Serie A - preview 6. kola

25.09.2018, 08:47, aktualizováno 27.09.2018, 08:56
Previews
Posledními dvěma zápasy bude dnes dohráno vložené šesté kolo italské ligy. SPAL sice naposledy prohrál ve Florencii, na dobrém startu to ovšem příliš nezměnilo a pokud najde recept na Sassuolo, dotáhne se na třetí Lazio. Formu naopak stále hledá AC Milán, Rossoneri nyní cestují do Empoli...
SPAL 2013 - US Sassuolo  (čtvrtek 19:00)
Ve čtvrtek v podvečer se představí dvě mužstva, jejichž umístění může kdekoho překvapovat. SPAL je aktuálně na šesté příčce, zatímco Sassuolo se má ještě lépe. Skvělý start do sezony vynesl De Zerbiho svěřence až na 4. místo!

Samozřejmě v takto brzké fázi ligového ročníku je to předčasné a jedná se jen o malý vzorek na nějaké závěry. Faktem ale je, že Sassuolo předčilo očekávání a v žádném z pěti prvních utkání nebylo vyloženě horším týmem. Čtyřikrát z toho vyválčilo tři body a jeho snahu o plný počet bodů zastavilo jen remízové Cagliari a Juventus Turín, který těsně vyhrál.

Na porážku od Staré dámy reagovalo Sassuolo další výhrou, tentokrát se poradilo s Empoli. Jeho hra je jednoduchá, efektivní a v útoku dostatečně kreativní. Minulé kolo navíc ukázalo, že Sassuolo se umí zvednout i tehdy, když prohrává už po jedné odehrané minutě. Sassuolo má na kontě už dvanáct přesných zásahů, což z něj dělá nejlepší útok v celé lize!

Výkony celého týmu si pochvaluje také obránce Gianmarco Ferrari, který zmínil: "Máme za sebou hodně povedený start do ligy a přál bych si, aby nám to co možná nejdéle vydrželo. Baví nás naše hra a to díky trenéru De Zerbimu. Je radost s ním pracovat, protože vám umí říct všechny věci jednoduše, ale když je vidíte v celku, je to hodně komplexní a propracované. Každý přesně ví, co se od něj čeká a zároveň je to zábava," prozradil Ferrari.

Sassuolo se se SPALem utkalo jen čtyřikrát a kromě dvou remíz dvakrát vyhrálo. Trenér De Zerbi zřejmě nechá některé opory odpočívat a do hry by mohli zasáhnout hráči jako Magnani či Bourabia. Fabio Semplici zřejmě dá šanci Djourouovi s Valdifiorim.

SPAL v minulém kole hrál mnohem lépe, než o čem by mohl svědčit výsledek. Od Fialek totiž dostal tři branky a sám se netrefil ani jednou. Celkově SPAL kromě dvou porážek třikrát vyhrál a poradil si například i s Atalantou Bergamo, takže také v jeho táboře může v této chvíli panovat optimistická nálada.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Djourou, Vicari, Felipe - Lazzari, Missiroli, Valdifiori, Kurtić, Fares - Antenucci, Petagna
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Marlon, Ferrari, Rogerio - Sensi, Locatelli, Bourabia - Berardi, Boateng, Brignola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.31 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - AC Milán  (čtvrtek 21:00)
AC Milán po další ztrátě cílí na tři body a na půdě Empoli bude favoritem. V minulých sezonách ale milánskému velkoklubu zápasy proti Empoli zrovna nesvědčily, Rossoneri v těchto soubojích poztráceli důležité body.

Milán je proti Empoli pokaždé favoritem, ne vždy ale dokáže tuto roli naplnit. Naposledy v ročníku 2005/2006 se stalo, že AC zvítězilo v obou duelech, jinak pravidelně ztrácí a je jedno, jestli je to doma, nebo venku. V loňské sezoně Empoli v Serii A chybělo, ale přesto v té předloňské, kdy sestupovalo, dokázalo AC Milán porazit a to dokonce na San Siru! Gattusův tým tak nečeká na Stadio Carlo Castellani nic jednoduchého.

Empoli se po vynikající sezoně v Serii B mezi italskou elitou hledá. Ihned po svém návratu sice dokázalo porazit Cagliari 2:1, ale od té doby na tříbodový import čeká. O víkendu si Andreazzoliho svěřenci připsali druhou porážku v řadě, když nestačili na Sassuolo.

Návštěva AC Milán je pochopitelně pro Azzurri velkým svátkem. Kdysi slavný klub se už léta trápí a dobře nevstoupil ani do této sezony. Pouze pět bodů ze čtyř zápasů je prostě málo a kouč Gennaro Gattuso to dobře ví. Pokud mu ale někdo dělá radost, je to útočník Gonzalo Higuaín, který se zastřeluje do dobré formy. Higuaín skóroval proti Cagliari (1:1) i naposledy proti Atalantě (2:2). "Chci aby fanoušci byli šťastní, stejně jako klub. Chtěl bych v tomhle dresu vyhrát něco důležitého," prohlásil Gonzálo Higuaín.

Současný Milán má však do trofejí daleko. Nyní nastává pro hosty klíčové období a ze zápasů s Empoli, Chievem a Sassuolem potřebuje vydolovat co nejvíce bodů, optimálně devět. 21.října je pak na programu milánské derby.

Gennaro Gattuso už bude mít k dispozici Patricka Cutroneho, mladý útočník se na zápas s Empoli stihl dát do kupy. To ale neplatí o Caldarovi a dlouhodobě jsou a budou mimo hru Andrea Conti a Ivan Strinić. Domácí trenér Andreazzoli má o poznání více starostí, protože na marodce Azzurri zůstávají Rodríguez, Polvani, Antonelli, Mčedlidze, Pasqual a Acquah. Zajce zase do hry nepustí karetní trest.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Di Lorenzo, Silvestre, Maietta, Veseli - Bennacer, Capezzi, Brighi, Krunjić - La Gumina, Caputo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Calhanoglu - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.45 - 3.56 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SS Lazio  (středa 19:00)
Lazio možná nemělo úplně blyštivý start do sezony, ale aktuálně drží sérii čtyř vyhraných duelů v řadě a jeho forma je výtečná. Dalším týmem, který se pokusí Biancocelesti zdolat, je Udinese. Rovněž Zebry za sebou mají povzbudivé vítězství.

Trenér Simone Inzaghi může být velmi spokojen s tím, jak jeho tým zareagoval na první dvě kola italské nejvyšší soutěže. V obou duelech prohrál a jeho forma i hravost z minulé sezony byla pryč. Pomohl ale zápas s Frosinone a klíčové vítězství. Následoval rovněž úspěšný vstup do základní skupiny Evropské ligy, což Laziu hodně pomohlo. Dobrou formu pak celek z hlavního města potvrdil také v minulém kole.

Proti Janovu to vůbec neměl jednoduché, ale se svým soupeřem se popasoval výtečně. I díky dvěma gólům Cira Immobileho vyhrál jasně 4:1 a připsal si důležité tři body. V ofenzivě to byl opět koncert a Biancocelesti díky tomu nyní sídlí na pátém místě jen o bod za třetí Fiorentinou. A podle opory záložní řady Sergeje Milinkoviće-Saviće chce Lazio ještě výš.

"Jsme nadšení z výsledku a z toho, že se naše tvrdá práce konečně vyplácí. Víme, že jsme kvalitní tým se skvělým trenérem a že můžeme dosáhnout velkých věcí. Utkání s Janovem pro nás nebylo zase tak jednoduché, ale bojovali jsme. Tyto tři body jsme si zasloužili a chceme na ně navázat v dalších zápasech. Udinese má velmi dobrou a pozornou obranu, přes kterou se těžko dostává," uvědomuje si mladý záložník.

Trenér Inzaghi nechal naposledy odpočívat i Luise Alberta, což by kdekdo mohl označit za zbytečný risk. Tentokrát by opora ofenzivy už měla nastoupit v základu, v což doufá také Dušan Basta. A kromě něj nemá Inzaghi více starostí se sestavením úvodní jedenáctky. Ani Udinese netrápí množství absencí, menší zdravotní komplikace má pouze záložník Machis.

Udinese nemá Lazio v těch úplně nejoblíbenějších klubech, protože zápasy s ním mu zvláště v poslední době vůbec nejdou. Římané vyhráli už čtyři poslední duely v řadě a Zebry se radovaly ze tří bodů naposledy před čtyřmi lety. Na domácí půdě se Zebrám povedlo porazit římskou návštěvu dokonce až v roce 2013, takže domácí mají silnějšímu soupeři co vracet.

A to si uvědomuje i mladý střelec Kevin Lasagna. "Minulé kolo jsme zvládli perfektně a získali jsme konečně další tři body. Pro celý tým to hodně znamená a já osobně jsem moc rád za to, že jsem k tomu mohl přispět gólem. Teď už se všichni chystáme jen na Lazio, což je mimořádně těžký soupeř. Delší dobu se nám proti němu a teď je čas to změnit," míní hbitý útočník Udinese.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Larsen, Ekong, Nuytinck, Samir - Behrami - Pussetto, Fofana, Mandragora, De Paul - Lasagna
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Acerbi, Bastos - Marusić, Parolo, Badelj, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.36 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Turín FC  (středa 21:00)
Turínu se přestalo dařit herně i výsledkově a poslední dobou se trápí. Po nedávném debaklu od Neapole budou turínští chtít ukázat, že mají co říct. Jedou však do Bergama, kde své zápasy hraje nevyzpytatelná Atalanta.

Atalanta chtěla být touto dobou mnohem výš. Zvláště poté, co se jí tak povedl vstup do sezony. Pozdější vyřazení z Evropské ligy ale možná na tým zapůsobilo mnohem víc, než si kdo uvědomuje. Současná Atalanta už není tak dravá a efektivní v zakončení, ale naopak dělá především v obraně dost chyb.

Tři porážky v řadě byly pro tým hodně hořkou pilulkou a trenér Gasperini musel najít způsob, jak z hráčů opět dostat maximum. V minulém kole se sice na chvíli zdálo, že AC bude nad síly Atalanty, ale v závěru se opět projevila Atalanta jako hodně náročný soupeř bojující až do posledních vteřin. V nastaveném čase se trefil Emiliano Rigoni a Atalanta nakonec dosáhla alespoň na bod. Teď chce Atalanta navázat na dobrý výkon také doma.

Útočník Duván Zapata prohlásil: "Ukázali jsme, že se nebojíme žádného soupeře a že za žádného stavu neskládáme zbraně. Jsem moc rád za to, jak jsme se k utkání postavili poté, co se pro nás nevyvíjelo moc dobře. Bojovali jsme, nevzdali se a výsledek se dostavil. Teď je ale důležité konečně vyhrát a začít zase sbírat body. A to především doma, kde se nám poslední dobou nedařilo. Proti Turínu to musí být tři body," dodal Zapata.

Právě Zapata s Rigonim by se měli opět postavit do základní sestavy poté, co proti AC odpočívali. Úplně fit není mladík Valzania, ale jinak má trenér Gasperini k dispozici všechen talent. Podobná situace panuje u Turína. Trenér Walter Mazzarri zřejmě od první minuty nasadí Roberta Soriana, zatímco start Iaga Falquého je spíše teoretický. Záložník Rincon zřejmě zůstane jen na lavičce náhradníků.

Trenér Mazzarri byl za výkony svého týmu nedávno dost kritizovaný, ale podle vyjádření prezidenta Urbana Caira se nemá čeho bát. "Mazzarrimu naprosto věříme, celý klub stojí za ním. Odvádí velmi dobrou práci, i když výsledky někdy nejsou takové, jaké si naši fanoušci zaslouží. Ale může být v klidu a soustředit se jen na práci. Jsem si jist, že v dalších kolech uspějeme. Každý tady odevzdává maximum pro dobro týmu a to je hodně důležité."

Turín v minulém kole hrál proti Neapoli a vzadu udělal několik chyb, za které jej soupeř potrestal. Po výsledku 3:1 pro Partenopei tak Turín přerušil svou sérii tří zápasů bez porážky a teď si chce spravit náladu dalším vítězstvím. Musí ale zapracovat na střelbě, protože zatím dal jen pět branek.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Palomino, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Adnan - Rigoni - Zapata, Gomez
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti - De Silvestri, Baselli, Meite, Soriano, Berenguer - Zaza, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.10 - 5.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (středa 21:00)
Co napravovat mají po víkendu týmy Cagliari a Sampdorie Janov. Zatímco domácí Sardiňané padli v Parmě, Sampdoria doma nestačila na Inter Milán. V tabulce je ale na tom přeci jenom lépe Sampdoria, která je osmá, kdežto Cagliari zaujímá až šestnácté místo.

Hodně nevyzpytatelně si zatím vede Cagliari. V prvním kole nestačilo na Empoli, aby následně proti Sassuolu, Atalantě a AC Milán vydolovalo solidních pět bodů za výhru a dvě remízy. Tyto výsledky Cagliari nedokázalo potvrdit a o víkendu pro změnu padlo na půdě nováčka v Parmě. Kouč Rolando Maran věří, že se jeho tým z porážky poučí a proti Námořníkům předvede zcela jiný výkon.

Prohrála i Sampdoria, přestože to dlouho vypadalo, že s favorizovaným Interem Milán uhraje alespoň bod, ale nestalo se tak. Inter urval vítězství na svojí stranu, ale nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Svěřenci trenéra Giampaola vyšli bodově naprázdno teprve ve druhém zápase sezony a v tabulce si pohoršilo na osmé místo. "Tohle zklamání z porážky musí být co nejkratší. Musíme se odrazit a zotavit se jak duševně, tak fyzicky. Každý zápas v této sezoně je obtížný. Nikdo není neporazitelný. Musíme být nemilosrdní, odhodlaní a ambiciózní," prohlásil trenér Giampaolo.

Loni nabídla obě vzájemná utkání zajímavý fotbal plných branek. Sampdoria Janov doma vyhrála 4:1, ale na Sardinii nepochodila a brala jen bod za remízu 2:2. Pokud bychom nahlédli více do historie, zjistíme, že v jednom období měla navrch Sampdoria, v jiném zase Cagliari. Na stadionu Sant'Elia se tentokrát čeká vyrovnaná partie, kdo nakonec dokáže urvat vítězství? Na domácí straně budou chybět zranění Ceppitelli a Rafael. Hosté mají v tomto ohledu více starostí, protože na marodce zůstávají Regini, Saponara, Caprari a Kownacki.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Romagna, Klavan, Padoin - Castro, Bradarić, Barella - Joao Pedro, Sau, Pavoletti
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Tonelli, Andersen, Murru - Barreto, Ekdal, Praet - Ramírez - Quagliarella, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.31 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Chievo Verona  (středa 21:00)
Poslední tým tabulky Chievo zavítá na stadion Luigiho Ferraries do Janova, pokusí se odrazit od úplného dna a dostat se do kladných bodových čísel. Létající oslíci mají kvůli ovlivňování zápasů bodový odečet, který mohou v Janově vymazat.

Chievo v minulém kole prohrálo 0:2 s Udinese a i po pěti kolech stále čeká na první vítězství. Vítězství, které svěřenci trenéra Ballardiniho potřebují jako sůl. Veronský celek začal sezonu s tříbodovým odečtem a zatím se mu podařilo stáhnout manko jen o dva body za remízy proti Empoli a AS Řím.

Do karet Létajícím oslíkům zatím hrají výsledky ostatních celků. Frosinone má jen bod a Boloňa s Empoli čtyři. To je ztráta, která se dá dohnat, ale chce to začít vyhrávat. Že má Chievo na víc, ukázal první zápas s Juventusem, který klidně mohl skončit vítězstvím nebo remízou a konečně zápas na Stadio Olimpico v Římě, ve kterém Chievo získalo cenný bod za remízu 2:2 s tamním AS.

Stadion Luigiho Ferrarise v Janově patří mezi nejoblíbenější stánky Chieva. Loni tu získalo bod a v předminulé sezoně tu dokonce zvítězilo. V této sezoně však doma Grifové body nerozdávají. S nepořízenou odtud odcestovaly Empoli i Boloňa a těsně před sezonou i v poháru Lecce. Pokud se někde Janovským nedaří, pak je to na hřištích soupeře, kde naopak nezískali ani bod. V minulém kole dokonce utrpěli debakl od Lazia.

Domácí trenér Davide Ballardini nemůže počítat s trojicí Lopez, Favilli, Lapadula, ti všichni mají zdravotní potíže. A stejné je to vlastně i na hostující straně, kde budou scházet Djordević, Cesar a Bani.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biraschi, Spolli, Zukanovič - Gunter, Romulo, Bessa, Hiljemark, Criscito - Medeiros, Piatek
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomović, Rosettini, Barba - Rigoni, Radovanovič, Obi - Birsa - Stepinski,Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.76 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Bologna FC  (středa 21:00)
Vedoucí Juventus Turín se opět představí vlastním fanouškům na Allianz Stadium, kam zavítá Boloňa. Hosté o víkendu konečně vstřelili gól a získali tři body, které budou chtít v Turíně potvrdit. Juventus je ale obrovským favoritem a cokoliv jiného, než jeho výhra by bylo velkou senzací.

Pět zápasů, pět výher. Juventus zatím nikdo nedokázal přibrzdit, natož zastavit. Stará dáma zatím vyhrála vše, co se dalo a proti Boloni v tom hodlá pokračovat. Massimiliana Allegriho těžší dobrá forma svých hráčů i fakt, že se konečně rozstřílel Cristiano Ronaldo. Při vítězném zápase ve Frosinone vstřelil vítěznou branku a výsledek pak pojistil Bernardeschi.

Až v pátém kole se dočkala prvního vítězství Boloňa. Tým trenéra Filippa Inzaghiho se do té doby trápil v koncovce a až utkání proti trápícímu se Římu (2:0) přineslo ukončení střeleckého půstu a důležité tři body. "Je to skvělý výsledek pro tento klub, ale pamatujte, že jsme ještě ničeho nedosáhli a už ve středu nás čeká Juventus," zůstává nohama na zemi kouč Filippo Inzaghi.

Boloňa to bude mít na Allianz Stadium velmi těžké. Juventus je letos opět suverénní, navíc doma jen tak body nerozdává. Doma naposledy ztratil v dubnovém zápase s Neapolí, ale o další Scudetto i tak nepřišel.

Juventus má s Boloňou historicky výrazně lepší vzájemnou bilanci. Loni vyhrál oba zápasy a s Rossoblu naposledy prohrál před dlouhými sedmi lety.

Massimiliano Allegri bude postrádat potrestaného Douglase Costu, který za plivnutí na protihráče vyfasoval několika zápasový trest. Do hry nezasáhnou ani Sami Khedira, Spinazzola nebo De Sciglio. Dobrou zprávou je uzdravení zkušeného stopera Barzagliho, ovšem nedá se předpokládat, že by do utkání s Boloňou nastoupil. Boloňa je na tom co se týče absencí podobně a v Turíně se pro zranění neukáží Paz, Donsah, Helander a Palacio. Pulgar si pak podobně jako Costa odpykává trest.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Cuadrado, Chiellini, Bonucci, Cancelo - Emre Can, Pjanič, Matuidi - Dybala, Ronaldo, Bernardeschi
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, De Maio, Danilo, Mattiello - Orsolini, Poli, Džemaili, Dijks - Okwonkwo- Santander
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.30 - 25.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Parma Calcio  (středa 21:00)
Udržet kontakt s vedoucím Juventusem budou chtít fotbalisté Neapole, kteří přivítají na San Paolo nováčka Parmu. Parthenopei dali zapomenout na nezdar v Lize mistrů a v italské lize zase začali vítězit. Jejich sílu naposledy naplno pocítil FC Turín.

Granata se musela před Neapolí hluboce sklonit. Partenopei předvedli v Turíně jeden ze svých nejlepších výkonů a tři body za výhru 3:1 získali naprosto zaslouženě. Ancelottiho tým tak vyhrál čtvrté utkání z pěti a zařadil se na druhé místo za vedoucí Juventus. Právě s ním chtějí Partenopei udržet krok.

Na Neapol čeká v šestém kole Parma, která už dokázala jednoho favorita dokonale zaskočit. Ducali zvítězili na půdě Interu Milán 1:0 a senzaci navíc potvrdili o víkendu další výhrou, tentokrát nad Cagliari 2:0. Parma si díky tomu lebedí ve středu tabulky a se svým návratem do Serie A zatím může být spokojena. Hosté budou na San Paolo v pozici velkého outsidera, nicméně favorita hodlají překvapit. "Ancelotti je jeden z nejlepších, převzal Neapol a vštípil jí své vlastní myšlenky. Proti Turínu hráli opravdu dobře, v týmu mají velký potenciál. Tento rok dává trenér hráčům více volnosti. Nebude to jednoduché, ale nic není nemožné," nechal se slyšet před utkáním trenér Roberto D'Aversa.

Neapol se s Parmou naposledy utkala před třemi lety. V roce 2015 vyhráli Partenopei domácí zápas, ale na Stadio Ennio Tardini v Parmě se body dělily.

Ani jedna strana nebude mít k dispozici kompletní kádr. Neapol se musí obejít bez Mereta, Luperta, Ghoulama, Younese a Chirichese, zatímco Parma nemůže počítat s Dezim, Munarim, Scozzarellou, Biabianym, Grassim i potrestaným Calaiém.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Callejón. Allan, Hamšík, Zielinski - Milik, Insigne
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alvés, Gagliolo, Dimarco - Rigoni, Stulać, Barillá - Di Gaudio, Inglese, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.01 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Frosinone Calcio  (středa 21:00)
Římané se potýkají s vážnými problémy a jejich současná forma otevírá hypotézu možné výměny trenéra v takto brzké fázi sezony. Šanci na zlepšení mají Vlci ve středu večer, kdy se na Stadio Olimpico dostaví Frosinone.

Frosinone má za sebou pět nepovedených zápasů, ze kterých dokázal nováček soutěže vytěžit jen jeden jediný bod! Jeho návrat do první ligy zatím obnáší spíše zklamání z výsledků i z předváděné hry. Frosinone zatím prohrálo čtyři duely a jen těžko se dá říct, co mu dělá větší problémy - jestli je to neproduktivní útok, nebo hodně průchozí obrana.

Obrana totiž dostala už dvanáct branek a často odchází ke konci zápasu, když se vysílí. Útok je ale ještě horší, protože Frosinone je aktuálně jediným týmem v lize, který stále ještě čeká na první vstřelený gól v letošním ročníku! Je jasné, že s takovými čísly se těžko hraje. V minulém kole proti Juventusu ale Frosinone ukázalo, že se umí bít a že i těm lepším týmům umí pořádně zatopit. Obě branky Staré dámy padly až v posledních deseti minutách.

A na tento výkon je obránce Edoardo Goldaniga hodně pyšný. "Ukázali jsme, že se nemáme za co stydět. Hráli jsme srdcem a dali do toho všechno. Juventus byl samozřejmě lepší a vyhrál zaslouženě, ale my jsme ukázali charakter a odhodlání. Mrzí mě ten výsledek, ale herně jsme se ukázali v dobrém světle. Chybělo jen pár minut a třeba bychom brali bod za remízu. Nezbývá, než se naplno soustředit jen na AS Řím a odehrát ještě lepší utkání."

To by nemusel být takový problém. AS už hrálo s týmem, který před vzájemným duelem neskóroval ani jednou. V neděli se Vlci postavili Bologně a z jejich tábora bylo slyšet hodně sebevědomí. Jenže Bologna nejenže v obraně působila jistě a udržela čisté konto, ale také se poprvé v sezoně radovala z gólů. AS dostalo jeden gól za poločas a krize v jeho táboře se prohlubuje.

Jeho obrana vrší jednu chybu za druhou, střed hřiště působí unaveně a střelci se neprosazují. Pouze Stephan El shaarawy je jediný útočník, který se v posledních pěti zápasech trefil. Ostatní branky obstarali obránci či záložníci. Hráči přitom na trávníku vypadají jako bez života a jakékoli chuti do hry. Trenér Di Francesco se tak ocitá na okraji propasti.

Někdejší obránce Daniele Carnasciali k tomu řekl: "Řím prodal v létě hráče, kteří stáli za jeho impresivní cestou Ligou mistrů. Prodal své opory a nahradil je mladými hráči s talentem a bez zkušeností. Chvíli to trvá, než se z nich stanou odpovědní a sebevědomí hráči, ale obávám se, že tolik času by trenér Di Francesco vůbec nemusel dostat. Jeho tým nyní tvoří hráči, které hra snad ani nezajímá," podotkl.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi, Pastore - Ünder, Džeko, El Shaarawy
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Hallfredsson, Crisetig, Molinaro - Perica, Ciano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.58 - 15.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (úterý 21:00)
Inter Milán znovu vyhrál a přibližuje se k předním příčkám. Na nich se už déle vyhřívá Fiorentina, která minulé kolo rovněž zvládla. V souboji dvou těžkých vah se Fialky pokusí prolomit prokletí, kterému na San Siru čelí.

Jednoznačný tahák 6. kola je na programu už v úterý večer. Od devíti hodin se do sebe na stadionu Giuseppeho Meazzy pustí domácí Inter Milán a hosté z Florencie. Fiorentina má před sebou hodně náročný výlet, neboť do centra Milána jezdí jen hodně nerada. Z utkání s Interem se jí totiž dlouhodobě nedaří vozit domů tři body. Za dlouhých 18 let se Fialky z výhry na půdě Nerazzurri radovali jen dvakrát!

Současná forma Interu navíc ukazuje, že to bude další hodně náročné utkání. V závěru utkání Ligy mistrů s Tottenhamem Hotspur se v hráči trenéra Luciana Spallettiho evidentně cosi zlomilo a zápas otočili. Následoval ligový duel s rozjetou Sampdorií Janov, která jednoduše sestřelila třeba Neapol. Interale náročné utkání s množstvím kontroverzí a neuznaných branek zvládl a díky trefě Marcela Brozoviće z nastaveného času vyhrál.

I díky tomu se drápe na devátou příčku, přičemž od třetí Fiorentiny jej dělí jen tři body. Inter má mnohem vyšší cíle, s čímž souhlasí i trenér a někdejší brankář Walter Zenga. "Vzhledem k tomu, jak silnou má Inter pozici a jak skvělé příchody přes léto dokázal uskutečnit, je pro mě jasným favoritem na umístění mezi třemi nejlepšími. Cokoli jiného by bylo zklamání. Trenér Spalletti odvádí perfektní práci a tým už ukázal, že má dostatek kvalit," míní Zenga.

Luciano Spalletti má k dispozici prakticky kompletní kádr. Menší zdravotní obtíže má Šime Vršaljko, návrat do základu si zřejmě připíše Antonio Candreva na úkor Mattea Politana. Šanci by měl dostat také Roberto Gagliardini, který nastoupí vedle Brozoviće v záloze. Zkušenému Chorvatovi hodlá trenér Spalletti dál dávat šance.

Fiorentina by měla postavit opět trojici útočníků, kterou jí závidí nejeden trenér - Simeone, Chiesa a Pjaca. Dobrou zprávou je fakt, že se již plně zotavil brankář Lafont a bude připraven nastoupit. Místo mladíka Gersona se zřejmě ukáže Dabo či Edmilson. Trenér Pioli může mít ale největší radost z toho, že jeho tým opět šlape naplno.

Poté, co Viola ve 4. kole Serie A prohrála s Neapolí následovala remíza se Sampdorií Janov, kterou brala Fiorentina spíše jako zklamání. V minulém kole už to ale opět byla ta Fiorentina, kterou v této sezoně známe. Aktivní, dynamická, nebezpečná. Odnesl to SPAL, který od ní dostal tři branky a nedokázal dát soupeři ani jednu.

Není to ale jen útok, který dělá z Fiorentiny velmi silného soupeře. Fialky zatím dostaly jen tři branky, což je spolu se Sampdorií nejmenší počet v celé lize. Inter dostal o jednu branku víc, ale také se víc trápí v útoku. Velký podíl na dobré formě obrany má také Cristiano Biraghi.

"Vítězství nad SPALem bylo hodně náročné a tvrdě vydřené, i když výsledek by mohl ukazovat něco jiného. Všechno jsme ale museli dělat správně, SPAL nám to nijak neusnadnil. Teď je důležité, abychom v tomto tempu pokračovali. Máme vložené kolo, bude nás to stát hodně sil. Ale náš tým je hodně kvalitní a hodně hladový, takže každý, kdo dostane šanci, bude chtít odvést sto procent. Na zápas s Interem už se hodně těšíme," dodal zkušený bek.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Gagliardini, Brozović - Candreva, Nainggolan, Perišić - Icardi
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Chiesa, Simeone, Pjaca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.94 - 6.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC550011:415
2.SSC Neapol54019:712
3.ACF Fiorentina531111:310
4.US Sassuolo531112:810
5.SS Lazio53027:59
6.SPAL 201353024:49
7.Udinese Calcio52216:48
8.UC Sampdoria52129:37
9.Inter Milán52126:47
10.Parma Calcio52126:57
11.Janov CFC42027:106
12.Atalanta Bergamo51229:85
13.AC Milán41217:75
14.AS Řím51227:95
15.Turín FC51225:75
16.Cagliari Calcio51224:75
17.Empoli FC51134:64
18.Bologna FC51132:54
19.Frosinone Calcio50140:121
20.Chievo Verona50235:13-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (271)

Přidat komentář
Votas

FORZA INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

Antonio v základu

Reagovat
cresposuper

Keita zatial moc toho neukazal, Politano v poslednych troch zapasoch tiez nie a Candreva hral vyborne s Doriou, takze preco nie?

Reagovat
Nuno čomes

Však nic nehejtuju.

Reagovat
Votas

Jak se kdo vlastně díváte na složení stoperů? Mně se zatím kombinace s De Vrijem moc nelíbí a návrat ke Škriniarovi napravo s Mirandou nalevo v minulým zápase mi přišel jako zatím nejlepší výkon stoperů v sezóně.

Reagovat
cresposuper

To si nemyslim, De Vrij je podla mna upgrade oproti Mirandovi, zvlast v prehlade a rozohravke, ked sa zohraju s Milanom, moze to byt najlepsia dvojica ligy.

Reagovat
Votas

može, ale zatím není a Škriniar vedle něho působí nejistě mi připadá

Reagovat
cresposuper

Tak priemerne hodnotenia CdS, TS a GdS su zatial taketo: Skriniar 6,2; De Vrij 6,23 a Miranda 5,89.

Reagovat
Votas

což z těch pár zápasů moc vypovídající není...

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 !!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Roma Frosinone Calcio

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč se hraje ve Španělsku, Německu, Itálii a Francii už teď?

Reagovat
Pipo123

Kurz na Fiore vyzera vyborne.

Reagovat
cresposuper

Dnes neuhraju ani bod

Reagovat
Pipo123

No ja som podal dvojku za drobne, herne vyzerajú vyborne, aj lepsie nez Inter, no kvalita je na strane Interu. Moze to byt zaujimave, tato Fiorentina ma baví

Reagovat
lnterista

Ja nechci koukat na Candrevu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter (4-2-3-1): Samir Handanovic; Danilo D’Ambrosio, Stefan De Vrij, Milan Skriniar, Kwadwo Asamoah; Matias Vecino, Marcelo Brozovic; Antonio Candreva, Radja Nainggolan, Ivan Perisic; Mauro Icardi.

som zvedavy, kedy dostane sancu Mario, ak vobec dostane. Gaglia je taky mizerny?

Reagovat
Pinturicchio

Candreva rozdává radost hned od začátku.

Reagovat
10

Inter hraje od toho otočení s Tottenhamem fakt mnohem líp, Viola i Doria jsou týmy v dobrý formě a Inter je docela mele

Reagovat
lnterista

On byl dobrej polocas i s Parmou a Torinem ale pak vzdycky prislo hluche misto a prcka

Reagovat
10

ta finální fáze vám skřípe skoro jak Ronaldovi

Reagovat
lnterista

Ta je hrozna...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte Radju !! Desítka jak bič.

Reagovat
Pinturicchio

Viola si za to ale může do určité míry sama, těch nevynucených chyb a ztracených míčů je vzadu až moc.

Reagovat
Furia Ceca

Lafont se mi teda zatím moc nelbí... Kdykoliv jde na něj míč – bez ohledu na to, zda jde o střelu či malou domů – je to o nervy... Důstojný nástupce Tatarusana

Reagovat
Tomanatura

Vubec, na jeho vek je dost jisty. Top talent

Reagovat
Furia Ceca

Jako vidím ho dneska poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak a Špalek trest na tři zápasy.

Reagovat
Nuno čomes

Ten Asa nalevo je upgrade jako prase.

Reagovat
Deki

zatím naše nejlepší posila

Reagovat
Pinturicchio

Tak tvl, jednou pískne každou kravinu, pak nepískne evidentní faul.

Reagovat
10

byl tam dotek?

Reagovat
Pinturicchio

Jednou nohou na čáře, druhou mimo šestnáctku úplně.

Reagovat
10

ale ruka ve vápně

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, mi to přišlo zároveň s tou nohou na čáře.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Panděvova ofina

Sice kopeme penaltu, ale ten VAR je prostě pohřbívání fotbalu...

Reagovat
Nuno čomes

ICARDIII

Reagovat
Pipo123

To pískanie rúk je dobra picovina, v tom je bordel, jedna ruka sa píska ina zase nie.

Reagovat
10

není, bordel se v tom snažíš dělat jenom ty a další lidi, který ty jednoduchý pravidla nechápou

Reagovat
olis

Reagovat
10

jo, třeba ty

Reagovat
olis

Reagovat
10

ty si změnil/vysadil nějaký prášky?

Reagovat
olis

odhalil si ma

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

Reagovat
Yzemi

Olis ty jsi opravdu mentálně nevybavený chudáček.

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Ake jednoduche? Ved to piskaju ako chcu, videl som uz horsie ruky kedy lopta jasne zmenila smer a nic. Rozhodca nemohol vidiet ci sa ho lopta dotkla ani podla videa a odpíska pecku, inokedy Vidis nastrelením ruku a nikto nic neodpiska. Tak ake su potom pravidla? Ved tu ho ani lopta netrafila

Reagovat
10

tak když to ruku netrefí, tak to ruka není...tady šla proti míči v jeho dráze a lízlo ho to, byť minimálně, to je jen blbost toho hráče Violy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ziadne pravidla niesu, resp. ziadne sa nedodrziavaju, piskaju to ako sa im chce, otazka je len jedna, ci su to totalny neschopaci alebo je to umyselne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Panděvova ofina

Úmyslné. Vše máme podplacené, vše !!!

Reagovat
Tomanatura

Pekna picovina ta pecka. Ten balon ani nezmenil smer

Reagovat
10

jestli se to vůbec dotklo, ten míč se nehnul ani o centimetr

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda se ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
Pinturicchio

V tom zákroku na hráče Violy v šestnácte mi přišlo, že měl taky dobrý bordel, to vypadalo, jako kdyby chtěl pískat faul a pak nechal výhodu.

Reagovat
cresposuper

Uplne zasluzene, kvalitny vykon. Trio De Vrij, Skriniar, Asamoah hra zatial famozne, naopak Brozo sice hra kontinualne dobre, ale potom urobi totalne kktiny pred vlastnou sestnastkou. Candreva mal tiez dobre momenty. Nainggolan sa snazi, ale musi hrat jednoduchsie, na takuto hru nema techniku.

Reagovat
Rip

Penalta celkem přísná, pokud tam byl dotek, tak fakt jenom lehké liznutí z opakovaných záznamů jsem jasný dotek neviděl. Každopádně to že budeme drtit tuhle Fiorentinu jsem nečekal. Ale furt zbývá poločas do konce a všeci víme jak to Inter dokáže dodrbat.

Reagovat
smazaný uživatel

Drtit :D

Však hrajou odzadu a čekají na brejky, vy jste středem nevymysleli nic kromě té osy Radja Icardi s pukavkou po zemi. Jen centry, centry, simulace Candrevy a penalta na hovno.

Reagovat
10

zblokovaná střela Candrevy z malýho vápna, střela Perišiće kousek mimo...dneska tam i ty šance mají

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to asi jak ty naše šance z prvních zápasů. Šance jako jo, ale žádná loženka nachystaná.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf VAR, proč čekal dvě minuty. Nezaslouženě.

Radja si fakt myslí, že je Platini. Inter hraje shit. Trochu menší, než my, ale pořád shit bez invence. Bez systému. Dokud hraje Brozovič Vecino Candreva, neutečou nám.

Chiesa kdykoli dostane míč, smrdí to tutovkou, odkudkoli na hřišti, Simeone je vždycky v nabídce. Kluci dají gol.

Reagovat
cresposuper

pozeras trosku iny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Platini ztratil míč a bum.

Reagovat
Panděvova ofina

Krásně napsáno

Reagovat
10

naopak, systém tam je, hráči ho celkem dodržují, ale řešení je bez kreativity, protože jí tam nikdo nemá...je to takový strojový, což jsem od Interu letos čekal, stačit to většinou bude, zvlášť proti týmům, co nebrání v 9 lidech na vápně

Reagovat
Panděvova ofina

Přesně. Tady se krásně ukazuje to, že neumíme hrát proti týmům, které parkují autobus. A já si vždycky říkal, jak je možné, že proti slabším týmům, na kterých se sbírají body, hrajeme jak ponocní.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Podla mna Inter aktívnejší, ale len po šestnástku Fiore, naopak Fiorentina dala tycku a sancu zahodil Simeone. Paci sa mi Asamoah a stred zalohy Interu, no stale mi tam chyba čisté AM na mieste Radju

Reagovat
smazaný uživatel

ach jebem. aj tak slovenske media napisu, ze grandiozny Skriniarov vykon

Reagovat
smazaný uživatel

gol je samozrejme Radjov ale

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Deki

Radjo s timhle jdi do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Michel.

Poděkujte Spalovi, že mu nafukuje ego. Vždyť ani nepomáhá do obrany už a presink taky třetinový co starý dobrý Radja.

Reagovat
10

Škriniar trefil přesně

Reagovat
lnterista

Klasika

Reagovat
Pipo123

Banega v najlepsich rokoch je monstrum v Seville, ako rad by som ho videl na mieste Radju

Reagovat
smazaný uživatel

Byl zinterizován. Otázka zní, jestli by byl Radja ochoten ještě dřít na double pivotu.

Reagovat
Furia Ceca

O-HO-HOOO!

Reagovat
Nuno čomes

Jako malý dítě

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Nuno čomes

Z hovna. Jedem.

Reagovat
Pinturicchio

Pošli tam Pjacu.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Ten Pezzela je super hracik, necudujem sa ze ho chce Cholo do Atletica.

Reagovat
Nuno čomes

Super hračik je tvoje nej spojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Viola trochu zatlačí, padnou další.

Ale to je proto, že Inter se rozhodl, že už nebude drtit

Reagovat
smazaný uživatel

ani som vlastne ine necakal, ze by inter na moje narodeniny mi dal pekny darcek.

Reagovat
Nuno čomes

To píšeš jen proto abys dostal gratulace že jo

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nepisem. a nechcem. nech vyhraju ti idioti, to mi staci. je to skor uz skor depresivne

Reagovat
Nuno čomes

Všechno nejlepší :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Všechno nej, Hubert.

Reagovat
danko10

Ninja bol osobne na oslave aj s fľaštičkou?

Reagovat
Deki

ty naše přihrávky, kdy se má někdo vyslat do šance nebo jenom někomu přirazit na střelu, to je něco a je jedno, jestli to zrovna vyjde na Maura, Candrevu nebo Radju, prostě nemohoucnost...

Reagovat
10

Inter nemá lepšího útočníka, než toho paliče?

Reagovat
danko10

Inter slušne odišiel.

Reagovat
lnterista

Klasika druhej polocas doma

Reagovat
Pinturicchio

Pořád stejní labilové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pome ještě. Rozhodne lenivý Gerson !

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je banda debilov. to co zas hraju dopice? beznadejny polcas opat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohl zopakovat po letech Francka

Reagovat
10

Vitor Hugo MOTM

Reagovat
lnterista

Daniloooo

Reagovat
danko10

Hugo slušná sabotáž.

Reagovat
Nuno čomes

To jebuuuu DANILO

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj.

Ale za všechno se platí.

Reagovat
Nuno čomes

To teď budou naše všechny branky posuzovat Varem?

Reagovat
Panděvova ofina

Chiesa je fakt diamant, jen škoda, že má účes jako Pavel Poulíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvála bohu že není jako ti dementi kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně nejlepší na hřišti

Reagovat
Alberto Aquilani

má dobrý work rate, zo stredu mi príde ešte nebezpečnejší, ale často pôsobí jak drevo, veľa hrá s hlavou dole, ale žerem ho tiež V Ríme by mal teraz 0+0.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi divny zapas, ten druhy polcas nas po gole strasne bili.Som rad ze gol dal Danilo, lebo vsetci ho len hejtuju. Tak isto Candrevu, ktory si myslim, ze odohral velmi slusny polcas.

Reagovat
cresposuper

Sisenando D'Ambrosio

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale Gerson hodne dobré striedanie, to je zas hráč presne podľa môjho gusta... niečo v ňom je, ale aj by som si stavil, že do pár rokov skončí v Las Palamas

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by si sebevědomí a herní jistotu přenesl i na letní přípravu 2019 v Trigorii.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak D´Ambrosio je jeden z najpodceňovanejších hráčov v lige. Už je to aj nejaký ten piatok, čo som sa tu o ňom s pár interistami bavil, ktorí ho hejtovali a ja som ho naopak bránil. Vždy keď ho vidím mi príde prinajhoršom slušný.

Reagovat
cresposuper

Hlavne si +- drzi svoju vykonnost. Ak ho aj Vrsaljko vytlaci, tak to bude velmi cenny hrac.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nuno čomes

No já z něho odvařený nejsem, tyhle záblesky nemá často, ale když bude hrát minimálně průměr tak dobrý. Ale tak Santon to není, tak super Dneska nebudu hejtit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď z odretými ušami ale predsa Inter ide hore.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore bude klíčový pro prolomení tuhé obrany. ale jestli za ním bude Nzonzi i Dani, jak jsem viděl některé navrhované sestavy, zase to nedává smysl.

I když, stejně budeme zase posílat centry jen. 1:0 Shick v 88. minutě..

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys to poskládal?

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Wallace; Patric, Parolo, Badelj, Luis Alberto, Lulic; Correa; Caicedo.

A disp. Proto, Guerrieri, Bastos, Basta, Caceres, Marusic, Murgia, Berisha, Leiva, Cataldi, Durmisi, Milinkovic, Immobile. All. Inzaghi.

Nečakal som že toľko hráčov sa bude šetriť na derby, aj napriek tomu že bude posadil 5 hráčov základu tak to vyzerá dobre

Reagovat
cresposuper

Na gazzette pisali predtym Correu v zalohe, myslis, ze to tak moze byt?

Reagovat
Pipo123

Vyzera ze hraje na mieste SMS

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehráva Corič?

Reagovat
Pipo123

Acerbi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ta minuta čekání jestli to potvrdí nebo ne

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pipo123

Correa nadheraaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm parádní gól

Reagovat
Pipo123

Ono a to islo vedla ale Badelj to tečoval

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to smůla v tom případě

Reagovat
smazaný uživatel

Santon v zaklade

Reagovat
Andis

Schick v základu, Džeko odpočívá na derby. Schick tady musí dát alespoň dva góly, ideálnější soupeř k tomu už být nemůže ( leda v LM FC Plíseň).

Reagovat
Largo

Forza ROMA! Když ne dnes, tak kdy?

Reagovat
Furia Ceca

Perin v základu, tak snad dneska zachytá – ale pochybuju, že ho někdo z Boloni prověří... I když hraje Ládík!

Reagovat
Melchior

3-5-2 s Dybalou na SS a Ronaldem na CF? Nebo budou hrát vedle sebe?

Reagovat
Furia Ceca

To jsem sám zvědav, ale ať už to bude jakoliv, těším se!

Reagovat
Furia Ceca

Ládík super image!

Reagovat
10

vypadá jak Hitlerův sen

Reagovat
Furia Ceca

Ten účes á la Peaky Blinder v kombinaci s prořídlým strništěm zvolna přesahujícího do plnovousu je TOP!

Reagovat
Furia Ceca

No... Těch pár chlupů má do plnovousu docela daleko.

Reagovat
Lech

AS - Frosinone, kde koukate? Sport365.live nefacha, stejne tak livetv.sx nejsou odkazy na acestream/sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

Digi 9 ale je to bez komentáře...

Reagovat
lnterista

To je super prave

Reagovat
smazaný uživatel

Daj

Reagovat
Lech

Mas link?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemám, to Digi je jen pro jedno zařízení.

Reagovat
Lech

Taky mi to mohlo dojit

Reagovat
Largo
Reagovat
smazaný uživatel

Totti vo svojej biografii o Baldinim: Chcel som a pretlacal Spallettiho, lebo myslel tak ako ja. Pred rokmi som ti povedal, ze ta chcem predat, ale kazdy trener, s ktorym som sa kontaktoval, ziadal garanciu, aby si zostal. Spalletti o nu neprosil, naopak. Vsetci vieme, ze v poslednych sezonach si bol bremenom pre klub

V juli 2017 pri stretnuti vedenia mu Baldini povedal, ze to on tlacil, aby zakoncil karieru

Je to spinavy vyjebany kokot. A tato kurva v podstate zo zakulisia riadi klub

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuu Under

Reagovat
Pipo123

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva uz aj gol

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
pastal

http://free-streaming.net/football/ nekdo z fora to dal na stranku.diky a Forza Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, super

Reagovat
Lech

:*

Reagovat
M11

MATUIDI !!!

Reagovat
Furia Ceca

Benta hraje ve velký pohodě, na tom vůbec není vidět, že v dosavadní sezóně dohromady nahrál 30 minut

Reagovat
10

Bentancur skvěle

Reagovat
ED91

Škoda, že to neposúval napravo na Ronalda, ani sa tam nepozrel.

Reagovat
10

zásadní rozdíl, kterýho si všímám s Ronaldem, je to, jak teď jdeme každou akcí za gólem, je to přímočařejší a hladovější, hlavně díky němu...on je furt v náběhu, furt chce míč, třese se na každou přihrávku jako když házíš psovi tenisák dřív by Juve po 1. gólu pomalu ale jistě začalo vypínat a hrát profesorsky...

Reagovat
Furia Ceca

To jsem si zrovna před chvílí taky uvědomil... Dřív jsme to v 70. minutě zabalili – dneska hrajeme naplno i v 93. minutě. To je docela příjemná změna.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesný s tím tenisákem!

Moc se mi dneska líbí Cancelo

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Cengiz je prostě perfektní hráč.

Reagovat
Largo

Pastore!

Reagovat
Alberto Aquilani

PASTOREEEEEEEEEEEEEEE... ty kokot mlandlavy s debilným účesom :*

Reagovat
Largo

Teď už se ten účes dá, ne? Ten minulej byl šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Schick, to bolo pekne

Reagovat
Alberto Aquilani

To je blázon... kde je tu srdiečko kurva

Reagovat
Melchior

Bologna vůbec neví..

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak Santon asistencia, už to začína

Reagovat
smazaný uživatel

Ake je to jednoduche, ked sa im chce. Di Francesco out

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý fotbal, baví mě to. Bologna je hrozně marná. Barza s páskou kraluje.

Reagovat
Alberto Aquilani

No, kým som rozbehol stream, tak už bola 15. minúta, takže som Iturbeho gól nevidel. Dobré je to, že Cengiz má 1-+1, Shaarawi dal gol a Pastore ďalší. K tomu už chýbalo len aby sa presadil aj Paťo. Ale je to len Frosinone, ktorí sú sami o sebe špatní, ich bránenie a (ne)dostupovanie je do očí bijúce. Pastore si z nich už normálne začal robiť prdel. Takže to, či sme sa z tých sračiek dostali uvidíme až cez víkend.

Reagovat
Lech

Ja to mam od 22. Ale straaasne me sere Schick, resp. jeho smula, dneska musi vsitit uz i on!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jedna bomba bola dobra. Ale strasne je vystresovany

Reagovat
Largo

Přesně, hrozná tíha to musí bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna podivana, do jednoho super. Doufam ze tohle neni jediny system v kterem Dybala bude excelovat.Protoze dnes je to od nej moc dobry.Barzagli 38 let jako nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Az na Cuadrada, sorry ten chlapec kazi privela

Reagovat
ED91

veľa tomu pridáva aj slabučký herný prejav Boloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Potkal se Pipo Inzaghi v JUve s Buffonem?

Reagovat
mato Kreator

Obaja prestupovali v 2001 stretnut sa mohli ale spolu nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Kolarov dneska snad ani jednou nepřekonal centrem prvního bránícího hráče.

Reagovat
Pinturicchio

Cancelo, Dybala vynikající.

Reagovat
pepinho2

André Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinacia na stojaka na 2 metre, strasne

Reagovat
Pinturicchio

Pane bože, ty Paulovy parakotouly.

Reagovat
smazaný uživatel

André Silva, paráda, škoda že v AC nedostal príležitosť ale to je Gattuso.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo zrychli to, neda sa na to pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

To Frosinone se vůbec nesnaží něco vymyslet.Bráněj 0:3 v deseti lidech

Reagovat
smazaný uživatel

proti Juve bránili úplně všichni - NULA střel na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale to byla trošku jiná situace.Tam jim to skoro vyšlo,ale tady od začátku prohrávaj.

Reagovat
DelPiero137

BTW, ta ruka Dzemailiho mala byt penalta.

Reagovat
Largo

Pellegrini! Pojď synu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sevilla s Vaclíkem v bráně vede nad Realem 2:0

Reagovat
Andis

aha a Vaclík má aspoň asistenci? Žes ho tam tak důležitě zmínil víš jak

Reagovat
Furia Ceca

Schicka taky zmiňuje v příspěvcích, který s ním vůbec nesouvisí...

Reagovat
Andis

Schick je strašně komickej, takový promáchnutí zpětné přihrávky pro kterou si pěkně šel...to nevidíš ani v okrese Taková příležitost, ideální soupeř na to nasázet goly, hraje celý zápas. Co víc si přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Luca pooood

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je nějakej flustrovanej

Reagovat
Furia Ceca

Flustrovanej!

Reagovat
Pettirosso

to je spíš Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco je flustrovanějši

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Dybala kapitán

Reagovat
Mr.Jindros

Střídal Ronaldo vůbec někdy v nějakém zápase? Myslím i za Real třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi len ak bol zranený alebo v poslednej sezóne pod Zidanovov rotáciov.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaa, to je lavy obranca, krasny prienik

Reagovat
smazaný uživatel

Nic trapnějšího než Frosinone jsem od začátku ligy neviděl.A to jsem v přitom viděl všechny zápasy ACM.

Reagovat
Furia Ceca

Neskutečný, co jsme teď nedali!

Reagovat
DelPiero137

Ten Ronaldo proste musi! dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas hrali, v druhom sa prechadzali ako lemry

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeř je zrovna nenutil,k nějakýmu totálnímu fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali hrat pre radost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasn no.Ale tak zase derby za dveřma a soupeř brání vysokou porážku,tak kam by ses hnal.

Reagovat
Yanek

Borini na hrotu, to trvalo vážně dlouho

Reagovat
Eldarion

Stavím sa, že just dá gól

Reagovat
10

Sassuolo do LM dneska celkem v poklidu i s béčkovou sestavou...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chtěl jsem na ně kouknout, ale ta sestava mě nakonec odradila. Jak se vůbec v Itálii jeví Lemos, stoper Sassuola?

Reagovat
10

Tuhle sezonu hrál jednou, minulý jaro začal hrát až ke konci a herně střídal dobrý zápasy s tragickýma...už v Las Palmas jsem od něj čekal mnohem víc, že teď sedí v Sassuolu asi mluví za vše. Nevím, co se u něj posralo. Třeba Magnani nebo Ferrari hrajou skvěle, ten Marlon taky vypadá dobře, přes ně to bude mít těžký...

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Las Palmas byl jeden čas fakt výborný, na míči naprosto famózní. Skvělý dlouhý pasy, chytrá rozehrávka, dával krásný góly z přímáků, začalo se mluvit o tom, do jakýho velkoklubu zamíří, byl o něj velký zájem. Pak udělal několik chyb a po odchodu Setiéna už to byl jenom stín toho tolik opěvovanýho talentu. Už tím přestupem mě hodně překvapil, ale když to Sassuolo vidím hrát, byl to určitě správný krok. On potřebuje být v podobným pozičně hrajícím týmu, který chce držet míč a rozehrávat už od brankáře konstruktivně, ale zároveň (zatím) nemá na velkoklub. Zrovna Marlon je celkem podobný případ, herně si nejsou příliš vzdálení, pokud by se zlepšil takticky a v osobních soubojích, může se taky rychle stát horkým zbožím.

Reagovat
10

...na Marlona máte buy-back?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl by být, ale nevím cifru, nikde se snad ani nezmiňovala, byl to celkem složitý obchod se spoustou dodatků. Mně se vždycky celkem líbil, v Barce se v přípravě několikrát jevil dobře, ale musel zmizet kvůli konkurenci a letos kvůli chybějícímu pasu EU. Klidný, elegantní, zlepšil se ve čtení hry, akorát jsem loni četl nějaký analýzy, že ve Francii hořel rychlostně a občas i soubojově, tam je to v tomhle směru dost specifická soutěž no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková haluz

Reagovat
Eldarion

Gigio

Reagovat
Eldarion

Kessie je v tom zakončení pomaly horší než Schick

Reagovat
10

parádní zákroky na obou stranách ale Kessie měl dávat...

Reagovat
CubONE

Treba dat na 2-0, lebo toto smrdi klasickym vyrovnanim na konci.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Eldarion

Už mi to príde vtipné, že sa to deje pomaly každé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Bennacer hezkýýý

Reagovat
LesyJePan

Cutrone na plac! Borini dnes uz aj tak hattrick neda

Reagovat
Yanek

To je strašně trapný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je fakt neskutecny co tam predvedli. A to uplne vsichni hraci.

Reagovat
CubONE

Ty vole, Alessio, taka bonnuciovina.

Reagovat
LesyJePan

My sme tak doslova hlúpy tím, že až to nie je možné

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze ligovej hrac takhle odkopnout balon?

Reagovat
Yanek

Pro fanoušky Milána končí sezona pravidelně kolem 6. kola už tak 6 let vkuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie je snad nejhorsi hrac co jse kdy videl. Ten nema absolutne nic. Nic neumi, jeho herni mysleni je -1000. Absolutne nechapu, jak muze tenhle hrac brat penize za fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

v Bergamu býval skvělej v AC je dost za očekáváním, Conte nebo Allegri by z něj, ale vyždímali maximum

Reagovat
Yanek

Bakayoko to dovrší. No nic jdu ven

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, místo Gattusa Conte?

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Brighi

Reagovat
CubONE

Tvl, za Milan hralo v poslednych rokoch mnoho tragedov, ale Bakayoko uz za tych par minut ukazal, ze je s prehladom najhrosi.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Eldarion

Prečo to vlastne pozerám? Toto je už aj na mňa moc

Reagovat
stuff

Brankar neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Vypiceny zkurveny kokoti.

Reagovat
10

Když to neumíš, nesázej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele