6. kolo
26.09.2018 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

SSC Neapol - Parma Calcio 3:0

Druhé místo za vedoucím Juventusem si pojistila Neapol. Parthenopei na San Paolo bez problémů přejeli Parmu 3:0. Dvě branky přitom vstřelil Arkadiusz Milik a jednu trefu zaznamenal i Lorenzo Insigne.

Italský útočník byl tím prvním, kdo otevřel na San Paolo střelecký účet. Parma favorizované Neapoli vzdorovala jen čtyři minuty. Callejónovu akci posunul Milik před branku, kde obránce Iacoponi předvedl neuvěřitelně nešikovný zákrok a Lorenzo Insigne pak doklepl balón do sítě. Dobrý start Ancelottiho týmu pak potvrdila další tutovka, kterou měl na kopačce Piotr Źielinski, z naprosto ideální pozice trestuhodně přestřelil. Ve 33. minutě pak orazítkoval tyčku Insigne a na hřišti bylo jasné, kdo je na San Paolo pánem.

Nicméně Neapol vedla "jen" 1:0 a stačila jediná povedená akce hostí a rázem mohlo být vše jinak. Parma ale nebyla nebezpečná a krátce po změně stran inkasovala druhý gól. Arkadiusz Milik předvedl famózní kopací techniku, s míčem na kopačce došel k vápnu a pak levačkou zakončil nechytatelně pod břevno.

Pohodlné dvoubrankové vedení Neapol bez problémů držela. Parma to měla na San Paolo obtížné, Neapol byla v herní pohodě a prakticky do ničeho vážného soupeře nepouštěla. Parthenopei předvedli dobrý výkon i po taktické stránce a jejich výhru v závěru pečetil třetí brankou dobře hrající Arkadiusz Milik. Polský útočník uklidil na zadní tyči Verdiho přihrávku napříč malým vápnem. Neapol po hladké výhře 3:0 zůstala na druhém místě a na vedoucí Juventus nadále ztrácí tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele