Serie A - souhrn 6. kola

25.09.2018, 23:01, aktualizováno 27.09.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Juventus zdolal Bolognu a zůstává na prvním místě. Neapol po vítězství nad Parmou nadále zaostává o tři body. Vítězství zapisují rovněž AS Řím a Janov. Lazio veze body z Udinese. Inter Milán navázal na vítězství se Sampdorií a na úvod vloženého kola zdolal Fiorentinu, méně úspěšnější už bylo AC...

Empoli FC - AC Milán 1:1

27.09.2018 21:00

Góly: 71. Francesco Caputo (pen.) - 10. Leonardo Capezzi (vl.)

AC Milán ztratil další slibně se vyvíjející utkání a na hřišti Empoli pouze a opět remizoval 1:1. V boji o poháry tak Gattusovi svěřenci ztrácejí další důležité body a budou mít co dělat, aby se vůbec dotáhli na čelo. Rossoneri poslal do vedení nádhernou ranou Biglia, ale za domácí srovnal z pokutového kopu Caputo.

Pomalu všechny zápasy Milána jsou jako přes kopírak. Dobrý výkon v prvním poločase, vedení a následné polevení koncentrace či neschopnost utkání rozhodnout a bodová ztráta. Nejinak tomu bylo v Empoli, kde Rossoneri každou sezonu pravidelně ztrácejí.

Přitom začátek byl pro AC ideální. V 10. minutě se k odraženému balónu na hranici vápna dostal Lucas Biglia a tečovanou ranou do šibenice rozveselil hostující příznivce. Milánští jakoby se s jednobrankovým vedením spokojili a Empoli pomalu začalo vystrkovat růžky. La Guminův pokus nohou vyrazil Donnarumma a po půlhodině hry dokonce orazítkoval tyč Caputo. Ve 41. minutě měl tutovku i Milán, Suso byl v ideální palebné pozici, ale Empoli zachránil výtečným zákrokem Terracciano.

AC nebylo schopno ve druhém poločase přidat druhý gól a v 69. minutě dokonce inkasovalo na 1:1. Romagnoli ve vápně přišlápl Caputa a sudí odpískal pro Empoli pokutový kop. Sám postižený Caputo se ujal exekuce, zvolil razantní střelu doprostřed, zatímco Donnarumma si vybral levou stranu.

Gennaro Gattuso z tohoto zápasu nechtěl jen bod, a tak okamžitě oživil ofenzívu Cutronem a Castillejem, jenže hra AC byla v křeči. Empoli výsledek vyhovoval a Azzurri udělali vše pro to, aby se už skóre neměnilo. Dvě minuty před koncem se zaskvěl brankář Terracciano, jenž opět vychytal Susa. I když se AC tlačilo dopředu, strhnout vedení na svojí stranu nedokázalo a znovu ztrácí.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - US Sassuolo 0:2

27.09.2018 19:00

Góly: 59. Claud Adjapong, 90. Alessandro Matri

SPAL se doma trefil jako první, ale jeho branka nebyla pro ofsajd uznána. Tak se šancí chopilo dnes rozhodně aktivnější Sassuolo a svému soupeři nasázelo branky dvě.

SPAL doma dostal šanci napravit svou pověst i náladu v kabině po prohraném utkání s Fialkami a hodlal ji naplno využít. Proti němu se ve čtvrteční dohrávce 6. kola postavilo Sassuolo, které naopak zažívá nad očekávání dobrý start do sezony. Trenér De Zerbi dnes nechal na lavičce i Domenica Berardiho a šanci dal mladíku Bogovi.

Ten se mu chtěl odvděčit a svou rychlostí od začátku zlobil soupeřovy obránce. Na opačné straně se pokoušel vypálit Andrea Petagna, ale na brankáře Andreu Consigliho to nestačilo. Na druhé straně se za obranu soupeře dostával Adjapong, kterého však zradilo zpracování. Ve 20. minutě se po rohovém kopu a hlavičce ve vápně dostal na prodloužený míč Simić, jenže toho výtečná pozice překvapila a brankář Consigli měl snadnou práci.

Domácí celek se snažil využívat územní převahy, kterou si pečlivě budoval, zatímco Sassuolo spoléhalo na velmi rychlé kontry. Jeden takový dostal do dobré pozice Khoumu Babacara, který se natlačil až do zakončení a bránu minul snad jen o metr!

Sassuolo bylo celkově aktivnějším týmem a jeho šancí přibývalo. SPAL sice v mezihře působil svědomitě a aktivně, jenže obrana dnes neměla dobrý den a často se dostávala pod tlak. Po změně stran se tempo hry opět trochu zvýšilo a jednu velkou šanci měl Andrea Petagna. Toho našel kolega z útoku Antenucci, jenže Consigli si se zakončením Petagny poradil!

O pouhou minutu později SPAL vstřelil branku díky práci a zakončení Lorenca Simiće, jenže sudí Abbattista gól pro ofsajd neuznal. Video ho v tomto názoru ještě utvrdilo. Vzápětí se do šance dostali hosté a ti už proměnili. Babacar dostal míč od Bogy a svou ranou protáhl brankáře Gomise, který míč jen vyrazil. Před ním se ale ocitl mladý bek Claud Adjapong a míč dopravil do brány - 1:0.

Pro SPAL to byla hodně náročná situace a především směrem dopředu se mu nedařilo nic vymyslet. Sassuolo ještě krátce před koncem znovu skórovalo, ale opět nebyla branka pro ofsajd uznána. Přece jen se však fanoušci Neroverdi dočkali ještě jednou. Byla u toho dvojice střídajících hráčů Brignola a Matri. Domácí nedokázali odvrátit míč a po centru Brignoly se nadvakrát prosadil veterán Alessandro Matri!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Turín FC 0:0

26.09.2018 21:00

Góly: -

Atalanta doma nakonec jen remizovala s Turínem a v hodně nezáživném utkání se diváci v Bergamu gólu nedočkali. Aktivnější domácí tým trpěl především nedostatkem klidu v zakončení a narazil rovněž na výborného brankáře Sirigua.

Atalanta měla výhodu domácího prostředí a chtěla hrát hodně odvážně. Ale zároveň nezapomínala, že Turín je hodně nebezpečným týmem. I proto trenér Gasperini spoléhal na zkušené obránce jako Tolói, Masiello nebo Palomino. Ofenziva připadla trojici Rigoni, Gómez a Zapata. V základní jedenáctce Turína překvapivě chyběli Zaza i Soriano, naopak se do ní dostal Parigini s Ainou.

Atalanta začala poměrně vágně a dopředu se moc nehnala. Respektive jí Turín nedovoloval moc prostoru. Tak se o první branku Orobici pokoušeli pomocí střel. Jedna taková, jejímž autorem byl Emiliano Rigoni, zamířila v 9. minutě jen těsně vedle tyče! Turín se naopak držel u míče především ve středu pole a pomalu si budoval územní převahu.

O chvíli později se do šance dostal Andrea Belotti, který má pověst výtečného střelce a tahouna ofenzivy. To tentokrát rovněž prokázal, i když jeho pokus z voleje zamířil těsně vedle tyče. Velmi vyrovnané utkán pokračovalo dalším zajímavým pokusem Duvána Zapaty, který si ale nepřišel na brankáře Sirigua.

Deset minut před koncem první poloviny utkání se Andrea Belotti snažil dostat přes obránce do zajímavé šance, ale nakonec se ukázalo, že se mladý Ital provinil faulem. Po dalším vhazování Turína se do voleje položil krajní útočník Vittorio Parigini a sledoval, jak rána z jeho kopačky míří těsně vedle!

Do konce první půle se už nic zajímavějšího nestalo, ale hned po změně stran musel brankář Salvatore Sirigu znovu zasahovat. Vyzkoušel ho Duván Zapata, který velmi dobře hlavičkoval po centru ze strany. Na zkušeného Itala v bráně Býků ale recept nenašel. Následnou snahu Daniela Baselliho uťal těsný ofsajd, kterého si sudí správně povšiml.

Ani druhá půle zrovna nehýřila skvělými fotbalovými momenty a především ze strany Atalanty šlo o zklamání. Ofenzivně laděný celek dnes nebyl ve své kůži. Vylepšit náladu se pokoušel Emiliano Rigoni, který se dostal do zakončení po druhém rohovém kopu. Jenže ani v tomto případě nebyl úspěšný. Na brankáře Etrita Berishu postupoval Daniele Baselli, který však v zakončení zklamal.

S přibývajícím časem se tempo nijak nezvyšovalo a oba soupeři hodně zaostávali za očekáváním. Trochu rozvířit stojaté vody útoku Atalanty se snažil střídající mladík Marco Tumminello, který si krátce po svém střídání naskočil na centr ze strany. Brankáře Sirigua tím však z klidu nevyvedl. Na poslední momenty se na hrací ploše ukázal také útočník Simone Zaza, ale na výsledku zápasu už nic nezměnil.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 0:0

26.09.2018 21:00

Góly: -

Bezgólová remíza byla k vidění na Sardinii a domácí Cagliari za ní musí být rádo. Sampdoria totiž v nastaveném čase neproměnila penaltu a přišla o velkou možnost získat tři body. Už před penaltovým okamžikem Námořníci zahazovali co se dalo a dvakrát orazítkovali brankovou konstrukci.

V zápase sice žádný gól nepadl, ale už po čtyřech minutách rozvlnil síť Auderovy branky útočník Joao Pedro. Potíž byla v tom, že přihrávka na něj putovala do ofsajdu a toho si pomezní všiml. Verdikt pak potvrdilo i video. Cagliari mělo i druhou větší příležitost v zápase. Po třiceti minutách přilétl do šestnáctky perfektní pas od Srny a hlavičkující Diego Farías si vylámal zuby na perfektním zákroku Audera. Sampdoria toho v prvním poločase moc nevymyslela a její fanoušci si museli na nějaký zajímavější okamžik počkat až do druhého poločasu.

A krátce po změně stran se skutečně dočkali. Murruova střela z pětadvaceti metrů však postrádala to nejdůležitější - přesnost. V 55. minutě zase selhal ve vyložené šanci Padoin, což mohlo Cagliari hodně mrzet, protože vzápětí se dral na branku Defrel a Cragno celou situací ustál a pokus zlikvidoval.

Útočník Defrel byl jedním ze smolařů zápasu. Na malém vápně totiž dostal lehký centr a hlavou orazítkoval břevno, přestože měl před sebou prázdnou branku. A v 73. minutě zachránilo Sardiňany břevno podruhé, když se opřel do balónu Linetty.

Už se zdálo, že utkání v poklidu skončí 0:0, když v poslední minutě zápasu sudí odpískal pokutový kop. Defrel byl v šestnáctce faulován Andreollim, jenže tíhu okamžiku vůbec nezvládl Dawid Kownacki, jehož penaltovou střelu k tyči Cragno vystihl a vyrazil. Sampdoria neproměnila vůbec tu největší příležitost a ze Sardinie si odváží jen bod.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Chievo Verona 2:0

26.09.2018 21:00

Góly: 42. Krzysztof Piątek, 54. Goran Pandev

Nadále poslední zůstává v italské lize Chievo Verona. Fly Donkeys výsledkově nezvládli zápas v Janově a na stadionu Luigi Ferraris prohráli 0:2. Nutno podotknout, že výhra Janova je zcela zasloužená a brankami se o ní postarali Krzysztof Piatek a Goran Panděv.

Jako první překvapivě zahrozili hosté, jmenovitě měl dostatek prostoru ke střele někdejší reprezentant Giaccherini, jenže jeho křižná střela skončila vedle. Vzápětí na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Spolli a výborně zasáhl Sorrentino.

Janov byl pak lepším týmem a v prvním poločase měl i dost smůly. Ve 34. minutě se opřel do balónu Krzysztof Piatek a Chievo zachránilo břevno. Před koncem poločasu se hosté dostávali více ke slovu, ale zpražila je inkasovaná branka. Ve 42. minutě předvedli Grifové rychlý kontr, který přízemní střelou k tyči vyřešil ve prospěch domácích Krzysztof Piatek.

Chievo sice ztrácelo, ale ještě nebylo zdaleka rozhodnuto. Domácí celek však zasadil hostů tvrdou ránu, když hned po změně stran navýšil vedení. Goran Panděv se rozhodl vystřelit skrze hradbu žlutých dresů a jeho záměr mu vyšel dokonale, neboť Sorrentino zůstal stát a ani nezareagoval. Druhá branka měla pro hosty fatální následky. Do zápasu už se Chievo nedostalo a po další porážce je nadále přikováno na posledním místě, navíc stále s minusovým počtem bodů.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 2:0

26.09.2018 21:00

Góly: 11. Paulo Dybala, 16. Blaise Matuidi

Boloňa sice o víkendu porazila AS Řím, jenomže Juventus v dobré formě je jiný šálek kávy. Stará dáma zvítězila 2:0 a upevnila své vedení. Vše podstatné se událo již během úvodní čtvrthodiny, kdy brankáře Skorupskiho postupně překonali Paulo Dybala a Blaise Matuidi.

Trenér Massimiliano Allegri se rozhodl pozměnit základní jedenáctku, a tak se v brance ukázal Mattia Perin nebo v defenzívě uzdravený Andrea Barzagli. Na hrotu ovšem nechyběl Cristiano Ronaldo.

Juventus byl superfavoritem zápasu a svojí roli začal naplňovat velmi záhy. V 11. minutě zakončoval povedenou akci Blaise Matuidi, načež Skorupski sice balón vyrazil, ale proti dorážce Paula Dybaly už byl bezmocný. A Boloňa za dalších pět minut inkasovala podruhé. Cristiano Ronaldo na zadní tyči nezakončoval, poslal střílený centr před šestnáctku, kde Blaise Matuidi tvrdou střelou pod břevno zvýšil. Jestli si Boloňa něco nepřála, pak na Allianz Stadium rychle prohrávat, navíc o dvě branky.

Stará dáma byla i nadále aktivnější a vytvářela si další příležitosti. Cristiano Ronaldo se po krásné akci rozhodl vypálit a Skorupski musel zasahovat. Domácí ovládali hru a Boloňu do ničeho nepouštěli.

Před Filippem Inzaghim stál obtížný úkol, jeho svěřenci se ale mohli dostat zpět do zápasu, kdyby se jim podařilo vstřelit kontaktní branku. Jenže dál byl nebezpečnější Juventus. Po hodině hry se uvolnil Cancelo a další zákrok si připsal Skorupski. Trochu škoda, že v brance Juventusu nenastoupil Vojciech Szczesny, duel polských brankářů by byl menším okořeněním zápasu.

Každopádně Skorupski si dle očekávání v Turíně zachytal. Stará dáma sice postupem času čím dál více šetřila síly, ale pokud bylo třeba, Skorupski byl na místě. Juventus dovedl výsledek 2:0 do zdárného konce a v Serii A je jako jediný tým nadále stoprocentní.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma Calcio 3:0

26.09.2018 21:00

Góly: 4. Lorenzo Insigne, 47. Arkadiusz Milik, 85. Arkadiusz Milik

Druhé místo za vedoucím Juventusem si pojistila Neapol. Parthenopei na San Paolo bez problémů přejeli Parmu 3:0. Dvě branky přitom vstřelil Arkadiusz Milik a jednu trefu zaznamenal i Lorenzo Insigne.

Italský útočník byl tím prvním, kdo otevřel na San Paolo střelecký účet. Parma favorizované Neapoli vzdorovala jen čtyři minuty. Callejónovu akci posunul Milik před branku, kde obránce Iacoponi předvedl neuvěřitelně nešikovný zákrok a Lorenzo Insigne pak doklepl balón do sítě. Dobrý start Ancelottiho týmu pak potvrdila další tutovka, kterou měl na kopačce Piotr Źielinski, z naprosto ideální pozice trestuhodně přestřelil. Ve 33. minutě pak orazítkoval tyčku Insigne a na hřišti bylo jasné, kdo je na San Paolo pánem.

Nicméně Neapol vedla "jen" 1:0 a stačila jediná povedená akce hostí a rázem mohlo být vše jinak. Parma ale nebyla nebezpečná a krátce po změně stran inkasovala druhý gól. Arkadiusz Milik předvedl famózní kopací techniku, s míčem na kopačce došel k vápnu a pak levačkou zakončil nechytatelně pod břevno.

Pohodlné dvoubrankové vedení Neapol bez problémů držela. Parma to měla na San Paolo obtížné, Neapol byla v herní pohodě a prakticky do ničeho vážného soupeře nepouštěla. Parthenopei předvedli dobrý výkon i po taktické stránce a jejich výhru v závěru pečetil třetí brankou dobře hrající Arkadiusz Milik. Polský útočník uklidil na zadní tyči Verdiho přihrávku napříč malým vápnem. Neapol po hladké výhře 3:0 zůstala na druhém místě a na vedoucí Juventus nadále ztrácí tři body.

Více informací k zápasu

AS Řím - Frosinone Calcio 4:0

26.09.2018 21:00

Góly: 2. Cengiz Ünder, 28. Javier Pastore, 35. Stephan El Shaarawy, 87. Aleksandar Kolarov

Giallorossi přeci jen žijí. Dnes konečně ukázali více ze svých možností a s Frosinone si pohráli v tréninkovém tempu. O branky v síti hostí se postarali Ünder, Pastore, El Shaarawy a Kolarov.

Římané stojí na okraji útesu a podle mnohých už balancují dávno za hranou. Napětí v kabině roste, takže ani vztahy uvnitř klubu nejsou ideální. Trenér Di Francesco dost možná v těchto dnech hraje o svou práci. A protože zoufalé časy si žádají zoufalá řešení, nasadil Di Francesco do hry nové rozestavení. V něm bylo dost místa i pro Patrika Schicka, Javiera Pastoreho, Cengize Ündera nebo Stevena N‘Zonziho.

Frosinone se spoléhalo na Crisetiga, Sportiella, Chibsaha, Pinamontiho nebo Zampana s Goldanigou. Především ale chtělo stavět na poměrně dobrém a odvážném výkonu z minulého kola. To se mu ale vůbec nedařilo. Hned z první vážnější šance totiž domácí Vlci udeřili. Cengiz Ünder se prodral přes dva protihráče a postupoval až do zakončení. Z pětadvaceti metrů napřáhl a brankář Sportiello se natahoval marně!

AS i přes vedoucí branku působilo především vzadu hodně svázaně a křehce. Krásný pas do vápna prodlužoval hlavou mladík Andrea Pinamonti, jenže těsně minul Olsenovu tyč! Dvakrát se dostal do náběhu a zajímavé šance také Patrik Schick, ale nedokázal zamířit přesně i proto, že byl tísněn protihráči.

A když už se k němu dostal míč ve vápně, zastavilo Schickovu radost břevno! Římané ale pokračovali v aktivní hře a nový systém jim evidentně sedl. Nejvíc asi hráči, který do předchozího moc nezapadal - Javieru Pastoremu. Právě argentinský záložník dostal do vápna pas od Santona a krásnou patičkou opět skóroval. V Římě to zatím jinak nedělá - 2:0.

Deset minut před koncem první půle se opět rozeběhl Cengiz Ünder na delší přihrávku do vápna a přesprintoval obránce. Následně si na zadní tyči všiml Stephana El Shaarawyho a pro někdejší talent AC Milán byla hračka posunout míč do sítě!

Římané tou dobou jasně kontrolovali utkání a Frosinone, které ještě v minulém kole podávalo výtečný a chrabrý výkon, bylo na kolenou. To bylo za první polovinu utkání všechno, ale Římané mohli odcházet viditelně veselejší. Na poločas druhý nastoupil místo Kostase Manolase Ivan Marcano. Davide Santon převzal míč u pravé postranní čáry a pokusil se s ním projít do blízkosti hostující branky, ale to se mu nepovedlo.

Velmi zajímavou vybídku od Pastoreho se Schickovi nepovedlo zpracovat a dostat do sítě, ale snahu mu nelze upřít. Od 50. minuty se tempo utkání snižovalo a vypadalo to spíše jako nucený trénink domácích hráčů, kteří zásadně vraceli míče dozadu. Po pár rychlejších nahrávkách to najednou šlo a šance se opět začaly množit.

Nejprve se k ráně zpoza vápna dostal mladík Zaniolo a o chvíli později vypálil technický pokus Stephan El Shaarawy. Šanci ukázat se dostal i hostující útočník Joel Campbell a Frosinone díky němu začalo být lehce aktivnější. Pět minut před koncem se k ráně dostal opět turecký mladík Cengiz Ünder a brankář Marco Sportiello musel být hodně rychlý, aby jeho pokus lapil.

A nebylo to všechno. Střídající obránce Luca Pellegrini ukázal dostatek odvahy a chuti hrát dopředu. Po vybídce El Shaarawyho přesprintoval svého strážce a ve vápně předložil míč na penaltu Kolarovovi. Zkušený univerzál se s tím nijak nemazal a poslal míč pod břevno - 4:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio 1:2

26.09.2018 19:00

Góly: 80. Bram Nuytinck - 61. Francesco Acerbi, 66. Joaquín Correa

Lazio zvládlo nakonec poměrně ostrý střet a náročné utkání s domácím Udinese zvládlo. Přispěl k tomu především střídající Ciro Immobile, po jehož nástupu aktivnější Lazio skórovalo díky Acerbimu s Correou.

Lazio udělalo v posledních týdnech velký pokrok a jeho forma neustále roste. V rámci 6. kola italské Serie A se pátý celek ligy utkal s domácím Udinese a dobře věděl, že ho na návštěvě u Zeber nečeká nic snadného. Trenér Inzaghi se nebál minimálně rotovat s kádrem a od prvních minut vypustil na hrací plochu Correu s Caicedem nebo Badelje s Wallacem.

Ani Zebry nezůstaly domácím fanouškům nic dlužny a naději na plných 90 minut mohli mít hráči jako Scuffet, Samir, Machís, De Paul, Barák nebo Lasagna. Prostě obvyklé pilíře Velazquezovy hry. Tu v první chvíli málem narušil Joaquín Correa, který se dostal do zakončení už po sedmi minutách. Mířil však vedle.

V 18. minutě si musel dobrou zeď postavit brankář Thomas Strakosha, kterého po faulu na Lasagnu vyzkoušel Rodrigo De Paul. Jeho ránu brankář Strakosha lehce přizvedl nad bránu. Třicet minut uplynulo jako voda a větší šance jsme se stále nedočkali. O pár minut později se záložník Seko Fofana krásně uvolnil přes Luise Alberta a vystřelil, jenže jeho projektil postrádal přesnost i razanci.

Biancocelesti se ke konci první půle dostávali stále častěji k míči na vzdálenost více než přijatelnou pro střelbu. Marco Parolo hledal za obranou Joaquína Correu, jenže ten byl zastaven Williamem Troost-Ekongem. A když Machís dokázal ubránit v zajímavé pozici se nacházejícího Badelje, skončila první půle bez branek.

Což samozřejmě favorizované návštěvě z Říma nemohlo stačit. I proto vytáhl trumf zvaný Ciro Immobile a nasadil jej do hry už v 56. minutě společně s dravým bekem Durmisim. Už jenom přítomnost Immobileho na hřišti byla pro domácí hráče větším nebezpečím a bylo to na nich vidět. Navíc kýžený efekt se velmi rychle dostavil.

V 61. minutě se totiž Lazio dostalo konečně do vedení! Krásný pas od Marca Parola našel hlavu Luise Alberta. Jeho zakončení sice ještě dokázal dostat brankář Scuffet pryč, ale s dorážkou obránce Francesca Acerbiho už neudělal vůbec nic - 1:0 pro Lazio.

Římanům se povedla klíčová věc - udusit šance soupeře co možná nejrychleji. Po pouhých pěti minutách od prvního gólu jsme se totiž dočkali trefy druhé. Centr od střídajícího Durmisiho se dostal k Joaquínu Correovi, který si pohrál s obráncem před sebou a krásnou ranou propálil brankáře Scuffeta!

To ale nebylo vše, protože v 80. minutě domácí snížili! Rodrigo De Paul našel nadýchaným centrem před bránou Brama Nuytincka, který se do zakončení nádherně položil a v akrobatické poloze snížil! Srovnat pak mohl střídající útočník Łukasz Teodorczyk, který však ve skluzu minul bránu Lazia.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 2:1

25.09.2018 21:00

Góly: 45. Mauro Icardi (pen.), 78. Danilo D'Ambrosio - 53. Milan Škriniar (vl.)

Inter si doma nakonec poradil s Violou a Fiorentinu poslal domů bez bodů. Jako první se do střelecké listiny zapsal domácí kapitán Mauro Icardi, načež po změně stran vyrovnal nešťastník Milan Škriniar vlastní brankou. Utkání rozhodl netradiční střelec, obránce D‘Ambrosio.

Úterní předehrávka šestého kola italské nejvyšší ligy slibovala velmi zajímavou podívanou. Na San Siru se totiž domácí Inter utkal s velmi silnou a hladovou Fiorentinou. Především hostům se úvod sezony povedl na výbornou a trenér Stefano Pioli hodlal dokázat, že kouzlo San Sira umí odčarovat.

Využil k tomu služeb hodně nebezpečného tria Chiesa, Simeone a Mirallas, které podporovali hráči jako Veretout nebo Benassi. Rovněž Inter měl v základní jedenáctce osvědčené hvězdy, mezi něž patřili Mauro Icardi, Stefan de Vrij, Samir Handanovič nebo Radja Nainggolan s Ivanem Perišićem. Pro trenéra Spallettiho jakožto rodáka z Toskánska to bylo dost prestižní utkání.

První pořádné zakončení jsme viděli po třech minutách a jeho autorem byl záložník Marco Benassi. Za zády brankáře Handanoviče ale tato střela neskončila a zkušený brankář si mohl oddechnout také po další šanci Fialek. Po ráně Mirallase totiž zazvonila dobře postavená tyč! Fiorentina měla v prvních minutách obrovskou smůlu.

Nutno dodat, že Kevin Mirallas působil velmi živě a na to, jak málo toho s týmem odehrál, se přes něj valil jeden útok za druhým. Na druhé straně se pokoušel přesně zakončit Ivan Perišić a málem by mu to bylo vyšlo, jenže po rohovém kopu mířil o pár centimetrů vedle.

Krásný pas na Icardiho vymyslel o chvíli později Radja Nainggolan, ale Icardi ani přes svou rychlost svižnější přihrávku nakonec těsně nestihl. Po třiceti minutách málem udeřily Fialky. Giovanni Simeone si našel ve vápně místo a vypálil přízemní ránu k levé tyči, na kterou musel Handanovič velmi rychle reagovat.

Ve 41. minutě podnikl domácí celek rychlý přechod do útoku a Antonio Candreva už centroval do vápna. Jeho pokus ale rukou srazil obránce Vitor Hugo a sudí Mazzoleni po kontrole s VARem pískal pokutový kop! K jeho exekuci se postavil kapitán Icardi a sebevědomě proměnil - 1:0.

Úvodní minuty druhé půle pro změnu patřily Fiorentině. Nejprve Federico Chiesa hledal ve vápně své spoluhráče a následně byl u vyrovnávací branky. V 53. minutě totiž po centru dostal balon pod kontrolu a tvrdě vypálil na Handanoviče. Do jeho rány se ale položil obránce Milan Škriniar a tečoval ji mimo dosah slovinského brankáře!

Na to reagoval trenér Pioli přidáním dalšího ofenzivního elementu v podobě Pjacy, zatímco Luciano Spalletti poslal na hrací plochu Politana s Keitou Baldém. Právě ten se ihned zapojil do akce svého týmu a ochotně kombinoval, ale ve finální fázi přeci jen příliš pospíchal. Utkání se chýlilo ke své poslední čtvrt hodince a právě tehdy Inter udeřil.

Útočník Mauro Icardi byl tentokrát v roli přihrávajícího hráče a skvěle našel nabíhajícího Danila D‘Ambrosia. Zkušený italský bek byl ve správnou chvíli na správném místě a poslal míč za záda brankáře Albana Lafonta - 2:1 pro Inter.

Domácí Nerazzurri si vzali své vedení zpět, ale s ofenzivní podívanou neustali. Deset minut před koncem utkání se do šance probil hbitý Keita Baldé a jeho rána ze střední vzdálenosti mířila jen těsně nad! Závěrečný tlak toskánského celku se už prakticky vůbec nekonal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC660013:418
2.SSC Neapol650112:715
3.US Sassuolo641114:813
4.SS Lazio64029:612
5.ACF Fiorentina631212:510
6.Inter Milán63128:510
7.Janov CFC53029:109
8.SPAL 201363034:69
9.UC Sampdoria62229:38
10.AS Řím622211:98
11.Udinese Calcio62227:68
12.Parma Calcio62136:87
13.Atalanta Bergamo61329:86
14.AC Milán51318:86
15.Turín FC61325:76
16.Cagliari Calcio61324:76
17.Empoli FC61235:75
18.Bologna FC61142:74
19.Frosinone Calcio60150:161
20.Chievo Verona60245:15-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (106)

Přidat komentář
Nuno čomes

Forza Inter

Reagovat
Jajinek

Dnes s velkým štěstím, ale je to tam. Candreva a Danilo ještě po té kritice utvoří perfektní pravou stranu hřiště. Z rozehrávek Brozoviče nás pak naopak brzo raní mrtvice. Chiesa moc šikovný, ale parchant k pohledání. Dereme se vzhůru, a to je hlavní.

Reagovat
mayday

Chiesa neskutečně nesympatickej zmrdeček.

Reagovat
Votas

fuck yeah

Reagovat
Pipo123

Po góle na 1:1 to bola od Interu Hroza, ale aj tak zaslúžene 3 body.

Reagovat
cresposuper

Tie vypadky si ale uz nemozme dovolit, zas to bola podobna reakcia ako proti Torinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to v půlce vypl, nic moc fotbal, spousta nepřesnosti a navíc to završil Candreva, když šli cca v 40.minute do brejku, perfektne rozehrany, kraje mu to roztahli do šířky, Candreva tam měl na sebe max stopera a to ještě cca 10 metrů před sebou a on z 28 metrů vypali asi tak 3 metry vedle. Ale uplně přesně jsem věděl co uděla, typickej dementni Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spomeniem, že ako sme tu nadávali minulú sezónu na Candrevu a teraz dokázal posadiť Politana spolu s Keitom, tak môžeme byť ešte radi, že sú obidvaja u nás len na hosťovaniach. Pretože ak by sme ich vykúpili, tak Politano by nás vyšiel na 25 a Keita až na 35 mil. eur, čo je spolu až 60 mil. eur. Ešte k tomu trochu doložíme a môžeme mať Chiesu I keď Politano sa v príprave a na začiatku sezóny javil slušne, avšak teraz je to slušná tragédia. Uvidíme, čo ďalej, pretože sezóna len začína a môžu sa obidvaja ešte rozbehnúť.

Za Škriniarov vlastný gól som rád. Pretože akurát minulý týždeň vybehli články, že odmietol predĺženie zmluvy, v ktorej sme mu ponúkali aj navýšenie platu.

Reagovat
lnterista

A Perisice prodat

Reagovat
Nuno čomes

Jestli Keita bude celou sezonu střídat a nedá nějaké branky nebo asistence tak nemá cenu jej vykupovat. Politano netuším, co s ním. Jen Ivan je prověřený.

Reagovat
lnterista

Proverenej hrat tak o tu LM. S klidem bych ho pustil k united

Reagovat
Nuno čomes

To jako jo, za dobrý peníze. Akorát náhrady nejsou

Reagovat
lnterista

Chiesa

Reagovat
Yzemi

Tem už je nachystaný pro Juve

Reagovat
Nuno čomes

Tak zase takový snílek nejsem

Reagovat
lnterista

Nevis ale je pravda ze penize potrebujem jinde.

Reagovat
cresposuper

radsej niekoho ako Papu Gomez

Reagovat
lnterista

Chiesa je mladej a ital...navic maka a je skoro vsude.Takoveho potrebujem. Vcera hral Ivan a Icardi? Maurito nevyhraje zadnej souboj nic...ten jenom zasune. Ivan ma podobne vlastnosti. A kdyz se ti dva sejdou jeste s Candrevou tak to bude vzdycky jenom trapeni

Reagovat
cresposuper

Perisic tiez maka a dozadu a v subojoch je omnoho platnejsi nez Chiesa. Federico je urcite velky talent, ale ma strasne velke medzery na to, aby stal nejakych 60 mega; ma dobru klucku a tah na branu, ale na utocnika ma slaby prehlad a navyse polku sezony je neviditelny. Priorita by mala byt zaloha, to je jasna slabina.

Reagovat
lnterista

Perisic maka ale to i Icardi ale do utoku to neni dobry. Nas utok je spatne poskladanej. Verin kdyby tam byl Higuain misto Maurita tak by to bylo lepsi ale Maurita se zbavovat asi nechci ikdyz me vubec nebavi. Tak musime poresit kridla plus tu zalohu

Reagovat
10

Reagovat
olis

keby stal 60 tak uz je prec, ten pojde za ovela viac

Reagovat
cresposuper

Alebo dopadne ako Belotti, Berardi apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ani nahodou. Perisic je nemotivovany Jugos, jehoz vrchol uz prisel. Nevim, ve kterem zapase teto sezony makal,vzpomenes si na nejaky? Vcera to byl od nej otres, stejne jako vetsinu lonske sezony. Je strasne naladovy a bude s nim problem, jeho uz se jenom tak nezbavi.

Chiesa ma jedinou vyraznou rezervu fyzicku, pravidelne od 70. minuty slape vodu. Jinak technika, zakonceni, tvurci schopnost, klicka vsechno perfektni. A navic neni utocnik ale kridlo ci trequa.

Reagovat
10

techniku a tvůrčí schopnosti perfektní nemá

Reagovat
Tomanatura

Ale ano. Sice ne na urovni Dybaly, ale ma. Kukni treba na zapas s Udine.

Reagovat
cresposuper

A inac v utoku celkom verim Lautarovi a Politanovi, to budu casom hraci do zakladu; naopak Keita sa po roku poberie naspat.

Reagovat
lnterista

Politanovi moc neverim ma jenom jednu klicku ale je sikovnej. Lautaro vypada dobre. Chtel bych tandem s Mauritem

Reagovat
smazaný uživatel

V tandemu s Mauritem by mohl hrát dobře Keita ne?

Reagovat
lnterista

To jsem bral i podle sympatii ale proc ne taky se jevi docela dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore bude klíčový pro prolomení tuhé obrany. ale jestli za ním bude Nzonzi i Dani, jak jsem viděl některé navrhované sestavy, zase to nedává smysl.

I když, stejně budeme zase posílat centry jen. 1:0 Shick v 88. minutě..

Reagovat
Lech

3:0, 2x Schick, Manolas

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 Perotti rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi tazko, ked bude 3 tyzdne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spoliehat sa na Pastoreho je to iste, ako ze sa opijes z nealko piva

Reagovat
Largo

Me naopak prijde, ze v ty verzi 4-2-3-1 (kterou dikybohu konecne hrajem), jim to svedci.

Oba dva ty stredni zaloznici musi umet neco odehrat i dozadu, coz treba Pellegrini neumi. Cristante mozna casem.

Reagovat
Alberto Aquilani

Francúzske noviny už kritizujú Strootmana (asi už aj tam zistili, že nevie kopať). Nainggo hral včera presne ako minulú sezónu. Stále som toho názoru že ten náš prepad nie je kvôli kvalitatívnemu oslabeniu, ako sa hovorí.

Reagovat
10

trošku brzo na tyhle soudy, ne? pokud mluvíš o kvalitativním oslabení, tak musíš brát v potaz srovnání s hráčema, který za ně přišli...a to trio Pastore, Nzonzi, Cristante zatím nepředvedlo vůbec nic

Reagovat
Alberto Aquilani

Skoro na čo? Oni Radja s Kevom minulú sezónu niečo hrali? Hrali sme podobne zle a tiež sme postracali kopu zbytocnych bodov. Všetci traja ktorých si spomenul sú podľa mňa kvalitatívne na tom taky, aby ich minimálne vyrovnane nahradili. Zatiaľ neukázal nikto nič ani zo "starých" hráčov.

Reagovat
10

takže se vlastně jenom utěšuješ tím, že ke kvalitativnímu oslabení nedošlo, protože ty posily hrajou stejně blbě jako ty, který nahradili

je otázka, jestli se někdo z tý trojice někdy přiblíží výkonnosti, kterou předváděl v AS Radja nebo Strootman, to budou mít imho dost těžký...zároveň neříkám, že bych Strootmana s Radjou za ty prachy neprodal, jen bych asi hledal typově víc vhodný hráče pro trenéra a hlavně na posty, kde AS tlačí bota nejvíc

Reagovat
danko10

Len by ma zaujimalo, ako by si vyberal tych typovo vhodnych hracov pre trenera, ktory si vypytal Defrela, aby ho napchal na kridlo.

Reagovat
10

určitě ne jako DS, kterej mu ve stejným okně přivede i "identickýho" Schicka

Reagovat
danko10

Tak co su teda ti vhodnejsi hraci pre trenera?

Reagovat
10

To jsou takový hráči, kteří logicky nějak pasujou do systému, co ten trenér hraje celou kariéru a dávají smysl i z pohledu nějaký vyváženosti v tom kádru...přijde mi, že Monchi to jenom sbírá jak Pokémony, protože jsou to zrovna dobrý dealy, ale moc nekouká na systém a hlavně na hráče, který už v kádru má. Příklad Defrel-Schick mluví za vše, takových je víc...

AS třeba nemá kromě Undera pořádně pravý křídlo, naopak vlevo má 4, pokud budu počítat Pastoreho, protože tomu asi jinou pozici než "Perottiho" stejně nevymyslí, Kluivert taky v Ajaxu ukázal, že je jeho primární pozicí LW a otevírání do hřiště. Pak je trenér nucenej hrát jeho nebo El Shaarawyho napravo.

Cristante s Pellegrinim se imho zdvojujou, stejně tak Nzonzi s De Rossim, ani jedna tahle dvojice imho nemůže úspěšně hrát spolu. S ohledem na tohle imho AS nejvíc chybí B2B hráč schopnej odebírat míče, hráč typu Alana nebo Duncana/Missiroliho, který to Di Francescovi hráli v Reggiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Pozri. Sam som hneď po sezóne písal ze by som Kevina predal. Rovnako ako keď prišiel Cristante mi prišlo, že predaj Radju bolieť nebude, Kor po všetkých jeho osobných prešľapoch. navyše som mal o ňom po minulej sezóne pochybnosti aj co sa týka výkonov. Útesu jem sa? Áno. Útesu jem sa tym, že EDF nevie trénovať a ze ti hráči hrajú pod ním pod svoje možnosti. Jemu sa totižto "typologicky" do toho jeho fotbaliku nehodí nikto.

Reagovat
10

Já ale píšu, že bych je prodal taky, právě z těch důvodů, o kterých mluvíš a navíc za ty částky, který jste dostali.

Jen jsem reagoval na tvůj příspěvek, kterej mi po 5. kole přijde čistě jako takový panický utěšování vzhledem k vaší situaci, což ber s rezervou (proto ten smajlík)

Reagovat
Largo

Strootman byl za minulou sezonu jeden z nasich nejhorsich hracu. Cristantemu je potreba dat jeste cas, Nzonzi uz ukazal, ze muze bejt rozdilovej.

Nicmene problemy vidim v tom, ze Di Fra si nakoupil spatny hrace pro spatnej system. Zjistil, ze to nejde, tak ted zkousi jinej. A na ten nam proste neco chybi.

Reagovat
cresposuper

Nainggolan sice toho vela posral, vratane golu (mimochodom hranicny zakrok od Benassiho), ale ak by nemal Icardi taku formu, tak ma dve acka. Na to, ze de facto vynechal pripravu, som s nim zatial ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A v prvom zapase ho vyhlasili za najlepsieho hraca. Jasne, vsetci su mega super spickovi, len Di Francesco retardovany. Ked bolo semifinale LM, tak to nebola jeho zasluha, ale vdaka rozdielovym hracom. Teraz, ked nie su vysledky, za vsetko moze on. Kde su rozdielovi hraci Pastore, Nzonzi? Co netahaju muzstvo?

Bojovnik Strootman a najebany Nainggolan strcia tych dvoch kokotov kedykolvek do vacku

Reagovat
Alberto Aquilani

Písal som o zásluhe dobre postaveného tímu práve na súťaž akou je LM a vďaka rozdielovým hráčom v tom ročníku - Džeko, Kolarov, Alisson. Strootman tam ako bojovník do toho dobre zapadol, a jeho charakter mal na tom určite svoj podiel. Radja ani v tomto nehral minulú sezónu nijak dôležitú úlohu, ani v lige a ani v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval som pár zápasov v príprave a Corič tam vypadal "dobre". Prečo nehráva? Zranený?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Pěkný zápas! Škoa jen, že jsme ještě nějaký ten kousek nepřidali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Santon a Patrik?

Reagovat
wiggum

Patrik výborný, příští rok to vidím min. na Zlatý míč a přestup do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon.... No Patrik nehral zle. Trápil sa na hrote sám , ale hral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Santon a Patrik?

Reagovat
smazaný uživatel

Santon do pohody, ale proti týmům z první desítky ho nechci vidět hrát.

Patrik mohl dát 2-3, ale ta jeho nervozita už je hrozně přes čáru. Ve chvíli, kdy jsme přestali hrát, zmizel z hřiště, logicky.

Reagovat
olis

9 zmien v zakladnej zostave oproti minulemu zapasu a herne ziadny pokles kvality, ziadne chyby, celkovo si zahralo uz 21 hracov. Malcuit velmi dobry vykon aj ked "iba" proti Parme ale aj tak ovela lepsie ako som cakal

Reagovat
Eldarion

Ancelottiho vám dosť závidím, tento risk s Gattusom je tak 50 na 50..

Reagovat
Inter Eterno Amore

4. tiket po sebe.. aspoň niečo http://vool.cz/FVdOo

Reagovat
Neutron

Reagovat
maxton

Ronaldo vravel ze sa nezucastni galavečera FIFA, lebo chce oddychovat a byt pripraveny na zapas cez tyzden. Výsledok, Juventus vyhral. 5 hracov Realu sa galavečera zucastnilo, výsledok, prehra 3:0 :D

Reagovat
ttopi

Je přitom zajímavé, že pokud ankety vyhrával, tak jezdil. Tady je asi jasné, že prostě nechtěl být viděn, jak "nevyhrává". Něco ale říct musel, tak použil klasickou frázi, že se musí připravit na zápas. Messi se zase omluvil z rodinných důvodů. To je taky klasická výmluva, ale na druhou stranu nevíme, jestli opravdu něco neřešil.

Reagovat
Furia Ceca

Na druhou stranu, Ronaldo nepřijel ani na poslední sraz repre s tím, že se chce soustředit na trénování v Juventusu. Podle mě se nevymlouvá – on tu adaptaci v Itálii bere smrtelně vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ty hovada zase přestaly hrát. Z úcty k soupeři? Kdyby ještě aspoň prvních 20-25 minut druhé půle hráli, další dva tři bychom dali a i Patrik by to snad prolomil, to, jak je svázaný, je neuvěřitelné, jak prokletý. Doufám, že za ním starší v kabině došli a podpořili ho, hlavně Edin.

Doufám, že po utkání nebyla juchání, protože to bylo povinné vítězství Nejpozitivnějším bodem bylo střídání Daniho v 600. utkání za mladého Římana Lucu. Ten ukázal, proč byl tak brzo vytažen do áčka, kvůli ofenzivě. Ale dozadu to nebude dobré, snad bude proti slabším klubům hrávat.

Cengiz, když má den, je skvělý. Miluju hráče, kteří se nebojí střílet z dálky a dělají to dobře, přijde mi, že se to ve fotbale vytratilo.

Frosinone bych vyloučil už teď. Ať ligu fakt radši zúží na 18 týmů a padal by jeden přímo

a jeden v baráži třeba

Viděli jsme, že když se chce, jde to, ale do derby to nic neznamená. Nic.

.

Reagovat
Andis

Neuvěřitelný že Schick nedá gol ani pro takovému soupeři i když hraje celých 90 minut co. Co víc ještě chtít. Ten kluk je úplně mimo, pro balony si chodí 30 metrů zpátky a když má trefit golovou přihrávku tak totálně promáchne někde v okrese. Nevíš jak je to tohle možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníci jsou nejkřehčí psychiky ve fotbale, podle mě tak strašně moc chce, až to nejde, je v křeči. Důležité je, že v těch šancích byl, každý musí vidět, že jeho řešení situací je fest pod jeho schopnosti, které už ukázal. Nebo vylapá perfektně golman nebo trefí tyč, ale musí hrát a jak to jednou zlomí, ukáže, že na to má.

Edin dostal celý tragický ročník. Skoroval ve 2., a pak až 12. a 13. kole. Z 8 golů, které dal ten rok v lize bylo 5 proti posledních 4 v tabulce, dva Laziu a jeden Rube. Ale hrál.

Patrik samozřejmě nedostane tolik šancí, ale my ty slabší týmy prostě musíme porážet i s ním v sestavě a proti spodní polovině tabulky může hrát, to je potenciálně 15-20 zápasů jen v lize. Plus pohár.

Reagovat
10

Frosinone nemělo nikdy ani postoupit přes Palermo v baráži, který tam říznul rozhodčí neskutečným způsobem...oni nejsou zajímavý vůbec v ničem

Reagovat
cresposuper

Na druhej strane by som to nezvaloval iba na nich. Celkovo za posledne roky postupuje do prvej ligy vela odpadu, 20 timov je zbytocne vela.

Reagovat
10

V minulých letech ano, taky jsem byl za zúžení ligy, ale tuhle sezonu to právě mohlo být super, přišla Parma s Empoli, což je oživení i kvalitativní posun nahoru. A mělo postoupit i Palermo, který by na tom snad bylo podobně. Příští sezonu se snad vrátí Palermo s Veronou, na který by s 18 klubama spíš nevyšlo...a takový týmy do ligy patří

Reagovat
cresposuper

Frosinone je uplne mimo, Parma v tych zapasoch, co som videl, nehrala nic, maju tam par kvalitnych individualit, ale napriklad ta obrana je sialena, na take Chievo sa tiez neda pozerat. Tento rok to je mozno o trochu lepsie, ale stale nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak to bude dnes hrat AC? Je Higuain v nominaci, nebo nakonec ne? četl jsem, že ma menší zranění a start je ohrožen, do toho ještě Cutrone take netrenoval par tydnu

Reagovat
bobis21

Cutrone hrát bude, Higuain nehraje dnes a asi ani o víkendu

Reagovat
GEGE

Pipita out... svalové zranění.Na hrotu pravděpodobně Borini.Cutro nejspíš až v průběhu...rip...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pustim pustim radsi Sicario: Soldado

Reagovat
Yanek

Líbilo, až na trash konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jako dvojka se mi libila o fous vic, ale nevim, ani jeden film mi vyloženě nesedl

Reagovat
Eldarion

Na hrote má byť Borini takže od začiatku hráme 10 vs. 11 ale tak či tak vyhrať musíme.

Reagovat
Pipo123

Vcera to bolo od nas dost dobre, nebolo to nic presvedčivé, no paci sa mi bojovnosť hracov, idu do toho naplno od úvodu sezony. Inzaghi šetril hracov, navyse náhradníci zahrali dobre, hlavne Correa a Badelj hrali vyborne, v minulej sezone by sme nemali taku moznost rotovať zostavu. Najviac sa mi paci Acerbi, bal som sa ci nebude De vrij chybat, no Acerbi je lepsi. strasne drzi celu obranu, co pomáha hracom ako Wallace ci Felipe.

Tesim sa na derby, AS je kvalitatívne niekde inde, ale ak budeme hrat tak tvrdo a bojovne ako posledne zapasy tak sa im Mozeme vyrovnať.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalite bez chemie ale.

Bude to nevyzpytatelné, tak jako každé derby.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ktorý to užívateľ tvrdil, že AC malo Susa predať ešte kým mal cenu??

Reagovat
CubONE

Ja.

Reagovat
Pipo123

Kde je Jose!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zabanovali ho, už nás len nemo sleduje

Warrior

Reagovat
Whitemedia

Jsem zvědavý, kdy AC zkusí Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

AC je totalne v prdeli, tam pokud nekdo nezainvestuje stovky milionu eur, nepritahne hrace na astronomicke platy, tak se ten klub bude porad takhle placat.Nekdo tady bude psat, slusny kadr, ten a ten hrac ma kvalitu a vyroste z nej top hrac...hovno hovno, maji tam jedineho top hrace ktery snese meritko svetove kvality a to je Higuain, zbytek je prumer Evropy.AC nezvedne zadny trener, ani Conte.Tam potrebuji 11 super kvalitnich hracu a ne t kalhanogli a Kesiini kteri by nikde jinde v top 10 klubech nehrali zaklad.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

takyto grc vypustit

Reagovat
LesyJePan

Koľko zápasov AC si videl že dokážeš vypustit z ust take hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost, za posledni rok tak 20.Ste uplne tym k placi.Jste lepsi prumer Evropy.desitky tymu je lepsi jako AC poslednich 6 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna je to pro vas fanousky tvrde zkousnout tyhle slova, ale nelzete si.Nemate kvalitu.

Reagovat
snuff24

přečetl jsem jen po první čárku v první větě, ale za mě máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
twelwer

Vcera si dost dlho chlastal co

Reagovat
smazaný uživatel

Lzete si do oci nekteri.Vidite v tom tymu vic nez na co ma.Pritom ten kadr je kvalitativne uplne v prdeli.

Reagovat
10

úplně ne, ale velká část těch "klíčových" hráčů je prostě přeceňovaná, zvlášť vzhledem k reputaci AC...

Reagovat
Pipo123

Ved tie prachy investovali, hráčska kvalita je dobra, no znova zvolili na hovno trenera, to sme vedeli uz pred sezónou a pisali tu.

Reagovat
Kaka14

Tak včera v zápase Empoli - AC neskutočne zákroky oboch brankárov

Škoda tretí zápas po sebe, kde sme mali vyhrat, kebyže premiešame šance

Reagovat
Lech

Sobota 15:00 je cas pro derby? Kluci a chalani, kde sledujete fotbal v reprize tak, aby to bylo co nejdriv po odehrani zapasu a hlavne, aby na vas nevybafl vysledek jeste pred stisknutim trojuhelnicku play?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty na foru

Reagovat
olis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele