základní skupiny - skupina B
30.09.2010 21:05 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Bayer Leverkusen 1:1

Ani ve druhém utkání nedokázal obhájce prvenství Atlétiko Madrid vyhrát, tentokrát si připsal jen remízu za výsledek 1:1 proti Bayeru Leverkusen. Němci na stadionu Vicente Calderona vedli zásluhou Derdiyoka, ale ve druhém poločase srovnal z pokutového kopu Simao.

Leverkusen začal mnohem aktivněji a obhájci z Madridu si dosti koledovali. Přímý kop Sama skončil těsně vedle a brankář De Gea tedy nemusel zasahovat. Mířidla neměl srovnaná ani Barnetta, takže Atlétiko hrálo stále 0:0. Jenomže to neplatilo ve 39. minutě, na rohový kop si naskočil finský obránce Hyypia, ale trefil jenom tyč. Z následné dorážky však otevřel účet utkání Derdiyok - 1:0 pro Leverkusen. I další minuty patřily německému celku, ovšem navýšit vedení se nepodařilo. Leverkusen hrál velmi dobře a po prvním poločase zcela zaslouženě vedl.

Do druhého dějství vkročili hráči Atlétika jako vyměnění, a tentokrát to byl Bayer, který se musel bránit. Bohužel se dlouho neubránil, Atlétiko totiž získalo možnost zahrávat pokutový kop a Simao ho s pomocí tyče proměnil - 1:1. Vyrovnávací branka Španěly hodně nakopla, a především po centrech Ujfalušiho mohli přetáhnout výsledek na svojí stranu.

První přesný centr českého zadáka Adler vyškrábl na rohový kop, a po druhém, ještě lepším centru, mohl zakončovat Reyes do prázdné branky. Bohužel pro Atlétiko Reyes odkrytou svatyni netrefil. Utkání bylo až do konce velmi otevřené, jenže ani jeden z týmu už žádnou branku nepřidal. Končená remíza je zasloužená pro oba celky, Leverkusen si jí zasloužil za první poločas, Atlétiko za ten druhý.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 1 Atletiko umí hrát na silné soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

atletico 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

remiza...1:1,2:2

Reagovat
miguel bain

2:1 (Forlán, Simao - Vidal)

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nemela byt penalta ne? trefil balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Balón netrefil ...on se jakoby doklouzal k útočníkovi, který přes něj přepadl.. je to takové sporné, ale penalta to asi měla být ..Hyypia tak trochu neohrabaně..

Reagovat
Arne

Netrefil... Takovej harcovník jako Hyppiä by si to měl pohlídat, bylo to úplně zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Derdiyok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele