základní skupiny - skupina H, 4. kolo
07.11.2013 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Freiburg opět zaváhal a z Estorilu si odváží pouze jeden bodík

Ani napočtvrté nedokázal Freiburg prolomit hranici a z Portugalska si přiváží pouze bod za bezbrankovou remízu. SCF i Estorilu se tak postupový sen pomalu rozptyluje.

Oba celky už konečně potřebovaly naplno bodovat, ovšem samotný zápas tomu nenasvědčoval a od první minuty se hrálo z obou stran především uvážlivě. Hostující strana sice chvílemi zkoušela tvořit hru, ovšem s velmi obměněnou základní sestavou (Christian Streich provedl rovnou devět změn!) se to SCF dvakrát nedařilo. Naproti tomu Estoril se "zakopal" před šestnáctkou.

Diváci tak na zajímavé šance a ofenzivní fotbal čekali marně. Ostatně o všem jasně vypovídá skutečnost, že jedinou kloudnou možnost prvních čtyřiceti pěti minut měl na svědomí Leal, jenž natáhl z hranice šestnáctky, ovšem prostor tří tyčí tak jako tak nenašel.

Po obrátce se na trávníku, místo Sebastiana Kerka ukázal Aidin Mehmedi, ovšem byli to domácí, kdo zavelel ke zteči. Postupně to zkoušeli Leal, Sebá, Fernandes, Carlitos a znovu Leal, ovšem ani jeden z nich kýžený úspěch neslavil. Portugalci měli více ze hry, ale i přes dvojitou početní převahu (za ruku byl vyloučený Höfler a rovněž po druhé žluté kartě musel za nedovolený zákrok jen o chvíli později ze hřiště také Guédé) nedokázali duel rozhodnout ve svůj prospěch. Už během nastavení měl obrovskou možnost Sebá, avšak na skvělého Baumanna si nepřišel a Lopes pro změnu mířil vysoko nad břevno.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Remiza je pro oba už vlastně prohrou.Tady se bude hrát na výhru.Víc věřím domácím.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu obcas ty tve uvahy...do konce jsou tri kola..cili 9 bodu..Liberec pravdepodobne prohraje v Seville a i kdyby Freiburg skoncil remizou tak ma 3 body a Liberec porad 5..cili je deli jen jedna vyhra od sebe a 2 zapasy jeste...takze to co tvrdis neni az tak pravda

Reagovat
vanGomm

Na začátku se také hrálo a dokonce o 18 bodů,ale stačí se podívat na tabulku.Jasně ve hře je i nadále ještě 9 bodů,ale ty z této trojice (Liberec,Freiburg,Estoril) sotva někdo uhraje.Těch 9 bodů totiž doposud neuhráli ani tyto tři týmy dohromady.Pokud zápas Estoril-Freiburg skončí remízou budou oba aktéři s největší pravděpodobností ze hry venku a to i když Liberec prohraje.Teoretická šance pak samozřejmě bude,ale z mnoha zkušeností vím,že v praxi to bývá jinak.Liberci by pak možná stačilo remizovat doma s Freiburgem.Samozřejmě pokud Liberec 3x prohraje má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,ale to co jsi napsal,nemá logiku.I když Estoril-Freiburg skončí remízou.V reálné hře o postup jsou dál oba dva týmy.

Reagovat
Rišan

Zase nějakej chytrej prorok, hlavně, že podceňuje Liberec nebo jím přímo pohrdá. Takovej vůl by se po zápase měl omluvit. Vždyť tady na jednoho fandu českýho klubu (Spartu nepočítám) připadá snad deset co fandí zahraničním, to tedy čumím.

Reagovat
vanGomm

Liberec propluvá pohárem (předkola) jen díky obrovskému štěstí,které se málokdy vidí.No a teď navíc jako bonus dostal takové "soupeře"jako Estoril a Freiburg.Jejich vzájemný zápas jsem viděl.No za tohle by se mělo vracet vstupné.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pasha

1:1 opäť

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

10 1:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

zase 2 červené.. a zase Guedé

Reagovat
FC Porto FC

Estoril měl na výhru

Reagovat
twl

trapnej fotbal od Freiburgu Guedé nemá co tam dělat v útoku je jak nemotorný hova...do Jediný z teamu,kdo chtěl hrát byl darida,ale ostatní hráči tragédie...Pillař by se mněl vrátit do české ligy Krmaš by neměl ani na tu českou ligu to co včera převáděl..Hnusnější zápas jsem ještě neviděl!!!Darida je jedinej technickej hráč co se snaží vzít hru na sebe tým by se měl stavět okolo něho..a Pokuď letos nechce spadnout tak vyhodí všechny pseudo fotbalisti a pořídí si dobrého utočníka,který nikde nehraje třeba Bayern Pizzaro...

Reagovat
Rišan

Já to samozřejmě neviděl, ale tady se znovu projevilo, jak ničemný byl přestup Daridy (znovu po Jiráčkovi, Pilaři i Gebrem) do klubu, který se trápí u dna tabulky a do pohárů se nedostane ani náhodou. Možná, že se Daridovi zrovna do Freiburgu ani zvlášť nechtělo, protože o něm taky moc nevěděl, ale tyhle blbé kšefty dělají naši agenti parazitující už léta úspěšně na českém fotbalu - ti by prodali do otroctví i vlastní matku. Ano, Pilař by se měl vrátit a možná se po čase vrátí i Darida

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele