základní skupiny - skupina B, 6. kolo
11.12.2018 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter jen remizoval s PSV a musí si vystačit s Evropskou ligou

Inter Milán po dramatickém utkání končí v Lize mistrů a čeká ho pouze Evropská liga! Nerazzurri totiž nedokázali vyhrát nad PSV a v kombinaci s remízou Tottenhamu mu přenechávají postup.

Interu šlo o všechno a navíc se musel spoléhat na pomoc Barcelony. Sám ale musel nejprve porazit PSV, k čemuž trenér Luciano Spalletti využil schopností hráčů jako Handanovič, Icardi, Perišić, Škriniar, Brozović nebo Politano. PSV se na jarní boje v pohárech bude dívat jen v televizi, ale to neznamenalo, že by na San Siro přijel soupeř odevzdaný.

Na lavičce náhradníků nizozemského celku se objevil i český talent Sadílek, který sledoval počínání zkušenějších spoluhráčů Bergwijna, Hendrixe, Lozana, Zoeta nebo Sainburyho. Už ve čtvrté minutě se k míči na kraji hřiště dostal Kwadwo Asamoah, který motal s nohama a nakonec se mu povedlo přelstít Dumfriese. Jeho střílený centr ale Mauro Icardi nezachytil. Kapitán Nerazzurri to zkoušel naopak centrovaným míčem a dobře udělal. Hlavičku dobíhajícího Ivana Perišiće ale zastavila tyč!

Inter sice ovládal hru a kombinoval velmi dobře, ale překvapivě to byli hosté, kdo se dostali do vedení! San Siro totiž umlčel Kwadwo Asamoah, který u vlastního vápna ztratil míč. Toho se zmocnil Bergwijn, který s ním utíkal z boku na bránu Handanoviče. Tam centrem našel perfektně postaveného Hirvinga Lozana, který pohotovou hlavičkou poslal míč do poloprázdné brány - 1:0.

Inter se možná až příliš soustředil na dění na Camp Nou a zapomněl, že PSV je hodně nebezpečný soupeř. Nizozemci mu to ostatně čas od času připomínali, protože obranné chyby Interu trestali minimálně zajímavými kontry. Zaplněné tribuny slavného stadionu trochu rozvířil Matteo Politano, který kličkou obelstil dva protihráče, navedl si míč na střed vápna a vypálil, jenže jeho ránu odrazil Sainsbury na roh.

Postupem času se PSV dostávalo k míči častěji, ale moc mu nevycházela finální fáze. Pět minut před koncem první půle se k šanci dral mladý záložník Rosario, jemuž se povedlo odpoutat se od dvou protihráčů a dokonce vypálit. Brankář Samir Handanovič musel využít své centimetry, aby míč vyrazil nad bránu!

Domácímu týmu se krátil čas a i když Barcelona v souběžně hraném utkání vedla, nestačilo by mu to. Do druhé půle naskočili Nerazzurri s jasným odhodláním vstřelit alespoň jednu branku. Mohl se o to zasloužit tradiční zachránce Interu, kapitán Mauro Icardi. Borja Valero výbornou přihrávkou vysunul do gólové příležitosti právě Icardiho, jenže jeho ránu na zadní tyč skvělým reflexem vyrazil Zoet!

Ranou z větší vzdálenosti to o chvíli později zkoušel Kwadwo Asamoah a brankář Zoet musel zasahovat. Místo nevýrazného útočníka Candrevy se do hry dostal Keita Baldé, který začal ihned větrat krajní prostory v obraně Nizozemců. S jeho první přízemní ranou si brankář Zoet poradil a zvládl také zakončení Politana o chvíli později.

Velké chvíle se o chvíli později dočkal mladík Michal Sadílek, který vystřídal Éricka Gutiérreze. Inter dokázal vybojovat standardní situaci, to mu dnes problémy nedělalo. Ale ta finální fáze... Po dalším rohovém kopu zakončoval Stefan de Vrij sice tvrdou hlavičku, jenže namířil ji jen do náruče brankáře Zoeta!

Dvacet minut před koncem utkání se ale domácí fanoušci konečně dočkali! Matteo Politano poslal do vápna další skvostný centr a na zadní tyči si na něj naběhl špatně hlídaný Mauro Icardi. Argentinský kapitán znovu prokázal instinkt zabijáka a spasil svůj tým!

Jenže ani to Interu nestačilo a v posledních minutách kompletně propadl agónii. Zvlášť, když Martínez v poslední šanci poslal míč hlavou jen mimo bránu. Jeho sen o postupu se zhroutil, protože Barcelona na Camp Nou Tottenham neporazila! Italové tak znovu doplatili především na to, že se příliš spoléhali na ostatní výsledky a nechali postupovou hádanku nerozluštěnou až do posledního kola.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (196)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Forza Inter

Reagovat
Votas

FFP nás pěkně dává do análu. Do zálohy jsou vlastně jeno Brožo a Valero. Takže se možná dá čet DAmbro na levým beku a do zálohy Asa, ale to zas musí být zdravej Vršaljko. No bude to boj. Snad v té konfrontaci na dálku s Tottenhamem zvítězí dobro, a tudíž postoupí Inter.

FORZA

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Bastaron

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
JeséRodriguez

2:1 (Brozovic, Perisic - Sadilek ) a postup Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Těsná výhra, ale budou to nervy..

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
cizinec

Reagovat
Mihal

Mne uz sa dnes do rana snivalo...porazili sme psv 2:0 ale spurs tak isto barcu...asi mi jebe ked uz sa mi o tom aj sniva

Reagovat
Inter Eterno Amore

vôbec by som sa nečudoval keby to tak bolo .. je to jeden z najväčších zápasov Interu od 2010 podľa mňa je to v pohode, že sa ti o tom tak sníva

Reagovat
Mihal

Pre mna bol dolezitejsi zapas ten v londyne, preto som bol po nom neuveritelne rozculeny a zaroven sklamany. Dnes je to uz len na nahode, mozeme to ovplyvnit len z casti a naozaj bude neprijemne, ak vyhrame a nepostupime. Barca doma v LM neprehrala 28 zapasov, naposledy tusim v sezone 13/14, to mi dava nadej. Aj tak ale dnes podam na spurs a neprehru psv. Bud sa budem tesit z postupu alebo z tiketu, alebo budem nasraty uplne

Reagovat
Inter Eterno Amore

I ja som to tak spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to nevypustí (max. remíza), takže je důležité za každou cenu vyhrát...

Reagovat
Dejwa

Bez středu to bude těžký, ale musíme to zvládnout a pak doufat

FORZA INTER!!

Reagovat
Antijuve

Lord Candreva v základu.

Reagovat
Messiáš

Snad postup Interu

Reagovat
cizinec

Zaloha Politano, Candreva, Brozo, Borja a Ivan? Vysvetli mi to nekdo?

Reagovat
Deki

Co to je za sestavu? 4-4-2? 4-5-1? 4-2-3-1 s Candrevou na středu? Proč to ten Spal dělá

Reagovat
Dejwa

Dneska se na stredakovi Tonda vykoupí, cítím to v kostech

Reagovat
Deki

už mě s těma sestava sere. chápu, že má 4 ze 6 středních záložníků mimo, ale aby tam šlehnul Candrevu, který odehrál v týhle sezoně 3 minuty, a pořád stavěl Ivana? jestli to Barca uhraje s béčkem a my to nedáme, jdu si dát mašli

Reagovat
Dejwa

Upřímně tam mohl dát maximálně Lautara, jinou alternativu nevidím za této situace.. ten Perisic je otázka no, ale Keita kromě jednoho zápasu taky moc nepředvedl.. sázka na jistotu, ikdyz mu to tam teď nepadá

Reagovat
Deki

Lautaro měl určitě hrát, at už vedle Maura nebo pod ním. Keita se mi poslední zápasy líbí. spíš se zeptej, co předvádí Perišič, že je pořád v základu? no nezbývá než věřit a podruhý v životě fandit Barceloně

Reagovat
Deki

Asa

Reagovat
10

začínám chápat Asův odchod...je to Trojskej kůň

Reagovat
Nuno čomes

Spalletti se dneska sjel???

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to nakonec podařilo - stalo se už někdy, že by tým v každém zápase dostal gól a stejně postoupil dál?

Reagovat
smazaný uživatel

*dostal první gól

Reagovat
Nuno čomes

Tragedi D´ambrosio a Candreva opět uradujou. Jestli tak po půlce nechá candrevu a perisice tak je to výsměch. Hlavně na lávce nazhaveni Keita a Lautaro

Reagovat
Counter

Inter je ještě větší Tottenham... než Tottenham.

Reagovat
10

sice pořád dost přehnaný, protože Tottenham, ale pořád docela dobrej

Reagovat
Counter

Reagovat
10

paralympiádu tentokrát vyhrál Inter, Tottenham oddálil

Reagovat
Counter

Tohle je fakt trapas, tak dobře to měli rozehrané a tak tragicky to uzavřeli.

Reagovat
Nuno čomes

Nejsou zkušenosti, ale trapas to je. Vy jste to letos pro zicher raději ani nehráli.

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě že Arsenal byl v posledních letech taky trapas, ale Wengerovi se nedá upřít, že ze skupin v LM postupoval s železnou pravidelností. Sice se pak pokaždé vypadlo hned v osmifinále, ale to už je jiná

Reagovat
Nuno čomes

To byly casy no, kdy se s železnou pravidelností hrala LM

Reagovat
Counter

Ono to zase přijde, letos k tomu zatím nemáme daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidím. United v lize 8. ale ubetonujou LM. Arsenal vyhraje EL, ale skončí 5.

Liverpool vyhraje PL, druhý City, třetí Tottenham a čtvrtá Chelsea.

6 týmu z PL v lize mistrů? Proč ne

Reagovat
fenixLFC

pretoze to uefa nedovoli, moze byt len 5 timov z jednej krajiny. pritom 6 timov z PL by bolo logickejsie ako 4 z talianska..

Reagovat
10

ty si opravdu úplně mimo realitu

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Mihal

to je vul, kaviarovy tousty

Reagovat
10

jaký furt zkušenosti? vždyť včera ten tým měl věkovej průměr někde k třicítce...to má být výmluva pro to, že neporazíte doma tým, kde je většina hráčů kolem 21-23 let?

Reagovat
Nuno čomes

Kolik z nich hrálo LM? V takovém týmu je tlak jinde, než u PSV, kteří to přijdou odmakat a nemají co ztratit.

Reagovat
Nuno čomes

Včera se to posralo. To ví každý. Zrovna ty si vždycky najdeš něco. Chápu, že nemáš co řešit u vás, když vedete o tolik. Proto si zvyklý na určité samozřejmosti, které u nás ještě nejsou. Hraje se LM po 8 letech A nevím jaký byl průměr, ale že hraje borak Candreva a ne mohoucí Perisic jsme tu vyhejtovali dost jasně. Raději dat šanci mladým Keitovi s Lautarem.

Reagovat
10

"Zrovna ty si vždycky najdeš něco. Chápu, že nemáš co řešit u vás, když vedete o tolik."

Reagovat
smazaný uživatel

Po nepostupu Italie na MS jsem si rikal, ze me delsi dobu snad neceka, jako fanouska, nic tak hroznyho. Ale aby po takhle rozehranych skupinach, nakonec ve vyrazovacce byly jen 2. tymy a to jeste AS.

Reagovat
Deki

Musíme přidat, tohle na postup nestačí. I když jsme aktivnější, je to centr za centrem, ale bez nějakého souvislého tlaku a bez zakončení. Nechápu, co Asamoah vymýšlel tvle, na pohodu přihrávka na golmana a on si to chce vydriblovat

Pojďme zabrat! Barcelona vede, tak by to byla kur.va škoda!

FORZA INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

Prestávam veriť.. ak tam nedá býčka aspoň na 35 min tak EL vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to nějakej náhoďák a dostat se do pohody..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Candreva je tam na dve veci....

Reagovat
Nuno čomes

Candreva vypadni už kurva!!

Reagovat
Nuno čomes

Ivan dobrý centr

Reagovat
Deki

brozovič a valero mají strašnou střelu, ten gol fakt může dát jenom Mauro

Reagovat
fabec1222

Sadílek

Reagovat
Deki

MAURITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Piceeee maurooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

MA-U-RO !!!!!

Reagovat
Nuno čomes

Politano jeden z nej 3 hracu. Začíná být velice důležitý. Skoda ze nemame druhé křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic po MS stratil formu a stale ju hlada.. skoda, ze mu nejde

Reagovat
10

Tottenham 1:1...

Reagovat
Pipo123

Inter si to nezaslúži, strašná nemohúcnosť

Reagovat
10

zaslouží právě

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

aj tak sa dá

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
GEGE

merda Inter

Reagovat
Deki

ty si chudáček

Reagovat
GEGE

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

počkaj až sa stretneme v EL

Reagovat
Eldarion

Ucentrujete nás k smrti?

Reagovat
Nuno čomes

Proč ne, vzpomen si na poslední centr ze zápasu v lize

Reagovat
Eldarion

Včera sa ukázalo, že ten luck v posledných minútach vám nebude priať večne

Reagovat
Inter Eterno Amore

Na vás to stačí

Reagovat
Maritazzi

Spalletti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běžte fakt do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nepostoupilo protože jsme porazili PSV, ale Barcelona by to Slepicím pustila, tak neřeknu ani slovo, ale prostě toto je strašná sračka a ostuda. Btw 8 bodů na postup... hnus

Reagovat
vilp

Ten tackle na Icardiho před hlavičkou Lautara byl brutální. Škoda ho.

Reagovat
kaja900

Dík Inter, jen kvuli vám tiket v hajzlu neporazit v rozhodujícím zápase doma PSV... v lize mistrů nemáte fakt co dělat..

Reagovat
Mihal

ty asi v stavkovej tiez nie

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne, vandraci z Milana, neskutecne.

Reagovat
Nuno čomes

Dokud budou hrát kokoti jako D´ambrosio Candreva Perisic valero Asamoah tak nemáme nárok. Tecka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pipo123

Asa mal fajn úvod sezóny, ale posledné zápasy je na facku, teraz chápem Juve že ho nechalo odísť

Reagovat
cresposuper

Vsak sa mu nevydarilo tak 5 zapasov v sezone

Reagovat
Nuno čomes

A to je jako v poradku? Hraje jak ponocny

Reagovat
Pipo123

Veď píšem posledné zápasy, to je tých 5 zápasov o ktorých píšeš, čakal som od neho podstatne viac, no už má to najlepšie asi za sebou.

Reagovat
DelPiero137

On uz dlho nato nema tahat utok. Odbrani to slusne ale nic viac po nom nemozno chciet. A Inter toho potrebuje sakra viac od hraca na jeho poste.

Reagovat
Mikesh

Hrozné takle si prokaučovat postup, Inter mám odjakživa z Italské nejradši, po nich Milán.. Ale co předvádí v pohárech to je tragédie.. Jediný kdo to drží je ten Juve.. PSV měli vyškolit tak 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny

Reagovat
Yanek

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti .. candreva a perisic v základu to je snáď vtip ne? A striedanie vrsaljko za politana najlepšieho interistu ? Asi spalletti nepočítal že spurs vyrovnajú a chcel ubrániť remízu

Reagovat
Deki

můžeme si za to sami. z takto dobře rozehrané skupiny už jsme měli postoupit, ale zklamali jsme jak v Londýně, tak teď s PSV. kdo by řekl, že nakonec nepostoupíme za takovýchto okolností. mělo se to zvládnout. dnes se mělo na 100% vyhrát, ale bohužel... být tam zkušenější mužstvo, vyhraje o 2 góly s prstem v nose. nejlepší hráč Politano.

co nechápu, 15 min před koncem vyrovnáme a myslíme si, že je všechno v kapse. dopředu jsme se začali hnát, až když hlasatel oznámil, že slípky vyrovnaly. takhle se o postup nehraje...

je to škoda, ale zároveň ponaučení. EL asi jako tradičně už jenom vedlejšák...

FORZA INTER

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Stiksxx

Ale jo. Dobrý výkon i výsledek. Škoda, že jsme nevyhráli, alespon jeden zápas. Ale i tak jsme se prezentovali pozitivně. Dneska teda, co předváděli ofenzivní hráči bylo zklamání. Jak Lozano, tak Guti i Bergwijn..Kromě toho presingu a golové akce bída. Naopak vynikající zápas pro Zoeta a Angelina. Výborně hrál i Viergever, Dumfries, Hendrix a Rosario.

Nakonec si odbyl premiéru i Sadílek šel sice přes něj gólový centr, ale to bych nehodnotil jako chybu. Měl tam jednou i štěstí, ale jinak dobrý.

Díky kluci. Teď se pojďme soustředit výhradně na ligu.

Reagovat
AjaxFans

Viegever je dobrý, nechápu,že jsme jej pustili zrovna k vám

Reagovat
Stiksxx

Jo včera byl výborný. Za to Sainsbury Nechá za sebou jedinýho hráče Interu, který dělá Inter Interemm. Zlatej Isimat. Toho je mi líto, že nehraje.

Reagovat
Seydou Doumbia

PSV jsem viděl ve skupině LM 5x a v každém zápase skvělé bránili. Na holandský tým nevídané. Zoet, Angelino a Dumfries zápas co zápas skvělý výkon v LM. Rozhodně nebyli jen do počtu a hráli důstojnou roli tak jak se patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, ale za plichtu s PSV se nemůžou vymlouvat na to ,že Spurs remizovali v Barceloně..

MIERDA!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Spurs to mali uľahčené Inter musel hrať 2 zápasy proti plnej zostave Barcelony

Reagovat
10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale z toho dvojzápasu s Barcou je to bod pro oba.. Chyba byla rupnout v Londýně a neschopnost dnes porazit soupeře, který se prostě musí porážet za každou cenu. Nevím, kde byla největší chyba, ale rozhodně bych ji viděl i v sestavě, kterou Spalletti poslal od začátku na hřiště.. Slepice nemaj ve vyřazovací části, co dělat.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není omluva za to, že doma neporazíte PSV

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Inter Eterno Amore

Spurs mali so zápasmi s PSV rovnakú bilanciu ako Inter

Reagovat
Kixi Syhimour

A vy jako s Barcelonou......

Reagovat
Inter Eterno Amore

To nie je vyhovorka to je realita..ja vidím najväčšiu chybu v tom, že do LM sme mali.obmedzené možnosti .. hlavne João Mario by nám podľa mňa veľmi pomohol

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočná výhovorka.v oboch zápasoch proti tott sme boli slabší.doma sme mohli schytat kľudne 0:3.nas bili jak zito

Reagovat
Eldarion

Keby nasúkate 3:0, 4:0 PSV doma nikoho by to neprekvapilo ale remizovať 1:1

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a proto Messi proti vám neodehrál ani minutu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Shevchenko

Mark van Bommel Rossonero

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

To je Xicht.

Reagovat
Eldarion

Čo spravil? Nepozeral som ten match

Reagovat
Shevchenko

Vyřadil Inter.

Reagovat
Eldarion

Aha podľa reakcii hore od merdistov som myslel že niečo pridal na záver ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie na tom celom nie je len to, že sme nepostúpili, ale že budeme hrať EL. Pretože zápasy v EL sa hrajú vo štvrtok a potom liga sa môže hrať v nedeľu, takže nám budú chýbať sily na ligové zápasy. Pokiaľ sa bude ligový zápas hrať v pondelok, tak to už nebude také náročné, ale hrať vo štvrtok a potom v nedeľu, tak to nám môže spôsobiť hodne veľké komplikácie v boji za budúcoročnú LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak top4 uděláte, na titul to asi nebude (sorry) a alespoň tu EL můžete vyhrát

Reagovat
Largo

Treba ji zas tak dlouho hrat nebudete

Reagovat
TopinB

Reagovat
Furia Ceca

A na co tu sílu potřebujete? Na to, abyste se kvalifikovali do LM a udělali zase ostudu?

Reagovat
Deki

Kde jsme udělali ostudu?

Reagovat
Nuno čomes

Raději tam AC nebo Lazio

Reagovat
cizinec

Nemyslim, ze jsme udelali v LM ostudu...ruku na srdce, kdo cekal po rozlosovani, ze budeme mit realnou sanci postoupit v teto skupine az do posledniho zapasu? Na to, ze z tech hracu az na par vyjimek nikdo v zivote LM nehral, tak nevim no...ale mozna jsem zaslepenej Interista no

Reagovat
Nuno čomes

Já souhlasím. Nejvtipnější jsou ti z AC, kteří se sem ani neprobojovali a doma rupnou s Betisem

Reagovat
herold

Smutný obrázek úrovně ligy,měli bychom všichni sundat růžové brýle a přiznat si realitu.Ale cítím,že půjde zase nahoru, minimálně za španělama a angličanama bychom být měli, tohle je nedůstojné.AC má na tom taky svůj podíl,bohužel.

Reagovat
Spalovač šancí

třeba chytnete Plzeň ...

Reagovat
Inter Fan

perisic moze hrat llaveho obrancu tak impotentny hrac nema co byt v ofenzive

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne je,že taký sú všetci okrem osamoteného jedného útočníka icardiho.viac útočníkov ten debil nepostaví.SPALLETTI DO P...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Icardimu jednou nespadne v 90.minutě balon na hlavu a je zle Sadílek pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti nech už ide konečne do p...!!!sak to neni normálne,nedá sa na to pozerať.doma s tott šťastná výhra na konci a na tott sme čo hrali?cely zápas len bránili.kopu ostatných zápasov radsej ani nekomentujem.v lige tiež žiadna sláva.tu svoju taktiku nech si strčí spalletti do zadku a nech s ňou ťahá do ... Sa čudujem Icardimu,že ho sám nepošle ... Chudák sa tam trápi kazdy zápas sám v útoku.existuje vôbec na svete nejaký ktorý hra kazdy zápas na jedného útočníka?nech sa pozrie na ostatne velkokluby ako hrajú krásny,utocny,dominantný,atraktívny futbal.kde sme my a kde oni.sak mi ešte aj s chievom ked budeme hrať doma postaví len jedného útočníka.fakt má už serie a sa čudujem,že to fanúšikovia v italii a vedenie nevidia.nech ťahá preč s jeho priblblou obrannou taktikou.SPALLETTI VON!!!!!

Reagovat
El Cid z City

slabá liga hoši, jeden,max dva týmy, nic víc

Reagovat
Pipo123

Máš pravdu, TOP kvalitu má jedine Juve, potom Neapol a Inter vyzerajú občas dobre, ale stále nepatria medzi elitu.

Reagovat
El Cid z City

inter jsem viděl 3x v LM a vždycky tragický výkon, neapol si to posrala skoro sama, ale počty jsou nemilosrdné,končí a jen 2 týmy ze serie a jdou dál..upřímně-nic moc

Reagovat
DelPiero137

Na druhu strana priama konfrontacia s PL, PD a velmi tazka skupina. To by nezvladlo vela inych postupujucich muzstiev. Minimalne Neapol by to v inych skupinach zvladla.

Reagovat
ED91

Hlavne ze 1. zapas v Belehrade zvladla...

Reagovat
DelPiero137

A stavim sa ze v EL sa nato SSC aj Inter totalne vyserie. Porazit PSV mala byt povinnost. Skor sa ukazalo ze vyhra nac Tottenhamom bola nahoda a Inter nemal odzaciatku na postup.

Velka skoda mali to dobre rozohrane a postupit sa malo. Aj keby mega stastim a nespravodlivo (herne), toto Inter potreboval.

Asi je to trest pre vsetkych zadubenych trenerov zo SA ktori tvrdosijne spoliehaju na Candrevovcoch, Riuovcov a podobnych beckovych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 S Candrevou uprostřed byla totální hloupost.. Byla tam tolik jiných alepších variant, které vidí i obyčejný lajk.. 4-4-2 s Lautarem a Maurem na hrotu, nebo i 4-5-1 s Radjou namísto Candrevy.. Strašná škoda, po tak dlouhé době v LM a oni se o to takhle připraví..

Proti Juve slušnej výkon, s klikou si mohli odvést 3 body a teď neuhrají 3 body ani proti podělanýmu PSV..

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2?to ten šašo na lavičke nepozná.on len jedného útočníka.uz nech ho konečne vyhodia

Reagovat
adoxx

Vecino asi docela chybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Vivat Spalletti . Spickovy trener sa opat predviedol

Reagovat
Largo

Skoda. Ale tohle me na ty italsky nature hrozne vytaci!

Reagovat
Nuno čomes

Mě jen nejvíc strašně sere to, ze Spalletti nás bude se sestavu trollit dal. Mě by zajímal důvod proč. Proč pořad Perisic, D´ambrosio? Candrevu vytáhne z hrobu a postaví do základu. Proč? Když hrajou na kokot, což vidí i laik, tak proč je pořad staví? Zanetti odehrál milion zápasů, to mu jako viceprezident neřekne, ze ten a ten hrajou dva měsíce hovno? Tohle postrádá logiku.

Jestli to tak chce stavět dal, ať jde..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Nuno čomes

Přijde den, kdy se to obrátí a změníš smajlíky

Reagovat
smazaný uživatel

Musím:

jiri - fcb06.11.2018 23:03#

Pokud bych si dovolil už teď tvrdit, že my z té skupiny postoupíme, tak jako dalšího k nám bych si přál Tottenham, který té soutěži může přinést pěkné zápasy. Inter pro mě není ničím zajímavý. Účelnost bez fotbalovosti.

[reagovat]

10 07.11.2018 08:07#

proč je teda nepřinesli už ve skupině?

[reagovat]

Dopadlo to fantasticky. Kohouti byli v téhle skupině určitě o hodně lepší a postup si určitě zasloužili.

Reagovat
10

takže zpětně jejich haluz postup dělá z těch odehraných zápasů Tottenhamu pěkné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přesně obráceně - Tottenham hrál pěkné zápasy, ze kterých na začátku netěžil zasloužené body, které haluzově těžil právě Inter.

Já jsem strašně spokojený, jak to skončilo. Naprostá paráda.

Reagovat
10

hrál totální hovno, jen v době, kdy se mělo ukázat, kdo je víc Tottenham, tak Inter dokázal tuhle paralympiádu vyhrát...ale vytahovat tady tohle a myslet si, jak si to někomu natřel, to je dost mimo i na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

paralympiádu ... Ty jsi ztracený případ.

Tottáč hrál pěkné zápasy. Že to nejsi schopný přes livescore vyhodnotit, je věc druhá.

Reagovat
Jajinek

V té sestavě zejména vepředu se vlastně není vůbec čeho chytit... kromě Politana tam vlastně není nikdo, kdo by to nějak zlomil. Icardi musí dostat balón. Perišič je úplně mimo, Candreva už 3 roky, Valero už na LM nemá, beci strašní, Brožo střídá jednu dobrou přihrávku se třemi špatnými.

Paradoxně jsme to ale mohli vyhrát, kdybychom po vstřeleném gólu hráli dál. Ale zatáhnout se, přihrávat si vzadu a modlit se, že Spurs nevyrovnají, a bylo jasné, že vyrovnají, nebylo hodné Interu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ale šance sme mali už v 1. polčase ... keď na to nemáme tak bohužiaľ.. snáď o rok

Reagovat
Recoba Inter

Týmu chybí charakter, můžou tam mít klidně i 10 Mauritů, ale když to ti hráči nemaj v hlavě srovnané a neperou se společně za úspěch, tak je to k ničemu a nic to nevypovídá. To, že to není poskládané zdánlivě kvalitně není dobré, ale neviděl bych to jako takovej problém. Příjde mi, že ti borci to nemají v hlavě. Což je ostatně problém celé italské ligy. S vyjímkou Juventusu. Ti mají myšlení šampiónu za všechny ostatní.

Reagovat
10

Nepostup Neapole a Interu mě "sere" jen kvůli tomu, jak teď klasicky vylejzají všichni ty idioti a serou se do calcia. Inter předváděl tragický výkony, ale i to mělo stačit na výhru přes PSV, pro to žádná omluva není. Stejně tak Neapol v Bělehradě...ta situace mohla být opačná, oba týmy jdou ven kvůli skóre, Inter zaslouženě, Neapol ani tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi koumák. Tak když já napíšu, že si Tottenham ten postup zasloužil daleko víc, tak mi hodíš citrón, a pak sám napíšeš, že Inter předváděl tragické výkony. Neuvěřitelný.

Reagovat
10

to máš opravdu takový problémy pochopit, co jsem napsal? nahoře v listopadu jsem se tě ptal, proč Tottenham ty pěkný zápasy nepředvedl už ve skupině, kde hrál jen o to skóre menší hovno, než Inter...nikde jsem nepsal o tom, kdo si zaslouží postup, že si ho zaslouží Inter atd.

Reagovat
Ranoth

byt fanusikom juventusu musi byt zauimave, povedz aky to je pocit ked je o titule rozhodle uz po 15. kole ? jedine napätie zacnes zazivat asi az v play off LM nie ?

Reagovat
10

díky za tvojí starost, sice seš úplně mimo, ale dovedu si představit, že je to o dost lepší pocit, než být fanouškem Liverpoolu a 30 let v řadě vědět už v prvním kole, že titul zase nevyhraješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je to moje a tvoje vidění fotbalu - já na ty mače opravdu koukám a jsem schopný ti napsat, že hrál Tottáč krásný zápas s náma, lepší byl už v Miláně. A ty se na to díváš jen prostřednictvím skóre.

Já jsem psal, že hrál Tottáč krásné zápasy a byl by pro LM daleko přínosnější, na což jsi napsal, proč to Tottáč neukázal už ve skupině. Ale on to už ve skupině ukázal - ukázal krásné zápasy. Ty ale vidíš jen ty body a skore. To je pak těžká diskuse.

Reagovat
10

ty si strašně ulhanej co máš furt s nějakým livescore, jak si přišel na to, že jsem ty zápasy neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

A jen abys zase neviděl ty svoje všudepřítomné stíny, tak proti Serii A nic nemám.

Reagovat
10

moje všudepřítomné stíny? bože, ty si magor...já jsem rád, že je Inter venku

Reagovat
smazaný uživatel

ano, všudepřítomné stíny. Ty bráníš Serii A daleko usilovněji, než se do ní kdokoliv kdykoliv zkoušel opřít. O to směšněji pak vyzní ty tvoje věčné pokusy trefit se do PL a čehokoliv, co s ní souvisí.

Nejvíc jsi mě pobavil nedávno, kdy jsi se vysmíval fandům PL, že se vymlouvají na to, že neberou EL vážně a šetří síly do ligy ... Zrovna ty, který jsi tady roky zastával názor, že týmy Serie A na EL (Pohár EUFA) kašlou, takže tam nemají výsledky.

Reagovat
10

co to meleš? to bylo o LM, o EL jsem se vůbec nebavil

Reagovat
Generalní Gladiator

Bereš to moc osobně, PD a PL jsou nejlepší ligy, na tom se většina shodne, i z bundesligy nebo franc.ligy postupuje víc týmů, prostě konkurence v itálii není taková.Nemyslím si,že jste až za něrmcama nebo frantíkama, ale ani před nima, podobná úroveň.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože Neapol měla jít dál na náš úkor?

Reagovat
10

Neapol měla vyhrát v Bělehradě a nemusela tohle řešit, nebo neměla dostat gól v 93. minutě v Paříži, nebo měla vyhrát větším rozdílem s váma doma atd...

Na kdyby a zásluhy se nehraje, ale podle mě odehrála minimálně venku Neapol mnohem lepší zápasy, Liverpool venku nepředvedl absolutně nic. Neapol byla v Paříži lepším týmem, stejně tak v Bělehradě. Včera to bylo nejslabší vystoupení, ale zase ne o nic horší, než Liverpool v Neapoli.

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím venku souhlasím, na druhou stranu ta naše domácí hra převážila tu Neapolskou. Proti PSG jsme dostali naprosto nesmyslný góly, proti CZ jsme hráli tak jak jsme měli a proti Neapoli to mělo skončit minimálně 4:0 a byl by šlus. Myslím si, že Neapol měla nárok na postup a to dost velký, lepší jak Řím například. Celkově si dle mého postup zasloužili oba + PSG.

Reagovat
10

já se opravdu nechci dohadovat s fanouškem Liverpoolu, ještě s takovým, jako seš ty, ale "minimálně 4:0"? z čeho jako? tutovky Callejona a Milika se ti asi do argumentace taky moc nehodí koukám...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Mané hattrick + Salah. Callejon byl asi stejná šance jako ten Salah, a Milik, ok toho jsem zapomněl. Takže 5:2, no (počítaje navíc šanci Salaha a Callejona), to je akceptovatelnější?

Mimochodem proč se nechceš hádat se mnou?

Reagovat
10

protože seš mimoň, což si tímhle příspěvkem znovu jen potvrdil

Reagovat
Kixi Syhimour

co na něm není pravda?

Reagovat
Nuno čomes

Alarmující je ale stejně pořád nejvíc to, že příchod Asamoaha a Vrsaljka (zranění) nám beky nevyřešil. Mluví za to především to, že základ hraje 3 roky tragický D'ambrosio. Kvalitní bek, to je nedostatkové zboží.

Reagovat
Deki

je to vlastně pravda, bohužel. opravdovou posilou je jen Politano, který mě hodně překvapuje.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Dejwa

Větší ostudu jsem dlouho neviděl.. hrají o postup a soupeře dostanou pod tlak až v 92. minutě, vsechno pomalý, hra bez zájmu, hnus, nic víc si nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně už na straně Spalla nejsem on bude pořád cpát 4-2-3-1, nezkusí nikoho nového, neposadí hráče bez formy ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele