6. kolo
26.09.2018 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 0:0

Bezgólová remíza byla k vidění na Sardinii a domácí Cagliari za ní musí být rádo. Sampdoria totiž v nastaveném čase neproměnila penaltu a přišla o velkou možnost získat tři body. Už před penaltovým okamžikem Námořníci zahazovali co se dalo a dvakrát orazítkovali brankovou konstrukci.

V zápase sice žádný gól nepadl, ale už po čtyřech minutách rozvlnil síť Auderovy branky útočník Joao Pedro. Potíž byla v tom, že přihrávka na něj putovala do ofsajdu a toho si pomezní všiml. Verdikt pak potvrdilo i video. Cagliari mělo i druhou větší příležitost v zápase. Po třiceti minutách přilétl do šestnáctky perfektní pas od Srny a hlavičkující Diego Farías si vylámal zuby na perfektním zákroku Audera. Sampdoria toho v prvním poločase moc nevymyslela a její fanoušci si museli na nějaký zajímavější okamžik počkat až do druhého poločasu.

A krátce po změně stran se skutečně dočkali. Murruova střela z pětadvaceti metrů však postrádala to nejdůležitější - přesnost. V 55. minutě zase selhal ve vyložené šanci Padoin, což mohlo Cagliari hodně mrzet, protože vzápětí se dral na branku Defrel a Cragno celou situací ustál a pokus zlikvidoval.

Útočník Defrel byl jedním ze smolařů zápasu. Na malém vápně totiž dostal lehký centr a hlavou orazítkoval břevno, přestože měl před sebou prázdnou branku. A v 73. minutě zachránilo Sardiňany břevno podruhé, když se opřel do balónu Linetty.

Už se zdálo, že utkání v poklidu skončí 0:0, když v poslední minutě zápasu sudí odpískal pokutový kop. Defrel byl v šestnáctce faulován Andreollim, jenže tíhu okamžiku vůbec nezvládl Dawid Kownacki, jehož penaltovou střelu k tyči Cragno vystihl a vyrazil. Sampdoria neproměnila vůbec tu největší příležitost a ze Sardinie si odváží jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele