37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

US Lecce - ACF Fiorentina 1:1

Lecce před vlastním publikem pouze remizovalo s Fiorentinou a příštím posledním kolem se rozloučí se Serií A. Naopak Fiorentina má stále ještě možnost bojovat o třetí pozici.

Do prvních šancí se dostali hosté, Stevan Jovetič ale nezamířil přesně. V následující akci byl zastaven ještě před tím, než stihl vystřelit. Šance se poté přesunuli před branku, kterou střežil Sebastian Frey. Ten musel nejprve vyrážet nebezpečný trestný kop Zanchetty. Ve 25. minutě se mohlo dostat Lecce do vedení, jenomže obrovskou šanci neskutečně zahodil Javier Castillo. Na zrodu akce byl opět Zanchetta, jenž poslal míč úplně volnému Castillovi, jenž měl proti sobě prakticky prázdnou branku, protože Frey ležel na zemi, z necelých sedmi metrů ale Castillo neuvěřitelně minul. Aby toho nebylo málo, vyhořel i v další velké šanci, když se sám řítil na brankáře Violy. V nastaveném čase prvního dějství chtěl odpískat penaltu za držení dresu Gilardino, ale sudí Gava neshledal Fabianův zákrok jako penaltový.

Krátce po přestávce se už konečně mohli fanoušci na Stadio Via Del Mare těšit ze vstřelené branky, radost měli domácí příznivci, protože v 50. minutě otevřel skóre přesnou ranou Simone Tiribocchi. Tiribocchi zatápěl obraně soupeře i nadále a dostal se do dvou až třech dalších šancí, ale ani jednu z nich už nedokázal využít. Dvě minuty před koncem to už pro domácí vypadalo nadějně, když byl vyloučen Felipe Melo a Fiorentina dohrávala zápas o desíti. Přesto však ještě stihla vyrovnat. V poslední minutě se trefil Martin Jorgensen.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele