základní skupiny - skupina F, 2. kolo
03.10.2013 21:05 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Eintracht vyplenil také Nikósii a zůstává bodově stoprocentní

Vcelku jednoznačné utkání bylo k vidění na Neo GSP Stadium, kde místní APOEL nestačil na Frankfurt, který se po druhém vítězství usadil se šestibodovým ziskem na čele skupiny a má dobře našlápnuto k postupu do další fáze.

Kypřané začali hodně opatrně, čehož mohl po osmi minutách využít Lakić, ale jeho střela byla ještě zablokovaná. Postupem času se domácí ekipa přece jen více osmělila, ale k ohrožení branky soupeře to tak jako tak nevedlo. Navíc Barnetta ve 27. minutě rozdal mičudu do strany na Junga, jehož povedený centr si srazil do vlastní branky dezorientovaný Alexandrou - 0:1!

Nepříliš urovnaná podívaná plynule navázala i ve druhých čtyřiceti pěti minutách. Z ničeho nic však bylo záhy po rychlé kombinační akci rozhodnuto: Barnetta oslovil Lakiče, jenž si vyměnil kulatý nesmysl s Kadlecem a poté z hranice pokutového kopu nekompromisně zavěsil - 0:2. Čerstvě 30letý kanonýr tak zaznamenal svůj vůbec premiérový zásah v tomto ročníku!

Těsně po hodině hry už nebylo o triumfu Orlů žádných pochyb: Marcelo Oliveira nedovoleným zákrokem počastoval Lakiče, následující přímý volný kop si vzal na starost Flum, který nabídl balón Jungovi a mladý bek pohotovou ranou zvýšil na 0:3. Krátce nato mohl korigovat Tiago Gomes, ale jeho přízemní dalekonosná střela se do prostoru branky o fous nevešla. O poznání nadějnější akci potom před druhou brankou nedokázal využít pohotový Lakić.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 0:2!

Reagovat
pedro-pedro

Frankfurt vyhraje 0:2

Reagovat
mario23

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
db18

bl.de jde hodně do sraček - teď dokonce uvádějí Lakiće na lavičce

Reagovat
db18

Káca asistence

Reagovat
OVi.77

Eintracht zatím suverénní!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele