37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Udinese Calcio 2:2

Udinese mělo v plánu získat v Janově v zápase se Sampdorií tři body a do posledního kola bojovat o Evropskou ligu, jenže domácí, ačkoliv již nemají o co hrát, bojovali a nakonec odchází s bodem za remízu 2:2.

Handanoviče zkoušel poprvé prověřit Padalino, ale hostující gólman míč vyrazil. Na druhé straně měl několik příležitostí Floro Flores, ale pokaždé zklamal. První větší vzrušení přinesla 12. minuta. V pokutovém území Sampdorie došlo k nedorozumění mezi Campagnarem a Fiorillem, čehož využil Quagliarella a chtěl vystřelit, ale ještě před tím ho k zemi seslal jeden z obránců a Udinese kopalo penaltu. Tu proměnil D'Agostino a poslal Bianconeri do vedení.

O chvilku později to mohlo být už o dva góly, ale branku Inler těsně minul. Po půlhodině hry pálil z trestného kopu Cassano, ale Handanovič předvedl dobrý zákrok. Za pár minut už ale Cassano táhl vyrovnávací akci. Z brankové čáry vracel míč zpět před branku, kde byl Pazzini, ale ještě před ním míč trefil Isla a vstřelil si vlastní gól. Palombův trestný kop těsně před přestávkou orazítkoval břevno. Domácí nakonec potvrdili vzestup formy v tomto duelu a v poslední minutě si Pazzini drzým průnikem vybojoval penaltu. Tu proměnil Cassano a Sampdoria vedla 2:1.

I ve druhém poločase byla hra hodně otevřená a šance byly k vidění na obou stranách. Nejprve musel Handanovič likvidovat hlavičku Pazziniho, o chvilku později na druhé straně hrozil tvrdou ranou Quagliarella. Udinese nakonec vyrovnalo po rohovém kopu, na nějž si naskočil Floro Flores. Do konce zbývala asi půlhodina a oba celky chtěli zápas strhnout na svou stranu. Nejblíže byl hostující Felipe, ale hlavičkou trefil pouze brankovou konstrukci a zápas nakonec skončil 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 udine este ma stale o co hrat a AS naviac hra na san sire takze tam by body mohlo stratit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele