37. kolo
20.05.2009 19:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Reggina Calcio 1:0

Gól Maura Zárateho rozhodl o vítězi zápasu mezi Laziem Řím a Regginou. Hosté nedokázali na branku argentinského střelce zareagovat a po prohře 0:1 mají po šesti letech v Serii A jistotu sestupu.

Reggina, která nutně potřebovala z utkání získat body, vstoupila do hry lépe a ránu Brienzy musel vyrážet gólman Carrizo. Do vedení mohlo jít Lazio po jedenácti minutách hry, když se po asistenci Panděva prosadil Lichtsteiner, rozhodčí však gól kvůli ofsajdu neuznal.

Na druhé straně našel Andrea Costa prostor a čas pro centr, na který však nikdo ze spoluhráčů nedosáhl. Reggina měla o pár minut později další příležitost, Carmonovu střelu však skvělý Carrizo vyrazil. Jediný gól utkání padl ve 26. minutě. Dabo nalezl přesnou přihrávkou nabíhajícího Zárateho a argentinský ostrostřelec překonal bezmocného Puggioniho.

Reggina měla poté velkou šanci stav srovnat, Brienza se však unáhlil a Carrizo míč za svá záda nepustil. Nakonec měli hosté štěstí, že nešli na přestávku za stavu 0:2. Lazio založilo rychlý protiútok a pokus Panděva letěl jen těsně mimo Puggioniho bránu.

Ve druhé půli se Lazio mírně zatáhlo a nedovolilo Reggině ohrožovat Carrizovu bránu. Krátce po hodině hry zahrával Ledesma přímý kop a Puggioni musel zasahovat. Gólman Regginy se vytáhl i při pokusu Kolarova a držel Regginu nad vodou. Závěrečnou střelu zápasu si připsal Brienza, Carrizo ovšem znovu zakročil a udržel pro Lazio stav 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele