základní skupiny - skupina H, 3. kolo
24.10.2013 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Freiburg - Estoril Praia 1:1

Plány Freiburgu na plný bodový zisk proti Estorilu relativně dlouho vycházely, ovšem krátce po příchodu z kabin Estoril srovnal krok a na remíze 1:1 už se následně nic nezměnilo.

Německý celek začal aktivně a hned od prvního uvedení míče do hry určoval tempo hry. První nebezpečná šance přišla po šesti minutách, když Darida vybídl k zakončení Mehmediho, ten ovšem na Vagnera recept nenašel! Ten samý hráč měl za chvíli i další velkou možnost, ani tentokráte však úspěch neslavil. SCF se dočkalo až do třetice: Schmid vrátil balón na Daridu, který se nerozpakoval a za lehké pomoci Tavarese uklidil mičudu do sítě - 1:0.

Estoril se však nevzdával a vysokým napadáním přiváděl defenzivě Freiburgu nemalé potíže. Krátce po změně stran pak bylo srovnáno: Leal po rychlém kontru do rozhozené obrany našel Sebá, jenž tváří v tvář proti Baumannovi nezaváhal a ranou mezi jeho nohy vyrovnal na průběžných 1:1! Po hodině hry se do hry podíval i Václav Pilař (nahradil Vegara Eggena Hedenstada) a byl to právě bývalý hráč Plzně, kdo deset minut před koncem oslovil Coquelina, ten ale na da Silvu nevyzrál.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
El Campeon

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mario23

3:2

Reagovat
FC Porto FC

Uvidíme jestli se Estoril v EL už zbudí

Reagovat
smazaný uživatel

Daridovi celkom vychádza debut.

Reagovat
Bayernista18

Paráda, gól hned při debutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

Pěkně, Estoril

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele