1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2010 21:05 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Galatasaray SK 1:1

Vyrovnání Kadera Keity zajistilo fotbalistům Galatasaraye Istanbul výhodnější pozici do odvety hrané za týden. Ateltico totiž téměř celý zápas drželo hubený jednobrankový náskok, o který ale ledabyle přišlo.

Ateltico přitom vstupovalo do zápasu posilněno dvěma fakty. V minulém týdnu si vybojovalo účast v semifinále španělského poháru, o víkendu pak jako první tým v letošní sezoně vyzrálo na slavnou Barcu. Domácí zápasu dominovali a vytvořili si velké množství brankových příležitostí. Leo Franco v hostující brance ale exceloval.

Ve 23. minutě se k exekuci přímého kopu postavil kanonýr Reyes a nechytatelnou bombou posunul svůj tým do vedení. Atletico si posléze vytvořilo místy až drtivý nápor, ovšem všechny šance skončily na výtečném brankáři Francovi. Zuby si vylámali především Forlán s Aguerem, kteří své pokusy už viděli za brankovou čárou.

Garcia pak po rohovém kopu trefil pouze Francovu hruď, Simao bombou ze třiceti metrů trefil jen tyč. Hosté zahrozili až hlavičkou Sarpa, gólman De Gea byl ale připravený. Deset minut po přestávce se pokoušel o ohrožení domácí svatyně Keita, ani on však neuspěl. Na druhé straně vychytal známé duo Aguero - Simao skvělý Franco. Skóre se však měnilo na druhé straně. Nebezpečný centr Turana doputoval až ke Keitovi, jehož pokus skončil až za náhradním gólmanem Asenjem.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
diastan

4 - 1

Reagovat
Tomtaf

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele