Serie A - souhrn 7. kola

29.09.2018, 16:57, aktualizováno 01.10.2018, 22:28
Komentáře a souhrny
AC Milán veze body ze Sassuola, Parma nejtěsnějším rozdílem porazila Empoli. Fiorentina zvládla duel s Atalantou a Janov přivezl body z půdy Frosinone. Do červené a žluté se po sobotě oblékl Řím, tradiční derby opanovalo AS. Výsledkem 3:1 následně skončil i druhý sobotní šlágr, v němž Juventus porazil Neapol. Před vlastními fanoušky se dařilo také Interu...

UC Sampdoria - SPAL 2013 2:1

01.10.2018 20:30

Góly: 25. Karol Linetty, 60. Gregoire Defrel - 21. Alberto Paloschi

Grégoire Defrel se stal hrdinou pondělní dohrávky italské nejvyšší soutěže mezi Sampdorií a SPALem. Námořníci zvítězili 2:1 a poskočili na osmou příčku, SPAL je třináctý.

Na stadionu Luigi Ferraris se utkaly dva sousedé z tabulky a favoritem byla Sampdoria. Domácí se mohli ujmout vedení už po pěti minutách, ale Barreto zakončoval uvnitř šestnáctky z první a jen do připraveného gómana Gomise. O pár minut později předvedla Sampdoria nádhernou akci, kterou ukončil Quagliarella neuznaným gólem z ofsajdu. SPAL se dostal ke slovu v 18. minutě a hlavičce Valotiho nechybělo moc. Pro Sampdorii to bylo první vážnější varování a za tři minuty už SPAL vedl 1:0. Lazzari zkusil ze střední vzdálenosti střelecké štěstí, Audero jeho přízemní ránu vyrazil a Alberto Paloschi dorážkou zajistil SPALu vedení.

Vedení, které vydrželo pouze čtyři minuty. Odpověď Sampdorie na sebe nenechala dlouho čekat. Quagliarella sklepl Defrelův centr přímo na kopačku Karola Linettyho a Gomis byl bez šance. První poločas skončil 1:1 a rozhodnout měla druhá půle.

Její začátek byl poměrně opatrný, ani jeden tým si do šedesáté minuty nevytvořil příležitost, ale přesně po uplynutí této doby Sampdoria rozhodla. Quagliarella nejprve vyprášil Gomisovy rukavice, načež se k němu balón vrátil, tak přihrávkou pod sebe našel lépe postaveného Grégoireho Defrela, který přesnou ranou strhl vedení na stranu Námořníků.

SPAL musel dohánět manko a Sampdoria se rozhodla výsledek po zbytek zápasu bránit. Po ráně Petagny musel zasahovat Audero a to byla vlastně jediná možnost ferrarského celku. Sampdoria zvítězila v dohrávce kola 2:1 a posunula se na osmé místo.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 1:4

30.09.2018 20:30

Góly: 68. Filip Đuričić - 39. Franck Kessié, 50. Suso, 60. Samuel Castillejo, 90+3. Suso

Přesně takový výkon si Gennaro Gattuso u svých svěřenců představoval. AC Milán tentokrát žádnou plichtu nedovolil a na půdě Sassuola zvítězil jednoznačně 4:1. Výhru Rossoneri táhnul dvougólový Suso.

AC Milán čekal na Cittá del Tricolore velmi nebezpečný soupeř. Sassuolu se v úvodu sezony mimořádně daří, zatímco hostující celek se trápí, přestože ve většině zápasů neodchází jako poražený.

Sassuolo mělo v prvních minutách více ze hry a především obrana Milána nepůsobila nijak pevným dojmem. Hra se ale postupem času vyrovnávala a netrvalo dlouho a s první gólovkou přispěchal Milán. Franck Kessié dokonce obloučkem přehodil Consigliho a nebýt na brankové čáře Liroly, šlo by AC do vedení. Na druhé straně ze slibné pozice trefil jen Donnarummu Di Francesco a jen o pár minut stejného hráče na poslední chvíli odzbrojil Abate. Nerozhodný stav nakonec rozsekl AC Milán, ve 39.minutě dostal Franck Kessié spoustu prostoru a času ke střele, že někdejší záložník Atalanty uklidil balón k tyči.

O přestávce přišla chvíle Gennara Gattusa, který nabádal své svěřence, aby vstřelili druhý gól a tím utkání rozhodli. Především v tom byl velký problém v předchozích zápasech a hráči Milána si to evidentně vzali k srdci. Krátce po změně stran táhl útok Suso a parádní ranou, za kterou se Consigli jen ohlédl, zvýšil na 2:0. AC najedno výrazně ožilo a hrálo v naprosté pohodě. Po hodině hry zase nechytatelně zakroutil balón Sami Castillejo a málokdo pochyboval, že si Milán neodveze tři body.

Sassuolo sice rychle snížilo na 3:1, když se z otočky nenápadnou přízemní střelou prosadil Filip Djuričić, ale poslední slovo měl v nastavení stejně Milán, respektive španělský křídelník Suso. Na poprvé mu to sice z přímáku nevyšlo, ale balón odražený od zdí napodruhé dostal do sítě. AC Milán zvítězil v Sassuolu vysoko 4:1.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Empoli FC 1:0

30.09.2018 18:00

Góly: 33. Gervinho

Fotbalisté Empoli zabředávají do čím dál větší krize. V nedělním utkání nezvládli souboj s Parmou a zůstávají předposlední. O jedinou branku zápasu se postaral zkušený útočník Pobřeží slonoviny Gervinho.

Loni Empoli ovládlo druhou nejvyšší soutěž a mimochodem Parmu dvakrát porazilo, ovšem v Serii A je situace docela jiná. Svěřenci trenéra Andreazzoliho potřebovali toto utkání zvládnout, jenže na Ennio Tardini se nedokázali ani jednou prosadit.

V 17. minutě přitom měli hosté první příležitost, Zajc z dobré palebné pozice Sepeho nepřekonal. Na druhé straně si připsal zákrok i Terracciano, jehož protáhla pumelenice Barilly. Parma začínala být o poznání nebezpečnější a zatímco ve 28. minutě zůstala její příležitost ještě nevyužita, o pět minut později už Ducali slavili. Barilla načasovanou přihrávkou vysunul rychlonohého Gervinha a útočník z Pobřeží slonoviny z úhlu překonal Terracciana. Empoli na nic nečekalo a ještě do poločasu Parmu přimáčklo k vlastní šestnáctce. Zajc měl hned dvě tutovky a především ta druhá měla skončit brankou, jenže Sepeho zachránila branková konstrukce.

Hosté pokračovali v náporu i po změně stran a Parma se jenom bránila. Nutno však podotknout, že velmi úspěšně. Tlak Azzurri postupně otupil a po brankových příležitostech se na obou stranách jakoby slehla zem.

Až v 81. minutě byli hosté blízko k vyrovnání. Bennacer si naběhl na přihrávku a takřka jistý gól odmítl výtečným zákrokem Sepe. Brankář Parmy byl klíčovou postavou vítězství, v nastavení totiž ještě dokázal vytáhnout na rohový kop střelu La Guminy. Parma převahu soupeře zvládla a do tabulky získala vítězství.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Turín FC 0:1

30.09.2018 15:00

Góly: 88. Simone Zaza

Turín konečně dokázal zabrat a připsal si hodně důležité tři body. Zase se na ně ale hodně nadřel a trenér Mazzarri opět nemůže mít úplně klidné spaní. Výhru mu v samém závěru zajistil jedinou trefou střídající Simone Zaza.

Chievo se hodně trápí, má problémy na hřišti i mimo ně. Přesto bylo v úvodu utkání aktivnějším týmem a mohlo se dostat dokonce do vedení! Obránci Turína neodvrátili míč úplně přesvědčivě a Nicola Rigoni se opřel do balonu hodně sebevědomě. Jeho rána ale prosvištěla kousek vedle tyče! Brankář Salvatore Sirigu měl asi víc práce, než sám čekal.

Jeho obránci mu zase tak moc nepomáhali a Sirigu musel vytahovat také ránu Lérise. Po pětadvaceti minutách zahrozili také hráči hostí. Jmenovitě to byl Simone Edera, který se pustil do převahy protihráčů a ještě zvládl zakončit. Mířil však těsně vedle tyče. Chievo nedělalo v obraně tolik chyb a navíc bylo hodně důrazné.

Trenér Mazzarri se musel vypořádat se zraněním Lorenza De Silvestriho, což byla velká ztráta pro již tak dost prořídlé řady obrany. První půle pomalu končila a šancí bylo jako šafránu. Do druhé půle to měl změnit také střídající útočník Mariusz Stępiński, který přišel do hry místo nevýrazného Djordjeviće.

Po změně stran předvedlo Chievo velmi dobrou kombinaci, která málem skončila brankou. Zkušený křídelník Emanuele Giaccherini potáhl míč na hranici šestnáctky, kde následně přihrál na Fabrizia Cacciatoreho. Ten z první vracel míč z levé strany na Lérise, jemuž se ale zakončení hrubě nepovedlo. O pár minut později se na trávník dostal zkušený kanonýr Simone Zaza, který v Itálii opět rozjíždí kariéru. A bylo to zlaté střídání.

Álex Berenguer dobře přihrál do uličky na Belottiho, který v tísni obránce vystřelil mimo. Granata jasně zlepšila přechodovou fázi a výsledkem bylo to, na co všichni její fanoušci tak dlouho čekali. V 86. minutě se Zaza hlavou ještě netrefil, ale o dvě minuty později už mu to vyšlo parádně. Rychlý protiútok zakončil ve skluzu spíš silou a se štěstím dostal míč do sítě - 1:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 2:0

30.09.2018 15:00

Góly: 63. Jordan Veretout (pen.), 90+4. Cristiano Biraghi

Fiorentině docela dlouho trvalo, než dokázala odemknout obrannou tvrz celku z Bergama. Ve druhé půli ale zlepšila přesnost i chladnokrevnost v zakončení a to se jí vyplatilo. Po hodině hry se trefil Veretout a utkání další brankou zakončil Biraghi.

Toskánsko vidělo jeden z těch zajímavějších duelů víkendového programu Serie A. Domácí Viola nasadila populární trident ve složení Simeoneho, Pjacy a Chiesy, na což hosté z Bergama reagovali trojicí Pašalić, Gómez a Zapata.

Chvíli jsme na větší šanci přeci jen čekali. Dobrou ránu Benassiho mířenou k tyči po zemi likvidoval brankář Gollini jen s vypětím sil. Na opačné straně mířil velmi dobře útočník Alejandro Gómez, jehož křížná střela asi o půl metru minula bránu domácího celku. Svižné tempo pokračovalo a kombinační hra se dařila oběma soupeřům.

Trenér Pioli musel čelit vážnějšímu zranění Benassiho, což byla pro Fialky citelná ztráta. Osobnostně i herně patří Marco Benassi mezi hlavní opory týmu a jeho zranění na chvíli povolilo sevření, které si Fialky kolem Atalanty vytvořily. Do šance se hnal mladý útočník Simeone, ale jeho zakončení proti dvojici protihráčů nemělo šanci na úspěch.

Obdobně se do zakončení zkoušel procpat Chiesa, jehož centr ale odvrátil na poslední chvíli pozorný mladík Mancini. První půle byla minulostí, ale je jasné, že diváci čekali o obou soků mnohem lepší podívanou. Především Fiorentina se snažila zlepšit náladu svých fanoušků po změně stran. Hrála mnohem rychleji a aktivněji.

Dravost Federica Chiesy dělala hostům především v obraně velké potíže a stála také na začátku první branky. Chiesa se vehnal do vápna a natlačil tělo před obránce Rafaela Tolóie. Ten jej musel faulovat a sudí pískal jednoznačnou penaltu. Odpovědnost na sebe vzal záložník Jordan Veretout, který se nemýlil a poslal brankáře Golliniho na opačnou stranu - 1:0 pro domácí Fialky.

Trenér Gianpiero Gasperini musel na nepříznivou situaci reagovat a poslal do hry Emiliana Rigoniho. Ten se hned v první minutě svého pobytu na trávníku dostal do šance, když k němu zamířil odražený balon. Emiliano Rigoni měl ale smůlu, že mu do rány skočil jeden z obránců. O pár minut později se velmi dobrou ranou prezentoval obránce Tolói, který ale ztroskotal na téměř hrdinském zásahu obránce Vitora Huga.

Došlo i na další střídání, jenže nikdo z nových hráčů se do utkání výrazněji už zapsat nedokázal. Přesto jsme ale ještě jednu branku viděli. Postaral se o ni obránce Cristiano Biraghi, který se postavil k rozehrávce volného přímého kopu a krásnou střelou překonal bezmocně plachtícího brankáře Golliniho. Pečetil tím snadné vítězství Fialek, které se opět dostávají do laufu.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Janov CFC 1:2

30.09.2018 15:00

Góly: 40. Camillo Ciano (pen.) - 33. Krzysztof Piątek, 36. Krzysztof Piątek

Janov si poprvé v sezoně odváží body zvenčí a to rovnou všechny tři za vítězství nad Frosinone. Hvězdou zápasu byl Krzysztof Piatek, který vstřelil obě branky hostujícího týmu a to v rozmezí pouhých tří minuty. Frosinone se sice vrátilo do hry kontaktní brankou, ovšem více už nestihlo.

Až do této doby se Janov pyšnil zajímavou bilancí, kdy všechny své domácí zápasy vyhrál, zatímco venku nezískal ani bod. Ve Frosinone měl ideální možnost to napravit a své šance se chopil se vší vervou.

Domácí sice začali dobře a po sedmi minutách měl gólman Radu plné ruce práce se střelou Stipeho Pericy, ale jinak začínali udávat tempo hry Grifové. Romulo ještě z dobré pozice trestuhodně přestřelil branku, ale po půlhodině hry už CFC vedlo. Krzysztof Piatek opět prokázal svůj obrovský talent a potenciál a přesnou přízemní ranou k tyči překonal Sportiella. Navíc hned za další tři minuty přidal i druhou trefu, o poznání snazší, když Kouamé obral o balón Salamona a přesnou přihrávkou před branku "donutil" skórovat Piatka.

Dvoubrankové vedení ale hosté neudrželi a pět minut před přestávkou Frosinone snížilo. Nicolás Spolli fauloval útočníka Pericu a sudí po chvilce váhání a ujišťování se u videa odpískal penaltu. Camillo Ciano poslal Radua na druhou stranu a domácí byli zpátky ve hře. V poslední šanci prvního poločasu navíc sahali po vyrovnání, ale Chibsah ke smůle Kanárků trefil jen tyčku.

Vše podstatné tedy nabídl první poločas. Po změně stran se hosté soustředili více na defenzívu, zatímco Frosinone se tlačilo do koncovky, i když paradoxně byli nebezpečnější hosté. V 72. minutě trefil tu samou tyč jako Chibsah hostující Kouamé. Pojistku nepřidal ani Ciofani, jehož hlavičku u tyče odkopl Sandro. Do třetice pak Sportiello vytáhl zákrok proti Hiljemarkovi. Janov zvítězil nad Frosinone 2:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 2:1

30.09.2018 12:30

Góly: 42. Federico Santander, 82. Riccardo Orsolini - 32. Ignacio Pussetto

Bologna slaví další cenné tři body. Ačkoli doma špatně začala a do vedení se dostalo Udinese, domácí zbraně nesložili. Remízový stav nastolil Federico Santander a krátce před koncem utkání rozhodl o domácí výhře Orsolini.

Krátce po obědě se v italské lize utkala domácí Bologna a Udinese. Oba týmy měly co napravovat a především trenér Inzaghi už znovu cítil, že další zkažený zápas by mohl zpochybnit jeho setrvání na lavičce. V desáté minutě ho k větší nervozitě donutil Ronaldo Mandragora, který se dostal ke střele zpoza vápna a brankáře Skorupskiho pořádně protáhl!

Do hry promluvil také VAR, díky němuž sudí Manganiello usoudil, že pád v pokutovém území na penaltu nebyl. Hostující útočník Kevin Lasagna dostal parádní míč do běhu, ale domácího brankáře střelou na zadní tyč nepřekonal. Brankáře Skorupskiho zase zaskočila rána z kopačky Rodriga De Paula, které scházely centimetry!

K balonu uvnitř vápna se dostal Federico Santander, který ale svou střelou po zemi nechal vyniknout pouze brankáře Scuffeta, jenž jeho ránu vykryl! Přestože Bologna byla aktivnější, inkasovala jako první. Argentinskou spolupráci rozjel Rodrigo De Paul, který našel rozeběhnutého Ignacia Pussetta. Ten si míč i pod tlakem dokázal pokrýt a střelou k tyči nedal brankáři Skorupskimu šanci - 1:0.

Pro Bolognu to byl šok, na který musela rychle reagovat. Povedlo se jí to ještě do konce první půle. K balonu se u vápna dostal robustní útočník Federico Santander, kterého v podstatě nikdo těsně nebránil. Santander toho využil k velmi tvrdé ráně otřené o břevno, na kterou Scuffet neměl nárok reagovat!

Aktivním hráčem byl stále Santander, který patří po celou sezonu k tahounům týmu. Jeho dravost dělala obráncům Zeber obrovské problémy také dnes. Svou ránu z volného přímého kopu nasměroval jen do dobře postavené zdi. Po několika střídáních se Bologna opět chopila iniciativy.

Právě jedno z nich, Riccardo Orsolini, zachránilo Bologně tři body. Mladý Ital po pouhých třech minutách na hřišti rozjel akci a naběhl si do vápna. Tam jej našla zpětná nahrávka a Orsolini poslal nechytatelnou ránu k tyči za záda brankáře Scuffeta!

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 2:0

29.09.2018 20:30

Góly: 12. Lautaro Martínez, 89. Matteo Politano

Inter Milán zvládl důležité domácí utkání s Cagliari a výhrou 2:0 potvrdil vzrůstající formu, navíc se ideálně naladil na zápas Ligy mistrů v Eindhovenu. Nerazzurri si rozdělili branky do obou poločasu a utkání jimi víceméně orámovali. Stadio Giuseppe Meazza jásalo už po čtvrthodině hry díky brance Lautara Martíneze a výsledek pojistil v 90.minutě Matteo Politano.

Luciano Spalletti se rozhodl šetřit své největší hvězdy na utkání proti PSV Eindhoven a tak jen z lavičky přihlíželi Mauro Icardi, Mattías Vecíno nebo Ivan Perišič. Pro Inter bylo velmi důležité, že se poměrně brzy ujal vedení. Stačilo dvanáct minut, aby Dalbertův přesný centr z leva dopravil do sítě hlavou Lautaro Martínez!

Nerazzurri následně byli častěji na balónu, ale další velkou příležitost si nevypracovali. Ani Cagliari nebylo směrem dopředu nijak aktivní a milánský stadion sledoval spíše taktickou bitvu, než ofenzivní hody. Ve 28.minutě musel hasit závar před vlastní brankou Handanovič, nic vážného to ale nebylo. Ani čtyři minuty před koncem po nepřesné střele z úhlu v podání útočníka Sau. Inter měl obrovskou šanci zdvojnásobit vedení po hodině hry, kdy po přiťuknutí Nainggolana byl sám před brankářem Cragnem Matteo Politano a brankář Cagliari si s ním výtečně poradil. Matteo Politano byl po změně stran hodně aktivní a pilný ve střelbě. V 69.minutě opět napřáhl a Cragno se musel natáhnout k tyči.

Fanoušci domácího celku si o pár minut později museli pořádně oddychnout, protože Faragó už dostal balón za Samira Handanoviče, ovšem sudí branku kvůli hraní rukou správně neuznal. Každopádně Nerazzurri stále vedli jen 1:0 a stačila jediná povedená akce soupeře a bylo by po vedení. Luciano Spalletti a celý Inter se mohli uklidnit až v poslední minutě zápasu. Matteo Politano se dostal k odvrácenému rohu a nádhernou ranou poslal balón do sítě! Inter pečetil výhru a dotahuje se na přední příčky.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SSC Neapol 3:1

29.09.2018 18:00

Góly: 26. Mario Mandžukić, 49. Mario Mandžukić, 76. Leonardo Bonucci - 10. Dries Mertens

Neapol nezvládla první přímou konfrontaci s Juventusem a ačkoli se brzy dostala do vedení po brance Mertense, Juventus nakonec uhrál tři body. Postarali se o to Bonucci s Mandžukićem, který se trefil dvakrát.

Juventus nehodlal nic podcenit a proti Neapoli postavil tu nejsilnější možnou sestavu. Do ní se vešli Szczęsny, Cancelo, Bonucci, Can, Pjanić, Dybala nebo Ronaldo. Ten samozřejmě nesměl chybět, protože tohle utkání mohlo mnohé napovědět o budoucím králi Itálie a kro jiný než "Král" by měl být jeho aktérem?

Neapol brala utkání jako první velkou zkoušku a jako šanci vyzvat Juventus v první přímé konfrontaci. Trenér Ancelotti se s Juventusem zná velmi dobře a dnes se snažil přijít na sestavu, díky níž by jeho start do sezony trochu zbrzdil. Od prvních minut jsme v sestavě našli hráče jako Hysaj, Koulibaly, Rui, Callejón, Hamšík, Zieliński nebo Mertens.

Souboj dvou tuhých obran. To bylo heslo prvních několika desítek minut. Allan kombinoval s Hamšíkem a poté se slovenský reprezentant snažil oslovit Insigneho, jenže obránci Staré dámy vystoupili včas. V sedmé minutě se záložník Piotr Zieliński s ničím nepáral a tvrdou ranou napálil z dvaceti metrů tyč za zády brankáře Szczęsnyho!

V 11. minutě se Juve dopustili první vážné chyby. Leonardo Bonucci se snažil hrát proti napadajícím soupeřům i pod tlakem konstruktivně, jenže to se mu vymstilo. Balon dostal Allan, který ihned oslovil Josého Callejóna. Jeho akci dokončil na zadní tyči volný a nehlídaný Dries Mertens, který si poradil a poslal Neapol do vedení!

Juventus se nehodlal vzdát a jeho šancí přibývalo. Matuidi kombinoval na levém kraji se Sandrem a jejich šanci musel utnout až Hysaj. Neapol vedení dlouho neudržela. Po rychlém přechodu z levé strany se dostal míč k Ronaldovi, který si pohrál s prvním obráncem a zbavil se ho. Následně našel před bránou Maria Mandžukiće, který přesnou hlavičkou srovnal na 1:1.

Krátce poté se balon dostal opět k Ronaldovi, který si pohrál s obránci soupeře a centroval opět před bránu, kde si ale obránci Neapole poradili. Krátce před koncem první půle se dostal do vápna Giorgio Chiellini, kterého skvěle našel Miralem Pjanić. Zkušený stoper Staré dámy se ale k zakončení nedostal.

První půle byla za námi, druhá slibovala hodně dramatu. Juventus se ale hned připomněl a rovnou gólově! Cristiano Ronaldo pálil za vápnem velmi dobře a brankář Ospina měl velké potíže. Dokonce tak velké, že míč se od tyče jen odrazil zpět do hry, takže dobíhající Mario Mandžukić měl velmi snadnou úlohu a balon poslal zpět do hry - 2:1 pro Juventus!

Neapol nedokázala adekvátně reagovat a chvíli jí trvalo, než se dostala zpět do tempa utkání. Starou dámu především v obraně hodně zlobil obránce Elseid Hysaj a v 55. minutě se mu povedlo odcentrovat velmi zajímavý pas do vápna Neapole. Juventus však dnes působil velmi jistě a sebevědomě.

Po hodině hry si Neapol všechno sama zkomplikovala. Paulo Dybala byl hodně aktivním štírkem a Neapol za něj dost pykala. Mario Rui to přehnal s důrazem a fauloval argentinského útočníka dost krutě, za což byl následně vyloučen. Na tuhle nešťastnou akci reagoval trenér Ancelotti střídáním Milika s Malcuitem. Juventus poslal do hry Bentancura s Bernardeschim.

Patnáct minut před koncem utkání Juventus dokázal znovu skórovat, když se po rozehrávce rohového kopu dostal k balonu Cristiano Ronaldo a jeho hlavička by asi mířila za brankovou čáru. Pro jistotu ji tam ale ještě dostal obránce Leonardo Bonucci a Stará dáma si pojistila vedení! Ronaldovu branku v závěru ještě sudí správně neuznal kvůli ofsajdu.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 3:1

29.09.2018 15:00

Góly: 45. Lorenzo Pellegrini, 71. Aleksandar Kolarov, 86. Federico Fazio - 67. Ciro Immobile

Vládcem Věčného města je pro tuto chvíli AS! Vlci si dokázali i přes těžký začátek sezony poradit a Lazio porazili o dvě branky.

Pokud fandíte fotbalu, těžko si lze představit lepší tahák, než římské derby. Dnešní utkání ve Věčném městě slibovalo hodně emotivní a napínavou podívanou. Dva nesmrtelní rivalové se střetli v době, která jasně favorizuje Lazio. Tým trenéra Inzaghiho nic moc neměnil a vsadil na osvědčené koně. Immobile, Milinković-Savić, Leiva, Alberto nebo Acerbi, to všichni dostali šanci na devadesát minut.

Menším překvapením bylo nasazení obránce Cácerese. Překvapení si přichystal také domácí trenér Eusebio Di Francesco, který nechal na lavičce hrdinu minulého klání Ündera a na jeho místo nasadil Florenziho. Místo zkušeného beka se napravo postavil Davide Santon. Místo v útoku měli Edin Džeko s Pastorem.

Bylo jasné, že si oba týmy nic nedarují. Od prvních minut to bylo hodně dramatické a rychlé utkání, což Lazio využilo šancí Luise Alberta. Brankář Olsen musel být hodně důrazný, aby šanci Lazia vyrazil! Jinak se ale oba týmy trápily především v kombinační fázi a příliš často se hráči dopouštěli zbytečných ztrát.

Nejeden fanoušek musel být zklamán tím, v jak loudavém tempu se oproti ostatním zápasům derby odehrává. Lazio postupem času začalo sbírat plusové body za držení míče. Do rány Marušiće skočil Daniele De Rossi a následně si Olsen poradil. Mnohem lépe si vedl Luis Alberto poté, co Kolarov tak špatně odklidil míč. Ofenzivní talent Lazia ale narazil jen na Olsena.

Na opačné straně se do obdobné šance dostal Edin Džeko, jenže ten si zase vůbec neporadil s Thomasem Strakoshou! Stejně tak na něj narazil Javier Pastore, který se dostal do obrovské šance. Po rychlém protiútoku se do šance dostával Alessandro Florenzi, ale na poslední chvíli mu konečnou vystavil obránce Luiz Felipe!

Po pětatřiceti minutách se zranil záložník Javier Pastore a systém jemu ušitý na míru náhle ztratil hlavní oporu. Do hry se dostal Lorenzo Pellegrini, který se ihned zapojil do šance. Krásnou patičkou našel El Shaarawyho, který ještě nahrával na Džeka. Obránci Lazia ale nezapomněli na jeho schopnosti a pokryli ho včas.

Pellegrini začal utkání na lavičce, ale do jeho průběhu zasáhl víc, než si možná myslel. Ve 45. minutě totiž dlouhý pas u vápna hledal Džeka, který jej prodloužil za sebe. Stephan El Shaarawy sice balon pod kontrolu nedostal, ale dokázal znejistit brankáře Strakoshu do té míry, že volného balonu se ujal Pellegrini. Ten po vzoru Pastoreho volil zády k bráně elegantní patičku a dostal AS do vedení!

Průběžný stav samozřejmě trenéra Inzaghiho moc nepotěšil, takže přichystal brzké střídání. Stáhl nevýrazného Luise Alberta a nahradil jej dynamickým Joaquínem Correou. Skrytou ránu Immobileho brankář Olsen vyřešil a mohl založit další útok. Tvrdá rána Edina Džeka ale mířila hodně nad bránu.

Florenzi se o chvíli později protlačil přes svého strážce a naservíroval míč Džekovi, který ale zkrátka dnes zakončoval všechno sám. A mimo. Lazio stupňovalo svou aktivitu, ale jeho zakončení nebylo přesné. V útoku působili Biancocelesti dost rozrušeně a především v přípravné fázi se jim nedařilo dostat se přes dvojici štítů AS.

V 67. minutě už to ale Laziu vyšlo. Obrovskou chybu vyrobil Federico Fazio, který si příliš hrál s míčem, až ho o něj obral Ciro Immobile. Italský kanonýr postupoval sám na Olsena a krásnou ranou z úhlu srovnal!

A pak se ke slovu dostaly emoce. Jak jinak popsat branku, kterou AS následně vstřelilo? Po faulu u vápna se k balonu dostal Aleksandar Kolarov a proti němu tým, který ho v podstatě vychoval. Kolarov s ním ale neměl slitování a míč krásně napálil mimo dosah brankáře Strakoshy - 2:1.

Lazio si ale nedalo pozor a místo obrany dávalo veškeré úsilí jen do útoku. A to AS potrestalo. Po dalším faulu dost blízko šestnáctky Lazia zahrával rohový kop Pellegrini a jeho centr poslal razantní hlavičkou do sítě Federico Fazio!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC770016:521
2.SSC Neapol750213:1015
3.ACF Fiorentina741214:513
4.Inter Milán741210:513
5.US Sassuolo741215:1213
6.SS Lazio740310:912
7.Janov CFC640211:1112
8.UC Sampdoria732211:411
9.AS Řím732214:1011
10.Parma Calcio73137:810
11.AC Milán623112:99
12.Turín FC72326:79
13.SPAL 201373045:89
14.Udinese Calcio72238:88
15.Bologna FC72144:87
16.Atalanta Bergamo71339:106
17.Cagliari Calcio71334:96
18.Empoli FC71245:85
19.Frosinone Calcio70161:181
20.Chievo Verona70255:16-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (146)

Přidat komentář
Pipo123

Veľké sklamanie v druhom polčase, začiatok zápasu bol od nás super, to čo Inzaghi chcel hrať fungovalo, napádali sme AS, boli sme viac na lopte, no potom sa to zmenilo a totálne sme horeli vzadu, čo je horšie že Inzaghi ten svoj futbal chcel hrať stále a nič nezmenil, toto je jeho veľká chyba. Kvalitatívne je AS vyššie a snažiť sa ich presovať a hrať hurá futbal je naivné, jediné šťastie že Faraon zajebal všetky akcie AS, inak by sme dostali viac než 3 góly

Reagovat
Largo

Prvních 20 minut Lazio jasně AS přehrávalo. Pak se to změnilo no.

Reagovat
Largo

Hrdej Říman

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

paraolympiadu o Conteho ma asi vitaza .....AC ......

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by išiel z Top trénerov len blázon alebo sympatizant, Conte nie je ani jedno... Osobne tipujem Susa/Prandelliho.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Suso uz u nas je

Reagovat
smazaný uživatel

kto vie možno by aj coachoval lepšie ako fackáč alebo možno ešte Sousa

Reagovat
smazaný uživatel

Jste 4 body, před týmem, co by hrál líp i pod trénováním hráče a ještě má zápas k dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Podotýkam, pred tým tímom

Reagovat
Pipo123

Kolarov je asi jediným hráčom čo dal gól v rímskom derby za obidva kluby ne?

Reagovat
Maritazzi

Není, Arne Selmosson v roce 1958 dával taky za nás.

Reagovat
Maritazzi

Nebo jako že AS bylo jeho druhým klubem, jako u Kolarova.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov ty kurva lazijska rimska cervena

Reagovat
Pipo123

Dúfam že sa Inzaghi poučí, naučil ten team porážať slabších súperov, ale akonáhle ideme na kluby TOP4 tak to je hrozné, je zaujímavé že proti Janovu či Udine bránime v hlbokom bloku a do zápasu proti AS to celé zmenil, pritom na taký futbal nemá hráčsky materiál.

Keby dokážal uhrať proti silnejším klubom nejaké body tak ten team môže hrať LM, lenže je to tá istá pesníčka ako v minulej sezóne, porážame slabších, hráme relatívne dobre, no proti silnejším súperom na to nemáme, v konečnom dôsledku to bude zase 5-6 miesto pretože silnejším tie body rozdáme.

Reagovat
Melchior

Měl už vůbec Ronaldo někdy v historii 0+3?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim, ale dnes má asistence jen dvě u druhého golu se Ačko nepočítá páč to šlo o tyč

Reagovat
Melchior

no football-italia píše o třech, goal.com zas o dvou, tak nevím, jaká jsou kritéria

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
CR7RONALDO

Inak u toho 0+3 proti Boltonu bola jedna asistencia tiež dorážka jeho strely, takže neviem, či sa to počíta ako asistencia.

Reagovat
mayday

Dorážka u střely by se neměla počítat jako asistence.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

Ciao Taglia, ciao Banti

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

Reagovat
DelPiero137

Po taktomto vykone spominat rozhodcov, to uz je silna demagogia....

Reagovat
Pinturicchio

To je tak, když totálně chybí soudnost, je to debil.

Reagovat
olis

Reagovat
The Krupy

Reagovat
olis

Reagovat
Yzemi

Ty už se jedeš v tom svém malém světě jiné boby, co?

Reagovat
olis

Ciao Taglia

Reagovat
ED91

Spadla reťaz?

Reagovat
olis

Ciao Banti

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoshow

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na to Bonucci nehrabal, šlo by to do brány?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by to šlo ven ani ne do tyče

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to tak viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za archivní fotku Manžukiče?

Reagovat
Pettirosso

BREAKING: BEPPE MAROTTA CONFIRMED HE IS LEAVING #JUVENTUS !

Wtf?!

Reagovat
Pettirosso

Agresti: #Marotta: "They separate the streets with the #Juventus. I will not renew my position in the CDA. I will remain director of the sports area. Until when? We'll see with President Agnelli. "

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane plot-twist

Reagovat
M11

Bal jsem se toho

Reagovat
10

dřív nebo později by to stejně přišlo...za něj naštěstí náhrady máme, dokonce několik

Reagovat
Melchior

ale v každém případě se z něj po jeho původních mnoha přešlapech a nekonečném hledání TOP útočníka stal top manažer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zacatky byly strašný

Reagovat
Mr.Jindros

jeden rok

Reagovat
smazaný uživatel

To víc.

Ty trenéři: Zacheroni, Ranieri.. Hráči jako Boriello, Osvaldo, Bentner, Anelka.. Tam prece i úplný laik věděl, že jde o kroky vedle

Reagovat
Pettirosso

Je dost divny, ze ted. Za tim neco bude. Kdyby odesel po vygradovani triumfem v LM, tak nareknu.

Reagovat
10

vypadá to tak, určitě za to může Bonucci, jako za všechno

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Melchior

prohlašoval něco o tom, že si už "moc nerozumí" s Agnellim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mohl taky čekat XY let

Reagovat
DelPiero137

Cital som ze AA chce spravit z klubu silnejsiu financnu znacku, nieco ako ManU. Som zvedavy ako sa to odrazi na celkom image a smerovani klubu. Snad sa to nebude podobat tej absolutnej spicke, prevaha turistov za astronomicku vstupenku.

Celkovo som zvedavy aky je plan posunut Juve na vyssiu uroven. Rozsirenie stadionu by malo byt nevyhnutne. Ale to by chcelo aj ligu zviditelnit...

Reagovat
anonym

"Král" sbírá asistence? Proto ty uvozovky, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Di Francesco. Uz ta mali davno vyhodit. Skoda, ze som nemal cas pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra tam je, ale vykon to nebol nejak oslnivy. Stale mi to pride nejake bez myslienky a pod. Dalbert dnes pekny vykon. Konecne ale mame aj zapas, kde bolo nase vitaztvo povinnostou.

FORZA INTER

Reagovat
JuventusFC1897

Ronaldo

Vykon Neapola

Marotta

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bol ťažký pôrod, ale s úspešným koncom I keď ak sa pozrieme na štatistiky, tak to bola jasná záležitosť - Inter 8 striel na bránu a Cagliari len jedna. Trochu sme pošetrili aj na LM, ale dúfam, že čoskoro sa karta otočí a Martinez bude ten, ktorý bude nastupovať v dôležitých zápasoch, zatiaľ čo pre Icardiho budú určení súperi ako Frosinone, Chievo, Empoli a pod. To, že sedel Icardi spolu so Škriniarom bolo pre mňa naším 3.gólom Mario vyzerá tak, že má zrejme stále trest za odmietnutie prestupu, pretože pred nejakými 3 týždňami o ňom písali, že podáva oslnivé výkony na tréningu Ak by ho tam dal Spalletti v 60 minúte na miesto Candrevu, tak by týmto striedaním určite nič nepokazil Už to vyzerá lepšie, delia nás len 2 body od tretieho miesta. Zatiaľ sa ľúbte, robte si navzájom dobre a vidíme sa pri ďalšom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Dementko Mario nech si zostane v rezerve keď je mu La Liga málo aj keď mi ho je možno už trochu ľúto a Špall by mu mohol dať śancu v Coppe.

Reagovat
celestial-

On si to pohnojil hlavne tým, že v Interi mu je neviem ako zle a potom nechcel prestúpiť. Inak si myslím, že by mohol byť ešte prínosom aj na ihrisku. Možno by sa mohol aspoň do médií ospravedlniť a ešte by si vcelku slušne zahral

Reagovat
snuff24

podle mě je pičovina ho takhle trestat, co se tím jako vyřeší ? nám chybí hráč co by nám mohl potencionálně pomoci (měl i plno světlých chvilek) a navíc mu klesá hodnota

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak mam pocit, ze Juve uz mozeme odovzdat titul

Reagovat
Ragazzo d'oro

O tom někdo pochyboval?

Reagovat
Inter Eterno Amore

olis

Reagovat
olis

16.08.2018 12:13 - Juventus to "vyhra" na sto percent, ak to nepojde prirodzene tak sa tomu klasicky pomoze, tam nie je o com diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je bohuzel pro soupere jistota.Juve to letos zvalcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Můj kámoš byl na fotbale v Miláně, tak tady hazím jeho report z FB. Zaujala mě především ta "děkovačka".

V Miláně na fotbale: Inter Milán vs. Cagliari 2:0

- Zajímavý zápas, kde favorit rozhodl až v závěru. Videorozhodčí neuznal Cagliari vyrovnávací gól, kolem čehož bylo hodně emocí. A žádný div: na stadionu bych vsadil výplatu, že šlo o regulérní branku.

- Kolem stadionu zaparkována řada foodtrucků. V nabídce především něco jako naše sekaná v housce. Nechutnalo to špatně. Na hranolky tu dávají majonézu s citrónem, což mě poněkud zaskočilo. Pivo dle očekávání podprůměr (stejně jsem si jich dal asi pět ).

- Italové milují kávu, takže ve stáncích nechyběly kávovary o velikosti babiččiny kredence. A byly celkem v zápřahu.

- Inter má hymnu, která by se uchytila v popředí hitparád. Když ji před zápasem zpívaly slušně zaplněné tribuny (návštěva odhadem 60 tisíc diváků), mělo to sílu.

- V obecenstvu výrazně vyšší zastoupení žen a dívek než u nás. Za mě super

- Kotel Interu v horním prstenci za bránou. Fandilo asi deset tisíc lidí. Sektor ověšen vlajkami, na tribuně po celou dobu zápasu také vlálo několik jednoručních vlajek.

- Jak je italština zpěvný jazyk, čekal bych mocné, dlouze znějící chorály. Domácí fans tomu ale moc nedávali. Daleko výraznější byly skandované pokřiky. Nejvíce se samozřejmě bouřilo po gólech, to pak byla jízda!

- Bohužel chyběla interakce ultras s ostatními tribunami. To je prostě nevyužitý potenciál.

- Sepětí mezi fanoušky a hráči taktéž nulové. Vítězná děkovačka? Nic takového. Pár hráčů tribunám ledabyle zatleskalo a zmizelo do šatny, kde už se sprchovali ti, co se neobtěžovali ani zamávat.

- Fanoušci Cagliari to proti přesile měli složité. Ačkoli jich nepřijelo mnoho, místy o sobě dávali slušně vědět.

- San Siro je sice starší, nicméně architektonicky moc zajímavý stadion. Jelikož je ve společném užívání dvou rivalů, Interu a AC Milán, nenese žádné výrazné klubové insignie. To je škoda. Jinak je to ale fotbalový svatostánek, kde si to opravdový fanoušek moc užije

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rudnevs

Pekný report

Reagovat
Inter Eterno Amore

čím skôr sa tam vrátiť

Reagovat
CubONE

A prave preto je Curva Sud lepsia. Dlhe choraly, interakcia so zvyskom tam je, dakovacka je po zapase tradicia.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
GEGE

Curva Sud nejlepší v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že na to naši serou, tak třeba jo. Plná Curva Sud na Olimpicu je nejvíc.

Ale všechny stejně ničí Hellas

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion je pěkně hnusná díra.do kotle jdeš snad deset minut tubusem,kde v sektoru maj turecky hajzly

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Dieru máš medzi nohami.

Reagovat
mastakillah

Piatek jede jak pila jestli bude takhle pokračovat, tak odejde už v zime

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kucka

Žervé to taky dobře tahá Dobře, že je zpátky na očích.

Reagovat
Liquid

Reagovat
didosh

Stream na AC má někdo?

Reagovat
sansiro

http://www.sport365.live/en/home

Jsou tam i zápasy LM, vše v super kvalitě.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kucka

Nejlepší stránka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Nejaký rozdiel som dnes oproti minulým zápasov nevidel čo sa týka hry. Samozrejme premienanie šancí je dnes konečne tak ako malo byť. Snáď v každom zápase okrem Napoli sme boli lepši ale, že sme nevedeli trafiť prázdnu bránu je vec druhá.

Susovi veľmi prospelo, že má konkurenciu v podaní Castilleja lebo je zápas čo zápas náš najlepší hráč a konečne dodáva svojim výkonom konzistenciu. Castillejo tak isto dnes pre mňa MOTM. Hakan je zase mimo už asi piaty zápas, prajem si nech Samu hrá na LW ako hral dnes na False 9.

Reagovat
Kaka14

Ten systém false 9 nám neskutočne vyhovoval,keby sme hrali tak aj posledné zápasy tak mame určite viacej bodov

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Hlavne, že zopár jedincov už Susa predávalo...

Reagovat
CubONE

Ano, po tragickej jari a nemastnom neslanom zaciatku sezony. Teraz mal super tri zapasy, len tak dalej.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tú jar určite nemal takú tragickú aby bol považovaný na odstrel. Stále väčšina útokov bola vedená cez neho (vidieť to na štatistikách), a predávať overeného hráča a skúšať zase hľadať niekoho, to by bola hlúposť, hlavne ak teraz po kúpe Castilleja máme spolu 3 krídla na dva posty.

Reagovat
Kaka14

to som nechapal tiez

mame inych na ostrel .... momentalne je u mna favorit Borini, kedze Montoliva nikde nie je ani vidno

Reagovat
Kaka14

"odstrel"

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kľudne sa dá pokračovať, ja by som začal podľa abecedy, Bertolaccim :)

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Mimochodom, dnes padli góly hlavne z poza 16ky a dáke extra akcie to neboli. Jedine, čo je nutné teraz dúfať, že im to začne padať aj zo striel zo strednej vzialenosti. Castillejo si chodil veľmi často po lopty na okraj ihriska, kde často chcel aj centrovať, len tie centre tam nemal kto zbierať. Mimochodm pri tej šanci Kessieho, perfektne naviazal na seba stopersku dvojicu, čím krásne otvoril priestor pre Kessieho. To bolo pekné.

Reagovat
Eldarion

Súhlasím ale hlavne Sassuolo strašne vyletelo a uverili svojej forme a aj tomu, že my sme ju naopak nemali resp. nemáme. Hrali strašne otvorenú hru a boli tam metre miesta hlavne pri brejkoch a tá kvalita kadru sa pri tomto proste prejaví. Keby hrali ako proti Interu možno by sme nevyhrali ani my.

Reagovat
Kaka14

Na nas vyletelo aj "slabsie" Cagliari a v tom zapase to nedopadlo dobre .... dnes sme hrali 11 a nie ako naposledy, kde Borini bol len do poctu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Cagliari nehralo tak otvorenú hru, dokonca aj po tom, čo dal Biglia gól hrali zo zadu. S Cagliari bolo AC jednoznačne lepšie, proti Sassuolu by som to s takou istotou netvrdil.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mě teda na te pozici vubec neoslnil (neni to žádné překvapeni, kdyz je poměrně ortodoxní křídlo).. A ta akce o které mluvis byla obrovsky fail obrany Sassuala. Jejich pravý bek se zapomnel vepredu a pak jejich stoperi zapomněli mluvit..

Reagovat
Pettirosso

OT: Paratici skoncil taky!

Reagovat
10

kde to čteš? to už by bylo s nahrazováním horší...

Reagovat
Yzemi

??? kde jsi to četl???

Reagovat
Pettirosso

pro oba:

Corsera: Paratici is not part of the the future project of Juventus.

According to latest reports, Fabio Paratici is leaving Juventus with Marotta.

Paratici could leave Juventus even though the club confirmed that he’s at the center of the project. (Il Giornale)

Nový návrh EXORU na BOARD - https://pbs.twimg.com/media/DoZ6LSYX0AAjgNj.jpg:large

Paratici, narozdíl od Marotty a Mazzii, vyškrtnutý nebyl (nebyl tam ani předtím), ale pokud by se o něm uvažovalo jako o novým CEO, tak by tam měl být navržený.

Reagovat
Yzemi

Do hajzlu, doufám že ví co dělají. Smrdí to velkým průserem, doufám že se to nepotvrdí.

Reagovat
10

To jsou zatím jen spekulace, Gazzetta naopak píše o tom, že duo Nedvěd-Paratici dostane ještě větší pravomoce, stejně jako očekávají větší zapojení Agnelliho. Já osobně bych na novýho CEO tipnul Pavla, je to logická volba v hierarchii po Marottovi.

Reagovat
Yzemi

Teď mi to došlo z aplikace Juve v angličtině.

Reagovat
10

to ale nic nemění, Paratici CEO nebude, v představenstvu nebyl nikdy...

Reagovat
Yzemi

Já hlavně doufám, že neodejde z klubu.

Reagovat
10

snad ne, to už by byl moc velkej zásah...zvlášť v kombinaci s tím, jak velká šance by byla, že skončí v Interu a další konkurenci, což je jistota u Marotty

Reagovat
Yzemi

Nevím proč, ale mám takové tušení, že Marotta skončí v zahraničí, u někoho z velkých hráčů.

Reagovat
10

podle mě půjde na 90% do Interu nebo Neapole...

Reagovat
Pettirosso

Uz se o obou pise. Marotta chce zustat u top tymu v otalske lize, za to Paraticiho laka Anglie - MU, TH.

Reagovat
10

Agnelli vyloučil jeho odchod

Reagovat
Pettirosso

Nedved dava smysl. Stejne tak bych rad uvital zpatky treba Alexe.. v nejake funkci.

Reagovat
10

tomu moc nevěřím, to spíš po sezoně vezme tu současnou Pavlovu funkci Gigi

Reagovat
Eldarion

Nadvláda Mordoru skončila

Reagovat
olis
Reagovat
JuventusFC1897

nezmysel. Paratici zostava a nahradi Marottu, k nemu sa dalej prida Marco Re a Giorgio Ricci. Naopak Marotta a Mazzia odchadzaju. To je vsetko.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Skvělý výsledek, ale našemu výkonu neodpovídá. Dali jsme dva goly z dálky, což se nebude opakovat každý zápas, poslední gol po haluz odrazu.. Zlepšení v defenzívě tam sice je, ale opět tam byli faily jako např. simulovani Alessia u gólu Sassuala a nebo nesmyslný pokus o ofsajdovou past od Musacchia (DiFra je kopyto)..

Snad tohle vítězství zvedne morálku v týmu, všichni střelci ten gol potřebovali jako sůl.

FORZA Milan!

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
snuff24

wtf ??? co to znamána s tím Beppém ? proč jde z Juve ? já tu švidravou držku u nás nechci to ať si jde do AC btw vypadá jak ten řezník z Hostelu 1 po lehčí liposukci a srovnání hrbu.

Reagovat
Fridgiee

My ho u vás taky nechcem, ještě by z vás udělal funkční klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

človek čo dal do poriadku klub v troskách? Prečo nie? V AC by som ho rád videl..

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Wtf ten človek je jeden z dôvodov prečo je Juve tam kde je. Radšej tam majte Ausilia a podobných tragédov a potom prehrávajte so Sassuolom a Parmou doma

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Panděvova ofina

Brát a neptat se !

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky 7.kola fanty na foru

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty na fóre!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele