základní skupiny - skupina F, 4. kolo
07.11.2013 19:00 CET
4 : 2
(3:0)

Reportáž

Maccabi přestřílelo Eintracht a zaujímá postupovou místenku

Navázat na předchozí tři bezchybné zápasy hesenský tým nedokázal a především vinou prospaného úvodního poločasu si z Tel-Avivu odváží nečekanou porážku, která minimálně do dalšího kola odsouvá postupové oslavy.

Přestože hostující kormidelník Armin Veh před utkáním na izraelské půdě apeloval na důležitost samotného zápasu, hráči si jeho slova příliš vážně nevzali a od samého začátku působili poněkud laxním dojmem. Maccabi tohoto faktu logicky využilo: Anderson nezvládl odvrátit poměrně snadný balón, čehož využil Zahavi a pohotovou střelou z vápna otevřel skóre - 1:0!

Pro Orly však bylo záhy ještě hůře. Ben Harush poslal do šestnáctky nadýchaný centr, který s přehledem usměrnil mezi tři tyče Itzhaki a bez problému zvýšil na 2:0. Deset minut před odchodem na přestávku se zdálo být definitivně jasno: Mitrović vysunul ke zteči Zahaviho, který ještě vrátil kulatý nesmysl na Itzhariho, jenž střelou k tyči zavěsil - 3:0.

Z docela jiného soudku se pokračovalo po krátkém oddechu. Hesenský tým notně přidal a na jeho herním projevu to rázem bylo patrné. Nakonec se hosté přece jen dočkali: Schröck nacentroval do pokutového území a vzrůstem nevysoký Lakić nekompromisně snížil - 3:1.

A ještě nedávno účastník druhé nejvyšší německé soutěže prakticky vzápětí využil chvilkové nepozornosti domácí obrany, Yeini posléze ve vymezeném prostoru zahrál rukou a rozhodčí Gumienny nařídil pokutový kop! Ten si vzal na starost tradičně kapitán Meier a do protipohybu brankáře snížil na 3:2! Eintracht se naděje na bodový zisk nevzdával, ale s výjimkou nepřesné hlavičky střídajícího Kadlece se už k ohrožení branky nedostal. Trapp pro změnu musel ještě likvidovat snahu Pricy, jehož sice vychytal, ovšem poslední slovo měl z penalty opět Zahavi - 4:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
mario23

1:1

Reagovat
Pasha

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10 1:1

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

to je sila no...polčas 3:0 a to doteraz Frankfurt v skupine ešte neinkasoval, dnes možno zavážila aj forma z posledných 2 zápasov BL (2 prehry skóre 2:6)

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď bych hledal spíše v sestavě, Frankfurt šetřil hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ja šetrenie nepoznám, tí čo nastúpia musia odovzdať všetko, toto je (alebo by mal byť) profesionalizmus....hráči, kt. nastúpili majú potrebnú kvalitu. V 2.polčase už však Frankfurt ukázal svoju kvalitu a mohol aj otočiť....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele