základní skupiny - skupina F, 6. kolo
09.12.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Elvis Manu (© AFP)

Midtjylland v Bulharsku nevyhrál a místo postupu zamíří do Konferenční ligy

Velké zklamání si prožil dánský FC Midtjylland, který se střelecky nedokázal prosadit na hřišti posledního Ludogorce Razgrad. Přitom výhra by Dány posunula do jarních bojů Evropské ligy, bez ohledu na výsledek souběžně hraného utkání Bragy s Crvenou Zvezdou.

V Razgradu nakonec žádná branka nepadla, přestože hosté k ní měli několikrát blízko. V prvním poločase Isaksenova táhla střela v brance neskončila a to byl asi nejvýraznější moment první části zápasu. Aktivnějším dojmem působili hráči Ludogorce, ale ti se do žádné větší šance nedostali.

Hrálo se vyrovnané utkání a ačkoliv Ludogorci o nic zásadního nešlo, nehodlal svojí kůži prodat lacino. Midtjylland zase nechtěl vyrobit zbytečnou chybu, kterou by posadil domácí do sedla, ale postupem času byl nucen více otevřít hru, protože jen výhra by mu zajistila postup. V 75. minutě nebezpečně zakončoval Evander a Padt zůstal v pozornosti. Šest minut před koncem zase vystrašil domácí příznivce Stéphane Badji, jenž ve snaze odkopnout balón napálil břevno vlastní branky!

Hosté stupňovali tlak a Padt v brance Ludogorce odolával. Chytil i zakončení Isaksena a v nastavení mohl definitivně ukončit sen o postupu Manu, jenž před Lösslem trestuhodně minul. Ludogorec na závěr skupiny EL remizoval s Midtjyllandem 0:0, který tím připravil o postup. Dánové si alespoň na jaře zahrají Evropskou konferenční ligu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Elmas

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele