základní skupiny - skupina H, 5. kolo
19.12.2007 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Galatasaray SK - Austria Vídeň 0:0

Galatasaray v posledním utkání skupiny sice jen remizoval s Austrií Vídeň, ale i to mu stačilo k postupu do dalších bojů v pohárové Evropě. Pomohla jim k němu domácí prohra Panioniosu s Bordeaux.

Domácí na dálku bojovali s Panioniosem Atény, který měl před utkáním náskok jednoho bodu. Do první šance zápasu se dostal domácí Sukur, jeho pokus brankář Austrie Fornezzi vyrazil a z následné dorážky střílel Yaman, branku ale netrefil. Další příležitost ke vstřelení branky měl Sarioglu, vídeňského gólmana však překonat nedokázal.

V druhém poločase domácí zvýšili tempo hry, na překonání výtečného Fornezziho ale recept nenašli. Střelu Nondeho zlikvidoval gólman hostů a na kopačky hráčů Galatasaraye se začala lepit nervozita. Nikdo nechtěl spoléhat na výsledek utkání mezi Panioniosem a Bordeaux.

Domácí nakonec zachránili Francouzi, kteří dokázali v Řecku vyhrát a poslali Galatasaray do dalších bojů. Turci dostali šanci zopakovat svůj úspěch ze sezóny 1999 – 2000, kdy se jim Pohár UEFA podařilo vyhrát.

Autor: Tomáš Lavický / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čekal jsem, že domácí jednoznačně zvítězí. Moc mě tedy nepřesvědčili, Austria v pohárech nic moc, celkově rakouskému klubovému fotbalu v rámci evropských pohárů ujíždí vlak. Nakonec ale Galatasaray se štěstím postoupili do další fáze Poháru UEFA. Uvidíme, jak si povedou dále.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele