Reagovat
technecium

Od kdy můžeš dát rukou gól?

Reagovat
EXoRcIsT

ruku mal pri tele to neni ruka a navyse sa to odrazilo este do stehna a tak islo do brany ruka ani nahodou

Reagovat
John Obi Mikel

Myslim, ze tohle je dovolene. Jisty si nejsem, jestli chces vedet vic, podivej se do pravidel. Nevim

Reagovat
technecium

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Acquanni

Mě se taky nelíbí, že takový gól platí, ale prostě podle pravidel platit správně. To jsou ty pravidla o rukách pořád dokola, mělo by se začít hrát v kazajkách a bude konečně jasno

Reagovat
John Obi Mikel

To by se pak spatne behalo

Reagovat
Acquanni

To určitě, na druhou stranu by to nás u obrazovek asi dost pobavilo

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

nene

Reagovat
janinho

jasny technecium

Reagovat
jk

Reagovat
vladino10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
DeformFCB

magore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Ty jseš fakt ostuda všech fans Barcy

Reagovat
technecium

Ale ty nezvladajko naše

Reagovat
Kluivert9

Bandu muslimů na tebe

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

dotklo sa to ruky ale to by bolo docela prisne no

Reagovat
pantondavo

WTF Max od toho obrance, nebo kdo to byl, vsak to byl v podstate vlastnak.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony mají očividně jiná pravidla

Reagovat
Luc-Luc

rukou hral maximalne ten obrance

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vilp

Co zase řeší dvě hodiny...

Reagovat
Trand

Snad lepší, když to zkontroluje pořádně a ze všech záběrů než aby rozhodl rychle a blbě ne?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa sudi poskrabal

Reagovat
EXoRcIsT

to neni ruka . Ruku mal pri tele a nakoniec to islo od stehna do branky

Reagovat
Kaze

Ruky se to dotklo 100%, se podivej na jeho ruku, jak se pohnou ty svaly po kontaktu.

Reagovat
Nikikrew

ruky sa to dotklo

Reagovat
EXoRcIsT

sak ja viem ale od ruky ktoru mal pri tele do stehna a tak do brany to neni umyselna ruka

Reagovat
Nikikrew

Ved ano, ja by som to tiez uznal

Reagovat
Remt

a že se to ruky dotklo znamená co? Jasnej gól

Reagovat
Luc-Luc

to je mac necekal jsem, ze se Tottenham vrati do zapasu jeste

Reagovat
Gareth Bale 11

At to dopadne jakkoliv, tak na to jak dneska hrajeme, navic s touhle sestavou a drzime se, tak jsem fakt pysnej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Finále vás čeká.....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Nechápu hráče, kteří se při komunikaci rozhodčího s videem kolem něj šrocují a mluví mu do toho Asi to vidí a rozhodne podle videa správně, tak ať radši mlčí.

Reagovat
Mikesh

Kdo teď postupuje?

Reagovat
Kincl

Posra*nej Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to odvodit z obrazu hry?

Reagovat
liquicitizen

juventus nie

Reagovat
smazaný uživatel

misinho7

Reagovat
raduinho

Hod tam Saného už.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
merlick

Tak a tu je nevyhoda VAR - rozhodcovia to sleduju v slow motion, pomaly po 1 fps. Lorenteho ruka bola vidiet iba v takmer plnej rychlosti, ako mu narazila lopta do ruky a ta sa pohla

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale od ruky do jeho boku a ruka byla u těla

Reagovat
Dr. Admess

I když byla, tak taková ruka se nepíská. U těla.

Reagovat
merlick

Nj tieto nove pravidla

Reagovat
Dr. Admess

Jinak ten Sané asi bude mimo hřiště fakt asi problémovej, když ho ignoroval Löw a teď i Pepek.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Sterling a Silva jsou vyborni

Reagovat
Dr. Admess

O tom nepochybuji. Ale Sané taktéž a v takové 70. bych ho tam poslal za už uběhaného Sterlinga či Bernarda.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nemam rad, kdyz se strida pozde

Reagovat
Hokaido

V kolikátý minutě Pepek zareaguje? V 90.?

Reagovat
pantondavo

City az se naucej betonovat, tak mozna zacnou vyhravat, to je stejnej facepalm jak tehdy s Monakem

Reagovat
DelPiero137

Alebo premienat viac sanci. Su vyborny ale v utoku aj obrane spravia vzdy chybu v rozhodujucom okamihu.

Reagovat
DeformFCB

Poche by to měl zavřít Sanchezem

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou nejaci namezdni fanousci ty v cernym?

Reagovat
technecium

Cakir je tím známý

Reagovat
Salfovic

To cucal Pikao ?

Reagovat
EXoRcIsT

kurnik dal by som si

Reagovat
SpecialOne

No cukry se vstřebávaj tak za 2 hodiny ne? Takže chce mít energii při cestě domů

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
Luc-Luc

sane se nemohl ani rozcvicit

Reagovat
John Obi Mikel

Llorenteho pohyb bez mice

Reagovat
Kincl

Dávej kartu omg

Reagovat
mimi_united

City musia postúpiť Oni proste patria do finále. Pri všetkej úcte k Ajaxu, prípadné semifinále totttenham - ajax je ako z Európskej ligy

Reagovat
EXoRcIsT

wtf

Reagovat
Posledni Kovboj

drz picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
John Obi Mikel

No, zjevne nepatří

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jo

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Ondiis

Tak jak teda

Reagovat
John Obi Mikel

Nakonec ne

Reagovat
Anacron

No hlavně vyhrát to Totač celý tak je to ostuda pro celou Evropu. Ale pořád lepší než city.

Reagovat
jáá

Hovno, kdo si to vyhrál, ten si to vyhrál. Aspoň změna a mně se tam Slípky líbí víc než City.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
wyqinac

proc jako? Casy se meni.. Pred 15 lety by Manchester city znel jak tym co vypadne v zakladni skupine evropsky ligy

Reagovat
EXoRcIsT

Trippier a jeho branenie je na zaplakanie

Reagovat
Anacron

Gól z půlky. To tomu přesně chybí ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte je úplně marnej v těch velkejch zápasech. Zlatej Stones

Reagovat
Dr. Admess

Eriksen

Reagovat
patas92

Goooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama

Reagovat
technecium

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Reagovat
mistr129

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
diastan

joo9oooooooooooooooooooooooooooo jooooooo gooooooooool

Reagovat
popltak

Reagovat
t0mmy33MCFC

se divim ze stihas tak rychle psat koment ja rval pred TV ale zbytecne

Reagovat
John Obi Mikel

Dpč

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Dr. Admess

Tak že by ofsajd?

Reagovat
Posledni Kovboj

slepice no

Reagovat
patas92

Ofsajd

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

konec krasne pohadky

Reagovat
Gareth Bale 11

At jde Eriksen do pici!!!!

Reagovat
Grahf

eriksen keket

Reagovat
Rohlíček

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
Dr. Admess

LOOOOOOOOOLOOOOOL.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen kkt

Reagovat
jacobT

Sterliiiiiing

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
EXoRcIsT

to ktory kokot tam spravil tu jebnutu prihravku

Reagovat
Thelvin

Nemáme se za co stydět

Reagovat
Rudnevs

To nie, keď postupuje...

Reagovat
Raul=Real

Eriksen

Reagovat
pingla

offside, neplatí snad

Reagovat
fabec1222

bez nervů, ten obránce slušnej vrah

Reagovat
Switchback

Tve kdo to z toho Tottenhamu tak posral že to nahral jaksi nazpátek

Reagovat
Gunner14

LADS ITS TOTTENHAM

Reagovat
DeformFCB

ALRIGHT BOY, WE GOT THIS

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Eriksen opět potvrdit svoji extratřídu

Reagovat
DeformFCB

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Eriksem demnt....VAR zachrana

Reagovat
mimi_united

Je to tam, nový golden boy

Reagovat
John Obi Mikel

Neni, je mi vas i docela lito

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
diastan

nesnasim video

Reagovat
vladino10

Reagovat
vodka

Eriksen

Reagovat
doshcz

YES VAR

Reagovat
pingla

Reagovat
Luc-Luc

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je spieeeeeel

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsaaaajd

Reagovat
technecium

Reagovat
PBLead

VAR

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty vole, uz to ukopejte do prdele.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Kixi Syhimour

NEPLATÍ!!!!!!!!! Spurs

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
pospec7

Reagovat
Grahf

ofside rofl

Reagovat
Gunner14

HAHAHAHa wtftfwtftw VAR bruh

Reagovat
Luc-Luc

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Eriksen ma z prdele kliku ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

tyvoleeee

Reagovat
Ondiis

Chudáci City fakt

Reagovat
Whitemedia

Pochcat VAR

Reagovat
mickey mouse

tpč

Reagovat
Salfovic

Už jsem myslel, že k tomu svetru přirostl.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rudnevs

Ufff... Ešte že tak. VAR!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fabec1222

to bylo jasný, Eriksen to věděl hned od začátku, bez nervů

Reagovat
Elliasson

Podle pozápasového rozhovoru pochybuji.

Reagovat
AjaxFans

Ty voe, to je meč na ičko

Reagovat
jáá

To teda. V semifinále lepší Slípky než City.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ty kravo

Reagovat
DelPiero137

Eriksen ta prihravka na vlastnu branu, to je na facku

Reagovat
lajka30

Eriksen má neuvěšitelnou kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ty kravo

Reagovat
vodka

VAR má místo srdce odpadkový koš

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

na tom je nevtipnejsi, ze si uprimne myslim, ze tu penaltu proti Juve by tenkrat s videem taky pisknuli

Reagovat
lichna.

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

To VAR je strašná prdel, oslavy jak mrdka a pár vteřin po VAR ohlásí ofsajd

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Gunner14

huh? však toto není vůbec nic proti Tottenhamu? Jen se směju nad tím že oslavuješ postupový gol do semifinále LM v nastavení. Sterling nedal rychlejší sprint za zápas jaký předvedl k oslavě, Pepka málem trefilo a pak za pár vteřin přijde VAR a nazdar

Reagovat
technecium

Já prostě nevím. Mně se tohle nelíbí. Tohle byl strašně divnej ofsajd, předtím to uznali po strašně divný situaci ve vápně... Pocitově mi to prostě nesedí

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Hokaido

Ty seš fakt retard.

Reagovat
technecium

Fuuuu, tak teď jsi mi to nandal jen kvůli tomu, že si něco myslím. Už si to myslet nebudu. Vyhrál jsi.

Reagovat
Hokaido

S tímhle běž doprdele. Nezdá se ti to jen kvůli tomu, kdo je na lavičce City.

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
celeb

lol, argumentacia 60 rocnej zenskej. Ja viem co si si myslel! Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls, sam si kolikrat podobne otravnej (presne jako ja tady a ted )

Reagovat
vladis271

Reagovat
valloire

Reagovat
Posledni Kovboj

demente

Reagovat
Hokaido

Přesně o tomhle jsem tady psal nonstop asi před rokem touhle dobou a měli jste mě za idiota. (Nebo většina, ne třeba zrovna ty)

Reagovat
Counter

jj, já jsem obecně zastánce videa, ale dneska na mě teda vykoukla ta druhá strana mince Nejde mi ani tak o to, že jsem to ManCity přál víc, ale obzvláště pro lidi na stadionu to musí být fakt něco šíleného.

Každopádně nejde proti tomu namítnout nic, tímhle směrem se to ubírá, správnost rozhodnutí má přednost před emocemi a spontánností.

Reagovat
Hokaido

Já jsem se smířil s tím, že video bude a nedá se s tím nic dělat. Fakt je škoda, že nejde efsearch, protože ten příspěvek od technicea o pár řádků níž, který jsem opalcoval, vypadá jako copy pasta mých příspěvků, když jsem o tom psal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

https://twitter.com/DickinsonTimes/status/1118622921663053824

Tohle je zase dobrý protiargument. Jen je nutné dodat, že ani s videem to prostě nikdy nebude stoprocentní.

Reagovat
Counter
Reagovat
El Campeon

Za mě v pořádku. V hokeji máš to samý, taky gejzíry radosti a potom ti to vezmou

Reagovat
valloire

Jo, jenže tam se zkoumá jestli puk překročil čáru, ne jestli byl na modrý ofsajd nebo někde faul.

Reagovat
Counter

I tohle už se dá přezkoumat, ne?

Reagovat
bbbauch

minimalne offsidd urcite

Reagovat
technecium

Nikdy jsem to neviděl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dron

To bys měl častěji koukat na hokej

Reagovat
rave

Fauly se samozřejmě na videu posuzují, pokud ta situace vyústí gólem. Stejně jako třeba postavení v brankovišti.

Reagovat
technecium

Reagovat
masina_LFC

pocitovo si proste kokot

Reagovat
jk

tyvole vy by ste se měli dívat akorát na tu posranou barcelonu a zůstat v laliga sekci, to jsou hrozný slinty tady pak

Reagovat
Gunner14

Nah, neuznali to správně.

Reagovat
FUnk

vylez uz guardiolovi z prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladino10

Reagovat
PP

ten morální boj, zda být pro pravdu a férovost, i když je to proti tvému oblíbenému týmu co?

Reagovat
technecium

Tohle mě štve obecně. Vadilo mi to na PSG proti United, vadí mi to teď. Z rozhodčích jsou díky VARu alibisti, za který všechno opraví video... Pro mě se z fotbalu vytrácí ta lidskost. Zpětně přemýšlím nad tím, že ty minely rozhodčích a křivdy jsou nedílnou součástí historie fotbalu (boží ruka, zlobí se někdo, že to uznali?) a na toto si prostě zatím moc nedokážu zvyknout. S VARem přijde fotbal o příběhy.

Reagovat
Hokaido

V tomhle máš pravdu.

Reagovat
andrew96

Jo, kvůli boží ruce se zlobilo a stále zlobí hodně lidí.

I s VARem bude fotbal psát příběhy. Trochu jiné, ale nezmizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, vždyť i konec tohoto zápasu je příběh sám o sobě. Příběhy typu Bayern-Real či PSG-Barca bych si s klidem odpustil.

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Já mám třeba kvůli tomu pořád dost smíšené pocity při vzpomínce na postup BVB přes Málagu. Na jednu stranu obrovská euforie, které ale bylo dosaženo jen díky velké chybě rozhodčích (nic na tom nemění ani fakt, že předchozí gól Málagy neměl platit).

Reagovat
technecium

A kolik ty příběhy ponesou emocí?

Reagovat
andrew96

No... zatím snad i víc než bez VARu.

Reagovat
valloire

souhlas kolego, jenom doufám, že to nemá nic společnýho s Guardiolou dneska

Reagovat
technecium

Mně se že začátku video líbilo, ale to protože ještě nedostalo možnost ukázat všechny svoje negativa. Už to MS bylo takový divný z tohoto pohledu. Mnoho penalt, alibismus rozhodčích... Už to nebyl ten fotbal jako dřív. Tohle je prostě jen pokračování. Typickým příkladem pro mě je ten gól tuším na 3:1 Ajaxu proti Reálu. Tam se po gólu 3 minuty nehrálo a hledalo se, jestli tam náhodou něco nebylo špatně, nejdřív ofsajd, pak aut.. To je přeci výsměch. Tak buď má rozhodčí pochybnost a jde si ověřit konkrétní věc, nebo na podnět videorozhodciho něco změní. Ale takhle. Aby se každý gól 3 minuty kontroloval? To je sračka. Video by mělo fungovat podobné jako v ragby nebo hokeji. Prostě jako poradní prvek rozhodčího. Ne jako něco, co rozhodčího nahrazuje.

Reagovat
technecium

Když to vznesu na tuto situaci. Ani čárový, ani hlavní ofsajd nesignalizovali, hlavní ten gól dokonce uznal.

Reagovat
valloire

MS ve skupině bylo děsný, pak si to na PO FIFA uvědomila a změnila přístup. Ale mam to podobně, chci lidskej omyl, ne čekat minuty na potvrzení golu. Když se to zavádělo, o tom nebyla řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že chceš lidskej omyl, když jste jen díky němu "vyhráli" LM.

Reagovat
andrew96

Každý gól se 3 minuty nekontroluje. Situaci že zápasu, kterou uvádíš, ale jinak VAR funguje přesně tak jak popisuješ, ne? Buď má pochybnost VAR nebo hlavní rozhodčí, a pak jde zkontrolovat. Rozhodně to ale není pořád. Vždyť i včera šel k videu jen jednou, a to při nadstandardní sedmigólové přestřelce.

VAR má spoustu chyb, ale věřím v jejich odstranění a spravedlivější fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Takze zrazu je Maradonova ruka ok? Potom skoda, ze vas Collina viacej nejebal. Vies o tom, ze historia by bola ina a spravodlivejsia.

Reagovat
Busby babes

zlobi se nekdo, ze to uznali? no, cela Anglie dodnes.

Reagovat
technecium

Aspoň malá odplata za Falklandy

Reagovat
valloire

Falklandy jsou impéria a pasáci tam neměli co dělat.

Reagovat
Busby babes

asi jsi myslel Malviny...

Reagovat
uff

Jasne ze zlobi ty ... Vzdy ta druha strana. Spomen si na Collinu lenze to si plaval asi este v slipoch. Popripade na Lamparda. No myslim, ze to si este nepamatas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nevím. Mně se tohle nelibí. Tohle je strašně divnej příspěvěk, pořád si říkám, že to bude lepší a lepší ale ono je to furt stejný, stejně na hovno.

Reagovat
messi80

Je ofsajd ,tak je ofsajd a gól nemôže platiť pri var,to je snáď jasné nie?nato je var aby sa neriadil pocitmi ale faktami.pri ofsajdoch sa to väčšinou da.a k tomu pepovi...ja ho mám fakt rád ,ale práve dnes som si spomenul na jednu vec ktorú som u neho nemal rád a to boli jeho večne neskoré striedania.taky sane tam dnes mal byť skor podľa mna

Reagovat
LokoLFC

Viole, to je jasný, když jsi City fan. Nám všem se to naopak líbilo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys fandil Tottenhamu/nepřál City, tak naopak by se ti to rozhodnutí líbilo. Všichni argumentují jak to bere emoce fanouškům. To je blbost. Vždyť se podívej jak vždycky jeden z fanouškovských táborů to rozhodnutí oslavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol nice

Reagovat
SCELO

Reagovat
John Obi Mikel

Je cas to ukoncit

Reagovat
pantondavo

Prohrali si to sami v prvnim zapase, snad daj aspon ligu

Reagovat
smazaný uživatel

to by je mohlo zlomit a mohli by posrat i ligu

Reagovat
Mekgajvr

Drakeova kletba, nic vic

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jebe

Reagovat
AjaxFans

Gratulace kohůtom

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo jo neměl jsi šetřit hráče v Londýně, Hokaido to říkal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
technecium

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

no stacilo tam dat pencli

Reagovat
Kixi Syhimour

Stačilo to dotlačit do branky na Etihad...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to zahreje u srdce, ropaci s petrodolarama zase neprelezli do semifinale sasci...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
jáá

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Cobra

¨Je to tááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám

Reagovat
DeformFCB

TLESKÁM, NÁDHERA, EUFORIE

suchý triko

Reagovat
Kincl

Vysvetli pojem suche triko :)))))

Reagovat
Svatej

Dost nešťastnej konec teda podle mě...

Reagovat
Counter

Šílenost tohle

Reagovat
Luc-Luc

Tottenham skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal zvítězil !!!!!

Reagovat
Salfovic

Pepek je prostě zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
mayday

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kincl

Jojo a Poche vyhral co? :-D

Reagovat
JM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

city mrdky späť do búdy

Reagovat
Kejza

eeee. já bych asi nechtěl bejt fanda ani spurs ani citizens, protože tohle musely bejt nápory na srdce jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

spursy spurs kliatba zlomena

krasny zapasik

Reagovat
Counter

Ne nutně, teď by právě mohli rupnout s Ajaxem.

Reagovat
jenage

Nedivil bych se.

Reagovat
jacobT

Ak Ajax vypadne zrovna s nimi...

Reagovat
Counter

To by zabolelo no. Ale pořád tady ještě bude jako poslední záchrana Liverpool nebo Barca

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je jedno, su v semi...gol v 92. minute ked mali na dosah historicky uspech, po takej spatnej prihravke..typicki spurs, zlomene vazy, navzdy na smiech..a zrazu var vesmir prepocitava

Reagovat
Counter

A teď si představ, že prohrají finále gólem v 95. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si představ že ne.

Reagovat
Counter

Já si taky myslím, že ne :-)

Reagovat
PhilipS

Přál sem to to City sakra. Jeden z nejlepších zápasů ever

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
EXoRcIsT

Dakujem City a Spurs najlepsi zapas za poslednu dobu co pamatam v LM

Reagovat
Kincl

Hnus jsem fakt nasranej snad slepice chyti Barcelonu

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, Ajax

Reagovat
Thelvin

Myslel ve finále

Reagovat
John Obi Mikel

Je to mozny

Reagovat
Switchback

Reagovat
Spalovač šancí

už je rozlosováno

Reagovat
smazaný uživatel

To leda ve finále.

Reagovat
Dr. Admess

Semifinále už je dané.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Veď semi už je vylosovane nie?

Reagovat
EXoRcIsT

preco hnus Spurs si to zasluzili

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax mají vole

Reagovat
janinho

tvoje znalosti su uzasne

Reagovat
Cobra

Snad jo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale přesto jim přeješ finále , to je hezké

Reagovat
DeformFCB

:D

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Taky jim budu přát.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Free_player

Možná tak ve finále

Reagovat
icka

Reagovat
SCELO

nikdy som este nevidel blaznivejsi zapas a to VAR neviem ci mam byt rad alebo smutny...

Reagovat
John Obi Mikel

Kohouti

Tuhle sezonu je to poprve (resp. podruhe) a naposledy, co jsem vam fandil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ajax dobře. Na City bych jim moc nevěřil, ale totáč rozjebou na kvašné jabka.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jáá

pevně v to doufám

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

FUCKOFF CITYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
maraynwa

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
cristiano.K.

ty vole maji o zapasy mene ty vole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Spalovač šancí

Perfektní emoce. S VAR mnohem větší než bez něj

Reagovat
Posledni Kovboj

to bylo prve kecu

Reagovat
Kejza

žejo!

Reagovat
mimi_united

Reagovat
krisa

To je těch 0:1 lepších než 0:0

Reagovat
vodka

gratulace spurs, výborná zábava s infarktovým závěrem. Sterling s de Bruynem jsou každopádně fantastičtí a Spurs klobouček, Son má dneska absolutorium

Reagovat
F.Torres

Podobný případ jak s PSG. VAR rozhodl o postupu .... na jednu stranu dobře, je to dle pravidel. Nicméně za tu hovadinu by si ten gol zasloužili

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
technecium

Reagovat
Nikikrew

Paneboze to su luckeri to snad nie je ani mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Gunner14

Klid... Stejnak to nevyhrají a budou mít míň sil na ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

No, šanci mají velkou. LFC nebo FCB ve finále znají s oběma letos už hráli a přes Ajax by to jít mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

prodat Laporteho dopíče, před rokem marnej, tento zase

Reagovat
CHONG

Paráda Pochemu to nejde nepřát a Pepek opět konec na prvním těžším soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slabina no

Reagovat
CHONG

To zas ne, bez něj by bylo City o třídu níž, ale tu LM prostě neumí a potěší to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

a jak hrál reálek?

Reagovat
CHONG

Třikrát po sobě to vyhrál

Reagovat
Teoretik

ty náš historiku

Reagovat
CHONG

Bylo to hrozně dávno, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty ses taky ptal na minulost

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
8lampard8

Reagovat
SpecialOne

Skvělá věc ten VAR místo zářezu správné rozhodnutí. Tottenham je blízko obrovského úspěchu, ale i pro Ajax je to skvělý los

Každopádně obrovská gratulace

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
jáá

Reagovat
TopinB

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Kvadrapl

Reagovat
smazaný uživatel

*rapl teď už jen.

Reagovat
John Obi Mikel

NÁDHERNÝ ZÁPAS, DRAMA OD ZAČÁTKU DO KONCE

Reagovat
Frank Lampard 8

ale že to teda byly nervy

Reagovat
John Obi Mikel

Jednou jsem vám fandil

Reagovat
smazaný uživatel

18 gólů v odvetách a já neviděl ani jednu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Spurs..wow gratulace nejlepsi mozna obe semifinalova slozeni

Reagovat
r.mrazik

ctyri goly? to at si toho Tobyho slepice nechaji

Reagovat
Remt

jak by to asi dopadlo s obrancema Unite?d

Reagovat
r.mrazik

tezko rict,ale od barcy jsme dostali jen tri...takze...

Reagovat
r.mrazik

ale samozrejme si delam jen srandu...byl to uzasny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

paradni zapas s paradnim koncem

Reagovat
Rudnevs

Pekne Spurs, zlo je preč... Teraz ideálne Ajax do finále! Ale Tottenham by bol vlastne tiež prijateľná varianta, neni to okukaný klub a robia to tam sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zapas

Reagovat
Anacron

Jako to musí být na infarkt ty emoce co museli zažít obě strany

Reagovat
bbbauch

Tohle melo vsechno

Reagovat
stiflerovamama

Dobre tak Tottenham si môžeme z možných víťazov rovno odškrtnúť.

Reagovat
Hokaido

Pěkně Spurs Pep je klasicky za šaška v LM.

Semi Ajax-Spurs je úžasný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně, že se našlo množství co ti to krásně vysvětlili

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

No nevím proč by měl být dneska za šaška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš jde o zápas v Londýně

Reagovat
Trand

To je možný, ten jsem neviděl. Záleží na tom, jak to Hokaido myslel no.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Trand

Já to vlastně i četl. Za dnešek ho ale podle mě nejde moc kritizovat, chybělo jim fakt málo, pokazily mu to chyby jednotlivců a Spurs je prostě vyškolili z produktivity. Jen snad na konci bych od City čekal trochu víc šancí a ne jen házenou okolo pokutovýho území Spurs.

Reagovat
Counter

Zas ta tvoje paměť

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Jinak řečeno neřeším ho obecně, řeším jen dnešek Na to abych ho mohl soudit dlouhodobě, na to si netroufám, ale asi na tom něco bude, co píšeš. Dnes to byla podle mě fakt spíš smůla.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
John Obi Mikel

Snad prijdou ti katalansti kasparci i sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Reagovat
Salfovic

Protože opět vypadl s mnohem horším týmem.

Reagovat
technecium

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak posrali mu to jednotlivci, Kun nedal penaltu v Londýne a Laporte sa dnes úplne posral

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Remt

Proč by měl být za šaška? Hrajou perfektní fotbal, skoro se mi ani nechce věřit, že je Live prohání, když hrajou takhle skvěle, ten tým je naprostá mašina

A dneska se za ten výkon stydět fakt nemusí si myslím

Reagovat
valloire

jenže mašina zase vypadla, tak chyba je kde?

Reagovat
Spalovač šancí

v golech na hřištích soupeřů

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože utratil (společně s PSG) neuvěřitelný obnos peněz a z očí končí na těžší soupeři a se City se nedostal ani do semifinále.

Reagovat
technecium

Ale válcuje ligu jako nikdo a hraje úžasnej fotbal. To zas tak málo taky není. LM je vždycky i o štěstí

Reagovat
Kixi Syhimour

Ligu mu neberu, ale pokud ho v LM někdo chce označit za šaška tak prosím. Jako je hyperbola, ale když se na to podíváš, tak to není jeho doména v posledních 8 letech.

Reagovat
alcantara

Conte a Allegri je tiez za saska, Klopp je za saska vsade, lebo uz roky nic nevyhral, Mourinho traged tragedov, Zidane odpiskal ligu na jesen...Vybavim vsetkych za minutu, ale zmysel tej debaty je aky?

Reagovat
Kixi Syhimour

Conte, Klopp a Allegri vedli nejlepší týmy na světě? (Allegri dejme tomu letos)

Reagovat
alcantara

Najlepsie timy na svete to boli/su na zaklade coho, kto ich stvoril?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bayern zválcoval celou Evropu naprosto neuvěřitelným způsobem. City je jedno z nejlepších co PL kdy viděla (ale v LM zatím nic)

Reagovat
alcantara

Napovedal som Ti....

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, mi to vypadlo, Bayern nestvořil on, City (s haldou peněz) a FCB ano, ale v LM se mu dařilo pouze s FCB, bavíme se snad o LM, ne?

Reagovat
alcantara

Nepopieram, to co si napisal. Len nepoznam odpoved na otazku, ked je sasek Pep, preco nie su aj ostatni...

Reagovat
Kixi Syhimour

Conte nikdy neměl tým, ani finance na to tu LM vyhrát, titul s Chelsea byl sám o sobě zázrak.

Klopp nikdy neměl tým, ani finance na to tu LM vyhrát, BvB si vybudoval (i LFC) sám, ale na LM to prostě nemělo tu kvalitu to vyhrát, Bayern i Real byli jinde.

Mourinho je v poslední době tragéd.

Zidane vyhrál LM 3x za sebou, ligu jednou, jednou stáhl neuvěřitelný náskok a jednou ji odpískal.

Allegri Juventus pozvedl a to o dost a na tu LM to asi i bylo (i letos), taky nikdo nehlásá, že je nějakej mág na LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Mourinho je v poslední době tragéd a Zidane jednou podělal ligu, jednou ji vyhrál a jednou stáhl neuvěřitelnej náskok, jo a vyhrál 3x LM za sebou.

Reagovat
valloire

Klopp ti ten tým neuvěřitelně zlepší a hraje skvělej fotbal. ZZ dojebal po triumfu jenom ligu...nic víc, ale má taky kratší karieru a ještě se uvidí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevyhrál CdR

Reagovat
alcantara

Lebo Pep ho nezlepsi...

Reagovat
valloire

ale jo, City zlepšil, Bayern ne

Reagovat
alcantara

Barcelonu, Canteru...

Reagovat
valloire

Barcelonu musel zlepšit, když je odchovanec a vidí do toho....Ale učit Němce tiki taka mi přišla zhovadilost už když ho brali. Tohle dobrej trenér nedělá, ani ten s vizí. Přizpůsobí styl dle prostředí a hráčů. Něco z toho čemu věří tam nacpe, ale nepředělává to kompletně.

Reagovat
valloire

Tak je, ale štěstí přeje připraveným. Nemůžeš přeci hrát hurá fotbal, když prohraješ první zápas o gol. Nemůžeš šetřit hráče, protože si myslíš, že postoupíš. Tohle stačí, aby ten trenda byl celkem k hovnu. Je těžký vyhrát LM, když uděláš chybu. Šampion ji nedělá.

Reagovat
alcantara

Jj, to je totiz jedine kriterium na posudenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha a to je jako normální aby to takhle v LM bylo už 8 let?

Reagovat
alcantara

Co trva osem rokov?

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře 6 řekněme, jeho nemohoucnost v LM. Je to dobrej trenér, na ligu lepšího neznám, ale ta LM je vcelku nemesis a moc nevím podle kterých krérií to chceš posuzovat kromě výsledků. Připočtěme fakt, že Bayern a City měli v jednom období téměř top kádr na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jde o to, že ve fotbale KUPODIVU existuje i něco mezi géniem a šaškem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně, ale označení šašek se dá pochopit, alespoň pro mě, leč nemám stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Trebars komplexne celu jeho historiu v tejto sutazi, zeby? Je stvrty najuspesnejsi trener LM, takto spamati, nie je to nahodou tak? Sasek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bral Hokaidův příspěvek jako označení posledních sezón, je-li to míněno jako historicky celé období, tak nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

mozna by bylo lepsi se zamyslet jak a kde vsude budes cpat ty svoje nesmysly

Reagovat
Kixi Syhimour

A ty snad víš, jak to myslil? Já jsem si jist, že to myslil po odchodu z FCB

A jaké další nesmysly?

Reagovat
John Obi Mikel

Mel jsi pravdu. Pep urcite neni nejlepsi kouc na svete.

Reagovat
Ranoth

aky je ten zivot zabavny, za par sekund sa najvcasia radost hracov city v zivote zmenila na najvacsie sklamanie v zivote

Reagovat
Remt

Zábavný to je když nejsi fanda City

Reagovat
popltak

Tohle je nádhera

Reagovat
diastan

Ajax Barca takove divne finale....Skoda no, muzem si za to sami a Pep to ma asi proklete

Reagovat
smazaný uživatel

To bych,netvrdil,Barca,dostana od Liverpoolu,takový výprak,na který nezapomenou..

Reagovat
Trand

Lloris ale nechytí nic

Reagovat
Olafek

Jen tu Aguerovo pencli, která by to asi rozhodla

Reagovat
DeformFCB

V druhý druhý půlce toho pochytal hodně, průměrný zápas z jeho strany.

Reagovat
Kejza

tu de bruyneho jebu měl fakt dobře

Reagovat
Darren Fletcher

mne je ich luto normalne

Reagovat
t0mmy33MCFC

VAR ale sem pro, jen takhle rvat a mlatit do pohovky pri golu pred pritelkyni a zbytecne trapas

Reagovat
jk

jak chtěl zamachrovat, že má přítelkyni

Reagovat
t0mmy33MCFC

omg... to fakt ne radsi kdyby tu pri fotbalu nebyla

Reagovat
t0mmy33MCFC

to je jako neco k machrovani ?

Reagovat
smazaný uživatel

incelfotbal.cz

Reagovat
Counter

To je takový interní EF joke

Reagovat
t0mmy33MCFC

jednou sem tu napsal ze preju Seville protoze jsem byl pred jejich stadionem a nekdo psal ze delam machra ze sem byl v Seville

Reagovat
Counter

jj, běžná záležitost.

Reagovat
uff

Pamatas si pri kom to zacalo?

Reagovat
andrew96

Mě spíš naštvala ta pohovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Pohoda, já měl úplně to stejné... ještě jsem se u toho málem rozbrečel.

Reagovat
frankiefcb

Já malem rozflakal půlku bytů a mobil který jsem měl po ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

no... pred priatelkou su akekolvek emocie dost napiču a mlátiť do gauča... nezávidím, stavím sa, že to nakoniec ani nepochopila prečo si sa prestal tešiť a má ťa za blbca.

Reagovat
ADM

A čo

Reagovat
t0mmy33MCFC

no prave ja jsem vzdy klidas a fotbal pred ni nekomentuju, ale vcera to neslo nezacit rvat .. jenze prisla vrazda fotbalu

Reagovat
t0mmy33MCFC

ona mi rekla - co je? vsak vedou 4:3 porad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
opretis

jak chtěl zamachrovat že má pohovku

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
lichna.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Rox

Konečně se ten fotbal začíná zas vyrovnávat .

Reagovat
Nikikrew

Ale zapas uzasny

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda zápas Ajax-City by měl grády.

Reagovat
Radin

Eriksen příště na lavičku, tohle si nemůže dovolit, má fakt štěstí

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Minister

Spurs možno prvá trofej po toľkých rokoch a hneď CL... snáď nie.

Reagovat
Kincl

Furt tam jsou dva lepsi tymy

Reagovat
Shevchenko

3

Reagovat
xjert02

Reagovat
John Obi Mikel

Taky doufam, ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Shitizens,tak by jse,měly jmenovat,3 goly dostat doma saláti.A teď,ještě,jim veme titul,tým od řeky Mersey.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale,sem to myslel tak snad Liverpool titul.

Reagovat
Koláč na pekáč

Jsem to psal před zápasem, že Spurs v klidu postup A teď Ajax až do finále, za ten fotbal co předvádí tam patří.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hodne v klidu tohle no.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Anacron

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Cobra

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

a vedle Pepka je Swarley..

Reagovat
krisa

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

bozi

Reagovat
CHONG

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

MAGIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

škoda, že ten tým je v takový prdeli, že skončíme v lize tak na šestém místě a dohrávat to budou dorostenci

Reagovat
Remt

jako jsou docela na sra*ky Ale za to, že zvládli vyřadit City.. to klobouk dolů Ikdyž nám by se možná hodilo aby se trochu v LM vyšťavili teď na konci sezony

Reagovat
afc ajax

Toto som chcel GO AJAX

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Gareth Bale 11

I kdyby jsme s vama vypadli, tohle semifinale bude super a hlavne neokoukany. Kdyz ne celkove my, tak snad vy.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
jáá

Přesně tak.

Reagovat
Teoretik

No nic, tak aspoň ve finále vyklepnem Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, prostě blaho

Reagovat
nani92

toto si podlľa mna bude Guardiola celý život vyčítať, mohol minúť na obranu 400 mega a dostať dnes možno o gol menej a on investoval len 200

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

Reagovat
krisa

Reagovat
vladino10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mul

konecpcnych 200

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
raduinho

Takže finále Barcelona-Ajax. Vítěz Barca

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KingMaster13

Tak když půlka Ajaxu k vám přestoupí tak se není co divit

Reagovat
jáá

Live to musí urvat. Stačí že teď mají slípky 4 bývalý hráče ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

tam počítáš i Jansena?

Reagovat
tuny

Alderveireld, Vertonghen, Sanchez, Eriksen

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvádí Pepek se City v LM, je totální skandál. Co rok naprosto zoufale zvládnuté čtvrtfinále. Už aby Conte aspoň jednou dostal do rukou podobný kádr a za 3-4 sezóny, tohoto "génia" úspěchy v Evropě strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

ajax/spurs vo finale lm s ich financiami - nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax a Spurs mají slabé finance?

Reagovat
jáá

Tak Ajax si fakt nekoupi Mahreze na lávku za 60mega nebo za kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v klidu by mohli, kdyby chtěli.

Reagovat
Trand

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby šlo o Zlín či Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten spurs čo investoval miliardu ? keby nestavali dávajú do hráčov.

Reagovat
Masi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsem to říkal, že Pepek na těch 1:0 a béčkovou sestavu na Tottenhamu dojede. Tottenham je silnej a je schopnej venku těch pár golů dát. Kdyby City se raději vysrali na ligu a tam poslali to nejlepší..... letos tu LM mohli klidně vyhrát Tak zase nic no

Reagovat
Dr. Admess

Pro všechny 4 týmy ale letos obrovská šance. Barcelona či L'pool budou jasnými favority finále. Naopak Ajax či Spurs ve finále jednou za několik let a v jednom zápase to urvat můžou.

Pro nás obrovská šance, neměli bychom toto prosrat, ale normálně cítím, že letos to vyjde tomu Ajaxu či Spurs.

Reagovat
Switchback

Liverpool > Barcelona > Ajax > Spurs ... takhle to teda vidím podle šancí

Reagovat
Dr. Admess

Shodneme se.

Reagovat
vladis271

no. ak City zaváhajú v jednom z tej dvojky šlágrov čo ich teraz čakajú a budeme v pole position na ligu pred zápasom s Vami tak Vám tam pošleme na Camp Nou juniorku.

Reagovat
Dr. Admess

Je fakt, že tohle může být pro nás výhoda. My už ligu máme v kapse prakticky. Každopádně na druhou stranu vy pod Kloppem máte neskutečný fyzický fond, takže bych se toho vůbec nebál. Navíc dokonce máte mít na druhou stranu o den odpočinku víc (i když možná Barcelona ještě nemá určený přesný termín a bude hrát asi taky nakonec 26. 4.).

Každopádně z vás mám strach nejvíc ze všech soupeřů, co jsme mohli dostat v celé soutěži. Protože odveta na Anfieldu prostě zní sakra těžce.

Reagovat
KingMaster13

Huddersfield a Cardiff musíte dát i s juniorkou, Wolves o nic nepůjde zase. Takže jedinej problematickej zápas máte v Newcastlu. A to by jste měli zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ešte musí zaváhať City...

Reagovat
KingMaster13

Však říkám, teď je to hlavně o City. Pokud neztratí, což je možný tak může být Liverpoolu jednoduchý los u prdele

Reagovat
Fakt

Parádní los semifinále a jeden z dvojice Ajax-Tottenham ve finále

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
pingla

bohužel však i Barcelona nebo Liverpool

Reagovat
Fakt

Liverpool

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Svatej

Už třetím rokem se na City těším kvůli duelum s úplnou topkou a oni pokazdy stihnou vyletět ještě dřív, než se k někomu dostanou ...

Pozitiva jen dvě. Snad to urve ten Ajax až do finále + Spurs budou mít další zápasy, do kterých opre všechno.

Reagovat
Counter

Sranda je, že teď už jsou Spurs fakt ořezaní na kost, jestli se jim urychleně nějací zranění nevrátí. Tam už pomalu ani nemá kdo střídat Každopádně Poche klobouček, mačká z toho víc než maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude out Sissoko, tak se asi do základu posune jeden z náhradníku, co šli na plac a ještě zbyde do rezervy Walker-Peters a Skipp Foytha radši nepočítám...

Zbytečnej luxus, když se nemusí do dresu ustrojit Pochettino

Reagovat
patas92

Pepkovi to asi není přáno, no. Aspoň v semi nebudu mít dilema, komu fandit.

Reagovat
valloire

Jak přáno...to už není smůla ne?

Reagovat
patas92

Jindy ne, letos jo

Reagovat
valloire

to jenom zapadá do toho obrazu, není úspěšnej mimo svou zonu a ligu do toho netahej, má k dispozici nejvíc peněz a přesto nepřeleze čtvrtfinále

Reagovat
patas92

První zápas posral. Ale nemůže za to, že Aguero nedá klíčovou penaltu a druhý zápas mu posere Laporte, který do teď patřil mezi top 2 obránce v Anglii.

Reagovat
valloire

Tak takhle. Udělat to ZZ, říkám to samý. Je celkem arogantní nenasadit v dvojzápase LM plnou palbu. nevěřím, že takovou chybu by ZZ udělal. Další věc je, že Pep dlouhodobě jede plán A a B nemá. Taky chyba. nereaguje na vývoj a věří pořád tomu A. Tohle opravdu výbornej kouč nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak objektívne, včera rozhodovali centimetre...

Reagovat
valloire

možná, ale v souhrnu dvojzápasu si za to může sám

Reagovat
Cobra

Propocené, smradlavé triko.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tep jak kdybych byl na place taky.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace a hlavně vám tady na fóru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Evropský Superpohár pořád žije

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Měli bychom si teď fandit navzájem, na trollení všech ostatních by to bylo supr

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Víš jak, na chvilku v LM nejsme a hned má Tottenham umetenou cestičku

Reagovat
Cobra

Já bych rád, ale fandím Tottenhamu. Nechci se vydávat za fanoušky Juve, že se před zápasem s Ajaxem uvidím ve finále LM.

Reagovat
Counter

Tak jasně, respekt k soupeři musí být, já taky pořád od zítřka čekám šílené utrpení.

Reagovat
Trand

Já čekám že to bude celkem v pohodě, ale nevím co mě k tomu vede, když jsem viděl náš výkon na Vicarage Road.

Reagovat
Counter

Já pořád doufám, že zahrajeme tak jako loni v Miláně, kde to bylo šíleně suché triko. Akorát mám obavu, že Neapol je krapet lepší a dostane nás pod pořádný tlak.

Asi rozhodne, jestli dáme gól, pak by museli dát čtyři.

Reagovat
Trand

Já doufám, že Neapol k tomu přistoupí jako u nás, ale to se asi nestane. Souhlas, dát gól bude klíčový, protože dva nám můžou v pohodě nasázet, na 4 jim v základní hrací době nevěřím.

Reagovat
Acquanni

Ani si nechci přestavit, kdybychom nedošli ani v té EL po dobře rozebraném prvním zápase do semifinále a Totáč v LM ano

Reagovat
Counter

To by dost zabolelo. A třešnička by byla, kdybychom nějakou náhodou skončili v lize čtvrtí před Tottenhamem a Chelsea, přičemž ti dva by vyhráli LM s EL a odšoupli by nás z kvalifikace do příštího ročníku LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně by přišel o flek v LM někdo z PL? Měl jsem za to, že takhle to bylo napsledy, když vyhrála LM Chelsea a sebrala tak Liverpoolu LM za 4. místo. A že teď se modlí za výhru v obou soutěžích týmy s titulem z periferie,jako například z ČR.

Reagovat
tuny

Sebrala 4. místo Tottenhamu.

Vítěz evropského poháru má jisté místo v LM, ale může být max 5 týmů z jedné země. Tudíž pokud by vyhrály poháry týmy, co se nekvalifikují v lize, tak jdou ty dva + 3 z ligy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Acquanni

Takový šílený scénář se mi v hlavě narýsoval, ale nechtěl jsem to psát ani z prdele radši Doufám, žes to zaklepal pořádně, když jsi to dopsal, nebo to budeš mít na triku, klep klep

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to snad ne to me nenapadlo sakrys

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem, obrovský úspech pre Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako asi mam infarkt. Tohle byl silenej zapas. Na to v jake jsme hrali sestave, tak proste nechapu, ze jsme to ukopali. Je mi fuk kdo jak dneska hral, hlavne, ze se tohle dalo. Semifinale LM je neco fantastickyho.

Reagovat
fenixLFC

teraz to tie mrdky vypustia v lige. snad ich ajax vyradi

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co Sašo? Di do píči

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo se City psychicky propadnou...

Reagovat
fenixLFC

kiezby

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak takhle vypadnout, uvidíme, snad to někdo zvládne

Reagovat
vladis271

nemôžu, furt sú v boji o B4, a nemôžu sa spoliehať na to, že vyhrajú UCL. Každopádne v sobotu by vyhrali tak či tak City. Podľa mna padnú až na OT.

Reagovat
fenixLFC

nepadnu, skor verim spurs nez trapnemu inted. ale s tymto ich uz v sobotu znova nedaju

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
KingMaster13

Naopak tohle City může dost poškodit. Sice si nemyslím, že Tottenham je obere ale mají tam další 2 dost těžký zápasy, kde se jim to může posrat

Reagovat
cristiano.K.

na slepicich si akorat jen spravi chut

Reagovat
KingMaster13

S tím souhlasím, hlavně Slepice budou v hlavách úplně jinde. Proto říkám když jsem se koukal na jejich los tak pokud mají ztratit tak to bude jinde a ne s Tottenhamem

Reagovat
janinho

kvôli takým jak ty by človek ešte v semi držal palce Barcelone... kkt, že mrdky... fakt prestan aspoň na chvíľu písať takéto picoviny keď vám spurs môžu o 2 dni pomôcť získať titul

Reagovat
fenixLFC

Preco? Po prve nepomozu, dostanu latu a po druhe aj keby pomohli tak to nebude pre mna sympaticky tim so zvladajucimi hracmi a manazerom. Furt to pre mna bfe druhy najhnusnejsi klub v PL

Reagovat
janinho

nastastie poznam kopec normalnych fanusikov LFC takze kvoli tebe nazor menit nebudem. ty bud rad, ze vam Lloris daroval 3 body vo vzajomnom zapase.

a ten zvysok... proste schyza. su to mrdky lebo nepomozu. a aj keby pomohli tak su nesympaticki, lebo Pocche nezvlada (pritom z Kloppa si za niektore pozapasove vyjadrenia robia srandu v celom Anglicku). fandi komu chces, ale aspon sa nevyjadruj jak uplny zebrak.

Reagovat
valloire

on je mimo

Reagovat
Neutron

je to blb

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem už LM sledovat po vypadnutí Bayernu, ale musím uznat, že anglické týmy jsou příjemná změna oproti Španělům.

Reagovat
smazaný uživatel

strašne som si užil ten zápas, ale keďže som držal palce City, tak kvôli tomu koncu a VAR sa teraz cítim jak tínedžerka po prvom sexe keď sa ráno zobudí sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je mi lito pepka, ale zbytek city je mi ukradenej

totac z minima maximum, ty pisou paradni pribeh

Reagovat
Shevchenko

Sterlingu to je karma ty buzno

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
t0mmy33MCFC

karma nic nezmeni na tom ze je to nejlepsi hrac PL letos

Reagovat
smazaný uživatel

A Eden?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
technecium

O sezóně City podle mě rozhodnou dvě věci. Neproměněná Mahrezova penalta na Anfieldu a Aguerova na Tottenhamu. To je prostě smůla.

Reagovat
Counter

To není smůla, ale jejich nepochopitelná neschopnost. Prakticky dokonalý tým a neumí dávat penalty...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ta plesata barcelonska cubka je uplne neschopna

Reagovat
smazaný uživatel

ZÁPAS BOHŮ tyvoe Tohle bylo ještě lepší než City-Monako, šílenost.

Reagovat
Rudnevs

Tak najmä, že Pepek šetril hráčov na ligu... Vyplatilo sa mu to podobne ako Ramosovi (viem, že je to divné porovnanie, pretože to, čo spravil Ramos, je zakázané, ale aj tak princíp je rovnaký - podcenenie súpera).

Paráda!!! Tento rok CL je super, hoc i bez výraznej nemeckej stopy...

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

A koho měl šetřit? Fernandina? Jinak mě nenapadá nikdo, koho nechal odpočívat, aby byl fit na ligu (tedy pokud těm v základu neřekl, ať sigóly šetří na ligu

Reagovat
Rudnevs

V prvom zápase...

Reagovat
EXoRcIsT

Paci sa mi ako tu vacsina fans Barcy pisu ze vo finale vyklepu Ajax ked po 1. Tam moze byt v klude Tottenham a po 2 . Ich Liverpool v klude moze rozobrat na suciastky

Reagovat
Dr. Admess

Kdo, kde to píše? Najdi mi to, prosím.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
EXoRcIsT

Najdi si to ssm co som ja tvoj oco aby som za teba vsetko robil . Zober si mysku do ruky a scrolluj hore

Reagovat
alcantara

argumenty level Harabin.

Reagovat
EXoRcIsT

Harabin by napisal ze to nieje jeho prispevok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Většina Barca fans je naopak z Poolu na můj vkus až moc posraná.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kde se ti to páčí, když to nikdo z nás nepíše?

Reagovat
EXoRcIsT

Teoretik ; raduinho a to som asi 10s hladal

Reagovat
alcantara

Wtf

Reagovat
Spalovač šancí

Co to vymýšlíš za pohádky?

Reagovat
Kluivert9

Stále čekáme.

Reagovat
Majk91

Neskutocny zapas. Kto by to bol na zaciatku tohto rocnika LM povedal, ze jedno semifinale budu tvorit Ajax a Tottenham. Pep ma to stvrtfinale asi zakliate.

Reagovat
Mekgajvr

Snad to city zlomí a rupnou v lize

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

Mohli by.. verím, že Ole doma s nimi neprehrá

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Já naopak čekám, že teď v lize dají Spurs tak 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je jistota. Doufám, že to fans Liverpoolu pochopí.

Reagovat
Counter

Budou to teď dobré paradoxní situace - fans Liverpoolu budou muset fandit MU, zatímco MU se bude muset vypořádat s tím, že daruje LFC titul

Reagovat
technecium

Nemám pocit, že United, který hráli teď proti nám, mají nějakou šanci proti City

Reagovat
Counter

To jsme si říkali i loni a United na Etihadu otočili z 0:2 na 3:2

Reagovat
Busby babes

uz jen kvuli tomu zapasu se Alexis vyplatil. Zaridil vsechny goly.

Reagovat
Counter

Pořád tajně doufám, že vám rozjebe nejdokonalejší platovou politiku

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak u derby nevíš...

Každopádně i tak United vůbec nevěřím

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

nasrat na LFC, my potrebujem body pro sebe. jenze nas vypraska uz Everton no...

Reagovat
Counter

Já vám na tu top4 vůbec nevěřím no, máte těžký los a momentální forma je chabá. Ale třeba Ole ještě překvapí.

Reagovat
Busby babes

ja taky ne, prave z tehle dvou duvodu. odesla nam forma v klicovej moment sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

U vás mi přijde, že vám o ti může být jedno jestli do LM půjdete. Máte velké jméno, hráči k vám půjdou i tak a EL můžete v pohodě znova vyhrát.

Reagovat
Busby babes

s tim jak "uspesne" posledni dobou utracime muze byt jedine dobre, ze velka proverena jmena k nam nebudou chtit.

Na tomhle by mohlo neco byt: Darren Fletcher: “Man Utd are way off Man City & Liverpool but it's about how they bridge the gap now. Do they go down the route of recruiting the best young talent & try to mould them in the United way rather than buying ready made players who don't have their heart in it?”

Reagovat
vodka

hlavně je blbé, že po poločase začínáme tahat nohy...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

ja nekde cetl, ze Ole chce hrat daleko fyzicky narocnejsi fotbal a ze mel dve moznosti, bud to nejak pytlikovat a nechat to na leto nebo ten tym zacit drit uz ted. A rozhodl se pro tu druhou moznost s tim, ze proste neni na co cekat, stejne jsme bodove v haji a tak... mozna to zacina byt videt.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
John Obi Mikel

Nam by to vubec nevadilo

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že bude předčasné finále už ve semifinále Barca-Liverpool.Jakou fanoušek Barcelony jim to snad vyjde,ale mam blbý tušení,že to celé vyhraje Liverpool

Reagovat
fenixLFC

bodajby

Reagovat
Kokesh

To není blbý tušení, ale správný. Loni ve finále, letos taky, ale už s vítězným koncem.

Reagovat
lajka30

Eriksen megalucker.

Reagovat
technecium

Reagovat
Nikikrew

Eriksen by mal poslat celu mesacnu vyplatu vyvojarom VAR

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
C-M@ster

Když to vezmu dohromady s prvním zápasem, tak je šílený vypadnout takovýmto způsobem.

Ale Spurs mají to, co United proti Barce chybělo... ty pohárový zkušenosti z větších zápasů. Vytěžit maximum ze svýho potenciálu.

Z herního hlediska to Spurs nemůžu proti City přát... na druhou stranu vzhledem k jejich ekonomické situaci a čeho i tak docílili, je to na klobouček.

Reagovat
Busby babes

poharovy zkusenosti z vetsich zapasu? vis, ze jsme hrali posledni dobou par poharovych finale, ze jo? Ze Pogba hral finale MS, vyhral ho, Martial rozhodl semifinale FA cupu, Lingard rozhodl finale etc... Kde presne maji Spurs vic zkusenosti s velkyma poharovyma zapasama?

Reagovat
C-M@ster

Tohle je čtvrtfinále LM.

Loni osmifinále LM a nedůstojný vypadnutí s průměrným týmem. Rok předtím EL... ale proti Rostovu, Anderlechtu a ani ten Ajax ve finále nebyl v podstatě nic. Nalhávej si co chceš, ale dvojzápas kalibru my vs Barca jsme nehráli minimálně 5 let.

Reagovat
Busby babes

porad jsme ale hrali finale poharu. Moyna proti Ajaxu, ale je to finale, nese to s sebou tlak a prinasi zkusenosti. Finale proti Chelsea v poharu a tak.

Spusr loni vypadli v prvnim kole s Juve, rok predtim nepostoupili ze skupiny, rok predtim EL a vypadli s Dortmundem... fakt mi neprijde, ze maj nejak vic poharovych zkusenosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Counter

Dalo by se argumentovat, že Spurs si užili parádní zápasy už ve skupině, protože vždycky chytli dobrý nasazený tým - loni si vyšlápli na Real, letos si zahráli s Barcelonou, a k tomu měli i Dortmund. Vy jste naopak jako nasazení hráli se samýma srágorama

Reagovat
Busby babes

podle me ta vyrazovaci cast je uplne jina soutez, ale to chapu, ze ne kazdej bude souhlasit.

Reagovat
Busby babes

Juventusu bych uplne nerikal, ze jsou sragory...

Reagovat
Counter

Viděls je včera?

Reagovat
Busby babes

tak Ajax jsme porazili, takze... Jsme lepsi nez Ajax a je to.

Reagovat
Busby babes

o tom jsem psal pod zapasem s Barcou.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

v LM nastupuješ trošku proti jiným týmům, než v FA cupu. MS ok, ale to je jeden hráč. A pokud ti takhle postoupí (i vlastně ten postup ze skupiny byl malý zázrak), tak vnitřní síla týmu se posune úplně někam jinam...

Reagovat
Busby babes

viz vejs. fakt mi neprijde, ze by meli oproti nam nejak extra vic zkusenosti. Postoupili, protoze maji ted hrace jako Son, kterej je schopnej udelat rozdil. my takoveho hrace v tuhle chvili nemame. Napriklad. To je jeden z duvodu. Tech duvodu je samozrejme vic, ale vic zkusenosti s poharovyma soutezema fakt neni jednim z nich.

Reagovat
vodka

ten hráč měl být Sanchez Ale úplně s tím nesouhlasím, Juve i Dortmund byla pro ně docela škola a třeba to jakým stylem letos zvládli postoupit ze skupiny jim muselo dát taky strašně moc, koneckonců ani ty zápasy ve skupinách neměli jednoduché nikdy...

Reagovat
Busby babes

mel a neni. To uz je fuk, jaky jsou duvody, to nebyla moje pointa. Nebo teda fuk to asi uplne neni, ale myslim, ze rozdil v tom, proc my nepostoupili a Spurs jo, je v tom, ze maji vic zkusenosti. Nemaji.

Reagovat
smazaný uživatel

A až se budou hráču totáče ptát po vyhraným finále LM, co je hlavním duvodem, že vyhráli, řeknou, že je to díky tomu, jak dlouho jsou jako tým pohromadě a nikdo novej k nim nepřišel rok a pul.

Reagovat
DeformFCB

Minulou sezónu jsme vyjebali Real, tento rok remíza na Barceloně. Pokud ti nestačí výsledky s top2 kluby poslední dekády, přidám bonusy jako Dortmund, Inter nebo dva góly a remíza na Juventusu.

Reagovat
DeformFCB

Zapomněl jsem zmínit Huga a Sissoka, mistry světa. Přihodím do placu ještě dvojici Honza/Toby, kteří byli na MS 3.

Reagovat
Busby babes

proti tomu ti postavim Lukaku, kterej tam byl taky, ze jo. Mate lip slozenej tym, nebo lip sestavenej, fungujete jako tym. Mate v tuhle chvili hrace s velkou formou etc. Proto jste postoupili. Ne proto, ze mate vic zkusenosti s poharovyma zapasama. Coz podle meho teda nemate.

Reagovat
DeformFCB

Shodněme se, že se neshodneme. Nechci si kazit takovej večer bezpředmětnou debatou a měřením pinďourů.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ve vyrazovaci casti? ok no. My jsme taky porazili Juve nebo PSG, loni porazili City venku etc.

Reagovat
valloire

A mně se ten VAR nelíbí. Úplně to kazí tu chvilkovou euforii po golu, teď nevíš jestli platí nebo neplatí....

Pepek opět ze hry...to není náhoda, neumí to.

Královský Pohár dejte rovnou Barceloně neboť Liverpool hraje ještě o titul, Tottenham neporazí mimoanglickýho soupeře a Ajax je farma Barcelony.

Tuhle sezonu bych zrušil a začal novou.

Reagovat
Salfovic

Díky VARu máš naopak dvojitou dávku emocí

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

to je nezdravé kámo práveže, mne je fakt divne teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Budes zvracet?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

krutý

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

někdy i trojitou

Reagovat
Switchback

To pěkně podceňuješ teda Liverpool semifinále LM určitě nepodcení, já bych to procentuálně viděl na 55%-60% ve prospěch Liverpoolu ... a Ajax snad nechceš podceňovat po včerejšku

Reagovat
smazaný uživatel

55 na 60 jo?

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
valloire

I Adolf si myslel, že dá dvě fronty.

Reagovat
technecium

Tak Barca si na pana jede na třech, že jo

Reagovat
valloire

anglická liga je letos náročnější a nějakej pohár bych moc nepočítal, i když teda letos asi jo, vyřadili jste nás

Reagovat
Busby babes

No Messi, no CHL.

Reagovat
CHONG

Live Barcelonu přejede

Reagovat
Rudnevs

Povedzme, že z pohľadu Realu je už zrušená a čaká sa už len kým sa načíta nová...

A Ajax je farma Barcelony - to je čo za argument? Si to viem úplne predstaviť, stretnú sa vo finále a hráči Ajaxu: “Tak my vám to teda pustíme... Výhra CL? Nie, vďaka.”

Reagovat
valloire

V okamžiku kdy klíčovej hráč Ajaxu je už hráč Barcelony a klíčovej zadák skoro taky, nevěřím tomu, že se přetrhnou. Jako jsem pro, aby to Ajax vyhrál celý neboť vyřadil vlastníka Poháru a tým Krále, ale nevěřím tomu.

Reagovat
rave

"nevěřím tomu, že se přetrhnou"

To je síla ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem o tom premyslel.. ze to treba jednou dospeje k tomu ze se goly nejdriv vubec nebudou slavit.

Reagovat
Kluivert9

Tak jasně, že nelíbí. VAR první sezónu a Real je hned venku

Reagovat
valloire

Jo, protože to je ten hlavní důvod, chytráku.

Reagovat
Kluivert9

Samozřejmě náhodička

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnute VAR. Toto je presne to coho som sa bal. Som neskutocne znechuteny ako nestranny fanusik, ked clovek vidi ze sa nieco skvele udeje a potom mu povedia ze sa to vlastne nestalo, to je ten najvacsi trest aky moze clovek co uz nieco pamata dostat. Je to totalny opak satisfakcie. Zase mi je na zvracanie. Nechce sa mi ani domyslat aky musi clovek byt, aby bol schopny si toto uzit. Dneska jednoznacne prehral fotbal a stacilo nato desat sekund.

Reagovat
Remt

Takže je to podle tebe horší než aby daný tým vyhrál "nečeštně" a navzdory pravidlům? Taky se mi toto moc nelíbí, ale líp to vyřešit nejde, fotbal je teď tak rychlej, že se zkrátka k důležitým momentům musí rozhodčí vracet

Reagovat
smazaný uživatel

za mna ako fanusika Barcy co si chcel uzit dobry fotbal je to strasne minus. keby slo len o fotbal, ale vsade je tolko sklamania a depresie, preco este musia cloveku brat radost z golov?!

Reagovat
Frony

5 gólů v prvních 20 minutách a výsledek 4:3, ale pán si jako fanoušek Barcy neužil dobrej fotbal

Reagovat
TheTopFootbaler

Tupec, fakt. Argument "kazí mi to radost z gólu" fakt nechápu. Ty góly prostě nemůžou padat nepoctivě.

Reagovat
Frony

Reagovat
DeformFCB

Fotbal prohrál? Viděl jsi předešlých 90 minut? To byla reklama na fotbal nejvyšší kvality.

Reagovat
Nikikrew

Takže je podľa teba lepšie aby postúpil tím ktorý dal gol z offisidu? Ak áno tak si potom hodne hlúpy

Reagovat
Anacron

Vždyť napsal že je fanoušek Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
pingla

jaktože to VAR rozhodčí uznal, když nemá čáru na monitoru?

Reagovat
Salfovic

V LM tu 3D technolgii ,,překvapivě” mají.

Reagovat
Kincl

No snad to letos urve Barcelona nikomu jinymu nejde prat, Ajaxu to taky nepreji beztak ten tym zas rozpusti do Evropy

Reagovat
Remt

de facto ve finálové 4 jsou 4 týmy, kterým to přeju, takže paráda Nejméně to přeji Tottáči, ale i přes dnešní zápas nevěřím, že by tu LM udělali

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatie a priania - veci subjektívne.

Pozri diskusiu koľkí to prajú LFC, koľkí to prajú Spurs a koľkí Ajaxu.

Reagovat
El Campeon

Krásnej závěr zápasu.Takovej paklub jako je Šity si to dozajista zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Proc paklub?

Nekolik let hraji o titul v PL?

Reagovat
t0mmy33MCFC

to mas jedno, pro dementa bude City paklub at budeme vyhravat cokoliv porad

Reagovat
Busby babes

VAR je skvelej zpusob trollingu.

Reagovat
wishmaster

Reagovat
SpecialOne

Btw. rozhodčí se na ten fsajd v závěru nešel podívat, ale hned rozhodl na zákadě rdy ze sluchátek ne? To se může?

Reagovat
Switchback

tak byl to prostě offside, nebyl ani nijak extra těsnej, na tom nic koumat nemusí

Reagovat
Remt

Tak pokud mu do sluchátka řekl, že je to naprosto jasný, tak možná ani nemusí chodit koukat sám ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno muze... Však na to cumi videosudi a kdyz si je ten jistej tak naco na to budou cumet oba??

Reagovat
SpecialOne

Mám za to, že v naší lize je to tak, že vždy musí rozhodnout hlavní rozhodčí, ale třeba se pletu.

Reagovat
Hokaido

Nn, i u nás může VAR rozhodnout, pokud je ta situace fakt jasná.

A zrovna ofsajd je taková situac, u který lze v 99 % případů ihned posoudit, zda je nebo není. Třeba u penalt už je to víc subjektivní a skoro vždycky se na ní jde podívat sám rozhodčí.

Reagovat
SpecialOne

Aha, ok díky

Reagovat
C-M@ster

Tak hlavní rozhodčí je v konzulataci s videem i u nás a nemusí se podívat vzdycky. Občas to spolu jen proberou a hraje se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Na offside se rozhodčí v LM nikdy podívat nepůjde - projekt VAR je tak nastaven. Videorozhodčí má kalibrovanou 3D čáru podle který 100% určí jestli offside byl nebo ne. Zkoumání hlavního by bylo zbytečný a akorát by znamenalo delší prodlevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakir, he watches video when he wants.

Reagovat
TopinB

Parádně tohle jde vidět (slyšet) v tom zápase v australské lize, kdy to byl jubilejní nebo poslední zápas jednoho z těch rozhodčích, ozýval se mu tam VAR do sluchátek, že všechno čistý nebo tak

Reagovat
TopinB
Reagovat
FUnk

dneska dva infarkty do polocasu a na konci uz mi moje volala zachranku kdyz nemohla nahmatat puls, tohle je sen. S nulama posil pred sezonou s tak slabou stridackou dojit do semi. kloboucek POCHE. COME ON YOU SPURS

Reagovat
DeformFCB

Poche génius s Llorentem

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kur*a tam and you cant do nothing about it COYS COYS COYS

Reagovat
jk

Boží zápas, super fotbal, emoce, těch prvních 20 minut bylo neskutečných. Kopa štěstí ale ten rozjebaný kádr, nechápu, že to ukopali... Ale na tohle můžeme nehezky dojet v lize.

Co teda nepochopím, je ta barcelonská sebranka co sem přišla nablít na spurs, to je taky celkem masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Pepkovi podkuřovači, to je něco neuvěřitelnýho

Reagovat
avicii

vyborne semifnale bude

Reagovat
cristiano.K.

prace VAR priserna, proc mu neukazali ten zaber do ruky. Mozna by platil stejne, ale princip to postrada

Reagovat
smazaný uživatel

ten záběr do ruky mu ukazovali a líbilo se mu to, gól uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak LM odskrtnute, ted jeste aby spurs ty klauny setreli v lize a jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas. VAR boduje.

Reagovat
Placebo

Laporte je za ty peníze zlej sen. Mandy po zranění je mimo a Gundogan je dobrej leda na back-up. O VARu se nemá smysl bavit. To je věc, která jednou pomůže a podruhé zkazí zážitek z fotbalu. Záleží, na které straně zrovna stojíš.

Reagovat
El Cid z City

Gratulace kohoutům,byli chladnokrevnější v zakončení. Sona bych omilostnil na semifinále.Pro nás krutej ,ale i tak krásnej fotbal,nezapomenutelnej zážitek, VAR je supr věc,konenčně konec velkých křivd a nezbývá než Sportu Zdar!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Prekvapujete mne, cekal jsem kritiku videa

Reagovat
El Cid z City

Sekl se mi stream,ale kun byl v ofsidu ne?Připadlo mi to už když přebíral přihrávku.Proč?pokud ukáže pravdu.Jo a taky souhlasím s pravidlem o venkovních gólech,mám teď měnit názor?Ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Byl v ofsajdu, ale i tak jsem ocekaval kritiku.

Reagovat
Counter

Tak tam šlo o to, že tu přihrávku dával Eriksen. Jenže to tečnul Bernardo, a proto to byl ofsajd.

Kdyby si ti dva vyměnili role, tak ten gól paradoxně platí

Reagovat
alcantara

Iba ak by daval prihravku na ineho hraca ako Aguero, nie?

Reagovat
Counter

Já myslím, že je to jedno. Prostě kdyby hráč Tottenhamu přihrávku ManCity tečoval, tak se ten ofsajd maže.

Reagovat
smazaný uživatel

jen teč rozhodně nestačí, aby to nebyl offside. to přece ani nedává smysl.

Reagovat
Counter

Musí to být úmyslné zasažení míče. Tady jsem reagoval na alcantarovu poznámku, že záleží na tom, komu je ta přihrávka původně adresována, což nezáleží.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kixi Syhimour

Co na to říkáš na tohle pravidlo? Mě to přijde stupidní, ale podobné věci jsou vcelku normální (viz strike u baseballu)

Reagovat
Counter

Je to zvláštní no, už se to před pár lety stalo i Arsenalu, že Koscielny v krkolomné pozici tečoval kolmici na soupeře stojícího v ofsajdu a kvůli tomu ten hráč mohl pokračovat ve hře a dát nám gól. Staví to obránce do praštěné situace, že je lepší takový míč pustit než se ho snažit zahrát.

Obzvláště okolo ofsajdu a hraní rukou jsou ve fotbale pravidla docela komplikovaná a nebylo by od věci zvážit nějakou změnu (na které se skutečně pracuje, aspoň ohledně těch rukou). Jen teda nejsem Zaschrona, abych orodoval za úplné zrušení ofsajdu.

Reagovat
technecium

Zrušení ofsajdu? To by se Suaréz poměl

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa Krejčí by přišel o přezdívku

Reagovat
Firkraag

Myslím, že neplatí ne? tečovaná nahrávka dle mě ofsajd neruší, jen vědomá přihrávka. Ale úplně jistý si nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
Counter

jj, napsal jsem to blbě, musí to být vědomá teč. Ale myslel jsem to tak, že Bernardo to tečoval schválně, takže být na jeho místě Eriksen, tak se ten ofsajd fakt maže.

Reagovat
Firkraag

Neviděl jsem to, nemohu soudit

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to o centimetry, jestli chtějí měřit offsidy pravítkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Za přístup, nicméně to je u vás železná pravidelnost, poklona

Reagovat
Trand

Reagovat
FUnk

RESPECT

Reagovat
PP

Reagovat
KingMaster13

Kéž by si fanoušci City z tebe brali příklad

Reagovat
Placebo

Proč zrovna City? Tady jsou skupiny a jedinci z jiných týmů, kteří jsou na hranici svéprávnosti.

Reagovat
KingMaster13

Tak španělská sekce a někteří fanoušci Tottenhamu to je taky chlív no

Reagovat
John Obi Mikel

Španělská sekce je téma samo o sobě

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rudnevs

Nie všetci návštevníci španielskej sekcie sú odpad.

Reagovat
Kixi Syhimour

tak samozřejmě, ale někdy je to tam zážitek

Reagovat
valloire

to je, ti klauni vod moře furt nechtěj uznat, že máme větší péro

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přijdou vcelku všichni v pohodě, někdy se jen hádám s tím MCFC_8, ale ten je taky v pohodě akorát mi přijde nervóznější než ostatní

Reagovat
KingMaster13

Mě přijdou teda hrozně namachrovaný, vůči jiným fans táborům i arogantní. Je to ale jen můj pohled. Neodsuzuju všechny jsou mezi nima i dobří kluci

Reagovat
Counter

ManCity tady má fanoušků tak tři a půl, a z toho tři jsou v pohodě

Reagovat
John Obi Mikel

Jsou tam takovy 2, ktere nemuzu vystat. Ted nevim, jak se jmenujou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty mi zas neprijdes nejvic v pohode z Lpool fans

Reagovat
t0mmy33MCFC

doprdele ja chtel napsat PRIJDES... nevim jak se tam dostalo neprijdes

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm..

Každopádně díky, to mě překvapuje. Já mám z našeho tábora nejradši asi Coutinha10.

Reagovat
Counter

Kolik tady vidíš fanoušků City, kteří by nějak nezvládali?

Reagovat
KingMaster13

Tak nemluvím teď o tom. Ale celou sezonu nezvládali. Koukni třeba pod zápasy Liverpoolu jak je tam vždy nablito

Reagovat
Luc-Luc

to jsou fanousci united, co letos fandi city, city samotni maji tak 3 fanousky dohromady tady

Reagovat
KingMaster13

No tak já k nim teda rozhodně nepatřím

Reagovat
Counter

Asi to až tak podrobně nesleduju, protože si nic výrazného nevybavuju.

Reagovat
Rudnevs

Fanúšikovia City? Dobrý oxymoron...

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

*kolik tady vidis fanousku City...

Reagovat
Counter

jn

Reagovat
Trand

Paradoxně ti co tu byli fakt dlouho (Mindas, Ribery22) už sem moc nechodím pokud vím. A ti ostatní jsou fajn.

Reagovat
Rudnevs

Pamätáte na Kubajsa? Kde je tomu koniec?

Reagovat
Kixi Syhimour

Smazal si účet po výhře MUN nad Ajaxem ve finále EL.

Reagovat
TheTopFootbaler

Trapák.

Reagovat
Busby babes

Mindas se obcas objevi. Jen uz asi nepise.

Reagovat
Whitemedia

Mindase zlomil odchod Harta

Reagovat
t0mmy33MCFC

proc vsichni zapominaj na me co tu komentuju od 2010?

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak ty jsou v klidu snad uplne vzdycky.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maraynwa

klobouček, tohle jsou slova chlapa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Víc takových fanoušků jako jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz minule postup City do CF LM jsem varoval, ze by meli radsi vypadnout z LM a dat v klidu obhajobu titulu PL. Ted se to ukazalo v plnem krase.

Jeste 1 remizu ve 2 ligovem utkani (MU a Tottenham) a je pohroma na svete. Jinak Pepek tak trochu nedava LM stale...

Heung-min zase paradni vykony. Kezby mel 3 plice jako Ji Sung, ale i tak dneska perfektni vykon.

Reagovat
KingMaster13

Jinak nic proti Barceloně ale letos chci vidět už nějakého nového vítěze. Takže Liverpool, Slípky, Ajax kdokoli ale Barca je okoukaná. Však to od roku 2013 vyhráli jen Real s Barcou

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
alcantara

Tak snad Ajax

Reagovat
FUnk

kdyz uz tak po finale s vama

Reagovat
Doplh11

Škoda že to letos ani na třetí pokus nevyjde Pepu Guardiolovi(mému nejoblíbenějšímu trenérovi) dostat se s Man City do finále LM a třeba ji i vyhrát.. Letos by aspoň oslavil, menší výročí od doby co trénuje "Á-týmy" protože před 10. lety jako nový kouč FC Barcelony došel do finále a porazil Man Utd 2:0. Bylo to velmi pěkné kdyby se mu to podařilo.. Ale prostě Tottenham byl o kus lepší.. Tak přeji Pepu Guardiovi aspoň ať svou třetí sezónu u Man City, zakončí vítězstvím v Premier League a taky v FA Cupu.

Reagovat
SpecialOne

Btw Tottenham Ajax to je jasnej over 13,5 ale Pool Barca, to bude match, na to se strašně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City,neumí bránit jse měl inspirovat,Empoli,kerá záhrála vyýborný zápas na Bergamu,z 18 střel,na bránu nedostali gol,ne jak tito,přeplácení,saláti.

Reagovat
smazaný uživatel

není střela jako střela, dráteníku!Pochybuju, že za Empoli hraje někdo Sonovo úrovně, asi ne, že?

Reagovat
Jackmaker1989

Z tych timov co ostali si to zasluzia vsetci. Ale Tottenham klobuke dole. Uz boli out v skupine, prehravali na Barcelone a potom toto s tolkymi hracmi out. Skvela sezona LM

Reagovat
hightower

Jsem sťastnej za video, kdyby nebylo, City by šli z offsidu do SF a věřím tomu , že i složení SF by bylo úplně jiné...COYS!!!

Reagovat
montaigne33

Dominantní City se připravilo o postup samo... Lehkovážně zahazovali šance a přišel trest= kruté vyřazení... Když vidím kvalitu angl. špičkových týmů, tak šance Slávie na postup je minimální, prakticky nulová...

Reagovat
masina_LFC

esteze Slavia hra proti Chelsea :D

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni,maj Pepka za boha a v LM nic nedokázal velkýho ani s MC ani s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

A to měl v Bayernu připravený hotový tým po lepším trenérovi... 3 roky v hajzlu a Bayern se z toho pořádně nevzpamatoval dodnes. Horší jak Kalousek.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Jinak za 12 let vyhodit přes nějaký 2 miliardy eur a udělat 1 upocený semifinále Ty kráso to je prostě masakr a to ani nemluvím o PSG to nepřešlo ani čtvrtfinále

Reagovat
C-M@ster

Ale kolik fanoušků za tu dobu City přibylo, jakým způsobem zválcovali PL... ta LM jim chybí do sbírky, ale jestli Pepek zůstane, nevidím důvod, proč by ji za rok nevyhráli.

Reagovat
KingMaster13

Jo to jo ale LM je fakt známka kvality A i tu ligu vyhráli vždy nepřesvědčivě. Slipnutím Gerrarda a 1 golem v poslední minutě. Tu ligu fakt vysloveně zválcovali jen jednou a to loni. Jinak jo určitě posun zaznamenali

Reagovat
Elliasson

Loňské vítězství vážně nepřesvědčivé nebylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim, Pepek posledni dobou je spis specialista na ligu

Reagovat
vladino10

No na to, aby si vyhral lm potrebuješ vyradiť zvyčajne aspoň dvoch kvalitných súperov..city za celú históriu vyradilo jedneho- psg, čo hovorí samo za seba..ani ich tréner nemá dobrú bilanciu, od odchodu z Barcelony vždy až na jednu výnimku pohorel na prvom kvalitnom súperovi v lm..

Reagovat
Visca el barca

Nechci se ho zastávat, třeba ta sestava v Londýně byla hrozná. Ale jak trenér ovlivní to, že Aguero/Muller nedají penaltu?

Reagovat
valloire

Jednou se dá říct, že je to smůla , ale proboha poněkolikátý? A proč tam dá béčko?

Reagovat
KingMaster13

Tak to se může stát že nedáš pentli ale právě proto bych tam poslal áčko aby jim dali třeba 2 goly a nemusíš pak řešit že nedáš penaltu. Ono doma by si to pohlídali ale přitom goly venku mají cenu zlata. Nebo jestli je pro Pepka cennější PL

Reagovat
vladino10

2014, Arsenal (vonku vyhrá 2:0), Moyesov united (vonku 1:1), Real Madrid (0:1 vonku, 0:4 doma)- vypadnutie

2015, sachtar 0:0 vonku, Porto prehra 1:3 vonku, Barcelona 0:3 vonku-vypadnutie

2016, Juve vonku 2:2 (za celé obdobie jediný silný súper ktorého vyradil), benfica vonku 2:2, Atletico Madrid vonku prehra 0:1 a vypadnutie

2017, man city- monaco, vonku prehra 1:3, vypadnutie

2018, bazilej vonku vyhrá 4:0, s poolom vonku prehra 0:3- vypadnutie

2019, schalke vonku vyhrá 3:2, vonku prehra s tottenhamom 0:1, vypadnutie

Suma sumárum- od odchodu z Barcelony vyradil jediného silného súpera- Juventus, kde vyrovnával v 90. Minúte Muller, čiže aj tam ušiel hrobárovi z lopaty..

A druhá vec- v play off lm od roku 2014 vyhral vonku 3!!!!! zápasy

Je toto smola? Ako áno, môžme sa baviť či ovplyvnis alebo neovplyvnis penaltu, ak by Muller dal penaltu v roku 2016 tak si myslím, že by šiel Bayern do finále..ale nedal- a tie výsledky sú v lm mizerne..na ligu ale top tréner

A druhá vec, ak by som si mal trochu rypnut- písal si, že v minulom zápase proti tottenhamu sa iba šetrili lebo dnes ich zmažú..ak to bolo ako píšeš, tak je trénerova vina, že to šetrenie neodhadol, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt, ze ho mas rad a sledujes ho i po bavorske angazma

Jinak tu jsem byl za hlupaka, ze loni jsem psal, ze PL tymy ho postupne prectou a pujde o dum dal. Letos se to postupne potvrzuje.

Ikdyz masivni penize na nakupy tohle hranice smazava a tak trochu oslepuje tem co moc nesleduji jeho prace.

Nezenes body u slabsi tymy v lize a tak nejak vyrovnane vykony u silnejsi soupere. Ale dokud jede o rozhodujici vykony, tak bez Messiho Pepek pokulhava ve vetsine pripadu. A to City melo docela lehci losy, nez Bayernu.

Reagovat
Visca el barca

No zrovna letos se hraje ještě o titul, protože City ztrácelo dost se slabými. S top 6 má nejlepší bilanci a s Liverpoolem 6 bodů. Teď si napsal blbost.

Reagovat
fenixLFC

S liverpoolom ma 4 body

Reagovat
Visca el barca

myslel jsem 4

Reagovat
smazaný uživatel

Az prijde rozhodujici vykony, coz bude ted v dalsi dvou zapasech. Pak uvidime....

Reagovat
Visca el barca

No tak asi takhle. Real,l a Spurs jdou za ním s tím souhlas. Ale na Barcu jste v roce 2015 zdaleka neměli, rok na to to posrali hráči, tam mu nemůžeš nic vytknout. Mačkal Atleti jako citron. Monaco v té první sezoně mělo lepší tým než Pep. A loňskej Liverpool byl takovej zvláštní dvojzápas kde neuznali City dost gólů a penalt. Suma sumárum, jednu LM by měl mít za ty leta. Ale čekat, že bude každej rok ve finále je blbost Tohle bych si mohl najít třeba na Allegriho. Krom Barcelony a Realu nikdy nikoho silnějšího v Play off Lm nevyřadil a na rozdíl od Pepa jí ani nevyhrál

Reagovat
technecium

Reagovat
vladino10

"Mačkal Atleti jako citron"

Hej, to si pamätá každý..ale to, ako hral Bayern v tom prvom zápase čo prehral 0:1 si nespomenies? Mizéria, nič čo by stálo za reč a preto sme vypadli, nie preto, že by sme ich ten druhý zápas mackali ako citrón..pokiaľ odohras dobre 90 minút a 90 mizerne, tak nepostupis..aj keď k tomu nebolo úplne ďaleko, ale za ten prvý zápas sme si to asi nezaslúžili..

"loňskej Liverpool byl takovej zvláštní dvojzápas kde neuznali City dost gólů a penalt. "

Vonku prehral 3:0, platí.to.iste čo a atleticom, ak odohras dobre iba jeden zápas, nepostupis..takže s tým, že to posrali hráči sa nedá súhlasiť..

"Ale na Barcu jste v roce 2015 zdaleka neměli"- nie, nemali a práve preto by možno nebolo odveci niečo vyskúšať a nehrat so snahou na 70% držanie lopty, ale skúsiť to hrať trochu viac zozadu..apropo, prvý gól Bayern dostal v 80. minúte po tom, čo si guardiolov obľúbenec, celú sezónu hráč zakladu napriek mizernym výkonom, bernat hodil loptu pred vlastným vápnom medzi 3 hráčov Barcelony..takže áno, zrejme by sa vypadlo tak či tak, ale tam.ak by suarez nebol palic, tak by bolo v 30. Minúte 4:0 a bolo by hotovo..

"Suma sumárum, jednu LM by měl mít za ty leta. " A na základe čoho? Nevyradil jedného silného súpera, nebol ani raz vo.finale (v ktorom by tiež bol silný súper)..tie jeho tímy nehoria preto, že by hrali zlý futbal, ale preto, že sú vonku o tri triedy horšie ako doma..vykonnostne, herne, vo všetkých smeroch..a to ide na vrub trénera, nie?

Reagovat
Visca el barca

Ale jo já s tebou víceméně v dost věcech souhlasím. Každopádně zas musíš uznat, že v určitejch situacích se od něj štěstí obrátilo. Zrovna na loňském Liverpoolu dali dva regulérní góly a neuznali mu je. Každopádně já největší chybu vidím v tom, že jezdí ven remizovat a on na remízu hrát neumí a toho vždy stojí postup. Takovej náš Ernesto není zdaleka tak dobrej trenér jako Pep, ale se slepicemi by nevypadnul.

Reagovat
vladino10

Môj subjektívny názor je, že tie prvé dve sezony pokiaľ ide o lm proste hrôza, totálna obsesia držaním lopty čo tomu tímu vôbec nepomáhalo..hlavne tá prvá sezóna, to ťažko prekusnem, tam sme fakt mali asi najlepší káder na svete s Riberym, robbenom a schweinsteigerom v životnej forme, kroos..

V tej tretej sezóne to už bolo celkom ok, nešiel úplne tvrdohlavo ten svoj futbal a dá sa povedať, že proti atleticu mal aj smolu v tom druhom zápase..lenže na nejakú smolu by sa nebolo treba vôbec pozerať ak by ten prvý zápas nebol taký mizerný aký bol..a to sa mu nepodarilo tak nejak zmeniť doteraz, tie výkony doma a vonku sú ako deň a noc čo ho v zásade pravidelne stojí postup..a je to celkom zaujímavé, lebo byť takyto dvojzápas v pl, napr niečo ako baráž o titul, tak by som nedal na Tottenham ani deravý groš..ale vcera som si bol tak nejak istý postupom sliepok..

+ Teda tam je možno aj dajake "prekliatie" klubov typu city a psg, veď vlastne obaja vždy tak nejak vyletia pri prvej prilezitosti..akurát psg to vždy dokáže o dosť trapnejsie..

Reagovat
Visca el barca

Hlavně ten první rok chápu. Tam jste byli fakt top Ale třeba mě v City baví daleko víc než u vás. Líbí se mi jak to tam vede, jakým hrajou stylem atd. Teď je otázkou zda se z venkovních proher dokáže do budoucna poučit. Protože to je prostě velká škoda.

Reagovat
vladino10

V tej tretej sme hrali dobrý futbal, ako píšem, upustil od držania lopty, čo určite pomohlo (veď to vlastne platí aj teraz pre city)..ako neviem, ale hrať s Mullerom v zálohe nejakú totálnu dominanciu v systéme, kde vždy keď stratis loptu tak trpis, lebo obrana je strašne vysoko..a od Thomasa sa tie lopty dakedy odrážajú ako od radiátora..

Asi daň za neskúsenosť, predsalen trénoval len Barcu a to čo mu fungovalo v nej proste v Mníchove až tak nešlo..aj to znie celkom vtipne, keď ma byť Muller tvoj iniesta alebo mandzukic tvoj Messi, ten tím na tu hru z prvej sezony nebol vôbec stavaný..

Ale poučil sa, zmenil to, ale ten neduh vonkajších zápasov a toho že jeho tímy nevydržia hrať dobre aspoň väčšinu z tých 180 minút ostal..

Ja nie som nejaký jeho fanúšik, ale nemám problém uznať, že to je asi najlepší ligový tréner na svete, na druhej strane ho aspoň u mňa tá lm dosť diskvalifikuje..to že ju nevyhráva je v pohode, to na to potrebuješ aj tonu šťastia, ale urobiť aspoň nejaký postup cez niekoho s menom by sa patrilo..o to viac, že v city v zásade dostal možnosť zahrať si FIFA manažéra..

Reagovat
Visca el barca

To jsem taky chtěl napsat, že do Bayernu přišel jako nezkušený. V Barceloně mu vše sedlo, převzal tenkrát treblový tým a snažil se hrát to co bylo v Barce a to byla blbost no. S tím souhlas. Já spíš prostě nechápu, proč tak paličatě jezdí ven hrát údržbu na balonu. Ve výsledné fázi dost často ty zápasy prohrává, ale co je nejhorší ani nedává gól. v tom Londýně mě nasral, podělal mi tiket. Já to tam měl nastavený od rána na dvojku a pak vidím večer tu setavu? Podle mě titul v PL letos zase udělá a vůbec bych se nedivil, kdyby o víkendu vyhrál rozdílem třídy. Ale jak nastane LM, tak jeho týmy doma při snaze otáčet udělají jednu dvě hrubice a už to prostě neotočí. Zvláštní. Chtěl jsem je vidět proti Ajaxu, to by byla vysoká škola technického fotbalu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Mně k vám pep vůbec nepasoval,chyba vašeho vedení,že ho chtěla.Nelíbilo se mi,kam posouvá lahma atd...v city hraje z mého pohledu fantastickej fotbal, s náma kolikrát protrpím vítězství a u něj se nabažím.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm chtel sam do zalohy a obcas v ni hral uz na konci sezony pred prichodem Pepa

Reagovat
valloire

bojuješ s větrnými mlýny

Reagovat
technecium

Nevyradil s vama United, Juventus a Arsenal?

Reagovat
Kixi Syhimour

United pod Moyesem

Juventus byl vicemistr, to byl ten silnej tým, to ano

Arsenal jde o to jak to bereš, ale v poslední době v LM to není konkurence (nic proti)

Reagovat
blade115

Stejně jako jsme je neviděli už loni. Ale přesto se vždycky něco najde.

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli ne za rok, tak třeba za dva, nebo za tři... jednou to prostě vyjde. Anebo ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Allianz_Arena

Fandit jim nedokážu, ale mají dost pravděpodobně momentálně nejlepší tým na světě. Navíc celkem široký a hlavně dost mladý tým, který spolu může být dlouhou dobu, LM je jen otázkou času. Ty peníze jsou strašný, ale nejsou jediní, takhle je současný fotbal nastavený a u nich je alespoň vidět výrazný posun.

Reagovat
KingMaster13

Jo mladý tým to souhlasím ale že je to otázka času. To už tu lidi píšou třeba 6 let A kdyby byli alespoň třeba ve finále nebo 3x v semifinále ale oni nejsou schopný se prokousat ani přes to čtvrtfinále To je ten kotel

Reagovat
Allianz_Arena

LM jako taková ale není takovým měřítkem kvality, jak se mnozí snaží poukazovat. Hraje tam až příliš velkou roli štěstí. Přijde mi prostě zvláštní se vysmívat klubu, který za dvě sezony v PL získá snad 200 bodů, že dělá něco špatně. Peníze utrácejí příšerné, ale v Evropě jsou kluby, co dělají to samé a na jejich fotbal se nedá ani dívat.

Reagovat
Salfovic

Jak by byl hodnocen trenér, který by vedl jedny z nejsilnějších reprezentací, v kvalifikacích a skupinách s nima válel, ale pokaždé končil ve čtvrtfinále? Asi ne moc pozitivně.

Reagovat
Allianz_Arena

City ale nejsou reprezentace.

Reagovat
valloire

asi jako Leo na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně. Protože argentina v kvalifikačních a skupinách úplně zazářila

Reagovat
valloire

jediný goly na MS dal ve skupině

Reagovat
KingMaster13

Mě se ten jejich fotbal teda moc nelíbí. Mě nebaví koukat na ťukec. Baví mě Liverpool, Tottenham kde je agresivita, šílenej pressing má to tempo jak kráva. Jinak mistr Anglie co získá za 2 sezony 200 bodů jak píšeš by v té LM měl něco dokázat. A jako štěstí tam hraje roli ale dneska ten gol je vůbec trápit nemusel kdyby to neposrali v Londýně

Reagovat
smazaný uživatel

Nahnat bodu u slabsi tymu v lize take neni meritkem kvality. Vidis to na Juve, PSG letos v LM. Zvladat vsechno najednou je to co dela muzstvo vyjimecny.

V LM se hraje o vsechno a ty dvoj zapasy ukazou, jestli si schopny tu uroven kvality proti silne soupere udrzet.

Koukni na Real 0:2 s prehledem proti Ajax a jak to dopadlo. To same PSG, ktrery mel naskok 0:2.

Ty penize v City a PSG jsou hnus v fotbale. Nerikam, ze se nema investovat do kadru a muzstvo, ale mam rad spise takove postupne budovani kadr a rrnome muzstvo.

Proto tymy jako Real a Barca budou vzdy TOP, protoze to maji postupne vybudovane. V PL to budou MU a LFC, kteri po slabsi rokach dokazou se vratit navrcholu.

Jsem rad, ze penize v fotbalu neni vsechno...

Reagovat
Allianz_Arena

United tak za posledních 6 - 7 let utratili snad to samé, co City ne? A pak se podívej na jejich úterní sestavu...Barcelona koupila už dva hráče, kteří byli za více než 100 milionů, Real dělal a zase bude dělat to samé. Přidá se k tomu i Bayern, protože musí. Peníze ve fotbale jsou téměř všechno.

Letos tu máme Tottenham a hlavně Ajax. Vítězství Ajaxu by bylo pro fotbal skvělé, taková světlá chvilka, ale asi jen chvilka. Pokud nevyhrají, bude se chvíli obdivovat jejich cesta k úspěchu a především fantastický fotbal, ale po sezoně budou nuceni dost hráčů prodat a vše končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že nútení nie sú. Riadia to ako úspešnú firmu, kde idú najvyššie športové méty bokom.

To ale nechápem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vezmes, tak u RM a Barca jsou ty nakupy nadstavbou. Jinak oni maji vzdy to pevne zaklad ve spanelskem fotbalu. Ty penize nezavrhuji, ale meli by byt jenom nadstavbou uspechu a ne zakladem !!!

Natoz takovy City nema ani nahodou. MU se vydalo stejnou cestou jako City a nakupovalo jako sileny. Ted s Ole doufam, ze se vraci do klasiku. Ikdyz tam uspechy neprijdou brzo, aspon ten tym je mnohem sympaticky.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Jinak co nechápu, tak ten rozhodčí si při první situaci video prohlédl jen z jednoho úhlu. Ale z druhého úhlu bylo jasně vidět, že mu to trefilo loket. Ve druhé situaci se nešel ani na video podívat. Situace byly posouzené správně, ale takováto nekonzistence a selektivní rozhodování z toho moc chybný lidský faktor neodebíraj. Já bych to celé očipoval a nechal pískat roboty!

Reagovat
C-M@ster

No, ale ta ruka byla hodně u těla.

Reagovat
Teoretik

No právě, říkám, správně posouzené tak jako tak, ale do budoucna to chce prostě více propracovat práci rozhodčího s videem, jinak budou vznikat zas všelijaké kontroverze.

Reagovat
vodka

podle me mu to trefilo loket bok, ruka v prirozene pozici, spravne posouzeno...

Reagovat
Teoretik

ano

Reagovat
FUnk

prdlajs, nafouknout i hrace

Reagovat
Jackmaker1989

Kamo pises blbosti. V turine vsetci kricali ruka na konci zapasu a asi tri zabery ukazali ruku. Po asi 3 minutach ukazali jediny zaber kde bolo jasne ze to ruka nebola a penaltu neodpiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, vidět Tottenham nebo Ajax ve finále LM - to je jak nějaká utopistická vize. Skvělý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To,by jse Jose Morinhovi,nestalo,aby jeho tým v takovém zápase 3 inkasoval.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

tam by neinkasoval nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je,to borec,s Pepka jsou všicni vystříkaní,a přitom ani s Bayernem,MC nic nedokázal v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose je jeden z nejhorších současných trenérů. Není to borec.

City hrálo dobře.

Pep má 2 LM s Barcou a to je oč tu běží.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Jose zas s Portem,a Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s jakým fotbalem.

Je to fu zase, dokonce se to rozmohlo i v našem táboře, lidi co davaji přednost nekoukatelnosri, odpornosti, ale hlavně, že se vyhrává.

Reagovat
valloire

jenže to byl jeho mateřskej tým, mimo něj to není valný

Reagovat
Counter

Měl Messiho

Reagovat
valloire

...a Xaviho s Iniestou, mistry světa....bez nich ani ten Messi nepřelezl většinou čtvrtfinále

Reagovat
Counter

Iniesta odešel před touto sezonou a letos už jsou v semifinále, takže být tebou, orientuju se spíš na toho Xaviho. Po jeho odchodu (v roce, kdy Barca LM naposledy vyhrála) přišla tři prohraná čtvrtfinále. A nejsem si teda jistý, jestli je to vážně konkrétně jeho osobou, jakkoli to byl brilantní hráč.

Reagovat
valloire

Když naposled vyhrála Barcelona, bylo to z velký části právě Xavim a jeho vlivem v kabině. Na podzim nic nehráli, hádali se s trenérem, ale on zakročil. Dali se dohromady a vyhráli. Messi nebyl lídr, to možná dává až teď. Iniesta myslím ve formě kolem roku 2010. Všeobecně se to zákulisí podceňuje, nicméně dle mých zkušeností je to ten jazýček na vahách. Viz vítězná povaha CR, takových moc není, jestli vůbec kdo.

Reagovat
Malresi

Reagovat
patas92

dle mých zkušeností

Reagovat
valloire

...sledování sportu

Reagovat
technecium

To jsou strašný plky tvl Vítěznou povahu CR očividně přeceňuješ, viz Juventus nebo předtím United. V Realu byl takový celý tým - Ramos, Modrič, Bale...

Xavi byl nespornou legendou, ale jeho vliv na vítězství v LM ten rok byl velice malý, protože ani v jednom zápas play off nebyl v základní sestavě. A ten tým si to vždycky vyhrál na hřišti, ne mimo něj. To sedí spíš na vás.

Reagovat
valloire

CR si svoje v Juve odehrál, v obou zápasech dal gol. Kdyby to uměl v minulosti Leo, tak by Barcelona taky někdy postoupila. A kde je Real bez CR, vidíš, ty ostatní vítězný povahy jaksi bez něj na to nemaj. A líp to čti, mluvím o tom, že se loučil s Barcelonou, urovnal spory a prostě jim tak nějak domluvil s tím, že je všechny seřeže, jestli tu LM pro něj nedaj. Chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je poprvé kapitán a prelezli jsme to čtvrtfinále... To můžu taky napsat že to ty minule roky bylo Iniestou. Ten tvůj přístup to je něco. Hlavně že ta super vítězná mentalita tomu Juventusu pomohla co? Ale tam napíšeš že to bylo týmem a jak dobře zahrál soupeř.

Reagovat
valloire

Jo, jenže letos máte celkem štěstí na soupeře, protože s MU se vypadnout asi nedalo. Ti mají problémy sami.

Reagovat
Counter

Zatímco Real nikdy v historii štěstí na soupeře neměl?

Reagovat
valloire

Občas ano. No ale letos má štěstí Barcelona.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu je to teď spravedlivý, když postoupil Tottenham. Na druhou stranu ty hnusný slepice v semifinále fakt nechci.

Reagovat
Koláč na pekáč

Aspoň budeš mít Ajax ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Vinnie tu smlouvu musí dostat. Ikdyby měl nějaký měsíc promarodit. Top stoper, radost pohledět.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

LM je proste pre nas prekliata, treti rok za sebou. Fantasticky zapas, taku radost z toho piateho golu som nemal od kedy Kun rozhodol s QPR. Bohuzial pre nas o to smutnejsi konec a gratulacia Tottenhamu. Son krasne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool,jede jak na drátku v Portu vyhrál,letos na Anfieldu,budou dvě trofeje.

Cty,možná nevyhraje,ani s poharu Watfordem.

Reagovat
Busby babes

Over half a billion pounds later, Manuel Pellegrini is still Man City’s greatest Champions League manager.

Ale nic si z toho Pepek nemusi delat. U nas je to porad Moyes.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

ale jeste trocha kontextu: Money spent:

Pep Guardiola: £600m

Moyes: £66m

Reagovat
Counter

#BringMoyesBack

Reagovat
nani92

Nevyrovnalo ho kombo Jose Ole?

Reagovat
Busby babes

Moyes uhral vyrovnanejsi vysledky s Bayernem.

Reagovat
FUnk

....legenda realu sociedad

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hefy

F A N T A Z I E ! ! !

C O Y S ! ! !

Reagovat
Jirka3811

Liverpool-Barcelona a Tottenham-Ajax a finále Liverpool-Ajax a vítěz Liverpool.A Pepek pujde od válu na Ňu Kamp

Reagovat
JM

Reagovat
vanGomm

Na 5:3 to ofsajd byl,ale v naši lize hlavně v Plzni takové osfsajdy domácímu týmu projdou.A pokud náhodou přece jen dojde na video,tak to rozhodčí nejsou schopni rozluštit

Reagovat
valloire

Reagovat
Atlético de Madrid

¨Konecne tam jsou po X letech nejaky novy tymy a ne porad tech pet stejnejch dokolecka Jenom skoda, ze to asi vyhraje Barcelona.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
kvasha16

Reagovat
messi80

Moje tri oblubene kluby v semifinále. finále Barca : AJAX by teda bolo parádne

Reagovat
KingMaster13

Nebylo když Barca má koupenou půlku Ajaxu

Reagovat
messi80

Má jedného zatiaľ a snáď si nemyslíš že by de jong nechcel vyhrať finále lm keď by sa tam s ajaxom dostal...šak to je smiesne

Reagovat
KingMaster13

De Lighta skoro už taky A nevím no tohle je takový sporný když už u vás tu smlouvu má. Přece nenasere budoucího zaměstnavatele

Reagovat
Visca el barca

Var krutej. Tohle bych u Barcelony nechtěl nikdy zažít. Každopádně orvní match jde za Pepkem a ten je stál postup, bohužel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo největší WTF za celé moje fandění korunované tím závěrem. Mleli nás místama neskutečně, ale OBROVSKÝ respekt celému týmu, že se nesložili po té brance na 4:2. Llorente na hrad. Eriksen hodně lucky boy, na tom konci namazal neskutečně...phewwwww.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
lajka30

Nejsmutnější na tom je že tu VAR má fungovat tak 10 let,ale díky Blaterovi tomu tak není.

Reagovat
vanGomm

Myslím,že Liverpool s momentální formu bude hrát finále a pokud se tak stane,tak LM vyhraje at už jejich soupeřem bude ve finále Tottenham,nebo Ajax.Trochu se ale obávám,že je to zřejmě bude stát v PL mistrovský titul.

Reagovat
KingMaster13

V PL mají lehké zápasy, takže pokud titul nevyhrají tak díky tomu, že City neztratí. I tak si ale mohou mlátit čelem o zeď jednu dobu vedli o 7 bodů. I proto by do té LM měli dát vše.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli titul nebude tak se nikdo nebude mlátit o hlavu, proti tomuhle City to prostě nejde

Reagovat
vanGomm

V PL těch lehkých zápasů moc není a často se stané překvapení,když se to nečeká.

Reagovat
Salfovic

Klopp finále neumí, takže to vážně bude Ajax

Reagovat
KingMaster13

Jestli vyhraje LM Ajax nebo Spurs Tak to bude neskutečnej kotel

Reagovat
Bandita_Harry

preco by finale neumel a bude ho hrat 11 hracov a nie Klopp

Reagovat
Radin

Každý tady vidí Ajax už ve finále, ale...Minimálně oba Belgičani v obraně a Eriksen mají motivaci dvojnásobnou, ptž Ajax je ukázal světu..Strašný mínus je, že první zápas bude bez Sona a oba bez Harryho..Což je prakticky bez útoku..Fernando asi poslední šance být takhle daleko, tak snad se hecne a Lucas umí zahrát..Son by se strašně hodil, ptž ty okénka tam Ajax prostě mít bude..Celkově bude velké překvapeni pokud nevyhraje celou soutěž Barca..

Reagovat
Kixi Syhimour

Totáč postoupí

Reagovat
Generalní Gladiator

Favorit je liverpool, hodně z nás už dva roky píše,že liverpool je tým,který by nás roztrhal na kusy, nemají jediného hráče za zenitem, všichni klíčový v nejlepším věku, náš styl je pro kloppa ke všemu požehnáním.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Máte Messiho, misky vah vyrovnány

Reagovat
smazaný uživatel

Spise misky vah jsou na jejich strane ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Son bude strasne chybet.. jenom ten jeho pohyb nikdo nenahradi. Ja sem z neho tuto sezonu uplne udelanej, aj lonskou uz mel dobrou.. chtel bych ho do United, ale je mi jasny ze tam tezko pujde a taky ze by se tam mohl vedle Younga akorat tak zkurvit

Reagovat
Godwinson

Chtělo by to ještě tak půlmiliardy eur a ta LM klapne, není pochyb.

Reagovat
Bandita_Harry

stale malo

Reagovat
vanGomm

Podle mého názoru má Ajax velice slušnou šanci přes Tottenham postoupit do finále.Proti Manch City by to bylo mnohem horší.SF Barcelona-Liverpol je za současné situace předčasné finále.

Reagovat
Gareth Bale 11

Obrovsky prekvapeni pro me je dnes Wanyama. Takovou dobu zraneny, pak totalne bez formy a dneska cela zaloha vlastne stala na nem a zvladal to prekvapive dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Už posledně vypadal dobře. Jestli se dostane do svojí tehdejší formy, hodně nám to ten střed zvedne.

Reagovat
andrew96

Vynikající

Reagovat
Frank Lampard 8

COYS <3 ale teda takhle zpocený jsem po fotbale ještě nebyl, ani když jsem hrál

Reagovat
vanGomm

Podíval jsem se na posledních 10 ročníků LM (2009/10-2018/19) a na zápasy OF,ČF a SF.Těch duelů bylo 138 ty 2 SF se teprve budou hrát.Týmů co začínaly první zápas doma jich postoupilo 52 a naopak týmů co hrály ten první zápas venku postoupilo 86!! v % je to 37,7 : 62,3.Dost velký rozdíl.To už asi nebude náhoda.Takže to vypadá,že začínat venku je celkem výhoda.V nadcházejících SM tu výhodu maji Liverpool a Ajax.Potvrdí statistiku?

Reagovat
Xavi

Ta statistika by mě zajímala spíš od čtvrtfinále, přecejen to osmifinále hraje vítěz skupiny s druhým.

Reagovat
vanGomm

Mezi 1 a 2. co postupují do OF skoro žádné rozdíly nejsou.Jedná se v drtivé většině o dva velké favority co stejně postoupí.V konečných tabulkách skupin jsou mezi nima rozdíly minimální a mnohdy zde dokonce rozhoduje skore.Také můžou nastat případy,že v posledním kole hraje favorit (má postup už jistý) s aucajdrem a tam to bud vypustí,nebo dokonce taktizuje.Tady bych proto nějakou extra výhodu postupujících týmů z 1.míst nehledal.Hrát 2.zápas venku a statisticka to dokazuje výhodou je.Pokud se odveta prodlužuje a těch případů není málo mají hosté poměrně velkou výhodu toho vstřeleného golu.Tady by bylo dobré to pravidlo o vstřeleném gólu na cizím stadionu v tom prodloužení zrušit.V normální hrací době ho samozřejmě ponechat to své opodstatnění nesporně má,ale v prodloužení už mít tzv. čistý stůl.Sem tam se sice stane,že i když hosté dají v tom prodloužení gól,tak to na postup nestačí viz nedávný případ Slavia-Sevilla,ale to jsou opravdu velice vzácné vyjímky.

Reagovat
andkoo

ved o tomto sa hovori odjakziva, ze kazdy chce zacinat zapasom vonku..aj pri zreboch sa to casto spomina

Reagovat
smazaný uživatel

mas skvely prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že Totíci prohráli,ale aspoň postoupili

Reagovat
Roou

Tohle si prohrál Pepek sám. Už před týdnem to šetření hráčů a dvojité střídání v 89'.... (když jsem to viděl na liveskore, tak jsem hledal jiný odkaz se zápisy ze zápasu, protože jsem byl přesvědčen o chybě zápisu... ) a dnes to stejné... využil pouze dvě střídání?! k tomu to druhé opět přišlo pozdě. Měl reagovat hned po gólu... nebo proč nevyužil Gabriela Jesuse, odpočatej a dával i gol ted proti CP, nebo Mahrez, ten ani nehral proti CP... to má pocit, že má málo kvalitních hráčů na lavičce? asi potřebuje dokoupit. Tím u mě jako trenér dost klesl :) zaslouží si, aby je teď obrali i v lize...:)

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=ngSypFXGwf4 uz to proti Tottenhamu zažil...

https://m.youtube.com/watch?v=82x7IitFda4 ...z legiend Evertonu si nevybral asistenta, ktory by ho podporil viac ako Arteta...

https://m.youtube.com/watch?v=hadWFJS-An8 ...takze cas sa porozhliadnut po niekom, kto oslavuje az doteraz ako ty Pep

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ti curacci co me hejtovali za to ze rikam ze city nikdy lm nevyhraje a ze postoupi tottenham? na to nemusim mit vestici kouli . skaaap

Reagovat
madridcan

Ako by povedali DMS: ,,Si tu rok a uz hovoris o hejteroch, pricom ziadnych hejterov mat nemozes. Mozno tak spoluziakov."

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy decko ma dneska svoje hejtry Vsichni te tu bereme hrozne vazne ty nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně jsi mu to nandal, jsi jednička!

Reagovat
Josifek

Parada č. 1 City s Pepkem v čele po zásluze potrestání za ten přístup k prvnímu zápasu.

Paráda č. 2 Technecium a spol. se musel lehce zbortit sen o jednom nadpozemskem trenérovi (a tim nerikam, te by Pep nebyl dobry kouč)

Paráda č. 3 Spurs jdou dal

Reagovat
blaugrana

ale čo tam robil Eriksen pri tom piatom gole city ...

Reagovat
DeformFCB

Zavíral si přestupní vrátka, všechno podle plánu.

Reagovat
krisa

stačilo, aby byl Aguero o pár čísel zpět a Eriksen byl asi celkem za psance, dostal by zřejmě solidní pojeb. Taková chujovina 10 minut to bezhlavě odkopávají a on začne ve třetí nastavené minutě blbnout na svojí půlce

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Piči, tak to ozaj nebol len sen?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
krisa

pro některé asi noční můra. Já si to ale užil, dobře to dopadlo

Reagovat
Mastný Chobot

Veď určite, nádherný zápas

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jk

Son?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sandstorm

Klobouček před Spurs, na to že neutraci miliardy jako jine kluby, tak jsou na opravdu vysokém levelu herním i mentálním. V jednu chvíli už to vypadalo, že ne postoupí ze skupiny a nakonec jsou v SF. Z nich bychom si po sportovní stránce měli jako Manchester united vzít příklad. Poche

Reagovat
2miguel1

Semi sa hra utorok streda ? Ci len utorky?

Reagovat
Sandstorm

A u City je teď možný, že místo quadruple budou mít jenom Mickey mouse Cup a FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

No v FA Cupu už za sebou mají jeden luxusní bottle job proti Wiganu. Já bych ten Watford rozhodně neodepisoval.

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Už je koniec zápasu prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

asi jo, už podezřele dlouho nebyl žádný gól

Reagovat
FUnk

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Už ta skupinová fáze je totální náhul. Co až tam přidají ten včerejší blázinec....

https://www.facebook.com/TottenhamHotspur/videos/607130826470956/

Spurs are on their way to Madrid!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jedna věc se musí Pochemu a clastně i hráčům samotným nechat. Fakt nevím jak to dělají, ale pokaždé, když ze sestavy vypadně někdo o kom mám pocit, tak automaticky začne hrát další hráč jak na nějaké záhadné droze. Dlouhodobě se zranil Danny Rose - Davies pak odehrál životní sezónu a půl. Vypadl Dembele a Dier - Winksy a Sissoko povstali z popela. Vloni promarodil půlku sezony Toby - Sanchez hral jak osmadvacetiletý mazák. Na začátku sezony chyběli Alli a Sonny - Lamela a Lucas zastali jejich branky. No a to jak si Sonny nachystá střelecké hody na každé Harryho zranění, to asi ani není potřeba nějak vypichovat. Fakt neskutečná soudržnost a bojovnost v tom týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

*pocit, že je nenahraditelný....

Reagovat
smazaný uživatel

+ teď teda Wanyama. Po dvou letech naprostého hovna se vybičuje k takovému výkonu. Včera byl úúúúúžasnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Free_player

No jsem zvědavej jak dotáhneme zbytek sezony, když se teď zranil i Sissoko

Reagovat
Mates_Matesović

Nebude to s nim tak zlý, po zápase byl normálně s týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo striedal?

Reagovat
krisa

tříslo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
mayday

No co mám povídat, ve 12. minutě jsem vsadil 3 500 na postup Spurs v kurzu 2.3 Vzhledem k tomu, že posledních 10 minut jsem sledoval jen přes livesport a komentáře k utkání, tak docela nervíky

Reagovat
Agent z Melmacu

Guardiola ty kokooooooooooooooooooot svetrový Pamätáš si ako si postupil pred 10timi rokmi cez Chelsea ty prašivý pes? Tu to máš ty kokoooot, aj so svojim teplým svetrom

Reagovat
krisa

pro kokooota, každý kokooot

Reagovat
Agent z Melmacu

VYPADNI

Reagovat
krisa

doporučuji The little book of calm

Reagovat
Agent z Melmacu

VRAVÍM VYPADNI TY LEBEDO

Reagovat
tunkic

Ježiš, snad si to tady nepřečte!!!

Reagovat
Agent z Melmacu

VYZLEČ SI SVETER

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
drussbarb

Velmi osobní sdělení Pepkovi

Reagovat
Al Capone

Jo neni nad to kdyz buran nadava dobre oblekanemu cloveku...

Reagovat
Agent z Melmacu

CHOĎ SI KÚPIŤ TEPLÝ SVETER TY KLEPETO

Reagovat
krisa

není nad kvalitní humor podtržený caps lockem

Reagovat
Agent z Melmacu

na teba som nereagoval tak ČUŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

pěkně, no Son jim bude sakra chybět v tom prvním zápase, včera byl famózní, jak je tam cvičil stejně tak Sissoko, když se zranil, hořeli ve středu hřiště jak papír. Za to Alli a Lucas celkem nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Alli, Lucas, Eriksen včera tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte, skoč do zdi ty ocas, a vem za ruku Guardiolu. Dementi roku!

Reagovat
Free_player

Ty voee to byl mazec zápas přestřelka jak hovado, City tlak jak hovado a nakonec postup Spurs a neuznaný fík City Prostě DYCKY TOTTENHAM !!! COYS!

Reagovat
Free_player

jo a Sonny je takovej malej bůh ♥

Reagovat
REPLIKATOR

Finále: Liverpool - Ajax

Reagovat
Swarley

výhra Ajax

Reagovat
PISTOLERO

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Barca - Ajax

Reagovat
jjnovo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Laportův večer, to nemohu říct!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prohra ve finále EL proti Chelsea a kohouti porazí Liverpool ve finále LM, jde vymyslet něco horšího pro kanonýry?

Reagovat
Golasso

Moc horších věcí už asi není, ale naštěstí to není moc pravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Nasledny navrat Wengera na trun?

Reagovat
Golasso

Nějaký ten trůn bych mu u nás klidně našel, jen ať to není trenérské křeslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Wenger na lavičce Tottenhamu a titul pro Tottenham?

Reagovat
PP

snad jen že ještě v lize skončíme 6., jinak jsi to trefil..

Reagovat
Liveral

Spíš že v lize skončíme 4. ale Tottenham a Chelsea 5 a 6 a do LM z toho čtvrtýho místa kvůli tomu nepůjdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bola by riadna haluz keby to cele nakoniec urval Tottenham. Sa im všetci smeju, že nemajú trofej a ujebú hneď takúto celej Európy

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham je bez šance.

Reagovat
PP

nooo, ani ne.. Pool může jako letos asi jediný Barcu porazit a Spurs na jeden zápas můžou porazit Liverpool.

Reagovat
REPLIKATOR

Jenomže nepřejdou přes Ajax.

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Counter

A taky by asi v MU, potažmo v Realu zase měli co přehodnocovat, jestli přece jen po tom Pochem neměli sáhnout

Reagovat
valloire

my už trendu máme

Reagovat
smazaný uživatel

bola by riadna haluz keby to cele nakoniec urval Tottenham. Sa im všetci smeju, že nemajú trofej a ujebú hneď takúto celej Európy

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zo štvorice Pochettino, ten Hag, Valverde, Klopp získa prvú veľkú trofej.

Reagovat
janinho

co je velka trofej? Klopp tusim s BVB vyhral ligu, Valverde s Barcou tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je najvyšší klubový level, nie?

Reagovat
Kluivert9

Je, ale napsat "první velkou trofej" je blbost.

Reagovat
janinho

napisal si prvu velku trofej... napis radsej prvu trofej za LM, lebo futbalovy svet sa netoci len okolo tejto 1 sutaze.

Reagovat
Agent z Melmacu

presne, napríklad Arsenal dlhodobo jebe na celú ligu majstrov a aký úspešný klub to je

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Liverpool urvať PL a Watford FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa komentov tu väčšina vidí Ajax už vo finále. Prečo? V semifinále Tottenham určite nepodceni súpera a predpokladám skôr defenzívnu taktiku od Pochettina. Šance 50:50.

Reagovat
Thelvin

Protože nás nemaj rádi, jiný důvod to nemá

Reagovat
Swarley

ani mi to nepřijde 50:50, budete mírný favorit

Reagovat
Kixi Syhimour

Já vás třeba vidím i s trofejí

Reagovat
PP

protože Ajax je takový malý zázrak, téměř srovnatelný s Leicesterem, akorát s tím rozdílem, že se na Ajax k tomu krásně dívá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli to Ajax vyhraje, stejnak budu považovat LCFC za větší zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Huth > de Ligt

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

LOL, tohle je jediný tvůj komentář k tomuhle zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku nejsem schopen, teprve se mi obnovují životní funkce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
janinho

tak ten ajax je a to treba uznat fakt neskutocny zjav... uz to co predvadzali s realom bola parada. vtedy som hovoril ze im by som tu LM doprial vyhrat lebo postupili zial uplne zasluzene, ale teraz to zelanie musim poriadne skorigovat

tham tu vela ludi nema rado, takze si myslim ze velka vacsina nezainteresovanych fans bude skor priat Ajaxu. ale tak, Dortmund a City su riadne cenne skalpy. aj peniaze ktore za to klub ziska snad pomozu trosku viac rozprudit nakupy v lete.

tak ci tak, aj keby Spurs presli do finale, tak hlavne je uhrat top4 v lige, lebo priorita musi byt aby Spurs hrali LM aj buduci rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to by stačilo vyhrať LM. všetky sily je nutné sústrediť na LM a konečne vyhrať trofej. V prípade postupu do finále budeme outsider, ale v jednom zapase sa môže stať čokoľvek.

Reagovat
janinho

mozno by sa mohlo podarit aj to ako so Spurs vyjebal system ked Chelsea vyhrala LM, ci? neviem ci tie pravidla odvtedy zmenili, mozno sa mylim... ale keby Arsenal skoncil 4ty (a nevyhral EL), Spurs na 5.mieste a vyhrali by LM, tak neostali by Arsenalu oci pre plac? ako vtedy Thamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. 4. v lige by nešiel do LM len v prípade, ak by Tottenham vyhral LM, Chelsea EL a zároveň by v lige skončili na 5., respektíve 6. mieste.

Reagovat
janinho

takze vlastne to co som napisal akurat este chelsea by musela vyhrat EL

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea mimo Top4. To ti tam chyba.

Reagovat
janinho

sice vlastne hej... tak to asi nic. aby Spurs, Arsenal aj Chelsea ostali mimo top4, to sa asi nestane

Reagovat
smazaný uživatel

3. Manchester United

4. Arsenal

5. Tottenham

6. Chelsea

+ Chelsea EL, Tottenham LM → Arsenal do EL.

Reagovat
janinho

ok, uz jebem na to... dneska mi to nejak nezapaluje. dik za trpezlivost

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode

Reagovat
Generalní Gladiator

Páč mu většina fandí, vyřadili real,juventus-týmy,co maj LM v krvi a ofenzivním galapředstavením, mladí kluci plný elánu, no kdo by je nechtěl z nezaujatých ve finále?

Reagovat
Cobra

Odepisovali nás, když jsme hráli proti Dortmundu. Odepisovali nás, když jsme hráli proti City. To, že nás odepisují i proti Ajaxu mi žily netrhá.

Proti Ajaxu jsme favoriti stejně, jako byl Real nebo Juventus. Snad kluky vidina finále nabudí a Ajax porazíme, i když by mě nepřekvapil opak.

Reagovat
John Obi Mikel

Šance jsou před prvním zápasem vždy 50:50

Reagovat
Agent z Melmacu

lebo nikto sa nechce pozerať na tottenham liverpool

Reagovat
Golasso

Heung-min Mom a Heung-min Dad jsou teď určitě pyšní na Heung-min Son Jinak fakt parádní zápas, aspoň jsem si ten souboj záporáků užil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

tak ale po tom co predviedol Eriksen v nadstavenom case nech okamzite kraca za Levym a podpise novu zmluvu s platom aky mu da vedenie... kks, som myslel ze ma jebne ked som toto videl. takto si odjebat postup po tom co vsetko spurs v dvojzapase ustali (vratane penalty), to by bolo nie na facku ale pastou medzi oci.

snad bude Sissoko cim skor v poriadku.

sice BVB aj City sme porazili s 1.zapasom doma, ale za mna skoda ze nehrame prvy zapas s Ajaxom vonku. doma musime spravit dobry vysledok a len s Llorentem v utoku to bude sakra tazke. Sona som do tejto sezony velmi nemusel ale urobil podla mna velky pokrok. sice stale obcas sebci, ale to premienanie sanci zlepsil slusne. okrem toho uz toho musi mat tiez asi dost tuto sezonu, ked priratam to pendlovanie na Azijsky pohar...

Reagovat
tuny

Já se naopak na souboje Llorente - Blind na WHL celkem těším a v případě příznivého domácího výsledku je venku může Sony pěkně větrat.

Reagovat
FUnk

ale ajax hral oba první zapasy doma, az venku byl lepsi, tak mozna ze to bude prave naopak.

Reagovat
janinho

ajax bol ovela lepsi aj doma s Realom. s Juve som ich hrat nevidel. keby tych zapasov bolo 10, tak to beriem, ale isto si nemyslim, ze su teraz automaticky vonku silnejsi jak doma

Reagovat
Xavi

Dát ty dva góly Ronaldo, tak je tady nadpis, jak poslal svůj tým do semifinále.

Jinak teda pěkný zápas, postup jsem přál Tottenhamu.

Reagovat
valloire

Dát ty dva goly Messi, tak je tady nadpis, že je nejlepší hráč historie.

To si nevybereš.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Tak Ronaldo má tu reklamu jinde, než ostatní. Messi sice taky, ale u Ronalda to je ještě o level výše.

Reagovat
Clichy

Defenziva MC je katastrofalní.Company už nemá hrát a Laporte chybuje velmi hodně a navic neni dynamicky..Fernandino nehral od začátku proč??Gundogan je také velmi průměrný..Po válce je každý generál ale trener City je hlavni vinik nepostupu!!

Měl dostatek času zlepšit defenzivu,bohužel sázka na Companyho se opět nevyplatila

Reagovat
John Obi Mikel

* Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy.... podle sebe soudím tebe

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy se čte Kliši, tak si asi myslel, že Kompany se píše Company

Reagovat
John Obi Mikel

Aha

Reagovat
janinho

inak... ak toto cita nahodou Stevko Eisele... tak ty si asi taky objektivny komentator jak ja astronaut. po goloch City si kamosko takmer o hlas prisiel a ked dal gol Tham, tak si sa pol minuty neozval. kontroloval si tikety? takych komentatorov jak je Eisele do rana naserem plny kybel... tam hybaj komentovat F1 sasulo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Z ČT už od rána papouškuji historickou nepravdu, která se bohužel objevila i na EF. Tottenham už hrál semifinále Poháru mistrů evropských zemí (PMEZ), předchůdce Ligy mistrů, na jaře 1962. Vyřadila je Benfica, pozdější vítěz soutěže. Kohouti mj. ve ČF vyřadili Duklu Praha. Na YT se dá najít asi 3minutový šot z odvety v Londýně, kde na White Hart Lane na sněhu Dukla pukla 1:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim odkud mas, ale PMEZ 1962 vyhralo atletico madrid, ktere jsme rok na to ve finale PMEZ porazili. Takze spurs PMEZ vyhrali, ale SF novodobe ligy mistru budeme hrat poprve, na tom zadna nepravda neni...

Reagovat
samson192

to si mýliš ty PMEZ s PVP

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt!

Reagovat
Mirek na tenisu

Kluci! Ono je to jedno. Pro mě to jsou dětské vzpomínky, pro vás pravěk Fotbal byl krásný v roce 1962 stejně jako dnes.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele