základní skupiny - skupina H, 1. kolo
25.10.2007 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Galatasaray SK 2:1

Zápas se poměrně dlouho vyvíjel velmi dobře pro hostující tým, který poslal už ve 22. minutě do vedení gólem z penalty Shabani Nonda. Hráči Bordeaux však vstoupili do druhé půle jako vyměnění, za necelých dvacet minut stav otočili a tři body si pohlídali až do konce utkáni.

Úvod zápasu žádný excelentní fotbal rozhodně nenabídl, vyjímala se snad jen nepřesná střela Marouane Chamakha. V 22. minutě byl v pokutovém území faulován Shabani Nonda a sám se také postavil k nařízenému pokutovému kopu, který střelou po zemi do pravého rohu proměnil. Tentýž hráč mohl Galatasaray poslat dokonce do dvoubrankového vedení, jenže pár minut před přestávkou mířil vedle.

Bordeaux nemohlo druhý poločas začít lépe. V 53. minutě se z hranice penalty prosadil po výborné přihrávce od Chamakha argentinský útočník Fernando Cavenaghi. Už o jedenáct minut později se francouzský tým ujal vedení. Na centr obránce Floriana Marange vyskočil nejvýše kanonýr Chamakh a svou hlavičku poslal do pravého horního rohu brány, kde na ni gólman Orkun Usak nedosáhl. Nechybělo moc a zanedlouho to mohlo být dokonce 3:1, jenže při střele Johana Micouda se vyznamenal turecký gólman Usak. Velmi blízko vyrovnání byl na konci zápasu aktivní Nonda, ale jeho střela z 20 metrů letěla jen těsně nad a Bordeaux si tak připsalo cenné tři body.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Věřím spíše domácím. Bordeaux ale není Lyon a Galatasaray může překvapit. Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele