základní skupiny - skupina F, 3. kolo
19.10.2017 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - Lokomotiv Moskva 1:1

Skupina F zůstává nadále velmi otevřená, protože i duel Sheriffu s Lokomotivem skončil remízou. Favorizovaní hosté se sice ujali vedení, ale záhy přišla odpověď Moldavanů a skóre už se nezměnilo.

První poločas nabídl hned několik příležitostí a to na obou stranách. O něco lépe vstoupil do zápasu domácí Tiraspol, z dobré pozice střílel Brezovec a Guilherme musel na zem. Na druhé straně zakončoval z přímáku Fernandes a také Mikulić musel předvést dobrý zákrok. Lokomotiv se v 17. minutě přeci jenom dostal do vedení, Farfán efektivně posunul balón patičkou na Antona Mirančuka, který střelou na vzdálenější tyč překonal Mikuliće. Sheriff na nic nečekal a vyrazil do protiofenzívy.

Po centru Badibangy nebezpečně hlavičkoval Mugoša a hned o dvě minuty později Moldavané z tlaku srovnali. Na malém vápně zůstal nikým nehlídaný Ziguy Badibanga a hlavou překonal Guilhermeho. Zprvu se zdálo, že míč brankovou čáru nepřesáhl, ale opak byl pravdou.

Ještě v prvním poločase si oba celky vytvořily zajímavé příležitosti. Další Brezovcovu ránu musel opět likvidovat Guilherme a na druhé straně se musel natahovat Mikulić, když vypálil jedovku Tarasov.

Druhý poločas už byl na brankové příležitosti skoupější. V 64. minutě odcentroval Fernandes a k hlavičce se dostal Farfán, přičemž opět dobře zasáhl Mikulić. Dvě minuty před koncem zápasu sahal Tiraspol po třech bodech, ale ani dvojité zakončení brankou neskončilo. Pokaždé vytáhl fantastický zákrok Guilherme.

Utkání nakonec vítěze nepoznalo a to především díky skvělým výkonům obou brankářů. Situace ve skupině F je nadále hodně vyrovnaná a šanci na postup mají všechny týmy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
EverlastD

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele