základní skupiny - skupina C, 5. kolo
20.12.2007 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AEK Atény - Villarreal CF 1:2

Villarreal zvítězil v Aténách a udržel si první příčku v tabulce skupiny C. Postupuje také AEK, jemuž účast ve třetím kole zajistila především výhra v Mladé Boleslavi.

Jako první o sobě dali vědět domácí, s pokusem Rivalda však Lopez příliš problémů mít nemohl a také neměl. Do sestavy Villarrealu se nedávno vrátil kanonýr Giuseppe Rossi, který ve 22. minutě řádně protáhl Macha. Jako další neúspěšně pokoušel střeleckou štěstěnu Javi Venta, nadějný lob Tomassona poté skončil nad. Španělský celek na trávníku místy až dominoval a domácí hodně dlouho držel nad vodou Macho, na něhož ve 38. minutě nevyzrál ani Fernandez. Rakouský brankář nakonec v první půli přece jenom kapituloval, ve 40. minutě totiž za jeho zády skončila ne právě nejpovedenější střela Mavuby - 0:1.

V 57. minutě mohl španělské vedení zdvojnásobit Fernandez, jenomže jeho trestnému kopu se do cesty postavilo břevno. Domácí po změně stran přece jenom přidali a v 68. minutě se dočkali vyrovnání. O to se postaral Rivaldo, proti jehož rána z trestného kopu neměl Lopez nárok - 1:1.

Řecká radost nevydržela ani šedesát vteřin, již v 69. minutě se totiž po přihrávce Franca dostal k zakončení Tomasson a střela dánského útočníka skončila v síti - 1:2. AEK již sílu na odpověď nenašlo, přesto nemusí truchlit a díky výhře Fiorentiny nad Mladou Boleslaví postupuje dále.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AEK tedy utkání s Villarrealem moc nezvládli, Villarreal, nejen tímto vítězstvím, dokázal, že může mířit hodně vysoko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele