základní skupiny - skupina F, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Ricardo Horta (© AFP)

Ricardo Horta jedinou brankou utkání přisoudil Braze vítězství na půdě Ludogorce

Ludogorec ještě v prvních dvou kolech skupinové fáze Evropské ligy řídil z lavičky Valdas Dambrauskas, do třetího zápasu v pořadí zasáhl dočasně zvolený Stanislav Genčev, jenže ani tahle změna zásadní úspěch nepřinesla. Braga vsítila jediný gól utkání už ze začátku, a to díky Ricardu Hortovi, přičemž nejtěsnější vedení se jí podařilo udržet až do závěrečného hvizdu.

Na domácí scéně si bulharský výběr počíná očekávaným způsobem, praktiky je ve své zemi těžko sesaditelným králem, avšak na té evropské hodně strádá. Ve skupině F má dost ztíženou situaci po druhé porážce, poněvadž na druhé místo, zaručující pokračování v této soutěži, ztrácí již pět bodů. Reálně tak spíše bude moci usilovat o konečnou třetí příčku.

Svěřenci trenéra Carlose Carvalhala vstoupili do tohoto klání tou správnou nohou a evidentně mínili vylepšovat bilanci s tímto sokem, jehož v roce 2017 ve dvou případech nedokázali porazit. Již v 6. minutě byl blízko rozvlnění sítě Iuri Medeiros, trefil však jenom bližší tyčku, nicméně o pár chvil později se přece úspěšně střelecky prosadil jeho spoluhráč Ricardo Horta.

Nuno Sequeira zleva vběhl do vápna, přeposlal zpětnou přihrávku na muže s jednadvacítkou na zádech, a ten levačkou přelstil gólmana Kahlinu. Domácí mohli na pro ně nepříznivý stav párkrát reagovat, v 10. minutě ovšem přesná hlavička Josuého Sá nebyla uznána za regulérní branku kvůli ofsajdu a hostující brankář Matheus pak ve 43. minutě zkrotil pokus Sotirioua.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele