1/16 finále - odvety
21.02.2008 22:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sporting Braga - Werder Brémy 0:1

Již tři utkání v řadě nedostal Werder gól. Dva z těchto duelů sehrál v rámci třetího kola Poháru UEFA proti Braze a po výhře 3:0 z domácího prostředí si z Portugalska odváží vítězství 1:0.

Ani jeden z týmů nenastoupil v nejsilnější sestavě. Ve 14. minutě mohl řádně přiživit postupové naděje domácích Wender, jeho rána však orazítkovala pouze tyč. Wender měl i další šanci, již o pět minut později zahrávala Braga trestný kop a Wenferova hlavička proletěla jenom několik centimetrů vedle tyče.

Ve 34. minutě nastřelili brankovou konstrukci také hosté, z dvaceti metrů napřáhl Hugo Almeida a míč se zpět do hry odrazil od břevna.

Braga byla o něco aktivnější i po změně stran a Wiese se měl co ohánět. Své kvality předvedl především v 71. minutě, kdy zneškodnil obrovskou příležitost Matheus. Werder přežil šance domácí šance a v 78. minutě sám udeřil. Fotbalisté portugalského klubu špatně zahráli ofsajd systém, unikající Klasnič bez problémů obešel brankáře a poslal míč do opuštěné svatyně - 0:1.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Typuju tak 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že domácí na postup nedosáhnou, Werder Brémy je kvalitativně na vyšším stupni a pokud se vyhne výrazné pochybení, měli by s přehledem postoupit. Navíc je Werder ofenzivně laděné mužstvo, tak se snad urodí i pár gólů. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadlo to přesně podle předpokladů, Werder Brémy jde dál a jsem na ně zvědav. Mohli by překvapit.

Reagovat
alias

Utkání jsem nesledoval, ale souhlasím, že Brémy patří k favoritům UEFY. Hrají pohledný, útočný fotbal.

Reagovat
irik

favorit je jen jeden a to FC BAYERN MUNCHEN !!!!!! ale je pravda ze werder s dobrym losem (nenarazi na Bayern) by to mohl dotahnout i do toho finale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele