čtvrtfinále - 1. zápasy
01.04.2010 21:05 CET
2 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 2:2

Utkání velmi bohaté na góly bylo k vidění ve Valencii, kde domácí remizovali s Atlétikem Madrid 2:2. Španělské derby se ale "rozjelo" až po hodině hry, do té doby žádná branka nepadla. Přitom šancí ke skórování bylo nespočet.

Ve 20. minutě pak musel domácí gólman Sanchéz zasahovat proti hlavičce Domíngueze, o pár chvil později Sanchéze sice ranou z dálky překonal Simao, jeho pokus se však zastavil na tyči. V permanenci ale musel být i brankář hostů David de Gea, kterého se pokoušel překonat Fernandes. I přes mnoho šancí na obou stranách tak skončil první poločas bez branek.

Přesně po hodině hry se skóre měnilo poprvé. Aguero s Forlánem se vydali do bleskového protiútoku, prvně jmenovaný zatáhl míč po křídle a přihrál jej Forlánovi. Ten měl jednoduchý úkol, z hranice malého vápna dopravit balón do odkryté branky. Valencia se však s tímto vývojem zápasu nechtěla smířit a o sedm minut později vyrovnala. Dalekonosná střela z třiceti metrů z dílny Fernandese se zastavila až v síti - 1:1.

Dvacet minut před koncem to byli znovu hosté, kdo se ujal vedení. Simao poslal rohový kop na hlavu Domíngueze, jenž jej prodloužil na Lópeze a ten chytře hlavou přeloboval vybíhajícího gólmana Sáncheze. Definitivní podobu výsledku dal deset minut před závěrečným hvizdem domácí Villa, který využil přihrávky střídajícího Vicenteho a prudkou ranou prostřelil padajícího gólmana Atlétika.

Utkání tak skončilo remízou 2:2, ale divák si přišel na své. Kromě čtyř branek viděl velké množství šancí a nezbývá tak, než se těšit na odvetu, která je na programu už příští týden.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju tak 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele