základní skupiny - skupina E
16.12.2009 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

CSKA Sofia - AS Řím 0:3

Dvě trefy Alessandra Cerciho zajistily římskému AS první pozici ve skupině. Tím pádem budou Italové nasazeni pro páteční los v Nyonu, na druhé místo totiž stihl poskočit Fulham, který senzačně dokázal zvítězit v Basileji 3:2.

Kouč hostujícího mužstva trochu zamíchal se sestavou už před samotným výkopem. Pouze na tribuně nechal po víkendové remíze 0:0 se Sampdorií kanonýra Francesca Totiho. Samotný úvod zápasu patřil domácím ,kteří toužili po první výhře v premiérovém vydání této soutěže. Na rohový kop Timonova nejvýše vyskočil Stojanov, branku ovšem výrazně přestřelil.

Krátce před půlhodinou hry se do střely ze střední vzdálenosti opřel aktivní Stojanov, tentokrát ho však vychytal rumunský gólman Lobont. Hostující odpověď byla bleskurychlá. Perrotti sice překonal brankáře Šavdarova, toho ale zachránila dobře postavená bližší tyč. Římané pokračovali v tlaku a jejich snaha byla záhy oceněna gólem. Cerci si naběhl na pas De Rossiho a levačkou uklidnil italský velkoklub.

Favoritovi tohoto střetnutí sedl rovněž úvod druhé půle. V 53. minutě se do role nahrávače převtělil norský řízný obránce John-Arne Riise a jeho centr dokázal plně zužitkovat svým druhým zásahem Cerci. Na druhé straně zahrozil Minev a jeho pokus pouze prolétl nad břevnem. Jinak však obrana hostů fungovala spolehlivě a nutila soupeře ke střelám z větší vzdálenosti. Jednu z nich vyprodukoval Petrov, nechal však pouze vytáhnout Lobonta. A tak potřetí udeřili Římané. Rychlý protiútok rozjel Perrotta, ideálně vysunul Scardina a ten stanovil konečný účet utkání na 3:0 pro AS.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 AS ROMA!!!!

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

bravoooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele