základní skupiny - skupina B
05.11.2009 19:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Janov je zpátky ve hře o postup - přemohl Lille

Situace v popředí tabulky "slávistické" skupiny se vyrovnává. Janov totiž dnešním výsledkem zase oživil naděje na postup mezi nejlepších 32 týmů Evropské ligy. Měl však namále - Sculliho vítězná trefa se datuje až do nastavení druhého dějství.

Janov plaval svým vedoucím gólem tak trochu proti proudu - do té doby totiž dost tápal. Během úvodní čtvrthodiny domácí fotbalisty po navlhlém trávníku s oblibou vozil aktivní Vittek a i pomotané hlavy italských zadáků mohly za to, že Beria málem v deváté minutě hlavou otevřel skóre. Nakonec to byl tedy na opačném konci hřiště Palacio, kdo úspěšně navázal na spoluhráčův centr. Landreau si jen sáhl, pořádně zasáhnout nedokázal.

Pak pro sebe na dlouhou veškerou pozornost publika ukradl Hernán Crespo, který se postupně, přestávkou rozděleně, dostal hned do čtyř gólových příležitostí. Nejprve ještě před pauzou pálil vedle. Po kratším odpočinku to nebylo o nic lepší. Zprvu si pořádně nezpracoval chytrou pobídku Modesta, posléze zblízka trestuhodně minul v 56. minutě. Až biliár o dvě minuty později přinesl argentinskému střelci zápis do statistik dnešního utkání. Crespo nejdříve trefil tyčku, aby záhy vleže přispěchal s okamžitou dorážkou.

Lille svou jízdu za vyrovnáním načalo až v 77. minutě, kdy Beriovo sklepnutí se štěstím i s brankářem Scarpim dopravil do sítě střídající Frau. Pět minut před koncem pak vyrovnával Gervinho, který se pro změnu radoval hlavně díky Rossiho teči. Janovští však nemuseli bláznit, i když si vítězství zajistili de facto z poslední možné akce. Sculli si na zadní tyči bravurně zpracoval Palladinův balon a neomylně zavěsil.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Janov musí a to býva problém 2:2

Reagovat
vanGomm

Lile k postupu už vlastně stačí i ta remíza.Myslím,že ve čtvrtek bude o postupujících jasno tip X2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

aby jsme se nedivili 3:1

Reagovat
Shevchenko

Genoa musí - 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele