základní skupiny - skupina D, 2. kolo
08.11.2007 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - SK Brann 1:1

Napínavý zápas až do poslední chvíle byl k vidění v Rennes, kde se utkali domácí Stade Rennes proti norskému týmu Brann Bergen. Dlouho to vypadalo, že si hosté odvezou tři body, dvě minuty před koncem ale jejich naděje uhasil gólem z penalty Cheyrou. I tak je to pro Brann dobrý výsledek a dál má šanci na postup ze skupiny.

Zápas začali lépe hosté a v desáté minutě si připsali první příležitost ke skórování. Thorstein Helstad se ale nakonec trefil jen do postraní sítě. Hráči Rennes začali hrát ofenzivněji a měli šanci získat vedení na svou stranu. Střelu Leroye ale brankář Opdal míč vyrazil mimo bránu. Z následného rohového kopu se míč dostal znovu k Leroyovi, ten ale vystřelil hodně vedle brány. Ve 24. minutě se už ale skóre měnilo. Huseklepp zahrával rohový kop, v pokutovém území se nejvýše dostal Azar Karadas a hlavičkou přesně zakončil. Hosté se po vedoucím gólu více zatáhli a dobrým bráněním nedávali Rennes moc příležitostí k vyrovnání. Těsně před přestávkou měl blízko k vyrovnání Pagis, jeho střelu ale zastavila tyč.

Do druhého poločasu vyběhly oba týmy ve stejných sestavách. Aktivněji znovu začali hráči Rennes, ale Opdal dál držel vedení na straně Brannu dobrými zákroky. Zuby si na něm vylámali Cheyrou i Leroy. Občas byla k vidění nějaká šance i na druhé straně, Helstad ale Luziho neprostřelil. Brannu Bergen se dařilo držet vedení na své straně až do 88. minuty. Do pokutového území hostů pronikl Ekoko a byl faulován Eirikem Bakkem. K penaltě se postavil Cheyrou a vyrovnal na konečných 1:1. V nastaveném čase byl ještě vyloučen po tvrdém faulu Hassan El Fakiri a v příštím zápase bude Brannu chybět. Výsledek zápasu to ale už nezměnilo a oba týmy si do tabulky připsaly po bodu.

Autor: Vít Sedlák / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Pro Brann to bude moc těžké, sezóna v lize skončila, motivace sama o sobě nestačí tak uvidíme. Tip 1:1.

Reagovat
HOST*

rennes hra vynikajuco v lige ale uefa mu tak nejde ale dnes vyhra 3:0

Reagovat
HOST*doktor

Můj tip taky 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele