37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Atalanta BC - Città di Palermo 2:2

Palermo remízou 2:2 ze hřiště Atalanty Bergamo přišlo o možnost zahrát si Evropskou ligu příští rok. Sicilané ztrácejí na AS Řím čtyři body, které už nemohou stáhnout. Za domácí se dvěmi brankami vyznamenal útočník Plasmati.

První šanci utkání měl Fabrizio Miccoli, ale byl mu máván ofsajd. Na druhé straně na sebe upoutal pozornost přímým kopem Cristiano Doni, branku ale netrefil. V 18. minutě se předvedl výtečným zákrokem brankář hostí Amelia, který zlikvidoval nebezpečnou hlavičku Capelliho. Zhruba o patnáct minut později už Palermo vedlo. Miccoli byl v lehkém ofsajdu, ovšem posunul míč na Succiho, který překonal Ameliu - 0:1 pro Palermo. Rosanero mohlo vést dokonce o dvě branky, jenomže pokus Bresciana zlikvidoval brankář Consigli.

Ve druhém poločase se hra domácích přeci jenom zlepšila a ve 49. minutě přišlo vyrovnání. Gianvito Plasmati dostal příležitost na druhý poločas a využil jí báječně. Cristiano Doni mu naservíroval mezi dva obránce milimetrový pas a Plasmati přesnou hlavičkou nepohrdl - 1:1. Hlavička Plasmatiho úřadovala i o čtvrthodiny později. To se Plasmati prosadil podruhé a Atalanta najednou vedla 2:1.

Plasmati mohl dokonce zkompletovat hattrick, ale to mu nebylo přáno. Útočník Atalanty hlavičkoval do třetice všeho dobrého a zlého po centru Padoina, jenomže na rozdíl od předchozích dvou zásahů tentokrát netrefil branku. Čtvrt hodiny před koncem se měnilo skóre utkání naposled. Miccoli využil zmatků v pokutovém území Atalanty a střelou z první překonal Consigliho - 2:2. Palermo konečnou remízou 2:2 ztratilo a přišlo o možnost zahrát si v příští sezoně Evropskou ligu.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2...to iste co som napisal k udine-sampd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele