1/16 finále - odvety
27.02.2014 19:00 CET
3 : 3
(1:0)

Reportáž

Porto si odváží z Frankfurtu remízu 3:3 a může slavit postup

Další ofenzivní představení se odehrálo mezi Frankfurtem a Portem, přičemž ani tentokráte jsme se vítěze nedočkali. Produktivní remíza 3:3 však, zásluhou více gólů na soupeřově hřišti, osmifinálové brány otevírá pro Portugalce.

Orli na nic nečekali a hned od začátku se hnali kupředu. Již ve třetí minutě centroval Meier, ovšem před Barnettou zasáhl Mangala. Hostující družina se rozjížděla pomaleji, navíc Jackson Martínez při první opravdu nadějně vyhlížející akci nedokázal kulatého neposedu zpracovat. Postupem času se však tempo hry ještě zvýšilo a šance na obou stranách se doslova střídaly...

...Trapp měl i velkou dávku štěstí, když dokázal ve vzdušném souboji předčít Mangalu. Na opačné straně si na volný přímý kop naskočil Flum, ale pro změnu prostor branky nenašel. A mimo vymezený prostor hlavičkoval záhy rovněž Herrera. Těsně před pauzou se však domácí ekipa dočkala: Jungův pas Meier hlavou posunul na Aignera, jenž pohotově otevřel skóre - 1:0!

Ve stejném duchu se pokračovalo i ve druhých čtyřiceti pěti minutách. Nejprve neuspěl Joselu a po něm se nemohl radovat ani Jackson. Zaplněná Commerzbank Arena se ovšem přeci jen vzápětí radovala, když Barnetta ideálně nasměroval míč k Meierovi, jenž ho uklidil do prázdné branky - 2:0. Radost však domácím vydržela pouhopouhých šest minut: Quaresma posadil mičudu na hlavu Mangaly, jenž se tentokráte nemýlil a snížil na průběžných 2:1.

Dvoubrankový náskok mohl pro Eintracht "obnovit" Jung, ale jeho pokus se opět neujal. Logicky tak pro FCP následoval trast, když Fernando opětovně našel krále vzdušného prostoru Mangalu, jenž pohodlně vyrovnal na 2:2! Za tohoto stavu se mohlo začínat od nuly.

Hesenský celek se však rozhodně nevzdal. Oczipka svým centrem oslovil Joselua, který vrátil Meierovi, jenž bez problémů uklidil kulatý nesmysl do sítě - 3:2. Pouhé čtyři minuty před koncem řádné hrací doby ale vypálil střídající Lica, Trapp sice ještě dokázal reagovat, ovšem na pokus další čerstvé ofenzivní posily Ghilase už byl jednoduše krátký - 3:3.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohoto výsledku by mě asi jeblo. Znamenal by postup Frankfurtu.Psal jsem to u zápasu Frankfurt-Herta 25,1.

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
FC Porto FC

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aby postoupilo Porto, tak stačí když to bude 0:1 ? A co se bude dít v případě remízy? Nějak se v tomhle nevyznám, dík Jinak Tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
FC Porto FC

Hovno 0;:1 nemame narok na postup

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdý fanoušek Porta

Reagovat
FC Porto FC

Byl jsem hrdý i když sme z 50 zapasy hrali pulku strašně.....

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
Benfica

Porto vyhrá - postúpi.. čo tam taký Frankfurt

Reagovat
FC Porto FC

Co jen říct........ ufffff to bylo na mě teda moc

Reagovat
Benfica

ja som to hovoril

Reagovat
Hiko

Ufff.... zaplaťpánbůh!

Reagovat
smazaný uživatel

yes pro quaresmu

Reagovat
willdonor

PROČ NEHRAJE KADLEC??????????????????????????????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Přestal dávat goly tak šel z kola ven :)

Reagovat
Sw!fty

protože hraje hovno a trenérovi stejně nesedí do jeho dream týmu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele