základní skupiny - skupina E, 3. kolo
05.11.2020 18:55 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Luis Suárez (© AFP)

Granada veze z Nikósie pohodlnou výhru

Omonia nezvládla domácí utkání s favoritem a prohrála s ním o dvě branky. Velký podíl na tom měl i Michal Ďuriš, který se nechal vyloučit po dvou žlutých kartách ještě v první půli.

Granada si snad ani nemohla přát lepší start do utkání. Poprvé zahrozila ve 4. minutě a hned z toho byl gól. Angel Montoro sice trefil soupeře do ruky, ale penalta se nepískala. Míč se k němu ale dostal znovu a tentokrát Montoro posunul balon na Yangela Herreru. Což byla excelentní volba, neboť Herrera si udělal prostor ke střele a trochu překvapivě překonal brankáře Fabiana - 1:0.

O chvíli později prohrál Jan Lecjaks hlavičkový souboj se svým protivníkem a míč si na hraně vápna připravoval Pepe Sánchez. Jenže jeho zakončení poslalo míč těsně vedle tyče! Fabiano měl nadále plné ruce práce a další mu přidělal Darwin Machís. Ten si obhodil dokonce dva protihráče a ještě stačil vypálit. Brankář Fabiano se však natáhl a jeho střelu vyrazil mimo.

Jako by šance Omonie na bodový zisk nebyly už tak proklatě nízké, ještě trochu je snížil Michal Ďuriš. Ten se totiž neuhlídal a ve 41. minutě dostal druhou žlutou kartu. Po tvrdém a hlavně zbytečném ataku na protihráče sudímu netrvalo dlouho, než mu ukázal druhou žlutou kartu.

Ono se těžko myslí na body, když váš tým za 60 minut nevystřelí ani jednou na bránu. Takže se pak nesmíte divit, že soupeř náhle udeří. Krásný balon mezi obránce dostal mladý hrot s populárním jménem Luis Javier Suárez, míč doběhl a překonal i brankáře Fabiana.

Snížit mohl Ernest Asante, jenže jeho ránu ze 74. minuty skvěle vyrazil brankář Rui Silva. Ten musel zasahovat také po velké šanci Thiaga, jehož parádní nahrávkou oslovil Lecjaks. Jenže Thiago si na Silvu nepřišel.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele