37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 0:0

Souboj dvou celků bojující o udržení skončil na Stadio Bentegodi bezbrankovou remízou. Ta hraje do karet Chievu, které již má jistou záchranu. Ovšem také Bologna jí je po zaváhání Turína blízko.

Do první šance důležitého zápasu se dostal nejlepší střelec soutěže Marco Di Vaio, ale hlavičkou nezamířil přesně. Následně byl při průniku zastaven Yepesem. Gólmana Sorrentina poté otestoval svou ranou Osvaldo. Po půlhodině hry přišlo vynucené střídaní na straně hostů, když hřiště opustil zraněný Moras a nahradil ho Cesar. Ve Veroně bylo také otestováno nové pravidlo proti rasistickému skandování. Příznivci Bologně totiž pokřikovali na Luciana, bývalého hráče Rossoblu ve službách Chieva, načež sudí Farina přerušil zápas a nařídil hlasateli, aby fanouškům sdělil, že pokud nepřestanou, ukončí zápas.

Po přestávce se dostal do šance právě Luciano, ale jeho střela mířila přímo do brankáře. Chievo mělo velkou šanci v 63. minutě, ale Pellissier nedokázal Lucianův pas naplno zužitkovat. Po konečném hvizdu všichni na stadionu čekali, jak skoční paralelně hrané utkání mezi Turínem a Janovem a nakonec všichni odešli spokojeni, protože Turín prohrál, což znamená, že Chievo má jistou záchranu a Bologna situaci ve svých rukou.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bologna musi,ale chievu staci remiza aby sa zachranili..x2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele