základní skupiny - skupina K, 2. kolo
03.10.2013 19:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Alfheim, Tromsø

Reportáž

Tromsø IL - Sheriff Tiraspol 1:1

Fotbalisté norského Tromso měli velice blízko k prvnímu vítězství ve skupině a necelých dvacet minut před koncem byli proti moldavskému Sheriffu v obrovské výhodě. Po brance českého útočníka Zdeňka Ondráška hráli od 73. minuty proti oslabenému soupeři bez vyloučeného Meliho a vše jim hrálo do karet. Avšak houževnatý Tiraspol tři minuty před koncem srovnal, podruhé za sebou remizoval a v tabulce mu patří druhé místo.

Ondrášek odehrál 88. minut a odešel ihned po vyrovnávací trefě soupeře. Tromso tak potvrdilo svou špatnou situaci z ligové scény a ztratilo takřka vyhraný duel. Utkání v žádném případě nebylo bohaté na vyložené šance a diváci se pohledným fotbalem bavit nemohli. První střela na branku byla registrována až po necelé čtvrthodině hry, po akci pozdějšího střelce Ricardinha bez větších problémů zasáhl brankář Sahlman.

Ihned na to stejný hráč mířil těsně nad, po jeho nahrávce neusměrnil míč mezi tři tyče ani hlavičkující Isa. Hosté posílali centry do vápna soupeře i nadále, norský celek se ozval až ve 20. minutě velmi propagačním pokusem Moldskreda. V dalším průběhu domácí výběr lehce přitvrdil a často fauloval hráče Tiraspolu na půlící čáře. Až do konce úvodního dějství se nic nezměnilo a ani jedna branka již nebyla vážněji ohrožena.

Po přestávce byly k vidění náznaky šancí na obou stranách, nakonec se prosadilo Tromso v 65. minutě díky trefě Ondráška. Po rychlém brejku poslal Andersen zpětnou přihrávku českému forvradovi do pokutového území a ten bez milosti rozvlnil síť. V hostujícím táboře bylo ještě hůře o osm minut později, kdy Meli velmi tvrdě atakoval Moldskreda a sudí ho předčasně poslal do kabin bez předchozího udělení osobního trestu.

Domácí kontrolovali průběh hry až do samého závěru, jenže moldavský celek z ojedinělé akce vyrovnal. Po centru do vápna předvedl dobrý důraz Ricardinho, protlačil se k míči přes Kristiansena a pohotově upravil na konečných 1:1.

Autor: Viktor Sandev / til.no, uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne domaci prostredi.

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
pedro-pedro

Tromso má asi jiné starosti než EL a proto si myslím, že domácí ten zápas odehrají tak na půl plynu. To mě vede k tomu, že tipuju remízu dám 1:1

Reagovat
mario23

2:0

Reagovat
tlaci

0 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele