7. kolo
30.09.2018 20:30 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - AC Milán 1:4

Přesně takový výkon si Gennaro Gattuso u svých svěřenců představoval. AC Milán tentokrát žádnou plichtu nedovolil a na půdě Sassuola zvítězil jednoznačně 4:1. Výhru Rossoneri táhnul dvougólový Suso.

AC Milán čekal na Cittá del Tricolore velmi nebezpečný soupeř. Sassuolu se v úvodu sezony mimořádně daří, zatímco hostující celek se trápí, přestože ve většině zápasů neodchází jako poražený.

Sassuolo mělo v prvních minutách více ze hry a především obrana Milána nepůsobila nijak pevným dojmem. Hra se ale postupem času vyrovnávala a netrvalo dlouho a s první gólovkou přispěchal Milán. Franck Kessié dokonce obloučkem přehodil Consigliho a nebýt na brankové čáře Liroly, šlo by AC do vedení. Na druhé straně ze slibné pozice trefil jen Donnarummu Di Francesco a jen o pár minut stejného hráče na poslední chvíli odzbrojil Abate. Nerozhodný stav nakonec rozsekl AC Milán, ve 39.minutě dostal Franck Kessié spoustu prostoru a času ke střele, že někdejší záložník Atalanty uklidil balón k tyči.

O přestávce přišla chvíle Gennara Gattusa, který nabádal své svěřence, aby vstřelili druhý gól a tím utkání rozhodli. Především v tom byl velký problém v předchozích zápasech a hráči Milána si to evidentně vzali k srdci. Krátce po změně stran táhl útok Suso a parádní ranou, za kterou se Consigli jen ohlédl, zvýšil na 2:0. AC najedno výrazně ožilo a hrálo v naprosté pohodě. Po hodině hry zase nechytatelně zakroutil balón Sami Castillejo a málokdo pochyboval, že si Milán neodveze tři body.

Sassuolo sice rychle snížilo na 3:1, když se z otočky nenápadnou přízemní střelou prosadil Filip Djuričić, ale poslední slovo měl v nastavení stejně Milán, respektive španělský křídelník Suso. Na poprvé mu to sice z přímáku nevyšlo, ale balón odražený od zdí napodruhé dostal do sítě. AC Milán zvítězil v Sassuolu vysoko 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele