37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

AC Siena - Juventus FC 0:3

Skvělý debut na lavičce Juventusu zažil Ciro Ferrara, když Stará Dáma pod jeho velením porazila 3:0 Sienu. Dvěma brankami se blýskl Alessandro Del Piero, třetí přidal Marchisio. V posledním kole tak Juve svede boj o druhé místo s AC Milán.

Přitom pro Juventus mohl zápas začít hodně špatně, když už po 40 sekundách musel Jarolímův trestný kop vytáhnout Gigi Buffon. Na druhé straně mohl pro změnu po čtvrthodině otevřít skóre Iaquinta. V 17. minutě oslavil svůj návrat do základní sestavy parádní brankou Alessandro Del Piero. Zatímco Ranieri ho v poslední době opomíjel, Ferrara na zkušeného útočníka vsadil a ten se mu odvděčil nádhernou ranou z trestného kopu. Ve 37. minutě se Del Piero proměnil do role nahravače a připravil míč pro Marchisia, který přesně zavěsil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 z pohledu domácích.

Také ve druhém poločase byl aktivní zejména Del Piero, ale další trestný kop mu Curci zlikvidoval a i proti tvrdému pokusu se domácí gólman vytáhl. Druhé dějství již však nebylo tak pro oko diváka tak lahodící, na čemž se podepsalo zejména velké horko a únava. V poslední minutě nakonec završil povedený výkon druhou brankou Del Piero.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
JuveIt

Naše sestava se mi docela líbí, ale místo Trezegueta bych dal Del Piera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele