7. kolo
30.09.2018 15:00 CET
1 : 2
(1:2)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Janov CFC 1:2

Janov si poprvé v sezoně odváží body zvenčí a to rovnou všechny tři za vítězství nad Frosinone. Hvězdou zápasu byl Krzysztof Piatek, který vstřelil obě branky hostujícího týmu a to v rozmezí pouhých tří minuty. Frosinone se sice vrátilo do hry kontaktní brankou, ovšem více už nestihlo.

Až do této doby se Janov pyšnil zajímavou bilancí, kdy všechny své domácí zápasy vyhrál, zatímco venku nezískal ani bod. Ve Frosinone měl ideální možnost to napravit a své šance se chopil se vší vervou.

Domácí sice začali dobře a po sedmi minutách měl gólman Radu plné ruce práce se střelou Stipeho Pericy, ale jinak začínali udávat tempo hry Grifové. Romulo ještě z dobré pozice trestuhodně přestřelil branku, ale po půlhodině hry už CFC vedlo. Krzysztof Piatek opět prokázal svůj obrovský talent a potenciál a přesnou přízemní ranou k tyči překonal Sportiella. Navíc hned za další tři minuty přidal i druhou trefu, o poznání snazší, když Kouamé obral o balón Salamona a přesnou přihrávkou před branku "donutil" skórovat Piatka.

Dvoubrankové vedení ale hosté neudrželi a pět minut před přestávkou Frosinone snížilo. Nicolás Spolli fauloval útočníka Pericu a sudí po chvilce váhání a ujišťování se u videa odpískal penaltu. Camillo Ciano poslal Radua na druhou stranu a domácí byli zpátky ve hře. V poslední šanci prvního poločasu navíc sahali po vyrovnání, ale Chibsah ke smůle Kanárků trefil jen tyčku.

Vše podstatné tedy nabídl první poločas. Po změně stran se hosté soustředili více na defenzívu, zatímco Frosinone se tlačilo do koncovky, i když paradoxně byli nebezpečnější hosté. V 72. minutě trefil tu samou tyč jako Chibsah hostující Kouamé. Pojistku nepřidal ani Ciofani, jehož hlavičku u tyče odkopl Sandro. Do třetice pak Sportiello vytáhl zákrok proti Hiljemarkovi. Janov zvítězil nad Frosinone 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele