základní skupiny - skupina E, 6. kolo
03.11.2022 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Šeriffu (© AFP)

Sheriff v závěru udolal Omonii díky gólu Akanbiho

V utkání domácího Sheriffu s Omonií to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, ale dvě minuty před koncem ji odmítl Rasheed Akanbi, čímž zajistil Sheriffu postup do Konferenční ligy.

Sheriff doma hájil třetí místo proti poslední Omonii, která zatím nedokázala bodovat ani jednou. Stačilo mu jediné - neprohrát o tři a více branek, což vzhledem k formě hosté bylo dost nepravděpodobné. Domácí se ostatně hodně snažili vnutit soupeři svou hru a už ve 4. minutě se málem mohli dostat do vedení. Po Lecjaksově chybě při bránění se k ráně zpoza šestnáctky dostal Diop a jeho rána olízla břevno!

Brankář Uzoho si dobře postavil své tyče a navíc měli domácí dneska špatně seřízená mířidla. Další rána Diopa totiž jen těsně minula tyč. Uzoho se dnes mohl cítit jako na střelnici a po třiceti minutách ho pořádně protáhla jedovatá rána z dílny Armela Zohouriho.

Pak se hodně dlouho nic nedělo, hosté neměli dostatek kvality na zlomení soupeře a Sheriff v pohodě kontroloval průběh utkání. Diop coby hlavní hvězda utkání měl v 75. minutě na starosti standardní situaci a kopl ji bravurně, jenže těsně minul šibenici! Deset minut před koncem sice zahrozil hostující Bezus hlavičkou těsně vedle, ale nakonec se z gólu radovali domácí. V 88. minutě přihrávající Kyabou našel Rasheeda Akanbiho a ten rozhodl o domácí výhře.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele