základní skupiny - skupina E, 1. kolo
08.09.2022 21:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Šeriffu (© AFP)

Omonia doma dostala od Šeriffu tři branky

Šeriff Tiraspol vyloupil kyperskou Nikósii a celkem jednoznačně si připsal tři body. Zatímco domácí se v útoku, pokud už se o něčem takovém v jejich podání dá mluvit, trápili, tak hosté naopak s volností pokořili oba domácí brankáře třikrát.

Pro Omonii začalo utkání tím nejhorším možným způsobem, tedy inkasovaným gólem. Z utkání uplynulo jen 100 vteřin, když se dlouhý nákop brankáře Maksyma Kovala dostal k mladému nigerijskému útočníkovi Rasheedu Ibrahimovi Akanbimu a jeho rána pravačkou zapadla přesně za záda brankáře Fabiana - 1:0 pro Šeriff.

Omonia se téměř okamžitě snažila něco s výsledkem udělat, ale trápila ji zoufalá nepřesnost. Střely Barkera s Cassamou mířily mimo bránu a hlavičkující Mikkel Diskerud zase mířil jen do náruče brankáře Kovala. Míč se tak nejčastěji pohyboval ve středu hrací plochy. Dalším problémem domácích bylo to, že Šeriff její hráče perfektně vystavoval do ofsajdů, kterých jsme viděli jen v první půli šest.

Do druhého poločasu už musel v domácí bráně naskočit Uzoho, neboť jeho předchůdce Fabiano se zranil. Další problémy způsobil domácí obránce Lang, který pár minut po změně stran zahrál ve vápně rukou a po potvrzení od VARu zahrávali hosté penaltu. K té se postavil další Nigerijec Iyayi Atiemwen a úspěšně proměnil.

Pak se zápas na pár minut kvůli divákům přerušil, ale prodleva domácímu týmu moc nepomohla. Naopak, ke konci utkání inkasovali domácí ještě jednou, když Akanbiho asistenci proměnil ve třetí gól krásnou ranou mladý záložník Mouhamed Diop.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Bastaron

1:0

Reagovat
ladyboy arsenal

2:1

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
jsemdement

Dnešek celkem švanda .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele