6. kolo
27.09.2018 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SPAL 2013 - US Sassuolo 0:2

SPAL se doma trefil jako první, ale jeho branka nebyla pro ofsajd uznána. Tak se šancí chopilo dnes rozhodně aktivnější Sassuolo a svému soupeři nasázelo branky dvě.

SPAL doma dostal šanci napravit svou pověst i náladu v kabině po prohraném utkání s Fialkami a hodlal ji naplno využít. Proti němu se ve čtvrteční dohrávce 6. kola postavilo Sassuolo, které naopak zažívá nad očekávání dobrý start do sezony. Trenér De Zerbi dnes nechal na lavičce i Domenica Berardiho a šanci dal mladíku Bogovi.

Ten se mu chtěl odvděčit a svou rychlostí od začátku zlobil soupeřovy obránce. Na opačné straně se pokoušel vypálit Andrea Petagna, ale na brankáře Andreu Consigliho to nestačilo. Na druhé straně se za obranu soupeře dostával Adjapong, kterého však zradilo zpracování. Ve 20. minutě se po rohovém kopu a hlavičce ve vápně dostal na prodloužený míč Simić, jenže toho výtečná pozice překvapila a brankář Consigli měl snadnou práci.

Domácí celek se snažil využívat územní převahy, kterou si pečlivě budoval, zatímco Sassuolo spoléhalo na velmi rychlé kontry. Jeden takový dostal do dobré pozice Khoumu Babacara, který se natlačil až do zakončení a bránu minul snad jen o metr!

Sassuolo bylo celkově aktivnějším týmem a jeho šancí přibývalo. SPAL sice v mezihře působil svědomitě a aktivně, jenže obrana dnes neměla dobrý den a často se dostávala pod tlak. Po změně stran se tempo hry opět trochu zvýšilo a jednu velkou šanci měl Andrea Petagna. Toho našel kolega z útoku Antenucci, jenže Consigli si se zakončením Petagny poradil!

O pouhou minutu později SPAL vstřelil branku díky práci a zakončení Lorenca Simiće, jenže sudí Abbattista gól pro ofsajd neuznal. Video ho v tomto názoru ještě utvrdilo. Vzápětí se do šance dostali hosté a ti už proměnili. Babacar dostal míč od Bogy a svou ranou protáhl brankáře Gomise, který míč jen vyrazil. Před ním se ale ocitl mladý bek Claud Adjapong a míč dopravil do brány - 1:0.

Pro SPAL to byla hodně náročná situace a především směrem dopředu se mu nedařilo nic vymyslet. Sassuolo ještě krátce před koncem znovu skórovalo, ale opět nebyla branka pro ofsajd uznána. Přece jen se však fanoušci Neroverdi dočkali ještě jednou. Byla u toho dvojice střídajících hráčů Brignola a Matri. Domácí nedokázali odvrátit míč a po centru Brignoly se nadvakrát prosadil veterán Alessandro Matri!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele