37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Turín FC - Janov CFC 2:3

Turín prohrál před zraky domácích diváků 2:3 s FC Janov a opět se mu vzdálila záchrana. Domácí v utkání neustále dotahovali, vítězný gól zaznamenal v závěru utkání Diego Milito. Utkání navíc nedohrál Ignazio Abate.

V první šanci se ocitl Milito, který se protlačil přes obranu domácích, ale skvěle vyběhl a celou akci zneškodnil brankář Sereni. Na druhé straně zase chybovala obrana hostí a do slibné příležitosti se protlačil Rosina, svojí střelu však zamířil těsně vedle. Matteo Sereni pak musel likvidovat nepříjemnou střelu z dálky, kterou vyslal Motta. Janovští se dostali do vedení z pokutového kopu. V pokutovém území Turína byl sražen Rossi a nařízenou penaltu proměnil Diego Milito - 0:1. Do konce první poločasu stihli domácí ještě vyrovnat, dlouhý nákop přiťukl hlavičkou Ogbonna na Franceschiniho, který se nemýlil gól - 1:1. Tiago Motta pak ještě další dalekonosnou ránou prověřil Sereniho, branku ale nevsítil.

Na začátku druhého poločasu, konkrétně ve 48. minutě se krásně z přímého kopu prosadil Olivera a hosté opět vedli. Olivera se trefil nádherně k tyči, brankář Sereni proti této střele neměl nejmenší šanci. Turínské fotbalisty tato branka nezlomila a vzápětí bylo vyrovnáno. Rolando Bianchi předvedl lob á la Poborský a začínalo se opět od znovu - 2:2. Rolando Bianchi měl pak další velkou šanci, nicméně střílel do míst, kde stál připravený Sereni.

Turín byl v této fázi lepším celkem, další obrovskou šanci měl Ventola, ale od brankové čary jeden z obránců Janova hostující celek zachránil. V 89. minutě ale udeřil opět Milito a s Turínem bylo zle, argetinský šutér se trefil hlavou - 2:3. A mohlo být pro domácí ještě hůř, jenomže Sculli zblízka nepochopitelně přestřelil. Nervózní závěr Turín nezvládl, červenou kartu obdržel za nedovolený zákrok Ignazio Abate. I přes porážku Turína ještě existuje možnost záchrany.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele