základní skupiny - skupina C
25.10.2012 21:05 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Krize zažehnána! Borussia udolala Marseille a vrací se do hry

Kometa loňské bundesligové sezóny konečně dokázala zabrat i na půdě Evropské ligy a po výhře nad Marseille se opět regulérně hlásí do bitvy o postup. Oba protivníci mají čtyři body a se tříbodovým odstupem sledují vedoucí Fenerbahçe.

Po chvilkovém oťukávání se chopili kormidla hosté z jižní Francie a zejména hbitý Rémy přidělával defenzivě Hříbat pořádné potíže. Lyonský odchovanec měl během pár okamžiků hned dvě nadějné střelecké pozice, pozorný ter Stegen si však napoprvé věděl rady a podruhé už pro změnu vůbec zasahovat nemusel. Gladbach se osměloval jen velmi pomalu, Arango však ve 28. minutě branku nenašel.

Venezuelský reprezentant si však po půlhodině hry notně pošramocenou pověst dostatečně napravil a parádní ranou donutil Mandandu k pohotovému zákroku! Záhy pak Kaboré zastavil Nordveitovu ránu nedovoleně (rukou) a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop, načež rutinér Daems bezpečně zakončil - 1:0. Kaňkou na povedeném poločase pak bylo pro domácí pouze vynucené střídání Jantschkeho, kterého s podezřením na otřes mozku nahradil Brouwers.

Krátká pauza OM evidentně prospěla. Hned o sobě dal znovu vědět kdo jiný, než nezastavitelný Rémy, jenž se opět ukázal před ter Stegenem zcela osamocený, ovšem tak jako v předcházejících případech nebyl úspěšný! To ostatně platilo i pro hlavičku Fanniho, jemuž "nabil" ze standardky Valbuena a prostor branky nenašel ani z dálky střílející Barton. Reakce bylo doslova blesková a čerstvě příchozí Mlapa, utěšenou ranou z velké dálky, nedal Mandandovi sebemenší naději zasáhnout - 0:2.

Reakce Marseille na sebe opět dala vzpomenout, ovšem tentokráte už si museli hosté počínat přece jen více riskantně a to jen přilévalo vodu na mlýn Borussie. Definitivní rozhodnutí mohlo nést taktéž Mlapův podpis, tentokráte však mládežnický reprezentant Německa z blízkosti prostor branky, přes všechnu snahu, nenašel! Snaha Olympique přesto neustávala, avšak kupící se množství nepřesností už zdramatizování nepřineslo.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

2:2

Reagovat
Y.Cabaye

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas je taky docela otaznik, ale vzhledem k ofenzivnimu pojeti hry domacich tipuju ze oba tymy skoruji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
KingMaster13

Těžký,těžký na tipování tady se může státá cokoliv Ale vzhledem k letošní formě Glandbachu zkusím 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Bayernista18

Doufám v 1, Marseille mi podělala tiket prohrou s poslednim Troyes, který měli do tý doby 2 body, 2 : 1 - de Jong, Arango x Gignac.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrávat s Gladbachem. ...je vidět, že bez Gignaca jsou nahraní, snad jim tahle forma vydrží do víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.golofans.com/borussia-mgladbach-v-marseille-2-0-full-highlights-25102012/23816/

Škoda Marseille, doma to vyhrajou. Gladbach se zmohl jen na debilně kopnutou penaltu a na krásný gól borce, který jednou bude patřit mez top útočníky v Evropě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele