základní skupiny - skupina C, 1. kolo
25.10.2007 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - ACF Fiorentina 1:1

Hned první kolo skupiny C přineslo souboj favoritů, Villarreal hostil Fiorentinu. Italský tým dlouho sahal po vítězství, to mu ale dvě minuty před koncem sebral Capdevilla.

Oba týmy se mohou opřít o solidní ligovou formu, Villarreal o víkendu přehrál Barcelonu a patří mu druhé místo, Fiorentina se v Serii A vyhřívá na třetím místě. Favority tak byli asi domácí, ale lépe začala Fiorentina. Během prvních deseti minut si vypracovala hned tři šance, Mutua a Liveraniho však skvěle vychytal Diego Lopez a Vieri z voleje mířil nepřesně. Sebastien Frey v druhé brance se poprvé zahřál ve dvacáté minutě, kdy likvidoval Tomassonovu hlavičku.

Tempo pak poněkud opadlo a zajímavé věci se začaly dít až po přestávce. Ani ne dvě minuty po návratu z kabin se Fiorentina dostala do vedení, po přihrávce Mutua se střelou pod padajícím gólmanem prosadil veterán Christian Vieri. Hosté mohli i zvýšit, ale gól Adriana Mutua neplatil pro sporný ofsajd.

Villarreal nehrál úplně druhé housle, snažil se o vyrovnání. Angel Lopez byl blízko povedeným volejem, Rossiho kroucený centr z přímého kopu prošel vápnem nikým netečovaný a těsně minul tyč. Z další standardky italského reprezentanta do 21 let, dvě minuty před koncem, už přišlo vyrovnání. Centr z pravé stany posadil přesně na hlavu Joana Capdevilly, jenž přesnou trefou zařídil domácím alespoň bod.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Prestižní souboj, oba mají dobré postavení v domácích ligách, ale víc bych vsadil na domácí ofenzivní kreativitu. Tip 1:0.

Reagovat
HOST*?árty

škoda že viola neudrželi vedení..ale i tak super výsledek pro fiore...Bobo Vieri je zpátky!!!

Reagovat
HOST*bary72

Vieri ještě neřekl poslední slovo. I když to není žádný mladík, ještě pár obran potrápí.

Reagovat
HOST*bary72

Koukám, že domácí zachraňovali bod v hodině dvanácté. Prohra by byla nepříjemná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele