čtvrtfinále - odvety
08.04.2010 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Valencia CF 0:0

Druhé utkání mezi Atlétikem a Valencií na góly už tak bohaté nebylo. Zápas skončil bezbrankovou remízou. A tak výsledek prvního utkání 2:2 do dalších bojů posunul domácí výběr.

První poločas na vyložené šance příliš bohatý nebyl, aktivnějším celkem ale byli domácí. Do vážnější šance se dostala domácí dvojice Agüero a López, ale ani jeden z nich nedokázal gólmana Sáncheze překonat. Poté o sobě dal vědět i Forlán, ale jeho gólový pokus, když přehodil gólmana Valencie, zastavil praporek pomezního rozhodčího. Poté se osmělila i Valencia, ale Villa trefil pouze boční síť domácí branky.

Začátek druhé půle přinesl obrovskou šanci domácích, avšak Forlán spolu s brankářem Sánchezem přehodil i hostující branku. Gól mohlo vstřelit i Atlétiko, ale Ujfaluši tváří v tvář gólmanovi Sanchézovi vyhořel.

Patnáct minut před koncem byl blízko gólu aktivní Forlán, ale trefil pouze tyč branky Valencie. V 80. minutě měl na druhé straně stejnou smůlu Villa, který také trefil brankovou konstrukci.

V závěrečných momentech zápasu se hosté dostali ještě do dvou šancí, ale pokusy Žigiće a Navarra zneškodnil domácí brankář Davide de Gea. Velkou nevoli na straně Valencie pak vyvolal zákrok na Žigiće, po kterém se hosté oprávněně domáhali pokutového kopu.

Vystupňovaný tlak hostů ale gólový úspěch nepřinesl. Definitivní tečku za utkání udělal Vicente, který z hranice šestnáctky přestřelil branku Atlétika. Po závěrečném hvizdu se hráči Valencie seběhli k rozhodčím, ale na postupu domácích se už nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 v prodlouzeni

Reagovat
Tomtaf

7:2

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

valencia-postup

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady asi kamerový systém nebo rozhodčího na metr čtvereční... tohleto to není první zápas co byla Vale poškozena

Pan Mayer

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jasná penalta měla být, když už dokonce i dres rozthnou, tak je rozhodčí dobrej blbec, že to nevidí (ale tak on asi možná nechtěl vidět)

Reagovat
bigfoot

Už mě ten fotbal začíná srát... Faul jako svině. Pět rozhodčích jen čumí a nic nepísknou. A po zápase rozhodč svojií chybu neuzná. Aspoň omluvit by se mohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Z těch rozhodčích

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele