základní skupiny - skupina L
22.10.2009 19:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Austria Vídeň - Werder Brémy 2:2

Werder měl zápas ve Vídni skvěle rozehraný a po gólech Claudia Pizarra vedl už 2:0. Jenže v závěrečné dvacetiminutovce Austria zabrala a tři minuty před koncem vyrovnala na konečných 2:2.

První výraznější šance zápasu z 19. minuty se ukázala hned jako gólová, když Özilův trestný kop z pravé strany hlavičkou do branky usměrnil Pizarro. Domácí se však nechtěli vzdát a soupeře stále tlačili. Po půlhodině hry musel proti Acimovicovi zasahovat Wiese a o chvilku později si oddechl, když Ortlechner nedosáhl na nebezpečný centr.

Během prvního poločasu také dosáhl významného milníku gólman Werderu Tim Wiese, který překonal rekord Olivera Recka v počtu odchytaných minut v brémském dresu bez inkasovaného gólu. Do dnešního večera to bylo 641 minut, které Wiese překonal. Před přestávkou měli několik šancí brémští, tu největší měl na hlavě Per Mertesacker, ale v radosti mu zabránila tyč.

Deset minut po změně stran Austria vyrovnala, ale Zlatko Junuzovič stál v ofsajdu. A nakonec to byl Werder, kdo v 63. minutě podruhé udeřil. Claudio Pizarro využil obrovské hrubky zkušeného obránce Baka a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Bak se snažil z velké dálky odhlavičkovat míč směrem k brankáři, ale až k němu míč nedošel a Pizarro měl situaci značně ulehčenou. Jenže ani dvougólové manko Austrii od útočení neodradilo a sedmnáct minut před koncem přišla také první branka. Z 20 metrů vypálil Sulimani a z pomocí teče překonal Wieseho. Vyrovnání nakonec vídeňskému mužstvu přinesl dvě minuty před koncem střídající Schumacher.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brémy jsou vyloženě pohárový klub a potvrdí to vítěztvím .

Reagovat
smazaný uživatel

brémy maj ted dobrou formu ale podle mě tento zápas skončí plichtou 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna dvojka 1-3

Reagovat
Tomanatura

Takový jasný gól jsem už dlouho neviděl a ten kokot ho neuzná

Reagovat
smazaný uživatel

chuji cely tiket mi posrali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele