základní skupiny - skupina D, 5. kolo
20.12.2007 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Dinamo Záhřeb 1:1

Francouzské Rennes vidělo souboj dvou neúspěšných týmů. Domácí ani fotbalisté chorvatského klubu se do další fáze soutěže nepodívají, což vyvolalo radost v táboře nrského šampiona Brann Bergen.

Za hosty zahrozil již v první minutě Modrič a jeho trestný kop prolétl těsně nad břevnem. Domácí si s odpovědí dali řádně na čas a chorvatskou branku ohrozili až ve 25. minutě, kdy po Briandově přihrávce pálil mimo Pagis. Ve 41. minutě přišla nejzajímavějčší situace prvního poločasu. Modrič dobře potáhl míč a z hranice pokutového území vyslal povedenou ránu, se kterou si však Pouplin poradil.

Hosté byli lepším týmem a navrch měli i po změně stran. V 57. minutě se pak dočkali zasloužené odměny. To se na pravé straně uvolnil Mandžukič, nacentroval do šestnáctky a Vukojevič mířil přesně - 0:1.

Rennes na inkasovanou branku zareagovalo zvýšenou aktivitou v útoku a o několika něproměněných příležitostech bylo blízko k vyrovnání v 86. minutě poté, co Santos Carlos fauloval v pokutovém území Pagise. K exekuci penalty se postavil Cheyrou, jenomže brankář Koch jeho pokus vystihl a vyrazil mimo. Domácí se vyrovnání nakonec přece jenom dočkali. V 88. minutě si na chytrou přihrávku Ekoka naběhl M'bia a svým zakončením nedal Kochovi ani tu nejmenší šanci - 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čekal bych spíše výhru domácích, ale Dinamo Záhřeb potvrdilo, že jde výkonnostně nahoru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele