37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Inter Milán 2:1

Cagliari v domácím prostředí porazilo mistrovský Inter 2:1 a skvěle se rozloučilo s domácím publikem. Domácí brzy prohrávali po brance Ibrahimoviče, ovšem v průběhu utkání se skóre otočilo, rozhodující branku vstřelil Acquafresca.

V samotném úvodu utkání měl obrovskou příležitost Nelson Jeda, který se vyhnul ofsajdové pasti, ale celou akci nedovedl do úspěšného konce - vylámal si zuby na brankáři Toldovi, který dostal šanci na místo jasné jedničky Julia Cesara. Cagliari svojí šanci nevyužilo a tvrdě za to zaplatilo, v 8. minutě totiž prošel přes tři hráče Ibrahimovič a střelou otevřel skóre utkání - 0:1 pro Inter Milán. Cagliari pak svého soupeře zatlačilo a činit se musel především Francesco Toldo. Ten nejprve zlikvidoval pokus Finiho, poté i menší šanci Cossua. Na druhé straně nevyužil dobré příležitosti Javier Zanetti.

Ve 34. minutě domácí vyrovnali. Conti vyslal Cossua, ten si poradil s Burdissem i brankářem Toldem a vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase se nehrál příliš ofenzivní fotbal, do větších šancí se dostali pouze Ibrahimovič, Vieira a Jeda, nicméně ani jeden jmenovaný se neprosadil. V 71. minutě rozhodl utkání Robert Acquafresca, což je zároveň kmenový hráč Interu Milán. Acquafresca se prosadil hlavou - 2:1. V samotném závěru mohl vyrovnat mladíček Mario Balotelli, ale z dvaceti metrů trefil tyč. Cagliari si výsledek pohlídalo a porazilo vítěze Scudetta 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele