6. kolo
27.09.2018 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Empoli FC - AC Milán 1:1

AC Milán ztratil další slibně se vyvíjející utkání a na hřišti Empoli pouze a opět remizoval 1:1. V boji o poháry tak Gattusovi svěřenci ztrácejí další důležité body a budou mít co dělat, aby se vůbec dotáhli na čelo. Rossoneri poslal do vedení nádhernou ranou Biglia, ale za domácí srovnal z pokutového kopu Caputo.

Pomalu všechny zápasy Milána jsou jako přes kopírak. Dobrý výkon v prvním poločase, vedení a následné polevení koncentrace či neschopnost utkání rozhodnout a bodová ztráta. Nejinak tomu bylo v Empoli, kde Rossoneri každou sezonu pravidelně ztrácejí.

Přitom začátek byl pro AC ideální. V 10. minutě se k odraženému balónu na hranici vápna dostal Lucas Biglia a tečovanou ranou do šibenice rozveselil hostující příznivce. Milánští jakoby se s jednobrankovým vedením spokojili a Empoli pomalu začalo vystrkovat růžky. La Guminův pokus nohou vyrazil Donnarumma a po půlhodině hry dokonce orazítkoval tyč Caputo. Ve 41. minutě měl tutovku i Milán, Suso byl v ideální palebné pozici, ale Empoli zachránil výtečným zákrokem Terracciano.

AC nebylo schopno ve druhém poločase přidat druhý gól a v 69. minutě dokonce inkasovalo na 1:1. Romagnoli ve vápně přišlápl Caputa a sudí odpískal pro Empoli pokutový kop. Sám postižený Caputo se ujal exekuce, zvolil razantní střelu doprostřed, zatímco Donnarumma si vybral levou stranu.

Gennaro Gattuso z tohoto zápasu nechtěl jen bod, a tak okamžitě oživil ofenzívu Cutronem a Castillejem, jenže hra AC byla v křeči. Empoli výsledek vyhovoval a Azzurri udělali vše pro to, aby se už skóre neměnilo. Dvě minuty před koncem se zaskvěl brankář Terracciano, jenž opět vychytal Susa. I když se AC tlačilo dopředu, strhnout vedení na svojí stranu nedokázalo a znovu ztrácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele