základní skupiny - skupina F
01.10.2009 21:05 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Baroš skóroval, jeho Galatasaray však přesto nevyhrál

Další dobrá zpráva pro české fanoušky: Milan Baroš opět skóroval a znovu šlo o veledůležitý zásah. Rodák z Vigantic jím totiž stanovil konečné skóre duelu se Štýrským Hradcem na ucházejících 1:1. Rijkaardovi svěřenci tak nadále drží letošní domácí neporazitelnost.

Galatasaray do zápasu odstartoval příkladně, když Elano do prvních třinácti minut vtěsnal hned dva své pokusy. Jednou hlavičkoval přímo do Gratzeie, podruhé mu ideálně nevyšel nápaditý lob. Daleko intenzivněji zahřmělo na druhé straně ve 35. minutě. Tehdy po rohu zacílil Bukwa jen těsně vedle vzdálenější tyčky. Sturm se pak nadechl k zajímavému tlaku, a i když ho na chvíli utnula nadějná hlavička Baroše, se kterou si umně poradil jistý Gratzei, vyústil nakonec ještě do přestávky v kýžený gól. Po Bukwově pasu Beichler přešel přes obránce soupeře a vystřelil Rakušanům vedení.

Druhé dějství se pak odvíjelo striktně pod taktovkou istanbulských. Tandem Sabri-Baroš však hned zkraje odmítl skvělé příležitosti, jak srovnat skóre. Prvně jmenovaný minul, český internacionál z pouhých dvou metrů trefil břevno. Baroš si pak sice získal publikum opět na svou stranu, když prolomil protivníkovu ofsajdovou past, utekl všem zadákům, oběhl Gratzeie a levačkou usměrnil balon do odkryté klece, avšak to bylo také to poslední, co Turkům dneska vyšlo. Sarioglu totiž jen znovu otestoval pružnost brankové konstrukce na stadionu Ali Sami Yen, drtivý tlak domácích v úplném závěru už žádné ovoce nenesl.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak asi jasná jednička na Turky

3:0

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
Radar

Mno zatím 1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele