čtvrtfinále - odvety
14.04.2009 20:45 CET
4 : 4
(0:2)

Reportáž

Skvělá podívaná na Stamford Bridge přinesla postup Chelsea

Fantastický zápas. Jednoduché, avšak naprosto vystihující zhodnocení dnešního zápasu na Stamford Bridge. Duel mezi Chelsea a Liverpoolem by mohlo vystihnout i další heslo, a to "jednou jsi dole, jednou nahoře”.

Až ve 13. minutě diváci na Stamford Bridge zaregistrovali první vážnější šanci. Kuyt posunul míč na Benayouna, jenž nastoupil místo zraněného Gerrarda a izraelský reprezentant patičkou elegantně vybídl Torrese. Ten ale branku v dobré pozici přestřelil. Vzápětí se hra přesunula před druhou branku, ale ani Lampard nemířil z trestného kopu přesně.

V 19. minutě předvedl neuvěřitelný kousek obránce Liverpoolu Fabio Aurelio. Levonohý Brazilec zahrával z pravé strany volný přímý kop, přičemž se očekávalo, že míč pošle do pokutového území, kde na něj čekali jeho spoluhráči. Jenže Aurelio zaskočil snad všechny přítomné, když míč přesnou ranou poslal podél stojícího hráče Chelsea k bližší tyči, na což nestihl brankář Čech zareagovat a kapituloval.

Vstřelená branka hráče Reds nabudila, ale útočné výpady do zaskočené obrany Chelsea byly bezúspěšné. U další výraznější šance Liverpoolu byla opět dvojice Benayoun, Torres. Tentokrát Aureliovu přihrávku zužitkoval Torres, ale proti Benayounovi následně včas vystartoval Petr Čech.

Další velkou událost přinesla 28. minuta, kdy do osudu zápasu poprvé zásadně zasáhl španělský sudí Cantalejo. Po centrovaném míči do pokutového území totiž nejprve rozhodčí při nevoli červených zapískal na přerušení hry, ale následně fanoušky Reds potěšil, když překvapivě nařídil pokutový kop. Opakovaný záběr ukázal, že hlavním viníkem byl hrdina prvního utkání Branislav Ivanovič, jenž k zemi stáhl Xabiho Alonsa. K exekuci pokutového kopu se vzápětí postavil sám postižený a bezpečně proměnil. Po necelé půlhodině hry tak vedl Liverpool na Chelsea vedl už 2:0 a sen o postupu začal být reálnější.

Svoje zaváhání chtěl na druhé straně odčinit Srb Ivanovič, když se vydal na útočný výlet a pronikl až do šestnáctky, kde spadl po kontaktu s Carragherem, načež to stadionem jen zahučelo. Píšťalka sudího Cantaleja však zůstala ňemá. Hiddinkovi se dosavadní průběh zápasu musel jen pramálo líbit, a proto už deset minut před přestávkou sáhl k prvnímu střídání. Salomona Kaloua vystřídal světoběžník Anelka.

Blues poté hru srovnali a Liverpoolu již nedávali tolik prostoru. Do šancí se ale domácí borci stále nedostávali. K ohrožení Reinovy branky docházelo prakticky pouze po standardních situacích, ale hlavičky postrádaly razanci a přesnost. Těsně před přestávkou vystrašil Petra Čecha svojí hlavičkou Kuyt a český brankář jí jen tak tak vytěsnil. Chelsea se ale nepodařilo vyvést míč z vlastní poloviny a o pár sekund později byl míč opět před domácí brankou. Ani tentokrát nepředvedl Čech jistý zákrok a měl štěstí, že Liverpool z velkého závaru nic nevytěžil.

Více se již do úvodních pětačtyřiceti minut nevešlo. Přesto však přinesl řadu překvapení. Tím hlavním bylo bezpochyby skóre, když Liverpool vedl už 0:2 a rázem byl zpět ve hře o postup. Dalším překvapením byla hra Chelsea, která hrála velice pasivně, soupeři nechávala až příliš prostoru, z čehož vyplynulo několik šancí. V neposlední řadě tu pak bylo několik chyb a také nejistý výkon Petra Čecha.

A že by se Čech ze svých chyb z prvního dějství nějak výrazně poučil se říci nedalo, protože pár sekund po zahájení toho druhého zaváhal znovu. Vyběhl si totiž pro dlouhý míč, za kterým mířil Torres, ale těsně před ním se nečekaně zastavil a mohl jen děkovat soupeři, že prázdné brány nevyužil. Duel si ale pro diváky na Stamford Bridge připravil další nečekaný zvrat v 50. minutě, kdy jako blesk z čistého nebe udeřila Chelsea. Z pravé strany poslal míč před branku Nicolas Anelka, který jemně tečoval Drogba, na což nestačil zareagovat Reina a vracejíce se z protipohybu si vrazil míč do vlastní sítě. Branka ale byla připsána útočníkovi z Pobřeží slonoviny.

Nechybělo mnoho a o pět minut později mohly být naděje Liverpoolu opět na míle vzdáleny, ale Didieru Drogbovi chyběly při trestném kopu centimetry. To potvrdili i fanoušci, kteří se radovali na znamení branky, protože z několika míst to vypadalo, že míč skončil v síti. Neuvěřitelný zápas v západním Londýně ale pokračoval a domácí vzápětí zahrávali další podobný trestný kop. Nyní však již u něj nebyl Drogba, nýbrž bomber Alex. Ten se se střelou absolutně nemazal a nekompromisní dělovkou propálil Reinu, jenž se jen prolétl vzduchem. Na světelné tabulky tak po 57 minutách svítilo skóre 2:2 a už bylo jasné, že se nebude prodlužovat.

V 67. minutě využil skvělý pas za obranu Didier Drogba a utekl Aureliovi, který mu nestíhal. V pokutovém území nakonec místo zakončení ještě zvolil přihrávku na lépe postaveného Ballacka, který však velkou šanci zahodil.

Podobně jako dvě branky nakoply v prvním poločase Liverpool, také hru Chelsea posunulo vyrovnání do jiných dimenzí. Rázem se totiž Blues dařila rozehrávka, přicházely šance a Reds začali chybovat. Definitivně se zápas otočil v 76. minutě. Drogba se opět proměnil do role nahrávače a tentokrát z levé strany našel před brankou Lamparda, který neměl problém s překonáním brankáře Reiny, který i přes veškerou snahu musel lovit míč ze své sítě, dnes večer již potřetí. Jako den a noc se tedy ukázal první a druhý poločas v podání Chelsea, která vstala z mrtvých a během půlhodiny otočila vývoj utkání, přičemž výrazně nakročila k branám semifinále.

Jenže to asi nikdo v Londýně nečekal, co se ještě bude dít. Liverpool se totiž s povahou sobě vlastní nechtěl vzdát a v 81. minutě vyrovnal. Byla to další vlastní branka, respektive se o ní hodně zasloužil Michael Essien, když tečoval střelu Lucase Leivy a bezmocný Čech se jen ohlédl, jak míč putuje za jeho záda. Strhující duel ale stále nechtěl přestat s brankovou nadílkou a už o dvě minuty později připravil další zajímavou zápletku. Po centru z levé strany se z bezprostřední blízkosti hlavičkou trefil Dirk Kuyt a zápasu dal znovu nový rozměr. Liverpoolu v té době zbývalo do konce utkání i s nastavením asi deset minut.

Hektický závěr, v němž měl vyvrcholit tlak Liverpoolu, však Chelsea nakonec zvládla dokonale a po další skvělé práci Didiera Drogby a následné gólové přihrávce Anelky se mohl z osmé branky neskutečného duelu radovat Frank Lampard. V té době byl stav 4:4 a do konce zbývalo jen několik desítek sekund. Přesto se Reds nevzdali a nebýt obětavého zákroku Michaela Essiena a jeho hlavičky na brankové čáře, mohli opět vést. To se však již brankový účet ale definitivně uzavřel a modří mohli po závěrečném hvizdu sudího Cantaleja konečně poprvé naplno vydechnout.

Zápas by se směle dal zhodnotit jedním slovem - úžasný. Na Stamford Bridge byl k vidění vskutku famózní duel, kterému nechybělo snad nic. Diváci si přišli na kuriózní branky, penaltu a i několik neuvěřitelných zvratů, které zápasu po celý jeho průběh dodávali onu jiskru. Nicméně po devadesáti minutách se z postupu raduje Chelsea, která dokázala několikrát reagovat na vedení Liverpoolu a v semifinále narazí na španělskou Barcelonu.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (842)

Přidat komentář
Honda

Jsem fanoušek LIVERPOOLU ae 2:0

Reagovat
Devil

Jasnej postup Chelsea. tip1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanousek stejne jako mnoho lidi Liverpool a oddanej a vrim jim.. co pradvedli v roce 2005 kdyz otocili zapas s AC milan hmm to predvedou i ted LIverpool postoupi lidi vsazim co chcete jsme v semifinale!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všecky Fanoušky reds,otevírám nový web o našem týmu http://www.liverpoolfc.kx.cz ,zatím jeste nebyl oficialne otevren,ale brzo to pofrci,urcite se mrknete,dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze tam bude i REDS MANCHESTER GLORY GLORY

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze se zopakuje istanbul 2005 a zapas skonci 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

týjo to ani nevim že to tam skončilo 0:3 ale tak asi budeš znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je velký znalec (Finále v Istanbulu v roce 2005 skončilo 3:3 - na penalty vyhrál Liverpool)

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea bude hrat velmi defenzivne,liverpool ich bude tlacit,liverpool da na 0-1 ale potom da chelsea z protiutoku na 1-1 a pochova sance liverpoolu.....1-1

Reagovat
smazaný uživatel

to nedává moc smysl.Potřebujem vstřelit 3 góly jak na postup (0:3),tak i na prodloužení (1:3),takže průběžný výsledek 1:1 nic neřeší,pokud ten gól Liverpool nedostane v 89. minutě..

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 nebo 1:4

Věřím!

Reagovat
smazaný uživatel

...no u Liv'poolu bych se nicemu nedivil ale moc neverim ze postoupi i kdyz bych mu to pral....ale Chelsea je nesmirne zkusene muzstvo ktere si to uz nenecha utect...

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 2:0........CHELSEA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si to pohlídá.

tip - 1:1 (Lampard - Kuijt)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Liverpool over 2,5 jak som tipoval v prvom zápase Vsaďte, neoľutujete

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak jsem viděl defenzivu Chelsea proti Boltonu, tak to bude chtít pár centrů, neinkasovat, a je to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

jasnéj postup Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co by se muselo stát aby Chelsea vypadala asik to co říkal Blažek,museli by hráči Chelsea nastoupit slepí,hluší a s jednou nohou tip:2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim co by se muselo stat - liverpool by musel vyhrat 3:0,4:1,...

Reagovat
smazaný uživatel

no al ek tomu výsledku jak se dopracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že až také nemožné to nie je... môže sa stať, že prvý gól padne do sieťe Chelsea, Liverpool začíti šancu a zápas môže potom vyzerať ako keby hral doma Liverpool..... Stať sa môže všetko i keď neverím, že by to, nie hráči Chelsea, ale Hiddink dopustil...

Reagovat
smazaný uživatel

no může se stát cokoliv ale že by Liverpool vyhrál na Chelsea 0:3 já nevím no al ekaždopádně by se to vzpomínalo několik let.Ale Chelsea doma snad v LM pomalu ani neprohrála natož 0:3.uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

víš,co,čekal někdo,že dá Chelsea Liverpoolu 3 fíky?Ne,90 procent lidí říkalo jasná jednička a ?Obrana chelsea může mít takový den,jako obrana liverpoolu před týdnem..Uvidíme.Já doufám až do konce!Y.N.W.A.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea pod Hiddinkem může dokázat cokoliv. Třeba i dostat 4 góly za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostala 3 za 10 minut, tak 4 za 45 minut, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že vo futbale je možné takmer všetko, ale tak 0:4 po polčase by som sa veľmi čudoval ale bola by to sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale za stavu 4:0 proti týmu ze spodku tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

to mělo zůstat nevyřčeno ... ale stejně si myslím, že je to možné.. viz Marseille - Liverpool loni

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale Chelsea neni Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

A co Manchester - Liverpool letos?

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,že je to nemožné... Ale pokud postoupí Pool,tak díky individuálním chybám CFC a ne díky nějaké jejich skvělé taktice A pochybuju zároveň,že zadáci Chelsea udělaj 6 klíčových chyb během 2 zápasů... Tam je brutálně malá pravděpodobnost na postup právě díky těm třem chybám a obránci si budou dávat 2x tak pozor a budou se mnohem lépe jistit...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu, ale vyplývá z toho nekoukatelný fotbal. Doufám, že to bude nějak jinak. Ani jeden z těhle týmů moc nemusím, tak je mi výsledek volný. Přeju fotbalu (ten mimochodem hraje koukatelnější většinou Liverpool)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nekoukatelný fotbal? Španělé musí hrát otevřenou partii a Chelsea na 0:0 hrát nebude.. Podle mě z toho vypadne over

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude. Chelsea a AC Milán jsou pro mě synonima nudného fotbalu v LM. Budu doufat, že to tak nebude a bude zajímavý zápas. A teď se du prostřílet s Newcastlem k titulu a pak musím do školy

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Didijér se dostává do formy a pokud mu zase nebleskne v palici a nebude hrát jen na sebe,tak gola CFC dá..

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba se dotává do formy? tak to se budu pozorně dívat

Reagovat
Arbiter

Aby ti při tom sledování nevypadly oči z důlku

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozitivní reakce u Drogby jsem u fans Chelski nezaznamenal už pár let

Reagovat
Arbiter

No u Talkerse jsem se tomu taky divil, ale on už přece Chelsea nefandí A já jsem Didiho nikdy nezatracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,nekoukám na zápasy,ale padá mu to tam... A to je u Didijéra asi dost

Reagovat
smazaný uživatel

Padá, ale těch šancí co na to potřebuje.. Ale zas v posledních 4 zápasech LM se pokaždý trefil, mohl by popáté :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len dúfam, že padne rýchly gól a bude zaujímavý futbal.. ale to ho bude musieť dať Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
M11

2-2

Reagovat
afc

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ále, když jim na Stand For Bridge fouknul tři kousky nějakej Bolton, tak proč bysme nemohli my

Reagovat
vitasrp

Jestli chcete svoje šance a taktiku stavět na zápase CFC:Bolton, tak to se raději rovnou rozlučte s jakoukoli šancí postupu.. Ten zápas byl tak strašně specifický, že argumentovat zrovna touhle ztrátou koncentrace(snad největší za poslední 4 rok), je hrozně naivní:)

Reagovat
scholes18

Stand for bridge??? to hadam nemyslis vazne....

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě že myslí, takto totiž nazývají svůj stadion modří scums Ostatním fanouškům se pak nedivím, že jim je to pro smích:)

Reagovat
scholes18

mi to pripada ako keby som nebol na diskusii EF ale niekde na azete kde chodia same 10rocne deti....

Reagovat
Paddy

je to Stamford a ne nejakej stand for

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak si ani nedovedu představit, že by toto Chelsea nepřetavila v postup. Frank Lampard dnes dovede svůj tým do semifinále LM.

Reagovat
Arbiter

Jelikož L'pool musí střílet goly, tak budou hrát otevřenějí, což by pro ně mohlo být i osudovým, protože Didi má formu. Pro mě je postup CFC jasnou věci a dvojíce Barca-Chelsea uzavřenou záležitostí...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 - 15. Šrktěl vlastní, 30., 90. Torres vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip L'pool vyhraje 1:4 jak s MU

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, Chelsea nejsou nějací nazdárci z Manchesteru.

Reagovat
papos182

jasny postup chelsea...liverpool sice dal ctverku manchesteru i realu...ale to nemeli souperi naskok a museli hrat

Reagovat
anonym

1:2, tady je úplně jedno kdo hraje doma

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy 0:0 !!!!!!

Reagovat
Arbiter

Jako vždy? To máš taky na myslí i ten poslední zápas s poolem?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no.myslel sem jako obvykle 0-2 goly.Vše postaveno na taktice.A minule to byl ůlet,stěmi goly-nemysíš?

Reagovat
Arbiter

Tak nevím, jestli úlet, to pak můžeš říct, že 4 goly v sobotu byl úlet nebo že výhra L'poolu nad ManU byl úlet. Já bych to jako úlet nebral, prostě to tam padalo. Ale tvoje tvrzení by pak platilo pro všechny fotbalové zápasy, protože větší počet branek jen tak nějaký tým po delší dobu nedává...

Reagovat
Marosh16

stand for bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

www.liverpoolfc.kx.cz nove rozjizdejici web o reds,pripojte se k nam!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

postup chelsea... výsledek netiipuju ale Lpool dneska odejde se sklopenou hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné.Tak nějak,jak už dvakrát Chelsea s Liverpoolem letos

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze postoupi Chelsea aby se setkala z Manchesterem United ve finale a MAN UN potvrdil vyhru z Moskvy GLORY GLORY MAN UNITEEEEEED

Reagovat
smazaný uživatel

ManU ? skončilo! Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

čech to jistí : 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrado, zahrado, jakej máš druhej nick? Nebo opravdu seš tak jednoduchej, že píšeš jen příspěvky proti Čechovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si , že Liverpool uspěje, ale na postup to stačit nebude.Postup si pohlídá Chelsea.Tip2:3

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem videl jak si chelsea pohlida 4:0 proti Boltonu a jeste se dost bali o vysledek Reds postoupi 3:0(Torres,Gerrard,Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

no co co ... vždyť Chelsea s Boltonem vyhrála, takže si to pohlídala

Reagovat
homeles8

Kazdej zapas je jinej takze proto ze bolton snizil na 4:3 neznamena, ze live vyhraje 3:0. To samy finale LM proti AC milanu to se jim taky stalo tam ale pak uz ne a predtim az nekdy za krale klacka. A ''stand for bridge''=(v doslovnym prekladu) ''stát pro most'' a to je uplna hovadina ne prece tak se tu neztrapnujte kluci sakra!!!

Reagovat
božský John

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

BJ machr, snad už nic nepadne, ať tě můžu blahořečit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

to si delas prd... myslim kdyby ses vsadil na tenhle vysledek tak je z tebe ted milionar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si skutocny bozsky John

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se ti fakt povedlo tip ktery bych nečekal ,ale višel ti nádherně

Reagovat
božský John

To víš..Liverpool potřeboval dát hodně branek,ale čekal jsem remízu..a 4:4 mi přislo nejreálnější...

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co by se s Chelsea muselo stát, aby nepostoupila, ale kdyby se Liverpoolu podařilo dát rychlý gól, tak by to mohlo být zajímavé Moc v to nedoufám, ale budu fandit LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem kilo na postup Liverpoolu, s tim kursem to proste nešlo nezkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton ukázal LFC recept na chelsea, tak uvidíme

Reagovat
Arbiter

Jo, výpadek obrany je asi dobrý recept a asi ty goly padli jen díky umu a taktických pokynech trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Čech zachytá jako proti Boltonu, tak uvidíme zajímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepený fanoušek Chelsea? Nebo jenom Čecha?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o fanouškovství ale o to že na Čechův vrub jde maximálně 2.gol.

Reagovat
smazaný uživatel

První samozřejmě taky

Reagovat
smazaný uživatel

U prvního se budu hádat tohle se stává a normálně tohle bezproblémů má. tak jako tak to bylo zaváhání obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové míče by měl chytat, u druhého gólu zase jeho dvě chyby, o hře nohou nemluvím vůbec. Pouhý stín Čecha před rokem, dvěma

Reagovat
Arbiter

Zaslepený kritik Chelsea nebo jenom Čecha??

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl že mám oči otevřené co se týče posledních výkonů Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost...

Čech si dá 2x takovej pozor po zápase v Boltonu a obrana do toho taky nepůjde laxně... Ten zápas spíš pomůže té obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Obraně hlavně bude chybět Terry, na obraně a hlavně na Čechovi je teď jak se vyrovnají s tlakem médií a pozicí jasného favorita na postup, psychika dělá hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Posledních výkonů? Ty mluvíš o posledním zápase v množném čísle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mluvím o posledních výkonech

Reagovat
Arbiter

A to jakých, jestli se můžu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není taková jistota jako dřív, což dokázal třeba proti Slovensku, nebo v sobotu proti Boltonu.

Reagovat
Arbiter

Proti slovensku dokázal co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nejsi schopen pochopit z té věty, tak náš další rozhovor nemá smysl

Reagovat
Arbiter

No tak ty jsi tvrdil, že není taková opora, což předvedl proti slovensku, jenže proti slovensku dokázal, že oporou je, ale nemůže vychytat všechno. Ani jeden gol nebylo v jeho sílách vychytat, před tim druhým golem předvedl parádní zákrok, jenže co zmůže golman, na kterého jde hráč sám a má možnost vystřelit dvakrát...

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, předvedl těžký zákrok proti střele do protipohybu, střelu sice hezky vyrazil, ale nedostal se k odraženému míči, který podle mě měl schovat pod sebe. Jinak nevím čím dokázal že je opora, měl tam nějaký důležitý zákrok?

Reagovat
Arbiter

tak ty tady říkáš, co by měl udělat, jenže to si myslíš, že to tak měl udělat, já si myslím, že to udělal jak nejlépe mohl a to byl zákrok, který, nebyt tak tupé obrany, by mohl znamenat zachránění toho druhého golu. Jenže když je po tom perfektním zákroku dorážka, tak se na ten zákrok rychle zapomene, protože dostal gol. Takže v tomhle si stojím za svým, že oporou doopravdy v zápase se Slováky byl.

Reagovat
vitasrp

Copak je Čech superman?? Prostě lidi si zvykli, že Čech dříve chytal nemožné a v dnešní době, kdy se mu to zase až tolik nedaří, je kritizován právě za to, že nadstandardní a někdy až nemožné věci nechytá(tím nemyslím Bolton, tam ztratil koncentraci a hodně se to projevilo, ale tu repre).. Za což tu kritiku nechápu a neakceptuji ji, ano, tak tedy není nejlepší na světě, ale že to nechytí, to není chyba, to je jen ukázka jeho současných schopností.. Když nechytí průměrnou střelu, prosím, kritizujte ho, mně je to celkem jedno, ale pokud neudělá nějaký neskutečný zákrok, tak si tu kritiku, nezlobte se na mne, nezaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě to dělá rozdíl mezi špičkovým Čechem minulých let a jeho letošním (loňským) stínem

Reagovat
Arbiter

Aspoň jsem se přesvědčil o tvých otevřených očích...Kritizujem Čecha i za to, jak fouká vítr...

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, Čecha kritizují už i anglické deníky, a to je co říct

Reagovat
Arbiter

tak mi pošli odkaz na ty anglické deníky, respektive na ty články o Čechovi, s radostí si je přečtu

Reagovat
vitasrp

Hmmm.. Zrovna Čech má tuhle sezonu oproti loňské vcelku dobrou, nechybuje a v některých zápasech přidal i tolik potřebný nadstandard v podobě chycených šancí.. V té bídě, co v CFC panovala za Brazilce, byly jeho výkony stoprocentně nadprůměrné.. Argumentovat jenom momentální formou, a to ještě hodně scvrklou, přeci jen použít jako vzorek jen 1 zápas není zrovna ideální, rozhodně tím rozhodně neukážeš, jaký stupeň spolehlivosti v CFC předvádí.. A já ti s čistým svědomím mohu říci, že oproti jeho loňským fatálním minelám, je to letos pohoda..

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

Live mozna dokaže na Chelsea dnes vyhrát ale ne postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 nebo 2:2 pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju chelsea k postupu chelsea, bo se zalohou masch alonso lucas benayoun a dirk nemame sanci ten benitez neni normalni

Reagovat
smazaný uživatel

tos kde vyčetl???Jestli je to tak,tak opravdu gratulace

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

na oficialnich strankach a navci nehraje agger, potrebujem k skaru dat 3 goly a hrajem na dm a bez ofenzivniho stopera dannyho. treba bude hrat lucas podhrot uvidime, ale ten kluk brazilsky jeste nci neukazal neni prospesny ani dopredu ani dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

aha Doufejme,že se něco stane..Uvidíme,co první poločas..Jen tu zálohu bych pozměnil..Gerrard místo Lucase..

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard neni ani na lavce, ja bych tam soupnul rieru misto lucase

Reagovat
smazaný uživatel

jééé,samá špatná zpáva.I bez něj vyhráváme,ale tak důležitý zápas..O víkendu na lavičce a teď ne?Divné..

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je, ze mame v sestave 3dm a a nemame tam aggera, ktery je schopny zautocit

Reagovat
smazaný uživatel

do haje jestli to tak je, tak to už kluci asi vzdali předem

z Lucase asi Kaká ani Gilberto nebude

Reagovat
Lorcan

Čech, Ivanovič, Cole, Essien, Carvalho, Lampard, Drogba, Balack, Malouda, Kalou, Alex

x

Reina, Torres, Aurélio, Xabi, Benayoun, Arbeola, Kuyt, Mascherano, Lucas, Carragher, Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné

Reagovat
vladis271

a ja som si vazne myslel,ze rafa este chce zabojovat o postup.naivita.

lucas v zaklade.a pritom sa to dalo zostavit na ofenzivne riziko a on tam slhane trochDM smejem sa inak by som musel plakat

YNWA

Reagovat
minoLFC

Lucas ...ok skončili sme

Reagovat
minoLFC

kokso ideme braniť prehru 1:3 z prveho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo měls to dát takhle

-------------------------------------------------------------------------------

Benayoun - Masch - Alonso - Riera (Babel)

Torres - Kuyt (Ngog)

-------------------------------------------------------------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, proč nehraje Gerrard a proč furt Benitez staví Lucase?

Reagovat
-PeCa_08-

Steve je po zraneni, a rafa s lucasem ma nejspis nejaky mimofotbalovy vztah..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
irik

Mission Impossible ..., Cruise to taky dokázal, tak už kdo jiný, než Liverpool .

Reagovat
-PeCa_08-

Proč Lucas, proč?.. s takovou jedině 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

pětku jim doma asi nedáme

Reagovat
-PeCa_08-

to byla ironie, jakoze s lucasem vlastně vyhrajem dnes 5:0, ale v poho no

Reagovat
smazaný uživatel

nojo

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa knows!

Reagovat
smazaný uživatel

cha chaaaaaaa. Peťa

Reagovat
-PeCa_08-

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padl první gól? Až ted jsem to naladil

Reagovat
smazaný uživatel

Aurelio zahrával trestňák z velkýho uhlu a velké dálky a šoupl to blbě stojícímu Čechovi do brány

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsem neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, ale Chelsea se mi zdá zatím trapná no a ted penalta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Reagovat
irik

Rozhodčí - že se ji nebojí odpískat.

Reagovat
vitasrp

Ano, takových soubojů je stotisíc ve vápně, je to absolutně normální, v 90% případů se to nepíská, ale najednou v ten nejnevhodnější okamžik to foukne.. Nechápu to

Reagovat
fantomas

Tady to bylo spíš o hráčově chytrosti...

Reagovat
irik

To jistě, ale pískat by se to mělo. Navíc tady Alonso mohl trefit balon a Ivanović ho strhnul rovnou na zem, dost okatě ...

Reagovat
vitasrp

Pokud se to pískat má, tak očekávám v každém zápase ve své podstatě minimálně 2x pokutový kop za podobné držení.. Tohle dvojité posuzování vůbec neberu, jednou jo, jednou ne, to fakt nejde, dneska to byl zase exkluzivní zářez vememe-li v potaz u situaci o pár minut později, kdy tam Carragher zcela jasně Ivanovice odstrčil.. Zkrátka jelikož se stala i 2., téměř na vlas stejná situace a byla posouzená opačně, jde o hrubou chybu rozhodčího..

Reagovat
irik

No pískat se to samozřejmě má častěji, tohle by byl jen první krok, pak by s tím přestali, to přistrčení jsem neviděl, ale jestli Ivanović neupadl ...

Reagovat
mike.84

stím faulem ivanoviče souhlasím - faul to byl - stahnul h oale děje se to furt a proto na to některé týmy doplatí a některé ne, s tím carragerem - faul to podle mě nebyl - hra tělem. kdyby se střetli kolmo jak na křižovatce tak to jo ale byl to běžecky souboj a pak rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml si někdo že Alonso tu penaltu kopl uplně stejně jako ve finále 2005?

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky sem si řikal že ji tam kopne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Čech skočil moc brzo.....

Reagovat
božský John

Čech skočil moc brzo,Čech blbě stojí,Čech blbě kouká....nejhorší

Reagovat
$dolar$

Zapomnel jsi jeste dodat , ze se blbe tvari

Reagovat
božský John

ale měnse líbí,že je Čech dycky nejhorší..

Reagovat
$dolar$

Ja ty lidi taky nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Čech má blbou helmu

Reagovat
smazaný uživatel

Čech má blbý nohy

Reagovat
smazaný uživatel

On penalty prostě neumí!!!!

Reagovat
irik

Kopl jí úplně jinak, v tom finále byla po zemi, navíc ji Dida vyrazil a Alonso to tam vpálil až napodruhý .

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný pohyb, stejná strana. A nepsal jsem, že dal stejně gol, ale že stejně kopl penaltu

Reagovat
irik

Zřetelně máme dost odlišný názor na to, co znamená kopnout penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo a samozřejmě vím, že v Instambulu ji nedal na poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Istanbul

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

kopnul ji stejně akorát Čech skočil na druhou stranu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš mimo, kopnul ji výš. V Turecku to bylo po zemi a to je dost zřetelný rozdíl!

Reagovat
fantomas

S přehledem Xabi.

Reagovat
$dolar$

Pane Boze Co se to deje?????

Reagovat
vitasrp

Za to, že se ji odpískat bojí.. Tohle je fakt výsměch, jedno držení se odpíská, na druhé straně to samé ne

Reagovat
fantomas

Tady to zas bylo o hráčově hlouposti.. to šlo v klidu ustát.

Reagovat
F.Torres

presne tak i chelsea uz mela kopat penaltu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič si išiel pre pentlu,ale inak nemusel pískať ten zákrok na Alonsa.Inak krásne ich nútime robiť chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Mam take lagy, že sem viděl jen jak se Alonso rozebíhá a pak výkop od brány Chelsea...

Reagovat
$dolar$

Hm a ja nevidel ani to, protoze mama kouka na Cestmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No a jde se koukat !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Go Go Liverpool!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je v tuhle chvíli tuctovej golma. Měl by konečně sundat tu trapnou helmu a začít se zlepšovat. Jeho chyby srážejí celý mužstvo.

Reagovat
vitasrp

No jo, udělá 2 chyby a už je to tady zase

Reagovat
$dolar$

2? Ktery?

Reagovat
smazaný uživatel

Před poločasem pustil centr, po kterém byl závar a faul Torrese a Auréliův přímý kop

Reagovat
$dolar$

Tak to bych az tak chybu nepocital, tam to bylo velmi tezky, pred nim to mohl kdokoliv tecovat, a podle me i trochu tecnul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tečoval, ale to bylo hned centru a měl dost času na to zareagovat

Reagovat
Oxbow

Hele jsem fanousek Chelsei a velkej zastance Petana ale to co posledni dobou dela pri centrovanejch balonech to je proste tragedie jinak bych rekl ze jinak vybornej stale ale centry to je moc spatny prijde mi ze od ty doby co dostal do makovice nema odhad nebo co

Reagovat
$dolar$

Tak to je pravda, ale ja myslel zrovna tenhle centr, tam mi to prislo dost tezky a rekl bych ze i lepsi golmani by to nemeli

Reagovat
honziss

Právě že by si ty dvě chyby dovolit neměl.

Reagovat
vitasrp

Což z něj ale nedělá nějakého ubohého tuctového golmana...

Reagovat
honziss

To ne, ale nějaká velká opora to teď není.

Reagovat
$dolar$

Topkluby evidentne v brane velkou podporu nepotrebuji , viz napriklad Barca , ktera tam ma jeste daleko hrosiho golmana

Reagovat
honziss

Tak to prr, šít do Barcy kdy to jen jde, nehodlám. Valdés je momentálně spolehlivější brankář než Čech.

Reagovat
$dolar$

Tak to ani nahodou, ze zacatku jsem musel koukat na Bayern: Barca a tam jakkykoliv centr do vapna pro ktery si Valdes sel, tak nemel a akorat proletel vapnem, byt tam dobrej hlavickar tak je to jasnej gol, po zemi je Valdes taky podprumernej, proste golman na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Toto na Stand of Bridge nebolo dlho,Hiddink to teraz ukludní...

Inak Xabi hrá ako malý bôžik,Yossi elegentná a veľmi drzá prihrávka,Pán hráč...

Reagovat
$dolar$

Jj ti hraci hraji skvele

Reagovat
$dolar$

Jeste ze je polocas Po prestavce to bude (snad) vypadat jinak

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo toe zmatek, Live nakonec možná postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes ešte pekná hra,Kuyt sa dobre tlači do vápna a Masch sa dobre tlačí na RM...

Reagovat
honziss

Liverpool. Těším se na druhou půlku..

Reagovat
$dolar$

A opet je to daleko krasnejsi zapas nez ta priblbla fama o Barcelone

Reagovat
honziss

Uvažoval jsem jestli to tu napsat, ale předpokládal jsem že mě zastoupíš.

Reagovat
$dolar$

Mně konflitky s ´´fanousky´´ Barcelony nevadi

Reagovat
honziss

Tak čekej po zápase nebo zítra, teď rozebíraj Barcu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

co vy frajeri 2:0 prvni pule Reds postoupi Liverpools number nine na na na na

Reagovat
honziss

Revolution 9!

Reagovat
$dolar$

Proc number nine?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, už sis našel kanál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta situace v pokutovém území Poolu na penaltu nebyla. Normálně ho odmítl. Byla by hodně přísná. Oproti tomu Ivanovič hráče Poolu v šestnáctce objal a stáhl k zemi, to bylo jasné.

Reagovat
vitasrp

Jednou se hra rukama píská, podruhé ne, to není dvojí metr?? Nechám se poučit

Reagovat
honziss

Nebreč.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
minoLFC

tak zaleží jak tie ruky použiješ, Ivanovič chcel Alonsa snad ojet

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

I hosté ve studiu se shodli že to penalta nebyla, navíc při penaltě live ho Ivanovič chytl oběma rukama, a tělem nehrál ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten zákrok nebyl totožný. Sudí taky nedá červenou, když někdo brnkne hráči o nohu, ale za skluz. Taky oba zákroky nohama

Reagovat
smazaný uživatel

200:pre LFC

Reagovat
$dolar$

Ale jo , za prvni polocas si to zaslouzi

Reagovat
vitasrp

Mimoto z pohledu anglického fanouška je rozhodčí tragický, samozřejmě na obě strany, hru nepouští, hrozně ji kouskuje, píská jakýkoli kontakt + má hodně zvláštní metr na fauly ve vápně, ale to je zase věc úplně jiná.. Prostě jeho výkon se mi líbí asi tak stejně jako výkon našeho mužstva.. Inu, ono se zase není co divit, vždyť je to ten borec, co pískl tu proslulou penaltu na Grossa A na lavičce seděl kdo?? Hiddink Kuriozní shoda náhod, holt i takový je život:)

Reagovat
$dolar$

Je to preci jen LM , takze se piska jinak nez v Anglii , musime to akceptovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavé a jestli bude prodloužení a pak penalty tak ať radši vystřídá Čecha!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Je vidět, že Chelsea absolutně nezvládá účelně praktikovaný presink. Stopeři pod tlakem jen odkopávají, záloha neexistuje, útočníci tim padem taky ne. Blues hrozej de facto jen ze standardek a pár protiútoků. Snad postoupí L'Pool.

Reagovat
smazaný uživatel

..A Čech nezvládá centrované míče

Reagovat
vitasrp

Tak to všechno je způsobeno taky absencí pohybu, zápalu pro hru, agresivitou, normálně prohráváme strašné množství osobních soubojů.. Já v tom vidím hrozné podcenění, přišli jsme jak mistři, že se nemůže nic stát, že je hotovo a stačí betonovat a ono ejhle, pan rozhodčí byl proti

Reagovat
fantomas

Na sudího bych to zase neházel, hrajete strašně, podruhý ste inkasovali po zásluze.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za vaši prohru může sudí...Ještě tak dva góly jste dostat mohli.

Reagovat
vitasrp

Tohle taky byla ironie a provokace, bohudík jste se krásně chytli:)

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu, ale druhej polocas bude jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrado - měl jsi pravdu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-PeCa_08-

on je věštec

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to reklama na fotbal, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta Liverpoolu byla dost přísná a pískat se nemusela a na druhé straně ten pád Ivanoviče na penaltu nebyl. A Čech by potřeboval v klubu větší konkurenci na post bránkáře. Tu centrostřelu Aurelia silně podcenil a v bráně už není tak suveréní a respektovanej jako kdysi býval.

Reagovat
smazaný uživatel

podle Srníčka má čukotka nejhorší fanoušky v PL.....co na to říkáte moji milí modří scumové?

Reagovat
$dolar$

Ze je nam to uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem na wikipedii četl, že mají dlouhodobě páté nejvyšší návštěvy v PL, jestli myslel tohle.

Reagovat
fantomas

Ne, tohle fakt nemyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ale vôbec nejde o čísla .

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo nechápem, prečo sa stále toľko ospevujú anglickí fans. 1000 Zágrebčanov si pred dvoma rokmi spravilo na Emirates Stadium kompletne domácu atmosféru .

Reagovat
fantomas

A Chelsea s Arsenalem jsou velvyslanci Premier League nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

na Emirates si domácí atmosféru vytvoří naprosto každý, to není žádné měřítko....tam by hrál jako doma i blbý Střížkov se svou dechovkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel atmosféru a ne počet fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry jedna vec je ze Cech neni jistej a dela blbosti ale kazdej ma nekdy blbej den... ale se podivejte jak ta chelsea hraje !!!! oni snad za tech 45 minut nesli pres pulku... to jako golman sam nezachrani...

Reagovat
fantomas

Čech je poslední dobou fakt neskutečně špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Do repre bych zkusil Drobnýho.

Reagovat
scholes18

lucas to kopol hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reina lammmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :)

Reagovat
-PeCa_08-

cech skillas :)

Reagovat
smazaný uživatel

a co k tmu staci ze..

Reagovat
fantomas

Supr, sme zase o chlup blíž prodloužení...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua. Ještě že tenhle gól nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se neposrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové nezlobte se na mě, ale Čech je dnes tragický, ale to co předvedl teď Reina .... no to bude ještě zaímavé ...

Reagovat
fantomas

Mimochodem, Reina se na sebe sice vzteká, ale podle mě to nebyl ani tak jeho gol, jako spíš Škrťela, kterej dovolil Drogbovi balon záludně tečovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jeho. Tohle musí mít. Škrtel udělal, co moh.

Reagovat
fantomas

Co mohl? To snad ne, jestli je jeho prací bejt Drogbovi alibisticky v zádech, pak udělal vše tak, jak měl. Ta teč byla naprosto evidentní a nepříjemná, neřikám, že to Reina nemohl udělat lépe, jistěže mohl, ale taková katastrofa to rozhodně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník je prostě rychlejší, nicméně to není to hlavní. Chybu možná udělal on i Aurélio, kterej nechal Anelku odcentrovat, ale ten míč nemoh nikam jinam jít. Přední tyč je golmana.

Reagovat
fantomas

"Útočník je prostě rychlejší" - to myslíš vážně, tenhle argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš brát v úvahu, že každej hráč má určitý možnosti. Škrtel je tvrdej a výbornej hlavičkář, ale mrštnost nepatří mezi jeho přednosti. Na svoje možnosti udělal maximum, takový míče musí golman mít i o půlnoci.

Reagovat
fantomas

Tak si má udělat náskok a nebo nehrát, když nestíhá...jak prosté. Neni možné, aby stoper na utočnikovi v takové chvíli jen visel a pak se vymlouval, že to vlastně ani nešlo, že je holt moc pomalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu škrtela to nebyla velká chyba, z pohledu Reiny hrubice.

Reagovat
fantomas

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten balon se před bránu vubec neměl dostat. Reina to měl hodně těžký. Byl v pohybu vpřed a tečovanej míč chytal jednou rukou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Co ze jste to meli proti Cechovi? Reina rules

Reagovat
smazaný uživatel

Oba špatní...

Given je jen jeden....

Reagovat
-PeCa_08-

Nikdo je nesrovnaval, nevim o co se snazite, ale tak uzivejte si tu haluz

Reagovat
$dolar$

Drogbic goooooooooooooooool

Reagovat
panca

dnes si muzou brankari podat ruku...

Reagovat
r.mrazik

tak docela kuriozni goly dneska...navic takova penalta x nepenalta...kazdopadne tec tam byla,ale i tak to mel Reina mit...kam chtel bezet? na male vapno?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
fantomas

Ti modráčci asi fakt spěj...pak jen viděj síť jak se vlní a bezmyšlenkovitě řvou...

Reagovat
fantomas

No, a ted je to v píči.

Reagovat
$dolar$

Nezavid , je to trapny

Reagovat
fantomas

To nemužu fandit Liverpoolu, nebo co?

Reagovat
$dolar$

Fandi si cemu chces, ale na urovni.

Reagovat
fantomas

Fandíme slušně, chceš říct? Že mi tohle radí někdo, kdo je schopnej zasvinit celou diskuzi, je celkem k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

On to asi myslel jinak

Reagovat
smazaný uživatel

yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooooo

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
vitasrp

V jakém roce jsme to otočili tuším v FA Cupu z 0:2 na 4:2?? Že bychom to dneska zopakovali??

Reagovat
$dolar$

No vidis, a tys tady lehce trapcil, ja vedel ze to bude vklidu

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz bude Chelsea hlavně bránit....

Reagovat
smazaný uživatel

Taková šupa

Reagovat
smazaný uživatel

taková bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak to byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už se asi nezvednem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hidiink

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nevadí i tak podávaš túto sezónu skvelé stabilné výkony...

Alex no škoda, ale My sa nevzdáme...

Reagovat
smazaný uživatel

můžete jim to oplatit v lize ted uz asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fotbalový Bůh přece jen ............................. neexistuje ......

Reagovat
smazaný uživatel

A Ti modří dnes padají jak shnilé hrušky ze stromu ...

Reagovat
panca

ten brankar je fakt mimo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

co je k smichu??

Reagovat
smazaný uživatel

"ten brankar"

Reagovat
panca

myslel jsem reinu ale jsou oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čech je úplně z formy.

Reagovat
r.mrazik

tak ted nechapu...tenhle zakrok byl podle mne dobry !!! slo to rychle dolu,navic se hodne kroutila...otevrete oci...vyrazil to do strany,ne pred sebe...nebudte zas tak hloupi

Reagovat
Staenly10

Přesně,jakoby jen čekali na každé jeho zaváhání (což tohle ani nebylo) a hned šup na EF apořádně ho zkritizovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, ten Čapoun se nedá poslouchat. Ten má snad modrý moudí

Reagovat
Staenly10

A proč reaguješ s tim na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem se uklik.

Reagovat
fantomas

Proč to nedal Essienovi???

Reagovat
Staenly10

Mě se ptej

Reagovat
fantomas

Ježiš, já sem tak rád, že s Live ty dva goly moc neotřásly a hraje se furt pěknej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bylo řečeno dobře: " Mariáš v podání rozhodčího"

Reagovat
fantomas

Done.

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooooooooooooooool, to je pohadka

Reagovat
$dolar$

Drogba jednoznacne hvezda zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že je to neuvěřitelně zhovadilý hráč. Takoví hajzlíky prostě nesnášim. Jak se tam na začátku svíjel po letmym kontaktu, nejradši bych mu jednu vyťal

Reagovat
mike.84

hvězda zápasu podle mě byl torres l - uznavám že byl nebezpečnější než drogba - prtoože překypoval nápadem a zastrašoval čecha více. ikdyž drogba skoroval a torres ne. a druhy lamps - 10/10 výkon. kromě obran a golmanů naprosto vyhořel ballack

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel opět skvěle, 2 goly jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tú chybu v rozohrávke spravil Škrtel ? Podľa mňa to bol Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie 2,keď to bol on tak 1,ale nebol to on takže 0...

Reagovat
smazaný uživatel

ten souboj kdy dával Drogba, dost podcenil, při golu číslo 3 tam nepochopitelně dával skluza na drogbu, takže má podobnej podíl jako Lucas..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tam nabiehal Drogba ,tak to nie je chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám a môžem sa ti len vysmiať,chápem že Agger zahral dobre a že by si si ho prijal v základe, ale Škrtelove chyby to ROZHODNE neboli...

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu Nás potopil ten brazílsky ***** ,taká chyba sa len trestá...

Reagovat
panca

pa pa liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

No jen se radujtce scumíci ... nevím co dál dodat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou věci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že by ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

Blázne

Reagovat
fantomas

Ale že nás ty anglický týmy zase letos nuděj, co?

Reagovat
smazaný uživatel

taky si řikám

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neuvěřitelnej zápas ale myslím, že je jedno, kdo postoupí, páč končí s famozní barcou

Reagovat
panca

no jsem zvedavej co budou predvadet s barcou!!!???

Reagovat
smazaný uživatel

A prej Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnýý zápas ale Live si zasloužil víc....

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

Zatím pěkný zápas čekal jsem v dvojzápase maximálně 3 goly, Live s Chelsea překvapili, je vidět, co s nimi udělal Hiddink..ještě není konec, ...oooooou 4:3

Reagovat
fantomas

NÁÁÁÁDHERAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Ty krávo

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

No, to sou ty tvoje "nudný anglický zápasy", experte...

Reagovat
herbage

Tyvole, jednou je přestřelka a máš z toho druhý Vánoce, takže si ty kecy prosím odpusť

Reagovat
fantomas

Jde vidět, že to bereš jen dle výsledku, no...

Reagovat
herbage

Vždyť všechny góly haluz jak sviňa. Podívej se na Bayern - Barca, kde góly na obsou stranách padly po zcela čistých akcích, bez teče míče či jakéhokoliv dotyku protihráčů, bez nějakého faulu předcházejícícmu akci. Já nechci od fotbalu napětí, proto nekoukám ani na hokej, já chci fotbalovou krásu, ne přestřelku na úkor kvality. To ti můžu natočit náš zápas s Amatérské fotbalové ligy, tam máš taky napětí a góly

Reagovat
$dolar$

Muzes mi rict v jakem okamziku byl 3. a 4. gol Chelsea haluz? To same goly v Anfieldu?

Reagovat
herbage

Třetí gól beru, ale Lampard místo prázdné branky musel nastřelit Reinu, což poměrně sráží tomu gólu hodnocení. U toho posledního šlo o dílo náhody. Drogba si pomohl faulem, předkopl si míč, který mu sebral Anelka a dal to pod sebe na vápno. Tam přiběhl Lampard a napálil to do tyče. Pěkný gól, ale žádný systematický postup akce, spíše dílo náhody, nebýt toho zakočení, tak zcela tuctový

Reagovat
fantomas

K tomudle, i ktomu vyššímu příspěvku mám jediné - zase tu rozumuješ po zhlédnutí sestřihu branek..

Reagovat
herbage

A kde píšu, že jsem zápas viděl a že se máš mým názorem řídit? Góly jsem a viděl, plus tak deset minut a nijak zvlášť mě to utkání krom náboje nenadchlo, no. Když to srovnám s minulým týdnem, tak zápas Barcelona - Bayern jasně vede, co gól, to dokonalost sama. Rovnou mi řekni, o co ti jde, protože na řešení taových blbostí nemam náladu, zvlášť když máš za zády houf krvelačných vesničanů, ktřeí chtějí upalovat čarodějnice

Reagovat
fantomas

Vidíš tu snad, že bychom obdivovali předevšim branky?

Reagovat
herbage

Já nevím, zápas jsem něviděl, můžu zítra kouknout na opakovačku, ale nemyslím, že jsme krom příluvu adrenalinu přišel o nějakou extra podívanou, co se týče fotbalového umu. I co se týče ohlasů na utkání o dalších lidí, tak zas tak extra zápas to nebyl

Reagovat
fantomas

Útoky se činily, obrany tápaly, proto se určitě bylo na co dívat i z hlediska té tvé krásy.

Reagovat
herbage

Takových utkání máš ale třeba v Bundeslize tucet do roka

Reagovat
fantomas

To se maj Němčouři teda čim chlubit (co do taktiky).

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež pravda, pokiaľ by sme pripustili, že to tak je...

Reagovat
herbage

Bundesliga je tím hodně provařená, že obrany nic moc, přesto týmy tu kvalitu mají. Hlavně vršek tabulky se může chlubit pevnou defenzivou, čímž právě převyšují ten zbytek A jak je vidět, na milionový Manchester City to v pohodě stačí, takže není proč smutnit Já má Bundelsigu právě proto rád, že každý porazí každého, narozdíl od PL a Big4 a zbytek ligy, to už je ale an osobních prefereních kažédoh z nás, tady se není o čem hádat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak trochu gaučový fanúšik čo len baží po góloch a kvalite, no všetko je relatívne. Eśte by som si rýpol: Tak tú skalopevnosť nemeckého tímu z hornej polovice tabuľky sme videli na Nou Campe (samozrejme CHL je o inom, no hráči a tréner zostávajú)

Reagovat
herbage

Klidně si rýpni, takový Wolfsburg dal Bayernu pár dní předtím ještě větší náklep než Barca a znamená to snad, že má lepší útok než Barca? Tam šlo hlavně o to, že Barca hrála doma, v psychciké pohodě, protože doma je 10x silnější než venku, na tom svém extra velkém trávníku dokáže rozebrat do posledního šroubku kohokoliv a jsme moc a moc zvědav, jak si s tím poradí Chelsea, protože Lyon ani Bayern si tam mco teda neťukli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my sme sa bavili o skalopevnej obrane, nie o drvivom útoku Ale inak sa chápeme.

No to som tiez zvedavý, každopádne tak ako som už deklaroval, postup prajem lepśiemu, a z hľadiska sympatií sa prikláňam k Barce asi ako pouličná lampa po hurikáne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krása, zas relatívny to pojem, ty chrápajúci muž Tie góly, ktoré som spomenul boli pekné, a margo toho čo spomenul herbage, ten 2. Lampardov bol veľmi pekný gól, to ako sa k lopte dostal je bezpredmetné, ide hlavne o to zakončenie a to bolo bezchybné a z prvej. A čo sa iných činností týka proste branné chyby a útočné haluze.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s tebou súhlasím, viz môj spodný komentár.

Reagovat
$dolar$

Je videt ze si ten gol ani poradne nevidel , kde tam vidis faul???? Nic si nepredkopl, normalne si dal balon uvidel, ze je Anelka v lepsi pozici tak normalne prenechal, nadherna prihravka Nicolase na Lampse a nedherne zakonceni, ze te to bavi shazovat tyhle veci. Na to ti muzu rict , ze vsechny goly Barcy byly totalni hovno , protoze u vsech predchazela velka chyba obrany Bayernu

Reagovat
vitasrp

To tvoje obhajování je hrozně křečovité, bezmyšlenkovité, v podstatě píšeš blbosti jenom tak, aby si jakýmkoli způsobem snížil čemukoli kvalitu.. Vysvětli mi, jak může brance, potažmo akci, zkazi hodnocení to, že Lampard nakonec dá branku i s tečí brankáře?? Copak gol nesmí být tečovaný, jinak není pěkný?? To je tak těžké uznat, že to dneska byl alesoň trochu hezký zápas? To fakt nedokážeš?:)

Reagovat
herbage

Já nevím, já ho neviděl Jinak já mám rád při zakončení chytrost, proto mi imponuje, že velcí střelci daj klidně šouráka, ale umístěnýho. Když si vezmeš třeba utkání ČR - Nizozemsko na Euru 2004, tak takový Lampard by v Poborského pozici napáli třeba nekompromisně šibenici, ale já 100x více ocením, když to dá hráč pod sebe na spoluhráče. To se netýká přímo toho Lampardovo prvního gólů, jen by se mi tam líbilo naznačení a šourák k bližší tyčce, oak by to byl exkluzivní gól

Reagovat
fantomas

Tady byla klíčová Ballackova přihrávka a Drogbův chytrý průnik (to jak naznačil přihrávku a pak ještě balon potáhl dál, aby nádherně přihrál, to byla prostě lahudka)...Lampard už se moh jen zeptat, kam to Reina chce...

Reagovat
herbage

Ta akce byla znamenitá (v rámci toho zápasu), ale to Lampardovo zakončení mi opravdu nesedělo. Vím, že by to tam takhle nabombilo 9 hráčů z 10, ale ten jeden který by to uklidil k šourákem k tyčce by zkrátka projevil většího génia

Reagovat
fantomas

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry a jemu podobní...

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s vitom a fantomasom, akurát doplním, že kľúčové k ceste do brány bolo to, že Lampard to dal Reinovi dole takmer rovno pod telo (aj napriek tomu pekný reflex) a preto to bolo obtiažne chytiť. Každopádne v tej rýchlosti to bolo aj tak dobré zakončenie, i keď samozrejme mohlo byť do úplne odkrytej časti brány. To však jeho kvality neznižuje.

Reagovat
herbage

Já to chápu, tam šlo o postup, ne si hrát na krásu a zkoušet něco jako na treninku, za to Lamparda neodsuzuji, já sám bych byl rád, kdybych ten míč dopravil za lajnu jakýmkoliv způsobem, ale že by inteligetní zakončení tomu dalo punc, na tom trvám

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to ti ani neberiem, z prvého pohľadu však tvoja reakcia túto myšlienku celkom nevystihovala Inak samozrejme, vždy sa dá krajšie, lepšie, tvrdšie, rýchlejšie, presnejšie, vtipnejšie, chytrejšie, umnejšie, umiestnenejšie, zaujímavejšie, priamejšie, nekompromisnejšie, chladnokrvnejšie, nezabudnuteľnejšie, zabijackejšie, kvalitnejšie, šikovnejšie, prudšie...

Reagovat
herbage

A o tom to je, co nejvíce se přiblížit té dokonalosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nie vždy je všetko tak ako chceme. Niektoré krásne góly, čo poznám považujem za krásne preto, lebo som ich zhliadol viackrát a až potom si priznal, že malý teč, či nedostatočné brankárovo vyrazenie nie je podnetom na odsúdenie. Všetci sme len ľudia, lopta je guľatá a treba si užívať to, čo je k videniu. Treba hľadať aj pozitíva, nie prednostne negatíva. Ak by bolo všetko ako chcem, zajtra ťa veziem na Arsenal - Real na mojom novom Lamborghini Gallardo

Reagovat
fantomas

Potom neznám dokonalý gol. On asi nejenže nikdo neni dokonalý, ale také nic neni dokonalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich poznám viacero

Reagovat
fantomas

Ne tak jasně - třeba tahle paráda, že ano. http://www.youtube.com/watch?v=WDMTNN0tmL0&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z a aj tam by sa niečo z herbagovej kritiky našlo, napríklad to pretlačenie Ale je to jeden z mojich desiatok obľúbených

Reagovat
fantomas

Jestli proti tomuhle Herbage něco má, tak je pro mě mrtvej fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len provokujem Tá ľavá ruka tam byť nemusela Vieš načo narážam, všade sa dá niečo nájsť aby to bolo "nedokonalé".

Reagovat
fantomas

To by zaprvé nebyla Anglie a zadruhé, před chvili si tvrdil, že pár dokonalých kousků poznáš...

Reagovat
fantomas

Každopdáně stačilo málo a mohlo být všechno jinak:

http://www.youtube.com/watch?v=G4XmtZ2seac&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

chúdák

Reagovat
herbage

Naopak, to je na to mto geniální, že to není z nějakého prašivého tréninku, ale v ostrém souboji v soutěžním utkání. Tomu obhození nejde vytknout ani milimetr dráhy a to zakončení, tady je bezpředmětné se hádat o umístění prá centimetrů vedle, o to mi nikdy nešlo, jde o myšlenku

Reagovat
herbage

Další příklad, jen nevím, jak to udělal

Reagovat
fantomas

No, to je komentář, jak se patří k takovému skvostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerob srandu, veď to jasne vidno, môj kamoš to po jeho vzore spravil v 3. lige a nikto to za tak úžasné nebral, len jeden dedo zo súperovej dediny hodil na ihrisko pivo

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Každý si pod dokonalostí představí něco jiného. Mě stačí, když hráč v zakončení předvede přehled. A tomuhle k dokonalosti nechybí nic, to musíte uznat sami: http://www.youtube.com/watch?v=pO9_YRwYEQc&feature=related

Reagovat
fantomas

Trocha tej smuly možná...takle je to hroznej kýč.

Reagovat
herbage

Podívej na ten záběr zpoza branky a na Ottla, jak tam máchá ve vzduchu tou kopačkou a ještě jde marně do toho skluzu, to je geniální

Reagovat
fantomas

Jojo, já to viděl v borci na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni išli akurát obidvaja zlým smerom, resp. lopta do protipohybu. Výborné zakončenie, no pozri na tie milimetre! nechýbalo by veľa aby si ju ukopol, taký Messi by si ju možno tak nepredkopol všade ti niečo nájdem/si niečo nájdeš. Chlapci rád by som vám ukázal lepšie ale nemám toľko času hľadať. Ak to nahodou nestihnem, pošlem vám nejaké linky na icq

Reagovat
fantomas

Doufám, že se dočkám starého známého Roberta Karluše...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten poznáme všetci, podobne ako Zidane vs Bayer final. Ale napr. konkrétne by som vedel o 2 Thierryho góloch A samozrejme Messiho sólo proti Getafe, kde si to hádzal síce dosť na dlhú ale všetko stihol - pre mňa lepšie sólo než to Maradonovo, i keď samozrejme v podstate bezvýznamnom zápase oproti tomu Diegovmu.

Reagovat
herbage

Messi si oproti Ronaldovi nedáva právě loptu zbytečně na dlouhou nohu, ale vždy tak akorát. Ronaldo umí jedině tančit nad míčem ze stoje nebo uděla změnu pohybu jedním směrem v rychlosti, ale dva rychlé pohyby za sebou kdžy peláší neudělá, proto je taky Messi lepším fotbalistou

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, ja Ronalda nemusím aj keď som fanúšik United, mne toto fakt vysvetľovať nemusíš. Ono Messi si to fakt hádže na dlhú, lenže čo je pre niekoho dlhá, pre Lionelove rýchle nohy je takmer krátka Ale niekedy (ako pri tom góle proti Getafe) má už čovek pocit LTT

Reagovat
herbage

Tak tohle je letošní nej, tak rychlou milimetrovou kličku na pětníku jsem jakživ neviděl, navíc v takové rychlosti. Jak je vidět ze zpomalených záběrů, lépe se obráncům vyhnout nešlo a k balonu si ani nečuchli, http://www.youtube.com/watch?v=brmlmFvE_iw

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
herbage

Pravda, celkem už Messih klasika průniku po pravém křídle, ale to provedení bylo přímo exceletní

Reagovat
smazaný uživatel

Jj známe. Neboj ja si nenechám takéto góly a ani mnohé zápasy újsť. Ja byť fanatik. Ja ísť spať. Dokončiť debata inokedy, keď nájsť veľa správna linka na veľa parádna gól. Noc dobru

Reagovat
herbage

KO, ourbod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nás zase nezajímá balet,kdy se píská faul když se dostaneš metr od hráče.. Každej má jinej pohled na fotbal a fanoušky anglických týmů tvůj názor hodně zajímá... asi jako kyslikův nebo španělův

Reagovat
herbage

Já to nepíšu pro tebe, tak sklapni, jinak nemluv za ostaní

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypustiť takú hlúposť.Nad tým by som sa ani nepozastavoval, u každého zápasu tam vidíš náboj a bojovnosť,nad nudou sa nedá ani porozmýšľať...

Reagovat
smazaný uživatel

Come ooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon za ty slova, ale já se asi poseru ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

fantastickej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelný.....tři obraty v krásnym zápase...ted prijde Babel a rozhodne v 93 minutě

Reagovat
One-Real

Když přihlédnu na to, jaké má Liverpool závěry, tak to vidím na 6:4

Reagovat
smazaný uživatel

náááádhernááá přestřelka...to utkání nemá chybu...ať už vyhraje kdokoliv, zapíše se to utkání tučně do LM

Reagovat
irik

Jak dával lucas?

Reagovat
Ligter

to byl spíš vlastní, odražený od Essiena

Reagovat
smazaný uživatel

Po tečovanej strele

Reagovat
Staenly10

Tečovaná střela z poza vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak poďme, ještě jeden ....

Reagovat
panca

kde je dolar???

Reagovat
One-Real

Myslím, že mu z toho jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Pri televízií...

Reagovat
$dolar$

Byl jsem u televize a ano kdyz jste dali na 3:4 tak jsem mel celkem nervy, ale ten zapas me uplne dostal , takze i kdybychom prohrali byl bych nadseny

Reagovat
Staenly10

A pak,že se nemaj už čim překvapit .

Reagovat
smazaný uživatel

nehra terry a gerrard a uz si tam robia strelnicu

Reagovat
One-Real

je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole krása.......

Reagovat
fantomas

Krásně, Lampsi...vubec tě nemám rád, ale tohle byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo.. KDyby aspon Čapek tak okatě nefandil chelsea..

Reagovat
herbage

Vloni fandiů zase Liverpoolu, tak to je nějaký divný

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi měl vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec,PL volá...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm... Takže největší rival Manchesteru v PL bude právě Live přeju jim titul radši než Manchesteru, i přesto že fandim Chelsea, ta se bude muset soustředit na LM takže v PL asi bude trochu zaostávat, ale minimální šance tu ještě je zázraky se dějí jako včerejší zápas

Reagovat
Staenly10

To zuž neni možný

Reagovat
Riijkark

kdo to tu rikal 4:4 ?

Reagovat
One-Real

Božský John aspon mně to psal na icq

Reagovat
fantomas

Čechíno.

Reagovat
smazaný uživatel

Essien

Reagovat
One-Real

škoda, těd zachránil Essien

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, fakt match jak sviňa

Reagovat
-PeCa_08-

Aspon diky, za pekny zapas kdyz uz ne postup

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,keby sme na to aspoň nemali,ale mali ....

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem chtěl jít spát

Reagovat
Staenly10

Krása,nádhera,nenico dodat,snad jen,:Famozní zápas .

Reagovat
Tomanatura

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba simulejšn!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chesle je postupu blíž, Liverpool musí dát 3 goly. No dali 4 a stejně nepostoupili ....

Reagovat
smazaný uživatel

Po takomto zápase ten titul musíme urvať ,aspoň sa posnažiť... :Takéto srdce som u žiadneho klubu nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas

Reagovat
fantomas

Úchvatný mač. Děkuju Liverpoolu i Chelsea za jedinečný fotbalový zážitek. Taktiku netřeba hodnotit, hlavně že se na to náramně koukalo.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Ligter

no co na to říct, skvělej zápas, fantazie, takhle má prostě vypadat fotbal :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
r.mrazik

zapas paradni...brankari na tom maji svuj podil...ale hlavni maji obe muzstva...to byla parada

Reagovat
fantomas

A v Mnichově 1:1, hehe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reknu VAM MOC MOC LUXUSNI ZAPAS :..poklona Liverpoolu i chelsea musim uznat

Reagovat
minoLFC

škoda no zazrak sa nekonal, ale zápas to bol perfektný

Reagovat
smazaný uživatel

Me ten zapas strasne nebavil .. goly maj bejt vysledek kvalitni utocny snahy, ne toho, ze Cech je absolutne podprumerny golman, ktery nechyti ani lehky centr..

Reagovat
fantomas

To bych zas nehrotil takle...oba mančafty dopředu vymejšlely neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy No, pro Chelsea by asi bylo lepsi, kdyby vypadla. Tehle obrane da Barca klidne 5

Reagovat
$dolar$

Tehle ano, ale nezapomen ze nehral JT a Barca nema sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co tu řešiš obranu, matláku... semíčko bude zas o něčem zcela jiném samo sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych ji neresil?? Dneska byla obranna cinnost nejvyraznejsi soucast zapasu

Reagovat
$dolar$

Tak pokud resis obranu, tak bys mel objektivne uznat ze obrana Barcelony stoji za totalni kulovy, akorat ji Bayern nemel kvalitu na to ji ohrozit

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě že je tento tvůj komentář naprosto nesmyslný.

Reagovat
$dolar$

Ty jses dneska moc , vim ze vam to posledni dobou nejde, ale nezavid

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, rekni mi jedinou vec na celym svete, kterou by mohl fan MU zavidet fanovi CFC? Ale vazne.

Reagovat
$dolar$

Dnesni zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

V cem? Tragicky brankar, tragicka obrana, zadna atmosfera a ctyri goly na svym vlastnim stadione. Tak to by chtel zazit kazdy fanousek sveho tymu.

Reagovat
$dolar$

Ja myslim ze chtel, ja jsem si dnesni zapas uzil A i kdybychom prohrali stejne bych byl spokojeny, vubec nechapu proc ses na ten zapas dival, vzdyt na ct4 se hral nadherny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hrala Barca, to musela bejt jeste vetsi hruza .. Ty jsi si ho uzil, ale to je taky tim, ze jsi fanousek CFC. Poradny zapasy vidis tak dva do roka prijdes mi jako kdyz si dite poprvy zkusi, jaky to je byt ozraly

Reagovat
Tomanatura

Nebo když dlouholetý panic - homosexuál o to přijde

Reagovat
$dolar$

Ja jsem mozna teplous, ale ty fanousek MU , nevim co je horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

je zajimave ze jsem tech poradnych zapasu od Chelsea videl tento rok uz nekolik Nj to same co jsem napsal Tomanature bez spat, myslel jsem si ze zrovna ty v sobe tu soudnost mas

Reagovat
smazaný uživatel

no MU nedávno taky dostal na vlastním stadioně čtyři góly a ten zápas dokonce prohrál, to ta Chelsea to aspoň uplichtila ... a soupeř byl vlastně stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

letošní postup do semifinále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to mel zavidet fanousek klubu, ktery tu trofej obhajuje?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že cca za 2 a půl hodinky to bude v minulým čase

Reagovat
Tomanatura

Mám závidět zápas, ve kterém jste málem přišli o náskok 1:3 z Liverpoolu? To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
$dolar$

Necham te bejt, vidim ze jsi jeste vytocenej a nasranej z toho zapasu, jen porad nechapu, ze kdyz to byla takova hruza , tak jakto ze ses nedival na opravdovy fotbal v podani Barcelony na ct4? Jdi radsi spat

Reagovat
Tomanatura

Vis, ja jsem nekolikrat rekl, ze si ten zapas snad ani NESTAHNU, jelikoz jsem se na nej nedival. Jak na toto, tak na Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým mu pomohl a Chelsea postoupila....takze tohle tam ted asi nikdo neřeší!!!

Reagovat
$dolar$

Tak si vem vsechny goly - 1. nic moc, 2. penalta, 3. chyba golmana, 4. NADHERNA PUMELICE, 5. Nadherna akce a jestli se ti ani to nelibilo 6. Tecovana strela , 7. Pekny centr ze strany , nadherne nabehnuti a zakonceni, 8. Opet nadherne rozebrani obrany a nadherna strela zakoncena nadhernym golem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jestli nekdo vytahne po tomhle dvojzapase Barcelonu tak se mu uprimne vysmeju do ksichtu To byla reklama na fotbal at uz 1. zapas nebo druhy

Reagovat
Tomanatura

Reklama na krásný fotbal byla Barcelona - Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Pro me to byl hnus

Reagovat
Xavi8

Reagovat
honziss

Á, první vlaštovka.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Xavi8

to vies, nedalo sa odolat

Reagovat
smazaný uživatel

běž to říct mamce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

pekny to bylo,ale preci jen...srovnavat to s necim...to zas nejde...si jen vem,ty chyby brankaru...ale nastesti,ze byly,protoze jinak by to byla nuda...takhle se to rozjelo do skvele matche

Reagovat
centos

Tak toto byla paráda. A pobavilo Čapkovo "tohle je otočka o 360 stupňů" po třetím gólu Chelsea..

Reagovat
centos

Jo a Čech.. chytil vůbec něco?

Reagovat
smazaný uživatel

rymu

Reagovat
honziss

Absolutely unbelievable. Kdyby nám tyhle týmy předváděly takovou podívanou i v PL, tak to je úplně paráda. Skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak rozhodca ,hrozný, veľmi hrozný výkon....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
vitasrp

To jsem psal už o poločase a nezbývá mi, než souhlasit S tímhle by ho v PL vykopali sami hráči:)

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasny ze chelsea postoupi

Reagovat
honziss

Měli bychom si na tomhle zápase pořádně pohonit ego, tak jak to dělali minulý týden Barcelonisti.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,takýto futbal neponúkol ani zápas barca-bayern...

Reagovat
$dolar$

Nechal bych to bejt, oni jen tise zavidi

Reagovat
vitasrp

Přece neklesnem na jejich úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Chelsea

Reagovat
Tomanatura

No, pěkně jsem se pobavil po shlédnutí komentářů, možná si ten zápas dokonce i stáhnu, jelikož podle recenzí jednotlivých userů to vypadá na nezapomenutelný zápas, který změní koloběh dějin fotbalu a který bude fotbalistům všech věkových kategorií pouštěn jako názorná ukázka fotbalového zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to bylo, reklama na fotbal

Reagovat
$dolar$

Bez si provokovat nekam jinam a nebo vis co? Je mi to jedno , jen si tu hraj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nazorne video,jak NEVYBIHAT a jak se nepohybovat ve vapne...dnes nejhorsi hraci zapasu oba brankari...

Reagovat
smazaný uživatel

No chyběl tam 17tiletý talent,od kterého by se míče odrážely do branky,aby se vyhrálo,to je fakt... Asi díky tomu byla nudná remíza

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

Když to říkáš ty, tak si ho radši ani nestáhnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději by sis měl jednu napálit

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

Zřejmě nejsem natolik postižený, abych se sám bil do hlavy.

Reagovat
$dolar$

Tak popros matku ...

Reagovat
Tomanatura

Není nikde v mé přitomnosti, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi natolik hloupý aby jsi shazoval tento zápas, takže od tebe čekám cokoliv

Reagovat
Tomanatura

Ukaž mi jeden jediný komentář, či jednu jedinou větu, ve které jsem viditelně shodil dnešní zápas. Pokud mi něco podobného ukážeš, jsi lepší než Colombo

Reagovat
smazaný uživatel

Celý tvůj první ironický komentář, nemám se s tebou dál o čem bavit, konec

Reagovat
Tomanatura

Výborně Hledals´ dlouho, což?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, sleduju sestřih z druhého zápasu, směješ se sám sobě

Reagovat
r.mrazik

lepsi 17tilety talent,nez neschopni brankari

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,co Čech udělal při prvním golu,to jsem nechápal... Ale jinak za nic nemohl zdá se mi,pencli mu nemůžeš dávat za vinu,odraženou střelu taky ne a tu hlavičku taky nechytíš,pokud nemáš štěstí..

A co jsem viděl v 2. poločase,tak Reina si chytil Ballackovu 11tku ze hry(i když to posral spíš on)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten první gol byla asi Rafova práce,respektive jeho pozorovatelů,protože Aurelio by to nevystřelil jen tak po zemi na přední tyč... Čech asi pravidelně vybíhal předčasně - no další informace pro něj do budoucna,co nedělat...

Reagovat
r.mrazik

mas pravdu,cechovo prvni gol byl...ostatni ne...ale jde o to,jakym dojmem pusobil...rozklepany,nejisty...nevim,jak se to preneslo na obranu (pokud vubec),ale kdyz vezmu Reinu,ktery byl to same...tak proste vypadaly jak dva maly podelany kluci a to nikomu neprida...proste,dneska tihle dva ostrileni golmani propadli...oba mohli jen za jeden gol,ale v zapase proste byli spatni

Reagovat
smazaný uživatel

hraješ moc fmko

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie po stočtyřiceti letech objevila fotbal .

Reagovat
fantomas

Vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, chyby v obrane, neschopni brankari, hrozny rozhodci, zadna atmosfera...

To je predpokladam podle tebe fotbal, ktery tak milujes, na ktery kazdy tyden koukas v PD Konecne jsme to zkusili a zas si to muzete nechat i s tim neschopou, co udelal z fotbalu bezkontaktni sport

Reagovat
centos

Tohle by mě zajímalo - co vidím zápas v PL, to nic moc atmosféra. Samozřejmě beru v potaz, že to mají umlčené, jen nejsem schopen říct nakolik.. nějaké choreo si nepamatuju, že bych tam někdy viděl (ale dnes ty vlajky vypadaly dobře); lidi na tribunách většinou nehybně sedí.. Může říct někdo, kdo tam někdy byl? Pamatuju třeba zápas z Lyonu, kdy se celá tribuna naproti kameře zvedla a začala skákat..

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si nekdy jiny zapas PL, nez Big Four?

Reagovat
centos

Tak jasně, tam je to většinou lepší.. ale pořád ne natolik, abych si řekl, že je to něčím výjimečné. Jak se tím všichni ohání, "atmosféra v Anglii". Každopádně až budou peníze a volno, chtěl bych si udělat výlet a na nějaký zápas se mrknout naživo :)

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Newcastle - Sunderland, nebo West Ham - Tottenham

Reagovat
centos

Zrovna na West Ham bych se chtěl podívat. Ještě mě docela láká Stoke a United of Manchester :)

Reagovat
honziss

Umíš si vybrat. Ale nauč se hymnu..

Reagovat
centos

Koho, všech? :)

Reagovat
honziss

Ne, West Hamu, když na něj chceš jet.

Reagovat
centos

To je asi hudba budoucnosti.. podobně jsem si "naplánoval" Černobyl a Pripjať. Už rok se pohybuju v teoretické rovině a dál se to nehne :)

Reagovat
honziss

Ale tak, fotbal až na prvním místě, to snad nebude ani ten rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Forever blowing bubbles

Reagovat
honziss

I'm..

Reagovat
fantomas

I'm not...

Reagovat
honziss

Ok, stupid gunner..

Reagovat
fantomas

Ten Hector mi ulít no... však víš, jak ho mám rád, tedy si snadno odvodíš, že si to v životě neodpustim...

Reagovat
smazaný uživatel

co udelat hromadny vylet na anglicke stadiony?

Reagovat
fantomas

Poč ne, my jedem s jednim kolegou na dobrých 90% začátkem příští sezony na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalem, nebo se dají sehnat lístky na Anfield?..

Reagovat
fantomas

Na Anfield, snad na Mersey derby, ještě nevíme...

Reagovat
centos

Jen na zápas? Já už bych to bral rovnou na pár dní, někde se ubytovat a prolézt to tam.. Anglii mám hodně rád, to by neomrzelo :)

Reagovat
fantomas

Však plánujem nikde nespat a udělat řádnou pochuzku po městě Beatles...

Reagovat
Arne

Vážně mentalita malého dítěte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezuř a ber to trošku s nadhledem .

Reagovat
Arne

Nezuřím. Tady to není o nadhledu. Ty se zamysli, zda je tohle zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U6 vidím ty fanoušky dobrého fotbalu jak kritizují Čecha, nebýt jeho a reiny, tak ten zápas měl poloviční úroveň

Reagovat
fantomas

To sou kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou.. Měl holt špatný týden, ale to se stává i jiným gólmanům. Nebudu shazovat našeho nejlepšího gólmana v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase barcy sa nerobili chyby?Prosím ťa....

Reagovat
smazaný uživatel

Copak mluvím o zápase Barcy? Já koukal na tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdadzuješ úroveň zápasu a ja ho porvnávam s cela horším zápasom...

Reagovat
smazaný uživatel

*zhadzuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neshazuju úroveň zápasu jen podotýkám, že v tom zápase hráli prim chyby obou gólmanů a následná nejistota v obraně.. Když mluvíš o jiným zápase, tak mluvíš dost z cesty, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jako bys mi na to napsal, ale hlavně, že jste špatní v hokeji, asi takovej význam to mělo.. Je samozřejmě hodně mnohem hezčích zápasů než byl tenhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mi napíšeš že nezhadzuješ úroveň zápasu("nebýt jeho a reiny, tak ten zápas měl poloviční úroveň "), tak sa ani neoplatí s tebou diskutovať

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš snad říct, že to byl tak skvělej zápas? Já viděl hrubic nepočítaně, bez tragického Čecha by ten zápas ani neměl žádný náboj..

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa to nebol dobrý zápas,ale pre nestranného diváka určite skvelý...

Reagovat
smazaný uživatel

A minimálně z polovici tomu napomohl tragický Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

V takýchto zápasoch musí byť vždy niekto tragický,výnimka je len LFC-AC Milano(05)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já teda nevím, ale užiju si víc zápas, který skončí 2:1, ale oba týmy hrají nad své možnosti. Jinak nemáš pravdu je spoustu zápasů kde někdo vyloženě takhle tragický být nemusel.

Reagovat
honziss

Chyby OBOU gólmanů? Kdy udělal Reina chybu, která vedla k brance? Za ten první gól bych ho nevinil, šel z brány a Drogba to ťuknul do protipohybu na bránu, on už to jen klepnul do brány ve které by ten míč skončil tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká velká chyba to nebyla, ale gólman s reflexem by to měl mít.

Reagovat
$dolar$

Hlavne ze obrana Bayernu byla neskutecna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teĎ to fakt nechápu.. Nikde nemluvím o zápase Barcy, copak si to vymejšlíte?

Reagovat
irik

To snad nemyslíš vážně .

Reagovat
fantomas

O to nejde, byl tragický, ale golmani tu remízu neudělali. Chytit šly jen dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál si někdy v obraně, když za tebou brankář dělá hrubky?

Reagovat
fantomas

Reina je nedělal, byl jinak celkem jistý...Čech byl nervozni, to ano...a - nehrál, nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tak Reina chytal celkem obstojně, což se o Čechovi fakt říct nedá.. Když hraješ za nejistým gólmanem, tak ti to moc na klidu při rozehrávce nedodá a takhle začala fůra akcí Liverpoolu..

Reagovat
fantomas

"za nejistym golmanem" - bejt tou sítí, taky sem nesvuj, jen co je pravda.

Ale ne, dobře, rozenej bek fakt nejsem, takže to tak muže být...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana by vždycky měla stát za gólmanem.. Ať už v dobrym, nebo ve zlym

Reagovat
fantomas

Pravda, i tak se to dá pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - liverpool 12 x 6 barca - Bayern

Myslím,že tady je vidět,co bylo zajímavější... P.S. moje tipy remíza+over vyšly

Reagovat
papos182

ten liverpool v posledni dobe bavi davat 4 goly za zapas

Reagovat
vitasrp

Tak tohle byla neskutečná jízda Snad nejlepší zápas, co v LM pamatuju, konkurenci bych samozřejmě určitě hledal v tom finále 2005.. Paráda, nemám slova, oba týmy velmi dobře, Liverpool teda obě půle, CFC jenom to druhou a nebýt toho náhodného golu, který nám darovala paní štěstěna, tak bychom asi ani byli bývali nepostoupili.. On ten obrázek hry byl i ve druhé půli ze začátku stejný, ovšem ty 2 slepené goly průběh hry naprosto změnily:)

Jako fanouškovi se mi ten zápas hrozně líbil, fakt utkání plný emocí, zvratů, branek, šancí, akcí atd., ale jako trenér, to bych z toho měl hroznou noční můru.. Co se týče ofenzivní fáze, pochválil bych všechny hráče CFC vyjma Kaloua, ale v defenzívě to byla bída, Čechem začínaje a záložníky konče..

Pro zopakování dnešního mače v semifinále:)

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ten váš gól na 1:2 vyplynul z toho, že Pool vstoupil do druhý půle vlažně, jako by nevěřil, že vede 2:0 a nechtěl si to podělat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych konkurenci hledal v zápase Manchester - barcelona 3-3 , barcelona - manchester 3-3 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas, ale takových jich v Lize mistrů už bylo...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
R22

To byl mač ani mi nevadí, že nepostupujeme, hráči tam nechali srdce gratz Chelsea k postupu a my hurá v lize na Arsenal

Reagovat
One-Real

btw:

božský John 14.04.2009 17:38

4:4

+

http://i43.tinypic.com/10egcuv.jpg

(jen to náhoda )

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej zápas a skvělej výsledek nervy až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

BEST MATCH !!!!!!!! Chelsea live

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tak tragické obrany snad nemaj ani ve španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak věřím, že ji prověříte a nebudete už taky jednou 180 minut betonovat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj,na takovou obranu stačila loni jedna střela a znamenala postup... Nechápu,proč toho dělat více..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

tak Liverpool to musel pak už otevřít

Reagovat
Tomanatura

TOs přehnal. Teď doletí různé odrůdy fanoušků a vyřádí se na tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas,8 gólů=nádhera

Reagovat
r.mrazik

co se tyce poctu golu,tak super....ale jak tady nekteri z toho delaji nezapomenutelnou zalezitost,tak nechapu...z pohledu chyb a neformy brankaru ano,ale ze by to bylo opravdu tak nazapomenutelne?? u chelsea chapu...ti takoveto poradne zapasy nehrali...ale i fans Liveru?? to snad ne...na to finale LM s AC tento zapas ani v sebemensim nemel...to at se na mne nikdo nezlobi

Reagovat
R22

no tak zápasu s AC se nic nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

sem na kluky cerveny hrdej, nechali tam vsechno ted hura na arsneal

Reagovat
smazaný uživatel

Pro oko diváka fantastický zápas, naděje, zvraty, nervy, rozkousané nehty, atp. Zápas, na který se bude dlouho vzpomínat....

Po technické stránce děs. To, co pustila Chelsea, bylo neskutečné.... Jsem za to hodně naštvaný... Výkon zadní řady byl prostě více než marný. Zřejmě vůbec nejhorší výkon Čecha v Chelsea, neskutečná laxnost, v defenzívě lemra vedle lemry, nedisciplinovast (Ashleyho žlutá, kvůli níž nebude proti Barce hrát). Ivanoviče si obrana Scousers vodila jak loutku, Carvalho zase mizerný při centrech.... Do toho praštěný španělský sudí, který to kazí na obě strany.... Essien taky dozadu dost nejistý....

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se Chelsea sakra nezlepší, máme jasného jednoho finalistu.......

Reagovat
smazaný uživatel

Mě štvala hlavně ta záloha,španělé si tam vodili míč podél vápna jak chtěli a nic se nedělo - viz gol Lucase,střela Torrese apod...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatímco LFC pressoval, tlačil, snažil se, napadal už u vápna a taktéž bránil už od našeho vápna, my jsme formovali defenzívu až kolem vlastního pokutového území, Španělé měli přes zálohu den otevřených dveří - takový Ballack byl v první půli vysloveně nulový.... Jasně nás LFC přehrál.... Kalou nulový, Malouda většinu (za nepříliš ideální stavu taky), něco předvedl jenom, pokud byla Chelsea na koni, Ballack vymazaný....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to ale dost podělal i Hiddink. Rozhodně není namístě mu mazat med kolem huby.... Celá ta neskutečně pitomá taktika z první půle byla jeho výsostné dílo. To z velké části on takhle připravil ten mančaft , to on má nemalý podíl na té nedisciplinovanosti, flákání a laxnosti....

Reagovat
vitasrp

Já bych řekl až podcenění, přišli jsme jako vítězové, nemuseli jsme útočit, Drogbu jsme sami naší neaktivitou odřízli od hry, míče jen odkopáváním odevzdávali a dostávali se pod čím dál větší tlak.. Co mě prudilo nejvíc byl ten španělský styl bránění, neaktivní, bez napadání, každý hráč LFC mohl odcentrovat, nikdo se ho nesnažil zblokovat, proti hráčům se nevystupovalo + ty obrovské individuální minely hráčů.. Byl to humus, vůbec jsem neočekával, že pod takovým manažerem, jako je Hiddink, je možné 2x za sebou podcenit utkání, ovšem ukázalo se, že je a ani on tudíž není dokonalý.. Naštěstí Hiddinkovi zachránila prdel paní štěstěna v podobě té naprosto haluzové Drogbovi branky, která ráz zápasu dost změnila.. Faktem ovšem je, že bránění vysokých míčů je katastrofa, záloha je v def. činnosti nedůrazná, pomalá, nezískává odražené míče, nevyhrává souboje uprostřed, prostě hnus.. Hiddinka zase čeká velký kus práce, dále to takhle nechat nemůže..

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to v 80. minutě vypnul, jak řval goool, tak mě bolela hlava...

Reagovat
smazaný uživatel

U nás zase Čapek probudil půl baráku po tom gólu na 4-4, to byl skutečný komentátorský děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu bych z toho vinil Hiddinka, je to sice organizovanější než pod Scolarim, ale on nikdy na obranu moc nebyl.

Reagovat
One-Real

btw..byl to velmi pěkný zápas, ale že by musel být jednou v důležitých a jednou jako nejhlavnější zpráva (btw vim, že je to asi částečné nedopatření, ale rejpnu si)

http://i44.tinypic.com/289vcdj.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, otrasný wallpaper tam hore

Reagovat
smazaný uživatel

rejpnu si - IE???

Reagovat
One-Real

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som čumel.

Reagovat
fantomas

Forever.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestřihu jsem se zděsil neuvěřitelného množství taktických chyb a haluzí v koncovce, podpořenými hrůzostrašnými výkony brankářů, ale aspoň to nebyla tradiční bezgólová anglická nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ten zápas udělal tragický Čechíno, jinak by vážně hrozila klasická dieta.

Reagovat
$dolar$

Je zajimave ze na Anfieldu zadny z brankaru nechyboval, a stejne to byl fantasticky zapas, jak je to mozne

Reagovat
smazaný uživatel

To už by nebylo normální, aby se aspoň jeden zápas z patnácti nepovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jj mas pravdu

Reagovat
fantomas

Moh sis ušetřit nervy - oni totiž mají vždycky pravdu.

Reagovat
vitasrp

Typický provokatér, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA holoty liverpoolské, k čemu je víám nějaká tradice a historie když žijem v přítomnosti, jednoznačně hráči zápasu Drogba, Lamprd, Essien, ČECH STRAŠNÝ VÝKON, MĚL BY NA SOBĚ ZAPRACOVAT, ikdyž obrana na obou stranach hrozna... Reina taky nic moc

Reagovat
r.mrazik

asi k tomu,ze az odejde Roman,tak pujdete pomalu tam,kde jste byli predtim ??

Reagovat
smazaný uživatel

jak si poznal že fandí zrovna Chelsea?

Reagovat
r.mrazik

hm,to je fakt...moje chyba...asi jsem to jen predpokladal

Reagovat
smazaný uživatel

Však ona vám Barcelona tu přítomnost ukáže. Umělotině jako vám nepomůžou ani ty "poctivě" vydělané petrodolary. Where´s your famous, where´s your famous, where´s your famous plastic flags?

Reagovat
smazaný uživatel

Nulo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mínus jedničko.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim říct, že největší zklamání tohodle zápasu je (po výsledku) komentář Čapouna. Ten člověk zcela rezignoval na objektivitu a bezostyšně a prostopášně se raduje při gólu chelsea, zatímco u gólu na druhé straně, jenom tak pokyne hlavou a oznámí, že to ještě bude zajímavé. Čapoune dneska je to za palce dolu

Reagovat
smazaný uživatel

za

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas netreba prehnane vyzdvihovať, tak ako som napísal na svoj facebook, skutočne parádna haluzárna s kopou taktických chýb. No vyzdvihnúť treba to naj a to sú góly Alexa a druhý Lampardov Futbal to bol oddychový...

Čo to znamená? Nám sa komplikuje cesta za titulom, pretože pri porovnaní formy Live a berúc v úvahu, že v CHL skončili a môžu sa plne sústrediť na Anglicko je jasné, že to tak ľahko nepôjde. Tak ako som v súkromnej diskusii naznačil, nebol by som sklamaný, pokiaľ zajtra Porto postúpi, pretože si to z istých dôvodov zaslúži. Nuž a v takom prípade, nech sa na mňa ostatní priaznivci anglického futbalu nehnevajú, dúfam vo finále Porto - Barcelona. Nech žije futbal priatelia

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme eśte treba vyzdvihnúť presnosť a myšlienku Aureliovho priameho kopu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasny, ze goly padly vetsinou po hrubejch chybach obran, ale to tomu myslim vubec nic neubira. Teda pokud nejses trener a nelibujes si v taktickym piplani. Jinak zapasu urcite dalo naboj nasazeni obou tymu a vule po tom dat gol, i kdyz nebyt vlastence Reiny tak buhvi jak by to vypadalo. To byl asi rozhodujici moment

Reagovat
smazaný uživatel

Tak netrénujem ale libujem si v taktike a dnešok potvrdil zhruba to, čo trošku neokrôchaným spôsobom tvrdí Tomanatura a chazy. Každopádne ako nezaujatý fanúšik som si tento match užil dosýta a ak by som si tú taktickú stránku odmyslel, resp. nad ňou prižmúril jedno, prípade 1/2 oka, bol by som s ním nadmieru spokojný napr. tak ako dolar.

Reagovat
vodka

fotbal to byl hodně oddechový, protože sem při něm zhruba v 75. minutě usnul

Reagovat
$dolar$

600. pro fantomase ze se nesnizil na uroven chazyho a tomanatury

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Oni to berou zbytečně vážně, já na to koukal jako nezaujatý divák (který puvodně ani neměl v plánu tu televizi zapínat), takže s nulovým očekáváním sem se nadmíru bavil. Kecy Španěláků mě moc nevzrušujou, sám vim, že to po taktické stránce zdaleka nebylo eňo ňuňo, ale že by mě to ted trápilo? Nejsem modráček ani Červenáček...

Reagovat
$dolar$

Za to ti davam palec nahoru

PS: zas tak nezaujaty si nebyl

PS2: a pridej si me konecne na facebooku mezi pratele

Reagovat
fantomas

Nákej Andrej Suchánek mě tuhle otravoval, tos byl ty?

Nezaujatý sem byl, leč sem přál Liverpoolu, nicméně chválil sem Chelsea za pěkné akce i goly...svým dílem k dnešnímu zážitku přispěly oba celky.

Reagovat
$dolar$

Jj ja

Reagovat
fantomas

Dobře, na poprvý sem tě ignoroval, ted seš tam.

Reagovat
fantomas

Ty vole, koukám na prvního tvýho přítele (přítelkyni) a čtu "Nicole Vaidišová" a ona to je náká "Nikol Valešová"...je to se mnou zlý, asi budu chrnět.

Reagovat
$dolar$

Škoda ze to neni ta Vaidisova

Reagovat
fantomas

A zaměnil sem "budu" za "pudu"..áárgh...dobrou.

Reagovat
$dolar$

Dobrou

Reagovat
$dolar$

Diky

Reagovat
fantomas

A ta fotka je nákej pátek stará, takovej šmoula zase nejsem.

Reagovat
$dolar$

To jsem pochopil Taky jsem si prohlid ostatni fotky co mas , abych se opravdu presvedcil

Reagovat
honziss

Já jsem si říkal jestli to jsi ty, takové kuřátko. Jsem tě radši nepřidával, bo jsem si nebyl jistý jestli je to fakt ten fantomas.

Reagovat
fantomas

Mám hledat Honza Den?

Reagovat
honziss

Nene, Honza Millwallfan. Počkej, přidám tě..

Reagovat
fantomas

No to je doba...

Reagovat
smazaný uživatel

A co teda?fanda WHU ?Nebo čeho?

Reagovat
fantomas

Tottenhamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Reagovat
honziss

A já myslel, že jsi hrdý Millwallista od The Den..

Reagovat
fantomas

Sorry, k vám se přejít zatim nechystám...pokud se ale do pul roku nevrátí božský Juande, asi tak učinim.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
honziss

Já myslím že mezi náma dělníkama v té nejnižší třídě by ti bylo fajn. My jsme jedna velká rodina. No jo, kdyby ten Božský Juande zůstal, tak jste mohli příští rok hrát o první místo. V druhé lize.

Reagovat
fantomas

První místo jako první místo.

Reagovat
honziss

Si myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem poslouchal názory fanoušků Tottenhamu a ti Juandeho zas tak neodsuzovali, spíš vinili Comolliho.

Reagovat
fantomas

Oba jsou v jejich očích škodné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak myslím, že taky musíme pochválit Čt2 a jejich dnešní výběr hostů Horst Siegl a Pavel Srníček 100x lepší než Csaplár, Luhový a podobně, naprostá pohodička, zajímavé názroy a ještě bych k nim dal Míru Bosáka

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny az na miru bosaka a jeho plejery a sutery.Vzdy kdyz komentuje zapas on vypinam zvuk a zapinam hudbu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja Miru Bosaka zboznuju. Posledni dobou se me fakt zacina libit Jirka Stepan. Nekdy nechapu jak kde na kecy chodi. Ale to je otazka vkusu

Reagovat
smazaný uživatel

No podle me komentuje komentuje porad stejne jen kazdy rok prida nejaky ten anglicky vyraz do ceskeho komentare aby byl zajimavejsi.Samozdrejme historky fotbalistu z mladi v jeho podani mi taky sem tam zvednou zaludek :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už asi definitivně padla představa, že Čech chytá blbě jen v repre.

Reagovat
$dolar$

A kdes na to prisel?

Reagovat
papos182

tak u nej je fotbal az na druhem miste (po reklame)

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím, ale skoro to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pěkném třetím, ještě rodina .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je ten, že on chytal dosud v Chelsea letošní sezónu velmi dobře. Zmatky v pokutovém území byly, to ano, ovšem tam šlo spíše za viníka označit Scolariho a je zhovadilou taktiku bránění rohů, obzvlášť protože po nástupu Hiddinka se rozchytal Čech přímo famózně. Až teď dva poslední zápasy totálně podělal, dnes to byl zřejmě jeho nejhorší výkon vůbec... Už v neděli to ale byla bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prawda nechce sa mu

Reagovat
smazaný uživatel

jdu spát po nádhernym večeru Liverpool Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem fanoušek Chelsea. Za stavu po penaltě 0:2 jsem Chelsea odepsal a vypnul Televizi. Když sem jí opět zapnul a viděl jsem že Chelsea vede 3:2, tak jsem si řekl : "štípněte mě někdo prosím" . Samozřejmě jsem najednou odepsal Liverpool, což asi každý. Najednou Live oročili a já opět měl takové myšlenky "3:4 - můžu jen pozorovat jak tam padá 5. a Chelsea končí, ale souhra ve vápně a famózní zakončení Lamparda udělalo mé srdce znovu modré.

Děkuji Chelsea.

Když sem viděl góly v zááznamu , tak Drogba náhoďák , ale Alex to byla fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka fanoušek jak má být.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No je pravda ze mame stejne fanousky jak Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alex to zkouší na trenincích i z 50 m

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
r.mrazik

to jsi teda super fanousek,kdyz to vypinas zrovna kdyz se prohrava...tim bych se moc nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady žvatláš ničím se nechlubím. Já zápasy Chelsea zas až tak moc neprožívám, netvrdím že jsem nejlepší fanoušek Chelsea. Kdysi jsem fandil Chelsea i Liverpoolu , ale, až budeš starší a bude ti alespoň 10 tak pochopíš , že člověk má víc věcí na práci , než jen koukat na fotbal. Měl jsem něco na práci a když sem viděl 0:2 , tak jsem si řekl že půjdu radši ještě něco udělat, potom jsem zase zapnul a už sem zůstal. Rada pro tebe raději si pořádně přečti komentáře a neotvírej si tady pusu.

Reagovat
r.mrazik

v prvni vete pises,ze jsi fan modrych...ja ctu v poho,10 mi bylo hodne davno,ale koukam,ze ty jsi hodne zmatenej...

Reagovat
Shevchenko

Tak ty si totální vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

.. presne lidi jako ty byli na SB cely prvni polocas potichu a zacli podporovat az kdyz CFC dala dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deejwe ty jsi hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása střídala nádheru, dneska jsem se skutečně bavil. Postup jsem moc přál Liverpoolu a taky si ho dle mého názoru zasloužil. Ten zápas mě opět utvrdil v tom, že nesnáším CFC. No každopádně za 14 dní budu fandit Barce jak o život, protože ta modrá lůza si za ten fotbal, co předvádí, nezaslouží být účastna v Lize mistrů. JInak Čechino mě neustále překvapoval, já se u toho zápasu chtěl původně učit.

Reagovat
vitasrp

Co jsme dneska zase tak strašnýho jako klub vyvedli, krom toho, že jsme vykopali Liverpool??

Reagovat
smazaný uživatel

To je dlouhodobá záležitost, dnešek jen otevřel staré rány.

Reagovat
vitasrp

Tak to je v pořádku Čím více otevřených starých nezahojených ran na tvém těle, tím lépe pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

No zato vy budete za 14 dní čerstvě krvácet.

Reagovat
vitasrp

700. pro dnešní zápas:)

Reagovat
$dolar$

Ty šmejde

Reagovat
$dolar$

700. pro Chelsea

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Shevchenko

Tak doufám, že Liverpool se ještě pořádně porve o titul v PL, z Big4 jsou nejsympatičtější. Dneska muž zápasu Drogba, tragéd zápasu jednoznačně Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba muž zápasu? Jestli tím myslíš za jeho neustálé polehávání, simulování, zdržování, tak jsi to vystihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

lexess mazec 4 goly za polocas dala

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z dnešního zápasu rozporuplné pocity. Daleko více se mi líbil zápas na Anfield Road, protože Chelsea předvedla precizní taktickou vyspělost. Remíza 4:4 byla sice úchvatným fotbalovým zážitkem, ale celkový dojem kazí kupa chyb v defenzívě. Na obou stranách. Kdyby to skončilo 2:2, asi bych byl nadšenější. Každopádně to byla vynikající podívaná. K tomu se váže skutečnost, že některé příspěvky (i od inteligentních píšících) se nedají vůbec číst. Je to škoda. Kritizovat se má umět. Je chybou, když někdo kritizuje dnešní zápas z pohledu atraktivnosti.

Hodnocení, jako ve škole (1-5)

Chelsea:

Čech - 5

Ivanovič - 4

Alex - 3

Carvalho - 4

Cole - 3

Essien - 4

Ballack - 3

Lampard - 2

Kalou - 4

Malouda - 2

Drogba - 1

Anelka - 1

Liverpool:

Reina - 3

Arbeloa - 3

Škrťel - 5

Carragher - 2

Aurélio - 3

Xabi Alonso - 2

Mascherano - 3

Leiva - 3

Kuyt - 3

Benayoun - 2

Torres - 4

Riera - 2

Di Santo, Ngog, Babel nehodnoceni

Liverpool působil celkově lepším dojmem. Hráči domácích byli rozháraní, místy velice špatní. A to platí i pro druhý poločas, kde tým táhly hlavně individuality. Kolektivní pojetí z prvního zápasu bylo pryč. Jsem zvědavý na dvojzápas s Barcelonou. To bude teprve to pravé měřítko.

Reagovat
minoLFC

Škrtel 5 a Torres 4??? no tak ty dvaja tam včera určite najlepší neboli, nieto ešte take vysoke znamky im dať

Reagovat
vodka

známkování jako ve škole... Tzn., že 1 je nejlepší a 5 nejhorší...

Reagovat
minoLFC

aha sorry som si to neuvedomil...ospravedlnujem sa

Reagovat
fantomas

Anelka 1? To néé...

Reagovat
fantomas

Leiva stejná známka jako takový Kuyt - taky solidní ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka byl výborný...

Reagovat
fantomas

Na jedničku? V žádném případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Torres možná 3, ale s Leivou jste neskutečně trapní. Já ho taky nemusím, ale zas tak tragický není. Mně to od vás přijde tak trapné, nedokážu to ani popsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasa som nemyslel,ale Torresa a Škrteľa,chápem že je to tvôj subjektívny názor,ale 5 určite nie,3 je objektívnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres se párkrát krásně uvolnil, to je vše. Nic převratného nepředvedl. A nemysli si, že Škrťelovi křivdím, já mu velice fandím. Nicméně včera byl tragický, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický nebol,dalo by sa povedať, že priemerný ,to je za 3, to isté ako Torres...

Reagovat
fantomas

Leiva včera daleko víc akcí zazdil než rozvinul...

Reagovat
smazaný uživatel

3,za snahu...

Reagovat
fantomas

Pak musí mít Kuyt zákonitě minimálně jedničku - za trojnásobnou snahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal Srníček, Čech potřebuje pořádnou konkurenci, dneska to byla z jeho strany blamáž.

Přístup Liverpoolu byl neuvěřitelný, jak k prvním poločasu, tak za stavu 2:3, mi přišli jak nějací naprogramovaní roboti, hodně týmů by se sklopenou hlavou dohrávalo, oni dřeli a málem se to vyplatilo.

Vyzdvihl bych fantastický výkon Drogby, léčba Hiddinkem očividně zabrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Liverpool byl vynikající. Hráli nadoraz a málem postoupili. Drogba nebyl dlouho vidět a působil otráveně, ale co předvedl ve druhém poločase bralo dech. Byl to ten starý Drogba ve své nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si taky, že by byly obrany až tak hrozné. Liverpool podal takticky naprosto fantastický výkon, ty góly, které dostaly, byly smolné, nebo vinou toho, že prostě už museli hrát vabank.

U Chelsea už to bylo slabší. Špatný dech Čecha a ztráta koncentrace, ale celkově o třídu výš než Atlétiko - Barca, kde ty obrany byly až do očí bijící.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeden gól byla vyloženě hrubice Reiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to chytit, ale byla to hodně nešťastná teč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Wiganu a MU jsou dneska otravnější než španělé(ne ti z liverpoolu)... Strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Srníček , Horst ... měli pár much, ale sranda s nimi byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Srníček teda nic moc, ta jeho slovní zásoba byla strašidelná

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš-Ostravák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě, jako.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle spojení nemělo chybu no

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Má ale výborné kontakty, hodně toho zažil, poznal spoustu hráčů. Má slušné názory, slovní zásobu nelze hodnotit, když i takový skvělý stratég jako Komňacký mluví jako v mateřské škole.

Reagovat
Arne

To navážení se do Bayernu, to byla masařka.

Reagovat
Radin

Sranda match mě bavil náhodou :-).Jinak komentátor byl dost nudnej,prostě mi přišlo že ani nejde poznat jak málo chybělo Liverpoolu k postupu jednu chvilku.Jinak pořád lepší takovéhle zápasy,než nějaká nuda.Pořád mi ale k tomu nej fotbalu něco chybí,že jde strašně moc vidět jak ty goly padaj po strašných chybách.Prostě ve srovnání Cz :i Nizozemsko na Euru 2004 mi tam chybělo to že na EURU to byl víc fotbal s krásnýma momentama,nevím jestli Drogbův gol byl dnes krásnej moment,stejně jako pár věcí na těch golech atd.nebyl to ten nej fotbal,ale určo jeden z těch lepších .-)

Reagovat
Radin

Sorry za gramatiku a někdy nesmyslně uskupené věty.Prostě v překladu ten zápas nebyl zase tak nej jak se tu většina snaží psát,je to hodně dané chybama a tím že Liverpool musel hrát do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Chyb tam bylo hodně, ale alespoň jsem se tím fotbalem bavil, ne jako v minulosti, kdy vzájemné zápasy Liverpoolu a Chelsea nabídly za celé utkání dvě akce...

Reagovat
Radin

Jinak fakt škoda.Fandil sem Liverpoolu,raději bych je viděl proti Barceloně než Chelsea.Bojím se že to nebude tak hezkej fotbal.Souboje Torres Vs Pigue nebo Gerrard (pokud by byl fit) Yaya Toure by mě asi bavily víc než někdy nudná Chelsea,která tolik podle mě nehraje srdcem jak hráči Live

Reagovat
smazaný uživatel

sem fanousek liverpoolu ale snekam koubouk pred tim co predved jen mi mrzi ze dostali 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver, ešte stále jasáš nad Skrtelom?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zápas!

Reagovat
fabec1222

paradni zapas akorat skoda ze postoupila ta zasrana,zkurvena Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu cítím smutek z vyřazení, ale na druhou stranu obrovskou hrdost na hráče za jejich výkon. Když Rafa a hráči slibovali další Istanbul, mnoho lidí se tomu smálo. Včerejšek ukázal, že takové zázraky se mohou opakovat. Škoda, že jsme 20. výročí Hillsborough neuctili postupem, ale věřím, že se ještě letos dočkáme. JUSTICE FOR THE 96.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem absolutně spokojen s hrou The Blues!!!!!! Po dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to asi nebudeš jejich fanda viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

neví někdo, co zpívali fans Chelsea na tuhle melodii? http://www.youtube.com/watch?v=PCXHbCYvzjI

je skvělá, btw

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to tam mas napsany

Reagovat
centos

To bylo úplně to samé či co? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? ...ty si po ranu chlastal ne?

Reagovat
centos

Já? :) Se ptám, co se ozývalo z tribun Stamford Bridge na stejnou melodii, jako je na tom videu, kde to zpívají fans United of Manchester..

Reagovat
centos

A že to bylo úplně to stejné je sice možné, ale ozývalo se to tolikrát, že si to nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz ti nepovim, zapas sem nevidel

Reagovat
centos

Ono to ani nešlo pořádně slyšet.. snad se jednou dočkám toho, že fans nebudou v televizi zeslabovat.

Mohlo by to být (ten začátek) We hate Liverpool; do melodie se to hodí, ale jistý si vůbec nejsem.

Reagovat
GEGE

Srníček

Reagovat
smazaný uživatel

sice to byla naoko moc hezka podivana, ale muze za to katastrofalni vykon obou brankaru.Nechapu jak si takova hvezda jako je Cech muze dovolit pustit takovej gol (ten na 0:1),ano bylo to skvele kopnute ale i tak to byla prizemni strela z takove dalky obrovska chyba,navic si na to jeste neuveritelne postavil zed.To same ale na druhe strane predvedl Reina pri golu na 1:2.Ano sice tam byla tec,ale paneboze z takovyho uhlu golman tehle kvalit tohle musi chytat a stejne tak si myslim ze mel chytat i ten primak Alexe,byla to sice rana ktera krapet zaplavala,ale byla skoro doprostred brany...no ale alespon ze diky temhle chybam jsem se opravdu u toho zapasu bavil,vyvoj kdy je to 0:2,pak 3:2,pak 3:4 a nakonec 4:4,to neni rozhodne pro kardiaky ale oba tymy si zaslouzi a jeste jeden za tu touhu po vitezstvi

Reagovat
honziss

Nechápu jak můžeš Alexův přímák hodnotit jako Reinovu chybu a říkat že to mohl chytit. Ta pumelice byla razantní a dobře umístěná, jen málokterý brankář na světě by to měl.

Reagovat
irik

Dobe umístěná nebyla, kdyby to kopnul o sekundu později, Reina by to měl.

Reagovat
honziss

Ale on to kopnul o sekundu dřív, čili byla dobře umístěná.

Reagovat
irik

Na to, že Reina si nestihl dobře stoupnout ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny zapas Sice jsem postup pral vice Liverpoolu, ale i tak asi nejlepis zapas letosniho rocniku LM

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anfieldu to bylo lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo. Vyhrál horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl vyhrát horší a ještě o 2 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

A míč je kulatý, a tráva je zelená a.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si,že Chelsea se z náskoku Liverpoolu rozklepu kolena a byl jsem překvapen,že se tak nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim poločase tomu tak bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...chtěl jsem tam napsat po přestávce.Jako že už to nezvrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba, špatně sem to přečet, myslel sem že myslíš, že Chelsea se rozklepou kolena z vlastního náskoku z prvního zápasu..

Reagovat
fantomas

800. pro dnešní postup Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Vám kluci. Hrajete fakt dobře. A zavíráte huby všem škarohlídům, kteří tu měli v půlce sezony blbé keci. Jen tak dál Arsenale

Reagovat
AjaxFans

1000 pro po postup Barcy proti Ch

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je najlepsia

Reagovat
smazaný uživatel

včera to teda byl neskutečný zápas, pro mě jako nestranneho fanouska, i když z taktickeho hlediska cinnosti golmanu a obran hruza

hodnocení hracu liverpoolu

:Čech - 5(nejhorší hrac zapasu bohuzel)

Ivanovič - 4

Alex - 3

Carvalho - 4

Cole - 4

Essien - 3

Ballack - 4

Lampard - 1

Kalou - 4

Malouda - 1

Drogba - 1

Anelka - 2

a liverpool:

Reina - 4

Arbeloa - 4

Škrťel - 5

Carragher - 2

Aurélio - 2

Xabi Alonso - 1

Mascherano - 4

Lucas- 2

Kuyt - 2

Benayoun - 2

Torres - 3

Riera - 3

jinak nejlepsi hrac zapasu asi drogba

Reagovat
smazaný uživatel

ti sibe naj hrac bol cech najhorsi hrac bol reina

Reagovat
smazaný uživatel

wed si dal vlastny gol drogba cech boly najlepsi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

konečne že se Drogba zvedl a ne jen co Hidink za tak kratkou chvili dokazal je neuvěřitelné bylo by hloupe , aby ho chelsea neudrzela a byl by sam hlupak kdyby chelsii opustil

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hrál skvěle . Bylo sice nemožný už předem postoupit, ale kluci tomu věřili a chvilkama ten postup visel ve vzduchu. Jinak všechna čest soupeři. Lampard a Drogba byli výborní

Reagovat
smazaný uživatel

Fc Liverpool zahral vynikajici zapas bojoval za dokonce ikdyz vedel ze s tim vsim nic nenadela i ja jsem veril az dokonce teda spis do te 88 min. nez Lampard to dl na 4:4 ze muzem posupit. ale jinak cest Liverpool pro me jsou stejne vitezove!

Reagovat
smazaný uživatel

dobry zapas chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele