Serie A - souhrn 37. kola

24.05.2009, 17:08
Komentáře a souhrny
Paolo Maldini nebude na domácí rozlučku s AC Milán vzpomínat v dobrém, Rossoneri prohráli s AS Řím a ještě budou bojovat o druhé místo s Juventusem. Giallorossi budou hrát Evropskou ligu stejně jako Janov, sedmé zůstalo Palermo. Záchranu má jistou Chievo, sestupuje Lecce...

SS Lazio - Reggina Calcio 1:0

20.05.2009 19:30

Góly: 26. Mauro Zárate

Gól Maura Zárateho rozhodl o vítězi zápasu mezi Laziem Řím a Regginou. Hosté nedokázali na branku argentinského střelce zareagovat a po prohře 0:1 mají po šesti letech v Serii A jistotu sestupu.

Reggina, která nutně potřebovala z utkání získat body, vstoupila do hry lépe a ránu Brienzy musel vyrážet gólman Carrizo. Do vedení mohlo jít Lazio po jedenácti minutách hry, když se po asistenci Panděva prosadil Lichtsteiner, rozhodčí však gól kvůli ofsajdu neuznal.

Na druhé straně našel Andrea Costa prostor a čas pro centr, na který však nikdo ze spoluhráčů nedosáhl. Reggina měla o pár minut později další příležitost, Carmonovu střelu však skvělý Carrizo vyrazil. Jediný gól utkání padl ve 26. minutě. Dabo nalezl přesnou přihrávkou nabíhajícího Zárateho a argentinský ostrostřelec překonal bezmocného Puggioniho.

Reggina měla poté velkou šanci stav srovnat, Brienza se však unáhlil a Carrizo míč za svá záda nepustil. Nakonec měli hosté štěstí, že nešli na přestávku za stavu 0:2. Lazio založilo rychlý protiútok a pokus Panděva letěl jen těsně mimo Puggioniho bránu.

Ve druhé půli se Lazio mírně zatáhlo a nedovolilo Reggině ohrožovat Carrizovu bránu. Krátce po hodině hry zahrával Ledesma přímý kop a Puggioni musel zasahovat. Gólman Regginy se vytáhl i při pokusu Kolarova a držel Regginu nad vodou. Závěrečnou střelu zápasu si připsal Brienza, Carrizo ovšem znovu zakročil a udržel pro Lazio stav 1:0.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 2:2

24.05.2009 15:00

Góly: 49. Gianvito Plasmati, 66. Gianvito Plasmati - 32. Davide Succi, 74. Fabrizio Miccoli

Palermo remízou 2:2 ze hřiště Atalanty Bergamo přišlo o možnost zahrát si Evropskou ligu příští rok. Sicilané ztrácejí na AS Řím čtyři body, které už nemohou stáhnout. Za domácí se dvěmi brankami vyznamenal útočník Plasmati.

První šanci utkání měl Fabrizio Miccoli, ale byl mu máván ofsajd. Na druhé straně na sebe upoutal pozornost přímým kopem Cristiano Doni, branku ale netrefil. V 18. minutě se předvedl výtečným zákrokem brankář hostí Amelia, který zlikvidoval nebezpečnou hlavičku Capelliho. Zhruba o patnáct minut později už Palermo vedlo. Miccoli byl v lehkém ofsajdu, ovšem posunul míč na Succiho, který překonal Ameliu - 0:1 pro Palermo. Rosanero mohlo vést dokonce o dvě branky, jenomže pokus Bresciana zlikvidoval brankář Consigli.

Ve druhém poločase se hra domácích přeci jenom zlepšila a ve 49. minutě přišlo vyrovnání. Gianvito Plasmati dostal příležitost na druhý poločas a využil jí báječně. Cristiano Doni mu naservíroval mezi dva obránce milimetrový pas a Plasmati přesnou hlavičkou nepohrdl - 1:1. Hlavička Plasmatiho úřadovala i o čtvrthodiny později. To se Plasmati prosadil podruhé a Atalanta najednou vedla 2:1.

Plasmati mohl dokonce zkompletovat hattrick, ale to mu nebylo přáno. Útočník Atalanty hlavičkoval do třetice všeho dobrého a zlého po centru Padoina, jenomže na rozdíl od předchozích dvou zásahů tentokrát netrefil branku. Čtvrt hodiny před koncem se měnilo skóre utkání naposled. Miccoli využil zmatků v pokutovém území Atalanty a střelou z první překonal Consigliho - 2:2. Palermo konečnou remízou 2:2 ztratilo a přišlo o možnost zahrát si v příští sezoně Evropskou ligu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 0:0

24.05.2009 15:00

Góly: -

Souboj dvou celků bojující o udržení skončil na Stadio Bentegodi bezbrankovou remízou. Ta hraje do karet Chievu, které již má jistou záchranu. Ovšem také Bologna jí je po zaváhání Turína blízko.

Do první šance důležitého zápasu se dostal nejlepší střelec soutěže Marco Di Vaio, ale hlavičkou nezamířil přesně. Následně byl při průniku zastaven Yepesem. Gólmana Sorrentina poté otestoval svou ranou Osvaldo. Po půlhodině hry přišlo vynucené střídaní na straně hostů, když hřiště opustil zraněný Moras a nahradil ho Cesar. Ve Veroně bylo také otestováno nové pravidlo proti rasistickému skandování. Příznivci Bologně totiž pokřikovali na Luciana, bývalého hráče Rossoblu ve službách Chieva, načež sudí Farina přerušil zápas a nařídil hlasateli, aby fanouškům sdělil, že pokud nepřestanou, ukončí zápas.

Po přestávce se dostal do šance právě Luciano, ale jeho střela mířila přímo do brankáře. Chievo mělo velkou šanci v 63. minutě, ale Pellissier nedokázal Lucianův pas naplno zužitkovat. Po konečném hvizdu všichni na stadionu čekali, jak skoční paralelně hrané utkání mezi Turínem a Janovem a nakonec všichni odešli spokojeni, protože Turín prohrál, což znamená, že Chievo má jistou záchranu a Bologna situaci ve svých rukou.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - SSC Neapol 3:1

24.05.2009 15:00

Góly: 42. Takayuki Morimoto, 88. Giuseppe Mascara (pen.), 90+1. Vito Falconieri - 28. Mariano Bogliacino

V souboji dvou trápících se celků uspěla lépe domácí Catania, která porazila Neapol 3:1. Catania rozhodla o svém vítězství v samotném závěru utkání, kdy svého soupeři zasadila dva údery. Utkání nedohrál na straně hostí Mannini.

Nepříliš ofenzivní podívanou otevřela šance Aronici, který hlavičkoval vedle. Domácí se zase dožadovali odpískání pokutového kopu, rozhodčí ale zůstal chladným. V 18. minutě ztratili hosté obránce Pazienzu, který se zranil, jeho místo musel zaujmout Datolo. Ve 28. minutě se dostali hosté do vedení, Mariano Bogliacino se trefil fantasticky z dobrých třiceti metrů a brankáři Košickému nedal žádnou šanci - 0:1. Vedení hostům příliš dlouho nevydrželo, Catania využila své první vážné šance, když se hlavou prosadil Taka Morimoto - 1:1.

Diváci ve druhém poločase neviděli moc hezký fotbal, šancí bylo velice poskromnu, ale vše zachránil fantastický závěr domácího celku, a nutno podotknout, že i za přispění rozhodčího. V 88. minutě totiž rozhodčí daroval domácím penaltu. Martinez se v pokutovém území skácel, a ačkoliv byl kontakt minimální, rozhodčí neváhal pokutový kop odpískat. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Mascara - 2:1. Nervy na uzdě pak neudržel Mannini, který obdržel červenou kartu a musel do sprch. V nastaveném čase pak dokonal dílo zkázy krásnou střelou Falconieri - 3:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - Juventus FC 0:3

24.05.2009 15:00

Góly: 17. Alessandro Del Piero, 37. Claudio Marchisio, 89. Alessandro Del Piero

Skvělý debut na lavičce Juventusu zažil Ciro Ferrara, když Stará Dáma pod jeho velením porazila 3:0 Sienu. Dvěma brankami se blýskl Alessandro Del Piero, třetí přidal Marchisio. V posledním kole tak Juve svede boj o druhé místo s AC Milán.

Přitom pro Juventus mohl zápas začít hodně špatně, když už po 40 sekundách musel Jarolímův trestný kop vytáhnout Gigi Buffon. Na druhé straně mohl pro změnu po čtvrthodině otevřít skóre Iaquinta. V 17. minutě oslavil svůj návrat do základní sestavy parádní brankou Alessandro Del Piero. Zatímco Ranieri ho v poslední době opomíjel, Ferrara na zkušeného útočníka vsadil a ten se mu odvděčil nádhernou ranou z trestného kopu. Ve 37. minutě se Del Piero proměnil do role nahravače a připravil míč pro Marchisia, který přesně zavěsil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 z pohledu domácích.

Také ve druhém poločase byl aktivní zejména Del Piero, ale další trestný kop mu Curci zlikvidoval a i proti tvrdému pokusu se domácí gólman vytáhl. Druhé dějství již však nebylo tak pro oko diváka tak lahodící, na čemž se podepsalo zejména velké horko a únava. V poslední minutě nakonec završil povedený výkon druhou brankou Del Piero.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 2:2

24.05.2009 15:00

Góly: 32. Mauricio Isla (vl.), 44. Antonio Cassano (pen.) - 13. Gaetano D'Agostino (pen.), 60. Felipe

Udinese mělo v plánu získat v Janově v zápase se Sampdorií tři body a do posledního kola bojovat o Evropskou ligu, jenže domácí, ačkoliv již nemají o co hrát, bojovali a nakonec odchází s bodem za remízu 2:2.

Handanoviče zkoušel poprvé prověřit Padalino, ale hostující gólman míč vyrazil. Na druhé straně měl několik příležitostí Floro Flores, ale pokaždé zklamal. První větší vzrušení přinesla 12. minuta. V pokutovém území Sampdorie došlo k nedorozumění mezi Campagnarem a Fiorillem, čehož využil Quagliarella a chtěl vystřelit, ale ještě před tím ho k zemi seslal jeden z obránců a Udinese kopalo penaltu. Tu proměnil D'Agostino a poslal Bianconeri do vedení.

O chvilku později to mohlo být už o dva góly, ale branku Inler těsně minul. Po půlhodině hry pálil z trestného kopu Cassano, ale Handanovič předvedl dobrý zákrok. Za pár minut už ale Cassano táhl vyrovnávací akci. Z brankové čáry vracel míč zpět před branku, kde byl Pazzini, ale ještě před ním míč trefil Isla a vstřelil si vlastní gól. Palombův trestný kop těsně před přestávkou orazítkoval břevno. Domácí nakonec potvrdili vzestup formy v tomto duelu a v poslední minutě si Pazzini drzým průnikem vybojoval penaltu. Tu proměnil Cassano a Sampdoria vedla 2:1.

I ve druhém poločase byla hra hodně otevřená a šance byly k vidění na obou stranách. Nejprve musel Handanovič likvidovat hlavičku Pazziniho, o chvilku později na druhé straně hrozil tvrdou ranou Quagliarella. Udinese nakonec vyrovnalo po rohovém kopu, na nějž si naskočil Floro Flores. Do konce zbývala asi půlhodina a oba celky chtěli zápas strhnout na svou stranu. Nejblíže byl hostující Felipe, ale hlavičkou trefil pouze brankovou konstrukci a zápas nakonec skončil 2:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Inter Milán 2:1

24.05.2009 15:00

Góly: 34. Andrea Cossu, 70. Robert Acquafresca - 7. Zlatan Ibrahimović

Cagliari v domácím prostředí porazilo mistrovský Inter 2:1 a skvěle se rozloučilo s domácím publikem. Domácí brzy prohrávali po brance Ibrahimoviče, ovšem v průběhu utkání se skóre otočilo, rozhodující branku vstřelil Acquafresca.

V samotném úvodu utkání měl obrovskou příležitost Nelson Jeda, který se vyhnul ofsajdové pasti, ale celou akci nedovedl do úspěšného konce - vylámal si zuby na brankáři Toldovi, který dostal šanci na místo jasné jedničky Julia Cesara. Cagliari svojí šanci nevyužilo a tvrdě za to zaplatilo, v 8. minutě totiž prošel přes tři hráče Ibrahimovič a střelou otevřel skóre utkání - 0:1 pro Inter Milán. Cagliari pak svého soupeře zatlačilo a činit se musel především Francesco Toldo. Ten nejprve zlikvidoval pokus Finiho, poté i menší šanci Cossua. Na druhé straně nevyužil dobré příležitosti Javier Zanetti.

Ve 34. minutě domácí vyrovnali. Conti vyslal Cossua, ten si poradil s Burdissem i brankářem Toldem a vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase se nehrál příliš ofenzivní fotbal, do větších šancí se dostali pouze Ibrahimovič, Vieira a Jeda, nicméně ani jeden jmenovaný se neprosadil. V 71. minutě rozhodl utkání Robert Acquafresca, což je zároveň kmenový hráč Interu Milán. Acquafresca se prosadil hlavou - 2:1. V samotném závěru mohl vyrovnat mladíček Mario Balotelli, ale z dvaceti metrů trefil tyč. Cagliari si výsledek pohlídalo a porazilo vítěze Scudetta 2:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - AS Řím 2:3

24.05.2009 15:00

Góly: 74. Massimo Ambrosini, 80. Massimo Ambrosini - 36. John Arne Riise, 79. Jérémy Ménez, 84. Francesco Totti

AC Milán nezvládl domácí šlágr s AS Řím a po přestřelce prohrál 2:3. Pro domácí to znamená tuhý boj o druhé místo až do konce, za domácí se blýskl dvěmi brankami Massimo Ambrosini, ovšem utkání rozhodl kapitán Francesco Totti. S kariérou se rozloučil Paolo Maldini.

V první větší šanci zápasu se ocitl domácí veterán Inzaghi, ale všechen vzruch byl v té době marný, protože útočník Rossoneri byl ve velkém ofsajdu. O chvíli později si vyměnili přihrávky Totti s Brighim, přičemž prvně jmenovaný nepřesně zakončil. Ve 36. minutě se dostali Římané do vedení, k přímému kopu si stoupl Riise a ex-liverpoolský fotbalista nedal svojí ranou Didovi žádnou šanci - 0:1 pro AS Řím. Milán mohl vyrovnat po akci Beckhama s Patem, brazilského mladíčka vychytal skvělý Artur.

Do druhého poločasu udělal Carlo Ancelotti jednu změnu, když na místo Beckhama poslal Seedorfa. O patnáct minut později se pak na hřiště dostal Brazilec Ronaldinho. Filippo Inzaghi se během druhé půle dožadoval odpískání pokutového kop po zákroku Juana, rozhodčí ale penaltu neodpískal a navzdory protestům Inzaghiho se hrálo dál. Milán se tlačil více dopředu a po chybě Artura se mu naskytla obrovská příležitost na vyrovnání, která však zůstala nepotrestána, hříšníkem se stal Andrea Pirlo. Tlak Milána sílil a v 75. minutě vyrovnal. Nejprve ještě Ronaldinho obešel dva hráče a připravil gólovou pro Ambrosiniho, ten hlavou nedal, o chvíli později už ale byl úspěšný. Vyrovnání na 1:1 měl na svědomí Massimo Ambrosini, brankář Artur sice pokus Inzaghiho vyrazil, nicméně na Ambrosiniho zakončení už byl krátký - 1:1.

Netrvalo to příliš dlouho a AS Řím opět vedlo. Jeremy Menez dopravil do sítě přihrávku Riise a na ukazateli skóre svítil stav 1:2 pro hosty. Vedení trvalo sotva dvě minuty a opět bylo vyrovnáno. Kaká našel přihrávkou Ambrosiniho a ten druhou brankou v utkání vyrovnal na 2:2. Neuvěřitelný závěr utkání, za další tři minuty opět vedlo AS Řím. Pizarro posunul přímý kop k Tottimu, který nekompromisně překonal Didu potřetí - 2:3. Hrdina domácích Massimo Ambrosini nakonec nedohrál utkání, jelikož se po zákroku na Zambrottu až příliš hlasitě dožadoval penalty a vykoledoval si druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Turín FC - Janov CFC 2:3

24.05.2009 15:00

Góly: 39. Ivan Franceschini, 49. Rolando Bianchi - 32. Diego Milito (pen.), 48. Ruben Olivera, 89. Diego Milito

Turín prohrál před zraky domácích diváků 2:3 s FC Janov a opět se mu vzdálila záchrana. Domácí v utkání neustále dotahovali, vítězný gól zaznamenal v závěru utkání Diego Milito. Utkání navíc nedohrál Ignazio Abate.

V první šanci se ocitl Milito, který se protlačil přes obranu domácích, ale skvěle vyběhl a celou akci zneškodnil brankář Sereni. Na druhé straně zase chybovala obrana hostí a do slibné příležitosti se protlačil Rosina, svojí střelu však zamířil těsně vedle. Matteo Sereni pak musel likvidovat nepříjemnou střelu z dálky, kterou vyslal Motta. Janovští se dostali do vedení z pokutového kopu. V pokutovém území Turína byl sražen Rossi a nařízenou penaltu proměnil Diego Milito - 0:1. Do konce první poločasu stihli domácí ještě vyrovnat, dlouhý nákop přiťukl hlavičkou Ogbonna na Franceschiniho, který se nemýlil gól - 1:1. Tiago Motta pak ještě další dalekonosnou ránou prověřil Sereniho, branku ale nevsítil.

Na začátku druhého poločasu, konkrétně ve 48. minutě se krásně z přímého kopu prosadil Olivera a hosté opět vedli. Olivera se trefil nádherně k tyči, brankář Sereni proti této střele neměl nejmenší šanci. Turínské fotbalisty tato branka nezlomila a vzápětí bylo vyrovnáno. Rolando Bianchi předvedl lob á la Poborský a začínalo se opět od znovu - 2:2. Rolando Bianchi měl pak další velkou šanci, nicméně střílel do míst, kde stál připravený Sereni.

Turín byl v této fázi lepším celkem, další obrovskou šanci měl Ventola, ale od brankové čary jeden z obránců Janova hostující celek zachránil. V 89. minutě ale udeřil opět Milito a s Turínem bylo zle, argetinský šutér se trefil hlavou - 2:3. A mohlo být pro domácí ještě hůř, jenomže Sculli zblízka nepochopitelně přestřelil. Nervózní závěr Turín nezvládl, červenou kartu obdržel za nedovolený zákrok Ignazio Abate. I přes porážku Turína ještě existuje možnost záchrany.

Více informací k zápasu

US Lecce - ACF Fiorentina 1:1

24.05.2009 15:00

Góly: 50. Simone Tiribocchi - 89. Martin Jørgensen

Lecce před vlastním publikem pouze remizovalo s Fiorentinou a příštím posledním kolem se rozloučí se Serií A. Naopak Fiorentina má stále ještě možnost bojovat o třetí pozici.

Do prvních šancí se dostali hosté, Stevan Jovetič ale nezamířil přesně. V následující akci byl zastaven ještě před tím, než stihl vystřelit. Šance se poté přesunuli před branku, kterou střežil Sebastian Frey. Ten musel nejprve vyrážet nebezpečný trestný kop Zanchetty. Ve 25. minutě se mohlo dostat Lecce do vedení, jenomže obrovskou šanci neskutečně zahodil Javier Castillo. Na zrodu akce byl opět Zanchetta, jenž poslal míč úplně volnému Castillovi, jenž měl proti sobě prakticky prázdnou branku, protože Frey ležel na zemi, z necelých sedmi metrů ale Castillo neuvěřitelně minul. Aby toho nebylo málo, vyhořel i v další velké šanci, když se sám řítil na brankáře Violy. V nastaveném čase prvního dějství chtěl odpískat penaltu za držení dresu Gilardino, ale sudí Gava neshledal Fabianův zákrok jako penaltový.

Krátce po přestávce se už konečně mohli fanoušci na Stadio Via Del Mare těšit ze vstřelené branky, radost měli domácí příznivci, protože v 50. minutě otevřel skóre přesnou ranou Simone Tiribocchi. Tiribocchi zatápěl obraně soupeře i nadále a dostal se do dvou až třech dalších šancí, ale ani jednu z nich už nedokázal využít. Dvě minuty před koncem to už pro domácí vypadalo nadějně, když byl vyloučen Felipe Melo a Fiorentina dohrávala zápas o desíti. Přesto však ještě stihla vyrovnat. V poslední minutě se trefil Martin Jorgensen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán37249466:2981
2.AC Milán37218868:3571
3.Juventus FC372011667:3771
4.ACF Fiorentina372151153:3668
5.Janov CFC371811852:3865
6.AS Řím371791161:5960
7.Città di Palermo371751555:4856
8.Udinese Calcio3715101255:4855
9.Cagliari Calcio371581447:4453
10.SS Lazio371551746:5350
11.Atalanta BC371381642:4447
12.UC Sampdoria3711121447:5045
13.SSC Neapol3711101640:4543
14.Calcio Catania371271840:4843
15.AC Siena371271832:4343
16.Chievo Verona378141535:4638
17.Bologna FC378101940:6134
18.Turín FC378101935:5834
19.US Lecce375151736:6330
20.Reggina Calcio376121929:6130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (164)

Přidat komentář
Tsigi

1. Pro Paola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
sansiro

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Oxbow

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tolik prstů tady neměl snad ještě nikdo. Seš borec, Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Paolo

Reagovat
Shevchenko

Já mu klidně přidám další.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chrojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude lajnička jak od Bednáře

Reagovat
smazaný uživatel

tu lajnicku udela Bednar pro Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

a přiberou i Dinha

Reagovat
Tsigi

Dinho jen kropí přece si nebude ničit zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
rufus

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Budeš strašně moc chybět.Snad budou tví synové jako ty.

GRAZIE GRANDE PAOLO!GRAZIE CAPITANO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZAAAA JUVEEEE !!!

Reagovat
M11

bohate kolo

Reagovat
Shevchenko

Takže asi skončíme třetí. Takový výsledek jsme si nezasloužili. Jinak Ambro můj nejlepší hráč fantacalcia.

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA MALDINI, IL GRANDE CAPITANO. GRAZIE PAOLO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE CIRO!!! GRANDE ALEX!!! GRAZIE ROMA x)

Juve pojdte si pro 2. misto!!!!

Paolo... mel si skoncit v nejlepsim...

Pavle... preju ti este toho 100. gola, snad pristi zapas x)

Reagovat
Shevchenko

I♥ GENOA!

Společně s Cagliari můj 2. nejoblibenější tým calcia. Navíc dneska s tím kurzem by byl hřích toho nevyužít.

http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDbcd1128a366540d5a3d5f5a21a64c5e8

http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID22bcd88fbe8488acbbd975d9e602f77f

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Roma John Jeremy Francesco

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

prijed na nasi stranku

Reagovat
smazaný uživatel

pridi na nasu stranku

Reagovat
smazaný uživatel

bianconeri ole!!!!

Reagovat
Shevchenko

Takže ještě když prohrajeme s Violou, tak může skončit čtvrtí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to myslím bude na vzájemný zápas, první jste vyhráli 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to na skore?

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro

Reagovat
smazaný uživatel

www.as-roma.webnode.cz

AS dnes pdoalo skvelý výkon....Hlavne v prvom polčase..Zaslúžili sme si vyhrať....

Reagovat
smazaný uživatel

_MemoOchoa_: pls pridi nech nas je viac

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Ciro!

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic To Sign For Inter Next Week – Agent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude skvelej utok...takova zmena

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavně omlazení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí by prý měl být jeho agent v Miláně. Zůstal by v týmu, Oriali o tom mluvil a byl by 4. útočník. Má snad 190cm a technika prý dobrá, tak je hned označován za nového Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

neni hloupej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A pak něčemu věř...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no to je fakt možné jen ve světě fotbalu . Ale tak u nás to říkal i agent s hráčem, tak bych tomu i věřil Podle mě půjde k nám

Reagovat
terry

Celkem bych si ho tam přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

borec jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebyl další video-král

Reagovat
terry

Ne, to není. Sleduju ho v holandské lize a celkem střelec.

Reagovat
Shevchenko

Holandská liga a celkem střelec. Tam by trhali sítě i Slepička s Junem.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno je mozny

Reagovat
smazaný uživatel

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec snad fakt ten inter Kde Moratti ty prachy porad bere?

Reagovat
terry

Hraje za Twente, útočník.

Reagovat
Tsigi

Jsem si říkal, že musíte koupit basketbalistu, když jste vzali podmíráka Milita

Reagovat
Jajinek

Pokud by přišel, možná by to byla konečná pro Quaresmu, ale to moc spekuluju. Pětice Ibra, Milito, Mario, kdosizholandska a Quaresma....no nevim nevim....Jen u Ibry je v podstate jistota, ze nevyhori. Myslim ze do utoku bude chtit Moratti privest jeste jednoho hrace a Quaresmu, stejne jako Manciniho pusti. Takze Ibra, Mario, Milito, kdosizholandska a ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nevěřím, že budem mít 5 útočníků a když jo, tak možná někdo z Primavery, když o tom Mou často mluví. Zlatan, Milito, Mario, Arnautovič/Quagliarella/? Nedivil bych se, kdyby jeden z dvojice Mancini/Quaresma zůstal a Mou by mohl občas používat to jeho 4-3-3. Jsem zvědavej, jak to vyřeší. Hlavně, ať ty přestupy nejsou na poslední chvíly.

Jinak zajímavé, že první dvě věty máš s diakritikou a další už bez ní.

Reagovat
Jajinek

Při tolika zraněních v Interu jsou 4 útočníci málo. A nevěřím že Destro a Napoli mají na to, aby případně zaskočili. Taky ale myslím, že se nám nepodaří naráz střelit Manciniho a Quaresmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem cetl ze quaresma byl cast prestupu s janovem

Reagovat
Jajinek

Tomu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

na netu se neda verit nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Že by nakonec zůstal Suazo?

Reagovat
smazaný uživatel

najednou chteji vseci zustat...ani se jim nedivim...driv nebo pozdeji si musi kazdej inter zamilovat...pokud ma teda srdce

Reagovat
Jajinek

Na Inter nemá....no...bude to těžké pro všechny tyto Obinny a spol sehnat klub...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn. taky ho v tymu nechci...bylo by to super se zbavit rivas,burdisso,vieira,quaresma,obinna,suazo a to asi jeste odejde cruz,crespo,jimenez,figo..to je cistka tajne doufam ze jako 5.utocnik by mohl zustat Cruz...Ibra,Milito,Balotelli,Arnautovic a Cruz a jsem s utokem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré kolo, dobré

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to smutný s tím Torinem...

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
mastakillah

Grazie Capitano...doufám, že se k nám ještě vrátíš buď jako trenér nebo do vedení týmu...grazie Grande Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá statistika, v lize jsme tuhle sezónu prohráli 4 zápasy a ve všech čtyřech chyběl Muntari.

Reagovat
smazaný uživatel

*prohrály

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsi to dobře předtím

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád no.

Reagovat
smazaný uživatel

, měl tam být úsměv ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho míč míjí obloukem, tak špatný není.

Reagovat
Jajinek

Kurvafix tak tohle je pro mě největší rána do srdce za celý ročník. Panebože řekni, že je to náhoda!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie ako bolo Paolovi ked na neho pískali a vytiahli dres Baresiho na jednej strane tribúny....

Každopádne dnes Alex paráda, pod Ferrarom sa mu hned hrá lepšie...

Reagovat
chrojo

celý zápas se těším až bude konec a uvidím rozlučku božského Paola s hráči a hlavně diváky a oni to Sport 1 utnou v tom nejlepším a dají tam sestřih branek. To stejné i včera s Wolfsburghem. Přenos je ještě 20 minut po zápase a má dojít na předávání poháru a oni řeknou, že musí končit. Ale proč nemyslí na lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro SERIA A

Reagovat
smazaný uživatel

kuš

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Paola Maldiniho

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo Maldini = Seria A v podstatě

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale každý by to nemusel pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Právě už jsem to vyjasnil. Ne každý je jako my dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, napadá mě, že bych mohl Paolovi napsat životopis na rozloučenou, mám pocit, že tu ještě není

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej napad

Reagovat
M11

Reagovat
M11

uz me oli ruka od tech palcu dnes

Reagovat
M11

*boli

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví, jestli od palců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
jtbs

dobry napad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Co k tomu říct,že hráč P.Maldini téměř v 41 letech ještě hrál na takovéto úrovni.Svědčí to nejen o jeho velkých fotbalových kvalitách,ale také o jeho vynikajícím zdravotním stavu.To zdraví je v těchto letech asi nejdůležitější.Jelikož takových hráčů ve fotbale i hokeji s vyšším věkem neustále roste,tak se možná i proto posouvá odchod do normálního důchodu (u nás zatím na 65 let).Inu když to jde ve sportu tak proč ne i v ostatních profesích.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně kucííí, a v posledním kole to klidně můžem Torinu nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ať to dokážou udržet nesnášim Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že se Bůh vyskytuje na zdejší diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nové koště zafungovalo... Ještě že tak, v předkole by to asi bylo pěkně o nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira chce mít jasno

Francouzský záložník Patrick Vieira si chce co nejrychleji pohovořit s trenérem José Mourinhem o své budoucnosti v Interu Milán. Vieira není spokojen s časem, který na hřišti stráví, avšak v týmu by podle svých slov chtěl zůstat.

Fanoušci Interu už maj jasno, tak doufám, že Mourinho taky a řešením bude odchod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele