základní skupiny - skupina F, 3. kolo
24.10.2013 21:05 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Maccabi Tel-Aviv 2:0

Eintracht dokázal i do třetice potvrdit jednoznačné postavení ve skupině F a po tříbodovém zápisu nad Maccabi se německá družina výrazně přiblížila postupu do vyřazovací fáze. Izraelský tým zůstává se čtyřmi body na druhém místě.

Orli podle očekávání měli od prvního uvedení míče do hry převahu a bylo víceméně otázkou času, kdy se ujmou vedení. Po čtyřech minutách Oczipka ve vápně svým centrem oslovil Meiera, ten však na Pabla recept nenašel! Krátce nato mohl kontrovat Ben Haim, ani jemu se však na strážce frankfurtské branky vyzrát nepovedlo. A do třetice nedokázal proměnit kontr Barnetta.

Ve 13. minutě se však hesenský tým přeci jen dočkal: Jung přesným centrem oslovil Meiera, ten sice zamířil pouze do tyče, ale odražený míč následně dopravil na místo určení pohotový Václav Kadlec, jenž tak potvrdil střeleckou formu z úvodu sezóny - 1:0. Maccabi ještě do pauzy přitížil Ben Haim, jenž dvakrát během krátké chvíle zahrál nedovoleně rukou, načež viděl dvě žluté a následně červenou kartu!

Přesilovku dokázal Eintracht prakticky ihned zužitkovat. Psala se padesátá třetí minuta, když Meier si ve vápně našel centr Barnetty od rohového praporku a nekompromisní hlavičkou zvýšil na 2:0! Rovnou dvě velmi nadějně vyhlížející příležitosti měl Kadlec, ovšem skvěle reagující Pablo radost českého útočníka opakovaně překazil a ještě držel akcie svého týmu při životě. Ani to však Izraelcům nepomohlo a na konečném výsledku už se nic podstatného nezměnilo.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
El Campeon

3:2

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Bayernista18

Poď Venco!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
PP

To je neuvěřitelné ten Kadlec a jeho gooly.. On by dal gool snad aj kdyby seděl na lavce a někdo ho trefil..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele